Vastata, mitte vastata, palju loeb sisust, vanusest ja hetkeseisust. Küll juhuseid olnud kus suht mõistlik kiri, aga siis endal telefon, mingid kiired sebimised ja ups. Ta suudab veel 3 kirja otsa saata ja iga järgmise kirjaga aina tigedamaks läheb. Kas siis vastata üldse enam? Põhjendada ja vabadnda. 3 sõnlised kirjad on lollid, copy-paste variant samamoodi ning ülipikad kirjad elulookirjelduse, huvide ja küsimustega. Lööd käega, et siis kui aega rohkem vastad, aga üllaülla, siis isasel tuju läinud ja tema blokib su, tekib tunne, et nad eneseimetluseks neid pikki kirju kirjutavad.
Ankeedid samamoodi, kui ütled, et ära seleta mulle postkastis, pane kenasti ankeeti kirja ja pane pilt ka saiti üles, siis ei. Tema ju räägib/saadab.
Samuti ei viitsi ma imepikki ankeete lugeda ja klikata kõiki alalahtreid lahti. Kui kirjavahetus jääb sujuma, küll siis vaatan, tähendab tekkis huvi.
Arusaamatuks jäävad tegevused, kus pildil paneb teist naist ja siis kirjutab mulle. Mida ma ütlema peaks? Kiitma kui hästi paneb. Veel hullemad on meeste lisainfos lingid netivarustest, kus naine end rahuldab? Huvitv milline naine seda mehe konto juures näha tahaks.
PushUpiga paljuski nõus.