Foorum
2024-06-21 13:08
Kontol siis järgnev tekst.

"olen siin uus ei ole kogemusi selle saidiga
kuid huvi oleks nimelt leida see püsivam sõber
kes majanduslikult heal järjel ja teab mida elust tahab kaltsakaid ma ei soovi seega pean nägema kellega tegu( solvamine ei ole lubatud ) olen haritud kuid mitte nii rumal et siia pilte hakkan postitama ja saatma see pole minu jaoks viisakas "

See "olen haritud" nüüd küll selle tekstiga kohe kindlasti kokku ei lähe 😃 Vigadest kubisevat teksti on valus lugeda. Võib arvata, et mingi hariduseta jorss mängib naist ja üritab raha konksutada.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-21 13:45
Loe ka kuulutusi, siis leiad et too tekst on täiesti tüüpiline tibi suhtumine, ning pihutelefonis kirjutaja tekst, kes ei vaevu kirjavahemärke kasutama.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-21 13:47
Kui rumal tekst !!!!
Aga sellised naised vist meestele meeldivad
Või kuidas ?
˅ näita rohkem ˅
2024-06-21 13:52
"naine?" vanuse järgi tolle teksti kirjutaja noor tatikas pigem. See ehk toimib see vaid nende puhul kellel indu--intelli--indivindu-invagellitents munadega triiki. Minu Oma Inimesele küll ei meeldi, keda ma väga hoian. kurrkurr
˅ näita rohkem ˅
2024-06-21 22:52
Riina1234, ei meeldi sellised naised. Samas, kui naisel välimust on ja siinse eesmärgi viisakalt täidab, siis miks mitte korraks kohtuda. Seltskonda sellisega ei läheks ja naiseks ei võtaks. Jõhker kombo oleks see, et loll ja kole ka veel.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-22 11:33
Mingil põhjusel on tõesti tihti näha kirjaoskuse põhjal arvates väga napi haridusega inimesi, kes oma kõrget vaimset taset kiidavad. Ei tea, millest see tuleneb.
Üldreeglina päriselt haritud ja majanduslikult edukas inimene ennast sel viisil ei kiida, sest see on talle loomulik olek.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-22 15:00
no see oleks jah päris "huvitav" kui inimene kiidab end -- "ma oskan juba lugeda ja kirjutada... kuues keeles".

riina, too noor "naine" kel on too tekst profiilis, tal kupli all pole midagi erilist, ning eks rumalust ka kinnitab see, et kui juba tal mitu last taga, (s.t. 2 elukogemust rohkem kui vaja), ent ajab ringi. Ning ikka tüüpilised märksõnad ta jutus "majanduslik", ja halvustav suhtumine, terve rida nõudeid, AGA pole kirjas et mis temas head on ning mis ta mehega peale hakkaks (-- s.t. et miks temaga peaks just olema, kui siin on nagunii naisi lademes?). MILLEKS? See et "sõpra" otsib on vaid alguse asi et laenata kellegi õlga mille najal halada. See pole nüüd küll mitte kellegi jaoks atraktiivne. Küll aga siis ikkagi jutu sees "tuli ära" see et ta ei himustagi meest oma ellu, ta ei tea ise ka mis tahab, talle vaja vaid rahakotti oma eraviisilise hobi -- laste kasvatamise -- rahastamiseks. Seega, üht oinast kes kõik kinni maksab.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-22 21:06
Minu meelest majanduslik toimetulek on üsna oluline inimese juures, kellega püsisuhet planeerida. Pigem teeb neiu vea sellega, et keeldub pilti näitamast. Meeste jaoks on välimus oluline.

Mis lastesse puutub, siis mõne jaoks on need punane joon, aga kui üksikemaga deitida ei taha, siis pole ju vaja temaga ühendust võtta. Ma ikka imestan selle üle siin, kuidas mõned inimesed kontakti otsivad kellegagi, kes mingil põhjusel neile niikuinii ei sobi.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-22 23:19
robe, muidugi on majanduslik toimetulek oluline. tegelikult elementaarne, kuid siiski peab M6LEMAL olema see majanduslik toimetulek, mitte et yhe vedada on. V2limusest niipalju et eks see on pigem noorte-rumalate puhul vaid oluline. Mo"o"dub 20 aastat ja siis saadakse aru et n2olapi p2rast pole kyll koos elama hakata, ning ilus n2olapp on vitu surm.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-23 09:43
Ilu on sageli hoolitsetus ja viitab inimese viitsimisele vormis püsida. 😉
˅ näita rohkem ˅
2024-06-23 10:30
koleda mehega poleks tõesti mõtet koos elama hakata. silmarõõm on oluline😏
ning kummalisel kombel kaasneb välise hoolitsematusega tihti ka hinge inetus...
kuigi jah, vahel võib meeletult armuda mehesse, kellele supermodelli välimust pole antud. kehakeemia on üks müstiline nähtus🥰
˅ näita rohkem ˅
2024-06-23 14:39
ja nüüd vaatame et kelle välimuse eest hoolitsemine on kunstküüned-kunsttissid-kunstperse-kunstjuuksed, palju grimmi ja krohvi ... ning hing on neil veelgi inetum.
˅ näita rohkem ˅