Nii, olen kiirel jaani ajal oma küsitluse tulemused ikka kokku suutnud kirjutada. Ausalt, isegi kümne naise arvamuse kätte saamine oli väga raske, ma ei tea kust see Norstat iga nädal oma 1000 leiab.
Aga esmalt valimist. Võtsin valikusse kolm kategooriat. Esimene kategooria on aktiivsed teenusepakkujad, teine kategooria püsisuhte otsijad ning kolmas kategooria, parimatest parimad siin iha-s, ehk TOP 50 naised. Kirjutasin üksnes neile, kes olid parasjagu online aktiivsed.
Kõigilt naistelt küsisin ühe ja sama küsimuse muutmata kujul „...1. Kas sa tunneks heameelt, et mehed sind sellest küljest hindavad ja teistest enam esile toovad;
2. Pahameelt, et justkui läbi selle hindamise sa oleks muudetud liinitööliseks, kus see, kes sina ise oled on teisejärguline;
3. Või oleks sul ükstapuha mida krantsid klähvivad?...“
Tulemused
TOP naistest üks arvas, et tunnevad heameelt, kaks tükki arvasid, et pahameelt ja ühel oli ükstapuha. Sealt kategooriast ka kaks konto blokeerimist
Suhte otsijatetst keegi ei arvanud et selle üle headmeelt tuntaks, kaks tükki arvasid, et tuntakse pahameelt, ühel oli ükstapuha ja tõlgendades Retariina aramust, siis ei meeldi ja Kodukana arvamust, siis, et on ükstapuha.
Aktiisemate teenusepakkujate osas, kahel oli ükstapuha, mis kirjutatakse ja ühele oleks kiitmine meeldinud.
Kokku siis meeldib-2, ei meeldi-5, ükstapuha-5
Nüüd võin samuti väita, et minu taga on vähemalt kümne naise arvamus. Rahva hääl on jumala hääl on naise hääl
Järeldused. Pean tunnistama, et suures plaanis on jfjm sul õigus. Kaalukauss on selgelt halvakspanu poole. Ka iha portaalis ikkagi oodatakse, et mingid sotsiaalsed üldtunnustatud normid kehtiksid, mitte, et meie ühisnimetaja siin on kas vagiina või peenis ja tolle agregaadi efektiivsus. Ehk siis kohtumisrituaale tuleb ikkagi järgida. Lisaks selgus, et kõige lihtsam oli jutule saada TOP listis olevate naistega, niipalju kui ma neile kirjutasin. Väga võimalik, et nende valmidus suhelda on ka üheks põhjuseks miks nad TOP listis on. Nemad osutusid ka küsimuse osas kõige emotsionaalsemaks. Suhte otsijatega on see probleem, et neid 100% suhte otsijaid oli üsna keeruline leida, pole mõtet kirjutada neile, kes kord kuus siin käivad. Üldiselt, kas ignoreeriti või võeti seda kui postimehe päevaküsimust. Naljakas oli see, et päris raske oli saada õigete teenusepakkujate arvamust. Alul ma ei mõistnud milles teema aga hiljem jõudis kohale, et tõenäoliselt oli see mingi küsimusejaburus nende jaoks tööd segav faktor. Umbes nagu siis kui paned akna kinni kui tänavamüra kirja kirjutamist segab.
Kokkuvõttes loen selle läbikukkunud teema lõppenuks, ühtki nime läbi foorumi ei tulnud, mainekahju aastateks on saavutatud. Kül aga kuna nüüd vahepealsel ajal olen siin suutnud kirjutada ja vastu võtta rohkem kirju kui kogu oma ülejäänud iha karjääri jooksul kokku, on läbi selle tekkinud paar lootustandvat suhtlusalget, nood vist pole foorumit lugenud. Lõpp hea kõik hea