Foorum
1
2
2023-12-27 23:57
Mis arvate, kas naised, kes reklaamivad end kuulutuses intelligentsete naistena, seda ka tegelikult on?
˅ näita rohkem ˅
2023-12-28 01:54
Näita, palun, vähemalt 1 kuulutus, kus naine end intelligentsena reklaamib.🙂
˅ näita rohkem ˅
2023-12-28 13:30
aga milleks sulle intelligentne naine?
˅ näita rohkem ˅
2023-12-28 14:30
Vot siia sellised naised ei tule.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-28 15:41
samuti üks veidi kibestunud daam avaldas siin kunagi arvamust, et iha saidil kohe mitte ühtki härrasmeest ei leidu....
ainult omaenda mätta otsast üldistamine näitab veidi piiratud silmaringi
˅ näita rohkem ˅
2023-12-28 16:34
Äkki karoliina777 🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2023-12-30 23:21
Violiinale vastuseks, et voodi lehelt ja veel mitmetest tutvumisportaalidest leian iga nädal mõne. Täna jäi 2 sellist kuulutust silma ja üks neist on selline:

Olen väga ilus ja soovin jagada oma ilu, intelligentsust ja keerulisi andeid ja meeldimisi austava inimesega, kes on lugupidav, helde ja oskab mind hinnata! 
˅ näita rohkem ˅
2023-12-31 18:11
Savir on ka noor ja ilus, puhkab pasatünni vilus.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-01 11:46
Pasatünn ajas üle ääre
˅ näita rohkem ˅
2024-01-02 15:31
Kuid määratlege ära mis on üldse intelligentsus? Kus kohast hakkab see piir?
˅ näita rohkem ˅
2024-01-15 22:01
Naine peab olema loll nagu laua jalg siis ta on õige naine
˅ näita rohkem ˅
2024-01-17 16:24
See ju vana tõde, et need, kellel jututoas kasutajanimeks ilus, kenake vms, on seda vaid oma soovunelmates. Käib ilmselt ka muude ennastupitavate omaduste kohta.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-19 22:21
Genitaal, kas isikuomadused peegaldavad intelligentsust?
See on täpselt see koht kus sinusugused peaksid kommenteerimisest loobuma...
˅ näita rohkem ˅
2024-12-27 12:28
Naise intelligentsuse üks väga oluline tunnus on, kui ta normaalselt kirjutatud kirja peale midagi vastab. Kasvõi eitavalt.
Kui ei oska midagi vastata või on kiimas lumpeni tähelepanust õhku täis läinud, siis pole järelikult intelligentne.
˅ näita rohkem ˅
2024-12-27 14:11
Ja seda räägib intelligentne mees.
˅ näita rohkem ˅
2024-12-27 15:11
Oh ei jott. Ma olen labane loll ja täiesti ok on, kui inimesed normaalsele kirjale ei vasta. Lihtsalt... oma asi mis teen. Neid teeb see eriliselt intelligentseks .
˅ näita rohkem ˅
2024-12-27 17:34
slavetodomme
Popimad naised saavad siin vahel kümneid kirju päevas. Kui igale kirjale vastata, siis mõnel päeval muud teha ei saagi. Jah, viisakas see ehk oleks, aga samas kui ikka null huvi on kirjutaja suhtes, siis ma saan täiesti aru, miks vastata ei soovita. Mina ei pane pahaks, kui minu kirjale vastust ei tule.
˅ näita rohkem ˅
2024-12-27 18:21
Vilets ja väga vilets õigustus ja kui sa ei märganud varem, siis ma viitasin kiimas lumpeni tähelepanule.
Endiselt, see on suhtluskultuuri ja intelligentsi küsimus..."popimad" no tõesti
˅ näita rohkem ˅
2024-12-27 18:36
Slave, intelligentsed inimesed on praktilised. Nad tulevad siia meelt lahutama, mitte mingeid nõmedaid kohustusi täitma, et kõigile meeldida. Nad ei tunne selle vastu vajadust.
Paljudele meestele ei jõua lihtsalt pärale, et on oluline vahe, kas postkastis on kolm või kolmsada kirja.
Hea küll, kui leidubki selline viisakas naisterahvas, kes püüab kõigile vastata, aga kui eitavale vastusele järgneb sõim, siis varsti jõutakse järeldusele, et milleks?
Kogu iha ajaloo jooksul on mehed siin kaevanud, et hea kui kümnest saadetud kirjast ühele vastuse saad. Minu kogemused on risti vastupidised, et kümnest jääb üks vastuseta. Küsimus on selles, et millist kirja keegi normaalseks peab.
˅ näita rohkem ˅
2024-12-27 19:15
Jott, lihtsalt ära poe ja patra. Ma olen siin pea 17 aastat suhelnud ka tean päris hästi, kes ja kuidas mõtleb, jõuab ja vastab.

Ok ja kui mõistlikule normaalsele suhtlemise alustamisele mitte midagi ei vasta siis kui palju nö häid mehi uuesti proovib? Ja kes siis sõelale jääb? Tüütumad ja korduvlunijad, kes ovulatsiooni otsa komistasid?
Intelligentne naine oskab ja suudab valida. Suheldes.

Ma pean lisama, et ma ei kirjuta siin juba mõnda aega tutvumiskirju ei jõua kõigile niigi vastata.
˅ näita rohkem ˅
2024-12-27 19:25
Naisel ei olegi tavaliselt palju häid mehi vaja sõelale jätta. Piisab paarist-kolmest, et kõiki oma vajadusi rahuldada. Ma usun, et igal siinsel atraktiivsemal daamil on paar-kolm silmarõõmu olemas, seega nad loomulikult vastavad ainult neile, kellega niisama suhelda meeldiks või kes tõesti eriti kuumad täkud tunduvad.
˅ näita rohkem ˅
2024-12-27 19:34
Seda lugedes jäàb mulje et iga asjalik naine peab eelistama nn muidu mehe , see on see kes on ainult juttu tasandil kõva tegija
Keegi selliseid ei soovi ja ei taha
˅ näita rohkem ˅
2024-12-27 20:25
Mina näiteks jätan suhteliselt sageli vastamata kirjadele, milles küsitakse minu käest infot, mille kohta olen oma ankeedis juba infot jaganud. Ei näe mõttet ennast korrata. Parematel päevadel vastan küsimusega, et miks ei võiks profiili lugeda.
˅ näita rohkem ˅
2024-12-27 20:38
Paljude meeste viga ongi selles, et profiili ei vaevuta lugema, ollakse justkui tüütud spämmirobotid ja nämmutatakse-mämmutatakse pidevalt ühtesid ja samu standardseid stampküsimusi. Kes see loll ikka ühele ja samale jurale tahaks või jaksakski vastuseid jagada.
˅ näita rohkem ˅
2024-12-27 23:06
Võib muidugi esitada ka positiivses sõnastuses, mis tähendab, et minu mõningatele kirjadele on suvatsenud vastata võrdlemisi "popid", kuid tuntavalt intelligentsed naised, mis viitab mingile seosele selles osas.
Negatiivsemas mõttes... kas on ikka ok stiil naiste puhul, et kui on palju huvilisi kirjutajaid, siis võin olla lihtsalt ebaviisakas?
Vahest on nii, et hea ja sobivam mees on ka omakorda mõnes osas nõudlikum?
˅ näita rohkem ˅
2024-12-31 15:29
Jôuluona ûritus kestab uue aasta esimeste tundideni, kiirustage seltsimehed
˅ näita rohkem ˅
2024-12-31 21:05
Miks nii vähe?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-02 08:06
Slavetodomme
Sa ise viitsiksid igapäevaselt mitmekümnele kirjale vastata? Ma arvan, et paljud naised jätavad paljudele kirjadele reageerimata.
Jah, mina viisakusest ehk algul punnitaksin "tänan, ei ole suhtlemisest huvitatud" välja, aga väidetavalt saadakse pooltel juhtudel siis sõimukiri ja halvemal juhul võib sõimamine ja laimamine foorumissegi jõuda. Turvalisem on mitte vastata.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-02 12:37
Oleme jõudnud huvitavasse olukorda.

Suur tähelepanu mitteoluliste tegelaste poolt õigustab ebaviisakat suhtlemist.

Ja naiivsed "mõistjad" kiidavad...

Minu point oli selles, et intelligentsed tulevad sellega toime.

roberspierre, ma ei räägi kõigist suhuvõtadvää-kirjadest, kui tähele panid. 30sek kirjakasti kerimise järel on näha, kas seal on sisu ka või mitte. Kui on huvipuudus, siis on see nagunii. Ja oodata võhivõõralt inimeselt nõretavat romaani on ka veidi ajuvaba.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-02 18:07
Slave, sa unustad, et naistel on siin tunduvalt suuremad valikuvõimalused, kui meestel. Kui naiskasutaja on ihas aasta tegutsenud, siis on tal erinevalt enamusest meestest aktiivse otsimise periood lõppenud. Ta on leidnud juba teatud seltskonna, kellega käib siin suhtlemas ja uusi tutvumissoove ei jälgigi. Kas ikka mõttetus pahnas sorimisele aja kulutamine näitab intelligentsust?
Muide ka paljukirutud blokeerimist saab tõlgendada: "Tänan, ei ole suhtlemisest huvitatud"
˅ näita rohkem ˅
2025-01-02 20:10
Viisakas on viisakale kirjale muidugi vastata, aga ma kordan, et väidetavalt on nii mõnigi "džentelmen" viisakale äraütlemisele väga brutaalselt vastanud. Ihas kõige turvalisem on paraku ignoreerimine, sh blokeerimine.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-02 21:26
Eriti on jube kui oled vanem naine
Kui ütled ei siis sellele tihti järgneb et mis mõttes , vana krõhva ja veel valib
Blokki panna on nn odavam
˅ näita rohkem ˅
2025-01-02 22:09
Siin küsimuses on võimatu üksmeelt leida. See, kellele ei vastata, tunneb alati, et see on ebaviisakas. See, kes ei vasta, tunneb alati, et kiri ei olnud selline, mis vastama kutsuks. Leian samuti, et ankeet on siin põhjusega ja mina küll pigem eeldan, et see loetakse läbi. Kui ei loeta, siis peabki leppima sellega, et vastust pöördumisele ehk ei tule.

Parimate soovidega uueks aastaks,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-01-02 22:35
Head uut kõigile! Transfeeri jutus iva sees. Aga mida teha siis, kui ankeedis on sellist vastuolulist teavet, mis mõlemal juhul nullib teise väite ära? Kumb on õige? Või pole kumbki? Ega väga vahet pole, pane aga silmaklapid pähe ja põruta vastu seina edasi.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-02 22:44
M51, kui minule jääb miski segaseks ja mind tõesti huvitab selgus, siis saab küsida täpsustava küsimuse. Intelligentselt
˅ näita rohkem ˅
2025-01-02 22:50
Ankeeti loebki normaalne inimene enne, kui kirjutab. Ma arvasin, et see on elementaarne
Ühtlasi saab sinna märkida, et ei soovi kirju...

Jott, inimsuhted ei reguleeru täielikult turumajanduse alustel. Siin on palju anomaaliaid.
Nagu seegi, kuidas sa pidevalt hüüatad, et tasuta lõunaid ei ole ja samal ajal üritad vägisi foorumis tasuta nõu anda...
Või me oleme kõik sulle natuke juba võlgu?

Transfeer, loomulikult peab leppima, kui vastust ei tule. See on meeste õppetund ja elu, mida naised ei suuda taluda.
Kui mehelt eeldatakse viisakust ka naise suhtes, kes teda ei eruta, siis miks see ei peaks naiste kohta kehtima?
Kui märkate, siis intelligentsed mehed ei sõimlegi ja intelligentsed naised vastavad normaalsetele kirjadele.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-03 01:15
Slave, turumajandus kehtib ka inimsuhetes, ainult et see on väga peen äri. Palju keerulisem, kui poest leiva ostmine.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-03 07:04
See "tasuta lõunaid ei ole olemas" on Iha peavoolu tunnuslause, samas liiga lihtsustatud ja vaimuvaene.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-03 07:33
jott, tõesti kehtib, sest pole olemas must-valget maailma. Aga päris kindlasti ei kehti see sellisel moel nagu sina seda siin lihtsustatult esitada püüad.
Samamoodi ei kehti need väited, et aasta pärast on naised siin kõik vajaliku leidnud ja enam postkasti ei vaata... ja et see on ikka kohutav aeg, mis läbikerimiseks kulub.
Tõsi on see, et kui üksluiseks muutub, siis ei viitsita. Viitsitakse päris rutiinselt seda mis erutab ja meeldib. Ja näiteks sobiva inimese tähelepanu pole siin kunagi paljudele liiga palju. Intelligentsuse tunnus on see, kui siinses roosas ookeanis orienteeruda ja valida suudetakse üldise ülbusega kaasa minemata.
Õnneks ma tunnen siin selliseid naisi ja ei pea su jutte uskuma.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-03 08:53
Postkast on privaatruum ja kui sinna sind ei taheta, siis pole mingit õigust nõuda, et ikka peab lubama. See ei kehti ainult naiste kohta, ka mehed võivad mitte vastata.
Nagu jfjm on korduvalt välja toonud, siis ihas on mehi väga palju rohkem kui naisi ja viimastel suur võimalus valida ning tähelepanu saada. Järelikult on elementaarne, et nende seas on naisi, kes igale kirjale vastata ei viitsi.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-03 11:34
Slave, minu arvates püüad hoopis sina seda kauplemist liialt lihtsustada.
Sa räägid, et sina poest leiba ei osta, vaid loodad, et keegi sinuga enda võileiba jagaks. Miks ta peaks seda tegema? Küllap ta leiab, et see on talle kuidagi kasulik. Kuidas? Seda teab vaid tema ise. Sina võid ju muidugi loota, et ainuke kasu mida ta soovib on, et seltsis on lõbusam süüa.
Aga kui poest leiba ostad, siis on sellel kindel hind ja keegi midagi enamat sinult ei oota.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-03 18:43
Jott, mina pakun ise "võileiba". Kuni sa seda ei taipa ja kogu aeg mingis saaja-positsioonis oled, siis polegi sulle tasuta lõunaid.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-03 19:53
esialgselt intelligentse mulje jätnud mehed on siin sõimelnud küll. isegi süüdimatult laimanud....no see selleks.
aga intellekti ja viisakuse kriteeriumiks peaks siis pidama võimet kümnete või sadade inimestega pidevalt kirjavahetust pidada?
isegi kui pole neist huvitatud ja poleks nagunii aega nendega kohtumiseks.
nii usuvad ilmselt need, kelle postkasti üle 10 kirja päevas ei jõua.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-03 21:02
Intelligentne härrasmees murdub kohe kui talle vabandades ,,ei " öelda. Saatan süttib.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-03 22:14
Inteligentset naist on lausa lust nikkuda
˅ näita rohkem ˅
2025-01-04 05:52
Väga toredad on laste värvimise raamatud, kus saad must-valge pildi värvida just selliseks, nagu endale meeldib.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-04 09:55
Ôigust räägid mängin sellega iga päev
˅ näita rohkem ˅
2025-01-04 17:18
Ega te veits kinni pole omadega jooksnud?

Igale ja igale... või te ei oska lugeda?

Intelligentne inimene jääb igasuguses karjas viisakaks. See oli mõte.
Aga tõesti, postkast ei ole avalik ruum.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-04 17:36
kui inimene ei suuda puhtfüüsiliselt lugeda ega sorteerida kirjade massi postkastis, rääkimata regulaarsest vastamisest, kas on järelikult ebaintelligentne ning ebaviisakas? kummaline mõte tõesti.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-04 19:53
mille kuramuse pärast pean ma lihaturul intell..sest patrama? siin on ikka teised asjad olulised
˅ näita rohkem ˅
1
2