brooveer- saan aru
ega mul polegi sinu arvamusele otsa enam midagi lisada, endal on ka seni olnud sama nägemus asjast.
aga mis puutub sellesse, et homod on teineteise suhtes suurema omanditundega ja armukadedamad, siis ega ma ei oskagi siin midagi head selgituseks pakkuda.
seda, miks see nii on, peaks neilt endilt uurima (kui saaks), aga samas ma oletan, et asi on nendes teistsugustes seostes, mis samade sugupoolte vahel tekivad. ehk on sidamed tugevamad või on arusaam lojaalsusest teine, veel sinna otsa teatud solidaarsustunne jne.
ja vat siit tekkis teine küsimus. see on seotud armukadedusega.
huvitav oleks teada, kelle suhtes homod siis rohkem armukadedad on ja kas saab nii küsida.
kui nt peaks selguma, et nende homost armsam suhtleb ka veel heteroga. või siis selline olukord, kus tema partneril on teine homost partner. meie arusaamades on nii ja naa juhul tegemist teise petmisega, aga kuidas neil on.
kes homodes rohkem armukadedust tekitab - kas selleks on teine gayst/lesbist konkurent või hoopis hetero?
see vist oleneb ka sellest, kui palju nendes n-ö lesbides ja gaydes on bi-naist ja bi-meest ,aga ikkagi.
või pole vahet?
mina sain jfjm vastusest bi-naiste ja nende tundeelu kohta nii aru, et nad on teinud selles osas valiku, kas olla koos partneriga, kes on homo (st teise naisega) või sellega, kes on hetero (ehk siis mehega). või sain ma valesti aru?