Foorum
1
2
2024-05-12 12:59
Täna loetud mõttetera:
Naised teavad, et mehed tahavad ainult seda ühte asja...
Ja ükski naine ei taha meest, kes seda ühte asja ei taha
˅ näita rohkem ˅
2024-05-12 19:08
No miks nii , nn sotsiaalne suhtlemine ei ole kihugi ära kadunud
˅ näita rohkem ˅
2024-05-12 21:17
Ei ole harvad juhud, kus tahetakse samu asju, aga soovitud järjekord ja stiil on erinevad.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-12 23:10
Õige naine esimese küsimise peale ei anna ja õige mees teist korda ei küsi.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-12 23:39
Kes teist korda ei küsi see lööb pihku edasi
˅ näita rohkem ˅
2024-05-13 16:44
Pihku löömine on täiesti mõistlik alternatiiv.
Närvid korras ja eesnäärmega kah ok.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-13 23:45
Õige mees ei peagi küsima, talle pakutakse ise.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-14 00:48
"Naised teavad, et mehed tahavad ainult seda ühte asja..."
-----------------------------------------

..."seda ühte" naiselt tahtmine on kompromissikorras vastutulek saamatule naisele, kes mitte midagi muud nagunii ei tahaks ega oskakski teha.

ma tahan siiski ka kõike muud lisaks.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-14 01:06
Tegelikult on vastupidi. Naised tulevad vastu saamatutele meestele. Seda küll raha eest, sest parem pool muna, kui tühi koor.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-14 01:29
ma pole mitte kunagi maksnud ega pea maksma. Pigem aga mulle kaetakse laud.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-14 01:32
ent no ja siis? ega sellest kõigest siis elu seisma jää, sest ega elu siis ainult keppimisest koosne, või mis? Siis tulevad ka tõsisemad tegevused pinnale millel tunduvalt suurem tähtsus.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-15 13:43
Vot tänu sellistele kes jõudselt pakkuvad meie mehed ongi nii arglikud ja laisad
Õnneks mitte kõik
˅ näita rohkem ˅
2024-05-15 15:37
Riina112..... Kui vana sa oled? pane pigem oma kokaoskused mängu ja et teed ka tööd aias, ning sul on järjekord omaealiste meeste osas ja ka nooremate osas.

"Arad", "Laisad" mehed pole sugugi mitte odavatele pakkujatele.
Pigem see on seetõttu et nende meeste elu juhib arvuti, mitte tilu, ja arusaam meelelahutusest on kõrgtehnoloogilisem. See staadium pigem tuleb iga mehe elus et kes näeb et elu ei pea koosnema vaid seksist ja/või selle tagajärgede klaarimisest.

Samas ega mul kah pole mitte midagi peale hakata naisega oma majapidamises kelle funktsioon oleks vaid keppida ja "ilus olla", või et turistist
kes arvab et tuleb suvitama ja ma jätku oma tööd ja tegemised sinnapaika.
Ma pigem selliseid eelistan kes on praktilisem, mitte et kelle arusaam on et ilusal kevadisel või suvisel päeval on vaid aeg rannas olla, kui on oma aiaski kõvasti tööd.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-15 15:44
Riina,,...
ehk lühidalt öeldes teisisõnu -- naiste jaoks on suhete teema kogu elu, meeste elus on aga see vaid 1 peatükk. (eeldusel et meestel on mõistus koju tulnud).
See selgitab et miks kogu elu ei joosta naiste sabas, ning on ka tegevused mis samuti kõrgema kaaluga tihtipeale et elu toimiks.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-15 18:38
Mingi aeg ei jookse mehed naiste järgi ja vastupidi.
Tegelikult peaks jooksma, kuni jalad kannavad. Üksinda käid maha ja ise ei saa arugi.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-15 21:12
Kullakene , rahu99
Sa ei tea minust midagi
Ma juba aastaid olen majapidamisega ja muude asjadega hakkama saanud aga vot iluga mul kuidagi ei vedanud , pidin spetdialistide poole pöörduma et saaks suts ilusam teha
See et olen 50+ ei tähenda veel midagi
No ei ole nii desperate nagu sina arvad
˅ näita rohkem ˅
2024-05-15 21:39
Heteromeeste elu ongi üks suur naiste järgi jooksmine. Loodus on selle nii seadnud ja selle vastu ei saa. Kõik muud n.n. kõrgema kaaluga tegevused, ongi vaid asendustegevused, et jääks mulje nagu elu toimiks.
Tegelikult on loodus hoolitsenud ka nende kõrgema kaaluga asjade eest. Nendega peavad tegelema homod.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-15 23:25
Mees on võtja naine andja, kes annab kes mitte , nii see jooksmine käib. Vaesed mehed.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-16 00:22
Riina1234
2024-05-15 21:12
""No ei ole nii desperate nagu sina arvad""
------------------

kust sa seda võtad et ma nii arvasin? sa ei tea mida mina arvan.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-16 08:06
Iha lehe järgi on 70+ mehed puhta täkud alles🥰
˅ näita rohkem ˅
2024-05-16 11:15
kiisuke, "paha lugu" küll. Kuid mis siis veel 120+ aastastega oleks?

Kuigi see on ju lahendatav -- las vaatavad esilehte ja kuulutusi ning igasugune isu emaste järele kadunud. Väga efektiivne eriti noorematele inimestele.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-16 12:04
Naisi on kolme tüüpi:
Esiteks need, keda tahetakse ainult keppida.
Teiseks need, keda tahetakse ka armastada.
Kolmandaks need, keda keppida ei taheta (armastada ammugi mitte).

Mehi on nelja tüüpi:
Esiteks need, keda naised tahavad oma elukaaslasteks.
Teiseks need, kellega naised on valmis mingil põhjusel keppima, aga kes muuks ei kõlba.
Kolmandaks need, kes ei kõlba kummakski.
Neljandaks homod, kes muidu kõlbaksid muuks ka, aga ei soovi sõprusest enamat. Naistele sõber sobib ka.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-16 13:10
on ka teisi viisi kategooriatesse jagada naisi.

-1. voodikatted -- keppimine/armatsemine vms. ahviarmastus. Kuid argipäeva tulles on nad kadunud.
Teenreid vaja ülejäänud elutegevuste jaoks. Sellisega elu jääb seisma ning raiskad aega rohkem kui plaanis.

0. naised kellega suhe on null-pluss-miinus-null.

1. tarkurid -- neil kupli all korras, aga kellega ei tehta keppi, või siis pidevalt polegi mõtet. Ei tule ka argipäevaseid tegevusi.
nendega on kõige huvitavam, juttu jätkub terveks päevaks ilma et peaks üritama teineteise peale erutuda.

2. "Turistid", draama artistid, vinguviiulid, hüsteerikud jms. vusisevad aurukatlad -- Küll on tort liiga suur, siis liiga väike ühe ja sama minuti jooksul. Kui on tal jututeemaks "mehed tahavad vaid keppi", siis jahmuvad kui öelda et "ega ma ei tahagi", või "mul olemas asendaja". Voodis nagu õmblusmasin. Nende arvelt saab kõige enam nalja, kuid pikemas plaanis kasutud. Lahendusi nad taha näha, või ei oska näha. Soovitatav rääkida ajal kui toimub vererõhu mõõtmine, ning ikka kõrget vererõhutõendit vaja. Asendaks hästi ketikoera pika lõa otsas.

3. üsna head koduhoidjad, kodukanad, ning pesukarud, aga kel kupli all korrast ära ja ollakse vastuvõtlik ümbruses olevatele reklaamidele, ning suguelu juba ajalugu. Nendega läbisaamine kõige rahulikum, kuid pole midagist ühist, ning on pealesunnitud jututeemad. Kõige enam soovid sa et ta oleks su naaber, mitte su oma naine.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-16 16:02
Teisisõnu, et kõik naised on kehvad, rahu99 ?
Mulle naised meeldivad. Nii elukaaslaste, seksisõprade kui platooniliste sõpradena.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-16 17:35
robespierre, loe korralikult siis uuesti -- kus otsast ma mainisin et "kõik naised on kehvad" ? Tõin välja lihtsalt paremad ja pahemad omadused, ning milleks miski sobib.

Ent sõprusest see mõiste sul devalveerunud.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-16 18:07
tegelikult... tekkis lausa küsimus, selle jfjm osas.
------------------------------
jfjm kirjutas:
Heteromeeste elu ongi üks suur naiste järgi jooksmine. Loodus on selle nii seadnud ja selle vastu ei saa. Kõik muud n.n. kõrgema kaaluga tegevused, ongi vaid asendustegevused, et jääks mulje nagu elu toimiks.
Tegelikult on loodus hoolitsenud ka nende kõrgema kaaluga asjade eest. Nendega peavad tegelema homod.
-----------------------------

1. Ei saa aru, sest selle teooria järgi siis peaks ju murdeeast alates poistel ju lausa kool pooleli jääma, sest on sundmõtted suguelust vaid nõiaringis? See eeldaks pisut madalamat arengutaset ja palju soojemat kliimavöödet kus poleks vajadust kütta 7 kuud aastas või ehitada.
?

2. Need kel on naine kodus sohval, saavad autot/tsiklit putitades tuttavatele kiimlejatele nentida "mul on küll naine olemas, noh ja mis siis?", (s.t. et oma naine kodus on see mida pole vaja ületähtsustada), ning lähevad ikka oma hobi juurde või autot putitama. Nende jaoks ega keppimisest kuni till villis ei koosne ju kogu ülejäänud elu ning tuleb küllastumus ka siis (samamoodi nagu ei ole mõtet lõhki süüa end). Ent see ei tee veel neist homosid et kui on selleks päevaks küllastumus seksist.
Ja need kes pisut saamatumad või veidras regioonis -- löövad käega ja lähevad teist rida kui näevad et hetkel pole sellest praktilist tolku ega meelerahu, kuid ega seepärast nad ka veel homod pole. Nad lihtsalt vastu tahtmist tsölibaadis.

3. Oletame et tõesti see keppimine on ülim, miks siis ikka oma hobisid ei jäta valge heteromees sinnapaika, vaid on naljaviluks 101 muud hobitegevust ja juurde tekkimas valgetel meestel et kõditamaks ajusid just eelkõige?
Pigem isegi kreftisem kunstnik jättis naised omavahel tülitsema, minnes aga ise teise tuppa maalima...
˅ näita rohkem ˅
2024-05-16 19:39
Rahu, selleks, et asjade olemusest õigesti aru saada, tuleb minna ajas tagasi. Mõnede asjade puhul ikka väga kaugele.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-16 20:08
aega nagu on, seega, miks mitte aegade algusesse kohe?
Huvitav oleks lihtsalt teada -- miks peaks olema praegu see kõik endiselt kehtiv?

Asi selles et sinu väide keeraks kogu selle kaasaegse linnastunud elu ja maailmakorra uppi.
Seniks aga lisan et mis toimub praegusel ajal, mõned tähelepanekud et miks neil naistel peaks olema raskem "elatist teenida" kes on oma
hargivahest teinud rahatrükimasina:

* Mida madalam on inimese arengutase, seda suuremat naudingut saab konkreetne indiviid seksuaalsest vahekorrast. Aga nüüdsel ajal on
mitu uut mänguasja tehnika kujul, lokkab autism, ning tablettidega noored. Autism aga tähendab seda et lapsed eelistavad teiste lastega
mängimisele hoopis asjadega tegelemist, ning ka seda täiskasvanuna olles hiljem. Tunnete osas ka neid ei saaks neid "konksu otsa", sest
see eeldab neil miskite medikamentide otsas olekut et midagi tunda.

* vaatame kasvõi et kui palju igasuguseid antidepressante jms. psühhotroopseid "ravimeid" tänapäeval tarbitakse, ning siit saab vaid oletada et mis negatiivse mõju see annab suguelule.

* praegused noored ei oma miskeid erilisi ambitsioone -- juba rahulduvad sellest mis ekraanil või pihuarvutis näevad, saavad selelst juba dopamiimilaksu kätte, ning sealt edasi ei vaevuta kogu tsirkust seega läbi tegemata, sest kõik edasine eeldab raskemat keskendumist.

* vahepeal on arvuti saanud tegevuseks omaette juba mitu generatsiooni --
meesterahvad tegelevad usinalt programmeerimisega lihtsalt seetõttu et sellest saadav nauding on kordades suurem kui naistega voodis olemisest. Ning juba 15% mees-üliõpilastest kuritarvitavad Adderalli (ning päris paljud neist et omakorda kruvida üles keskendumisvõimet).
Silicon Valley -- koht kus sattus kokku kõrge intellektiga kokkupakitud mehi ja naisi, nende lapsed on samuti autistid.

* noorukid on omapoolt soovahetusoperatsioonide, LKGB aktivistide ja feministide töö tulemusel segadusse ja tülli aetud, kui just ei ole
puberteedi blokiraatoritega ära rikutud.
* baaris/ööklubis on nüüd naised kes nõuavad ja küsivad et neile välja tehtaks -- enam ei tule noormehed neiudele baaris pakkuma.
* peetakse ka normaalseks et nüüd las naised maksavad enda eest, pole vaja meestel välja käristada.
* mehed on hakanud omavahel tunnetest ja naistest rääkima.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-16 23:38
Noorus on alati hukas olnud. Seda nimetatakse evolutsiooniks.
Ütleb ju dialektika seaduski, et areng toimub mööda spiraali. Iga uus põlvkond alustab enda keeruga ja üritab sellele uuemat kuju anda. Kas sellest ka midagi välja tuli paistab hiljem. Loomulikult ei meeldi eelmisele põlvkonnale, et nende elutööd muutma hakatakse. Kindel on see, et järgmine põlvkond üritab kõike uuesti muuta vastavalt oma tahtmisele.
Ahvikari elab džunglis täpselt samamoodi nagu kümned tuhanded aastad tagasi, sest nende elu kulgeb looduseseaduste järgi. Ainuke muutus võib tulla sellest, et inimeme hävitab nende elukeskkonna. Inimene ise, aga astus looduse poolt määratud rajalt kõrvale. Ta sülitas looduseseadustele ja tegi omad, mida peab pidevalt uuendama, sest nad jäävad kiiresti ajale jalgu.
Aga ega looduseseadused kuhugi kadunud pole, nad elavad edasi meie alatedvuses ja aegajalt ilmutavad ennast, põhjustades üksikisikute kummalist käitumist, aga ka seletamatuid arenguid massides.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-17 01:42
"kummaline käitumine" -- seoses sellega meenus mäng. lisaks kõigele ka loomad mängivad, ning inimeseloomad samuti.

kui pole veel lugenud siis soovitaks lugeda sulle ühte raamatut -- "Häkkeri eetika ja informatsiooniajastu vaim", pisut raske lugemine ning peamiselt on see ühiskonnateadusega hoopis seoses, mitte arvutitega. See mis on pühitsemas just loovat mõtlemist, ning uudishimu. NImelt on seal sissejuhatuses välja toodud et kui palju tegelikult inimene januneb meelelahutuse järele, ning midda arenenum meel, siis seda kõrgemat sorti ka meelelahutus.
On toodud välja seal suht huvitav asi et kõik tegevused arenevad ellujäämisinstinktist teenimiseni, ning ühiselulaadi ja sotsiaaltegevuseni ja sealt edasi meelelahutus printsiibini. s.t. et alustuseks seks-söömine tegevused, kuid ka müüri ladumine, ning mõtlemine. --et mis enne oli ellujäämiseks vajalik, hiljem oli sellega tegeletud et "leiba teenida", kuid kõrgmomendil on see vaid meelelahutuseks vaid siis jäänud. NIng ongi inimesi et kes on nii palju üle sellest kõigest et nende jaoks on terve rida tegevusi vaid meelelahutus, mis siis Linus Torvalds nimetas selle kõik "Linuse printsiibiks".
˅ näita rohkem ˅
2024-05-17 01:46
küll aga siis tolle raamatu järgi on välja tulnud see et kuivõrd natuuri vastane on see nn. karja kombel tormamine ja vaid mammona taga ajamine, efektiivsusele rõhumine. Tuuakse välja võrdluseks seda praegust tööorjuse olukorda, kus ülim on raha, algab esmaspäevaga ja lõppeb igaveses reedes, ning teine maailm, kus pühitsetud on loomingulisus, eetilisus, hoolivus.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-17 08:03
rahu99
Elu kui selline ongi mõttetu, seega vahet pole, kas ajad taga mõttetut seksi, mõttetut raha või mõttetut teadmist ja kultuuri. Universum liigub omasoodu ja lühikese aja (mõnesaja aasta) pärast ei mäleta keegi ei sind ennast, su kultuuri ega haritust.
Seega on ainus mõttekas tegevus elu ja inimesi nautida, kuni seda elu veel on.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-17 12:05
robespierre, eiei, asjal et kas on mõte, selgub et kas teed seda meelelahutuseks. Täpselt ühte ja sama asja kui üks teeb sellepärast et muidu ei jää ellu, siis teise jaoks on see raske töö, neljanda jaoks aga hoopis mitte töö vaid meelelahutus.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-17 14:16
Keegi meist ei jää ellu, inimelu pole igavene.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-17 18:12
Kullakene , rahu99
Kui naised on nii vastikud voodikatted ja mõttetud kodukanad vaata mehi . Siin on suur valik
˅ näita rohkem ˅
2024-05-17 18:52
riina! Loe ikka lõpuni! mu vastus oli siiski pikem kui 4 rida. Ja rohkem kui 2 kategooriat!
˅ näita rohkem ˅
2024-05-18 18:19
Mida ma ikka loen - kõik naised on sinu jaoks mõttetud ja vastikud . Sa ei toonud ühtegi sinu jsoks meeldivat varianti . Ma räägin et naised sul ei sobi , sebi endale meest . Mulle , näiteks , meehed meeldivad
˅ näita rohkem ˅
2024-05-18 20:51
vist lugesid midagi muud sel juhul.
ma tean et naistel pole seda loogilist mõtlemist, kuid selgub et intelligents on ka vajaka.

tõin ju oma kirjas välja head omadused ka -- üks sobib hästi voodisse, teine ketikoera eest, kolmas aruteluks, neljas köögikataks. Tore ju või mis?
MItme peale saabki meeldiva variandi kokku.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-18 21:50
Vastikud on ilmselgelt kõikidele meestele need naised kes ise meest omale valivad keda endale ligi lasta. Kõik naised ei ole kummardajad.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-18 22:00
tõenäoliselt enamus naisi teeb siiski valikuid. mõnel lihtsalt valikuvõimalusi rohkem
ning vastikust otsivad ja leiavad naistes ainult rahu-taolised misogüünid
normaalse psüühikaga heteromees kohe kindlasti ei kirjutaks ekraanipikkuseid naisi halvustavaid lugulaule.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-19 03:57
Mõni naine võiks siin silmaringi huvides Jesperi raamatut lug. meestest.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-19 12:15
caprichosa
tõenäoliselt enamus naisi teeb siiski valikuid. mõnel lihtsalt valikuvõimalusi rohkem
ning vastikust otsivad ja leiavad naistes ainult rahu-taolised misogüünid
normaalse psüühikaga heteromees kohe kindlasti ei kirjutaks ekraanipikkuseid naisi halvustavaid lugulaule.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

väga tore, eks mulle meeldib see kõik samuti mida kirjutada!
viimasel ajal ma jätan lihtsalt ekstra tühja ruumi teksti vahele lihtsalt et tuleks ekraanipikkune jutt täis.

Küll aga vist capril mahub jube vähe ridu ekraanile või loetakse esimest rida tekstist.
see rida aga vist mahub ekraani allserva.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-19 17:23
Tegelikult see mõttetera on ikka päris hea.
Peaks sobima nii meestele, kui naistele.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-19 17:59
caprimutt kirjutas:
""normaalse psüühikaga heteromees kohe kindlasti ei kirjutaks ekraanipikkuseid naisi halvustavaid lugulaule.""

ei tea mis sul arusaamatuks jäi? Siin on kuulutuste sektsioonis ju piisavalt naisi kes otsivad keda alandada ja nuhelda, (ning "hoiatused" rubriik on päris kilomeetri pikkune) seega miks mitte ka selline nähtus et kus mehed hoopis naisi alandavad ja halvustavad, või panna kuulutus kasvõi üles et et peale kuseda... oot selle tegevuse nimetus vist oli eriti kummaline.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-24 08:43
rahu99 alandab ja halvustab kogu aeg. Ja valetab.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-25 00:09
caprichosa

Nii on , lisaks, et paljud ei tea et neil valikud on, või siis seda teadmiseks lihtsalt liiga piiratud. Magavad valikud maha
˅ näita rohkem ˅
2024-05-25 01:25
Aix valib mehi ja trasusid
˅ näita rohkem ˅
2024-06-03 09:00
Alfie, Jesperi raamatud meestest on nagu teiste müügigurude üllitised raamatuturul.
Isiklikult jaksasin kolmandiku lugeda ja isu sai täis. Kõik need raamatud meestest, naistest ja eneseabi on samasse auku teema.
Küll minul juhtus ja nüüd saan teile jagada oma imelist "kasvamist".
˅ näita rohkem ˅
2024-06-03 12:55
Mul jätkus viitsmimist kahele
˅ näita rohkem ˅
2024-06-21 15:12
caprimutt kirjutas:
"".... naisi halvustavaid lugulaule.""

capri, kas sina siin sees... ?! kõlab just sinu moodi.

Divine - I'm so beautiful
https://www.youtube.com/watch?v=-UuE0DcJ1F0

˅ näita rohkem ˅
1
2