Foorum
2022-07-03 17:18
kas siisn on üldse naisi ka v tundub et siin pigem aint feik naised pole ühtegi kellega reaalselt kohtuda
˅ näita rohkem ˅
2022-07-03 22:19
Õigustatud küsimus. Reaalseid naisi on küll, aga nad kipuvad siin suuremas osas teenusepakkujad olema. Ja kui tuleb siia mõni norm naine, siis ta hirmutatakse kohe kirjadelaviini ja rahaliste pakkumistega ära. Tänu sellele, et mehed siin väga aktiivselt rahaga vehivad, tulevad ja jäävadki siia peamiselt vaid teenusepakkujad.
˅ näita rohkem ˅
2022-07-07 18:05
on siinsed naised on vist aint raha peal väljas
˅ näita rohkem ˅
2022-07-08 16:53
Just üks pederast kutsus naise konto alt sauna
˅ näita rohkem ˅
2022-09-08 20:27
Tänan info eest. Kas oled ise ta abikaasa?
˅ näita rohkem ˅
2022-09-09 00:32
Ei, ta on ülemus.
˅ näita rohkem ˅
2022-09-09 18:44
Kui lausa sajatus peale pandi, siis ei tasu küll kokku puutuda.
˅ näita rohkem ˅
2022-09-11 02:45
no vaadake neid naisi, nagu Capi,miisu1102 jne. osad on peki täis ja osad pumbatud silikooni täis. kas selline peab siis eesti naine olema
˅ näita rohkem ˅
2022-09-11 14:52
oki12 - sa said valesti aru: need on siinsed tugevaimad naised ja rammunaised (või rammusad)
˅ näita rohkem ˅
2024-06-17 13:12
Ega vist kooselu on märgitud ja kui ei siis imelikult paksu kerega teenusepakkuja. Sama see armukese roll.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-17 15:27
oki12
2022-09-11 02:45
no vaadake neid naisi, nagu Capi,miisu1102 jne. osad on peki täis ja osad pumbatud silikooni täis. kas selline peab siis eesti naine olema
---------------------

Ei. nood muteerunud isendid "naised" on eksportvariant "lääne-euroopa väärtustega" LGBTQPRSTUV turu jaoks. Eestis, Tartu kaubamajas oli kah juhus näha sihukest hõlmi lahti ajamas ja hinda ütlemas, kuid ei tahtnud mina sellist tursket.

Ei soovita neid vaadatagi enne lõunasööki, rikub isu.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-19 20:53
No nii hull ei ole , kõik naised feik ei ole
Näiteks selline vana tädikene nagu mina ..
😂
˅ näita rohkem ˅
2024-06-19 22:18
njah, sinu paneme klaaskappi näitamiseks kui tuleb näidissovhoosi tutvustav näitus.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-19 23:01
rahu vaadaku rahulikult enne lõunasööki meeste pilte edasi. tuleb isu peale nii et mühiseb
˅ näita rohkem ˅
2024-06-19 23:57
caprichosa
2024-06-19 23:01
rahu vaadaku rahulikult enne lõunasööki meeste pilte edasi. tuleb isu peale nii et mühiseb
---------------------------

ei taha, säästa mind, muidu veel leian pildi et milline "onu" olid sa enne soovahetusoperatsiooni. See omakorda rikuks kena kolmapäeva öö ära.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-20 08:55
Tundub, et rahu omasooiharus sunnib lausa naisi meesteks fantaseerima...ehk oleks tõesti aeg sul kapist välja tulla😁
Nagu jfjm kunagi elutargalt mainis, siis kõige tigedamad naissoo suhtes on just kapihomod.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-20 13:10
caprichosa
2024-06-20 08:55
Tundub, et rahu omasooiharus sunnib lausa naisi meesteks fantaseerima...ehk oleks tõesti aeg sul kapist välja tulla😁
Nagu jfjm kunagi elutargalt mainis, siis kõige tigedamad naissoo suhtes on just kapihomod.
-----------------------------------

nu aga sina ju seda pole. sul pole seda naiselikkust eriti järele jäänud. sa oma koleduses ei suuda aru saada et jfjm on käru ja sinu persetola vaid.
Muide, veider asi mida sa tuled kirjutama kell 9 hommikul.

Ning mind ei huvita midagist peale kalaprae. Kass aga on tähtis.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-20 13:40
no kopuleeru oma kassiga siis kui ainult mehed ja kassid erutavad, miks peab üldse naiste pilte vahtima...
ja see pidev naiste halvustamise vajadus on rahul tõesti veider. mitte ainult südaöösel, aga 24/7.
Karolinat oled samuti koledaks nimetanud....aga sajad tema ilusaid pilte kommenteerinud heteromehed on miskipärast vastupidisel arvamusel
ning loomulikult oma imekauneid kunstfotosid pole rahu siiani avalikustada julenud. kas tõesti nii väga kardab, et teda ka keegi koledaks ja rõvedaks võiks nimetada? (st "kritiseerida", kasutades rahu enda väljendust ).
pildituna hea ja mõnus kohtunikku mängida, eksole
˅ näita rohkem ˅
2024-06-20 13:54
capri vist ei tea et mul teised lemmikud naiste osas. Ent capri ei suuda aru saada, sest tema arvates maailmas pole teisi naisi kui vaid tema.

Mu lemmikud on naiselikumad, kenamad, ning neil peen riietusmaitse.
NIng mis tähtsam -- mu lemmikud ei osale mudamaadlustes teiste naistega.
Kuid hea on kiizukas, ning touch. Ning nad ei passi ka iga päev siin nagu sina.

ma pole nii (ärapanemise)rõõmus isegi mitte selliste ilusate suhtes kellele paar viga -- et neile meeldib pudelite metsakohin ja... kurr kurr. Mis teha, capril on rivaalid.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-20 13:54
Capri, võta rahulikult!
Püüa aru saada, et Rahu on paanikas ning püüab enda lojaalsust erakonnale tõestada, et Martin teda minema ei lööks. Kust ta siis veel lutti saaks.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-20 13:56
capri kijutas: ""Karolinat oled samuti koledaks nimetanud....aga sajad tema ilusaid pilte kommenteerinud heteromehed on miskipärast vastupidisel arvamusel ""..

ning jaaa käru on kah väga kaheldava väärtusega sest mida esteetilist saab olla miski perse pildistamisel?! Inetu. Samamoodi jõledus nagu sul kombeks.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-20 13:59
jfjm, ja kui palju sulle lubas lehmatädi capri maksta et sa välja hüppasid nagu kloun karbikesest? Mul pole eesti poliitikaga miskeid sidemeid muide.

oleks kah miski naine et kelle eest sa jageled, ent miski mutantkoletis... njah.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-20 14:02
pigem tundub et capri peas hoopis toimus miski paanikaklõks, et kui ta mul sedasi takjas on küljes et tuleb järele teemast teemasse, ning ei saa jätta mainimata mind ka siis kui on olnud mitu päeva paus...
˅ näita rohkem ˅
2024-06-20 15:05
jfjm,
ma täitsa rahulik🙂
Ainult naerna ajab, kuidas kole lehmaonu rahu häbeneb oma jõledaid pilte avalikustada.....samas tunnistab ausalt, et naiste kehavormid tema jaoks rõvedad on😛
Päris lõbus jälgida kapihomo tõmblusi. Aga lutt on loomulikult tema jaoks tähtis😁
˅ näita rohkem ˅
2024-06-20 16:06
eh, capril on haugimälu , ta ei tea et ma olen kass, ning olen korduvalt ju ka LKGB vastaseid epistleid pidanud. Ta ei tea et kass on tähtis, ning eriti kalapraad.

sinusuguste odavate naiste jaoks ma ei pea midagist tõestama. Need kes mu jaoks tähtsad on, need on mind näinud ja mu fotosid.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-20 18:56
Rahu on seksikas mees, olen tal kingi eest külas käinud.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-20 22:08
See oli Minu Inimene keda nägid vaid, mitte mina ise
˅ näita rohkem ˅