Foorum
2025-02-23 22:58
Idioodiga vaielda on sama hea, kui tuviga malet mängida - pole oluline, kui hea sa oled, tuvi situb laua täis ja kargleb võitjana ringi.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 23:08
Ja on ilusaid, treenimata,motiveeritud ja päriselu elavaid naisi, kes ei pea oma keha häbenema ja otsivad ekraani tagant seda väikest aktsenti päriselule 😉
Sa ju saad aru, kuidas siin on kaks gruppi naisi, keda armastatakse materdada: petturid ja paksud. See petturite teema tundub loogiline, sest keegi tunneb end halvasti, kuna plika tõmbas naha üle kõrvade 😀
Ma ei taha uskuda, et siinsed laisklodevad pole oma profiilile märkinud, et on volüümikad . Me pole süüdi, et see on maksimum, millega saame end määratleda. Ja lihtsalt valige filtreeringust need teised variandid.
Siit portaalist, kust me kõik tahame lõpuks alastust, ei osanud nii eba-vabameelset teemaaretust oodata. Slave, saan aru, et oled tubli spordipoiss. Võta fitness.ee's Iha paksud ette ja laske minna. Siin elame, teineteise välimusest hoolimata, ilusasti edasi. Kuidas kõlab? Täitsa maailmarahu ju?
˅ näita rohkem ˅
2025-02-24 00:14
Ole ikka see kes oled, loll on see kes laseb ennast mõjutada välisest arvamusest. Kõige seksikam organ on aju, lisaks enesekindlus ja teadmine, et kõikidele meele järgi olla on võimatu.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-24 08:00
Just, igaüks teab oma olemust ja väärtust...internet on avatud platvorm ka kaunitarid saavad sõimu, ei jää keegi ilma milleski.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-24 09:25
Vaielda või mõtteid vahetada saab argumentidega. Lihtsalt on küll ja ei ole, on tõesti tuvimale.

"Me pole süüdi, et see on maksimum..." siin saad küll vaid enda eest rääkida. Ma kiidan sinu püüdlusi.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-24 09:46
Ma ei saanud aru kas mul on ainsana ära võetud "vaala" vms valik, mis ehk Sinu arvates oleks mulle kohane? Iha administratsioon, kas saaks mulle vaala kuidagi sinna märkida, et inimene, kel on mingi püha sõda paksude vastu, saaks rahu. Mehed on vähemagi pärast insulte saanud ja ma tahaks, et Su tervis poleks ohus. Ainult treeningust ei piisa, pead ka stressi vältima. Palun teeme petitsiooni, et lisataks mõõt "vaal". Ja siis võiks naised, üle Iha, va Riina muidugi, panna oma mõõduks vaala ja Riina saaks kõikide figuurikummardajate tähelepanu ning Slave'l hakkab lõpuks igav ning julgeb mõnele tütarlapsele päriselus läheneda 😊
Vau, mul juba teine maailmarahu plaan laual. Kui sellest ka ei piisa, siis on asi ikkagi ühes inimeses, mitte kõikides teistes 😄
˅ näita rohkem ˅
2025-02-24 10:31
Mul ei ole, ausalt. Ja kui see lahendus ei rahulda Slave', kellel on ainsana siin probleem, selle lõime juures, siis ei näe põhjust funktsionaalse lugemis- ja numbritundmisoskusega inimesi alandada, sest 164/111, võta siis ükskõik mis pidi, ei saa jätta muljet millestki vähemast, kui paks! Neid teisi, oskusetuid, pean serviti ja serviti, laiali peksma nii või naa😄
˅ näita rohkem ˅
2025-02-24 11:52
Rahunege. Mul ei ole mingit püha sõda paksude vastu Samuti ei ole mul kellegi alandamise plaani.
Peale selle pole see lõim siin mitte kuidagi representatiivne.
Mu isiklikud eelistused on teistsugused.

Kogu asja juures on paar momenti:
- paljud on võtnud millegipärast hoiaku, et nad ise ei vastuta oma keha eest
- sellesuunalisest kriitikast on tehtud natuke tabuteema ja jääb tõesti mulje, et "slavel on ainsana siin probleem"
- kohaliku kiitmise uskumine on nagu monopolimängu kaudu miljonäriks saamine

Vähem stressi ja rohkem sobivat liigutamist! Maiustamise asemel seks!
˅ näita rohkem ˅
2025-02-24 12:01
Diabeetikud võivad süüa rosinaid aga mitte viinamarju. Siiski toitumine on kõigil individuaalne.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-24 12:48
Inimene ei söö ennast paksuks, vaid nälgib paksuks!
Tähtis pole mitte toidu kogus vaid koostis. Paraku pole meie põhitoiduained: teravili, kartulid, köögiviljad, piim ... Enam sama keemilise koostisega kui sada aastat tagasi. Jah, need komponendid mida mõõdetakse kilodega on kõik olemas, aga peenem pudin, mida mõõdetakse milligrammidega, on tunduvalt vähenenud. Põllud on kurnatud ja see on globaalne probleem.
Kui organismil on puudus mingist ainest, siis hakkab ta varuma kõike mida kätte antakse. Kui lähed enda dieeditamisega liiale, siis hakkab organism varuma vett - läheb näljast paiste.
Võib ju öelda, et tuleb kõik mida sööd trennis ära põletada, aga see võib olla sama, kui valad auto paagi bensiini täis, aga karteris on õli otsas. Mida rohkem sa gaasi vajutad, seda kiiremini mootor kokku jookseb.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-24 15:15
Sorry , enamus Eesti mehi arvab et parem köögivili on vorst ja kõige parem janu kustutaja on õlu . Selle toitude juures norm kaalus püsida on võimatu
Ja siis neid ei tohi kritiseerida ja iga naine neid peaks seksuaalselt atraktiivseks ette kujutama sest reeglina nad sellised ei ole .
˅ näita rohkem ˅
2025-02-24 15:35
Nonoh.
Õlu on kahjuks tõesti parim janukustutaja. Palju parem kui see populaarne pruun karastusjook.
Iseasi, kas seda päris liitrite kaupa igapäevaselt kaanima peaks. Sel juhul pole tegu janukustutamisega.

Vorste on ka mitmesuguseid. Enamasti on see parem, kui kartulikrõpse või maisikepikesi näksida.

Õlut ja vorsti võib ju mõistusepäraselt lubada, kui kogu päevane teekond pole autoni ja tagasi.
Aa kui sa viitad sellele, et mehed peavad kehapekist vabanemist nö naiste probleemiks, siis on kriitika täiesti omal kohal.
Õhtul jätkame, ma lähen trenni.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-24 16:16
Pole sa ühti trennis, passid ikka ihas.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-24 16:39
Ainevahetus erineb inimestel. Tõsi küll, 150 kg on juba tõenäoliselt seotud tahtega, aga 20 ülekilo võib mõne inimese jaoks olla tõeline väljakutse. Teisel tõesti vaid paar korda trenni teha.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-24 17:17
Isiklikust kogemusest julgen väita, et kui inimesel ainevahetus on korras, püsib kehakaal stabiilsena Sõltumata sellest, mida ja kuipalju sööb ning kas teeb trenni või mitte. Nälgides võib muidugi langeda, aga kui kõht jälle täis, muutub ka kaal endiseks.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-24 17:22
Nojah, aga eks mõnelgi inimesel on see probleem, et pole korras. Mul on paar tuttavat, kes teevad iga päev trenni, söövad valitud toitu ning peavad piiri alkoholiga, aga ei saa kuidagi unelmate kaalu kätte. Ja samal ajal on õitsvaid daame, kes söövad mida tahavad ja palju tahavad ning liigutavad oma peput ainult seksimiseks, aga on eluaeg ideaalkaalus olnud.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-24 17:24
Lõpuks ometi 👏👏👏
˅ näita rohkem ˅
2025-02-24 17:56
Jott, kas võin selle diletantse hüüatuse salvestada?

"Isiklikust kogemusest julgen väita, et kui inimesel ainevahetus on korras, püsib kehakaal stabiilsena Sõltumata sellest, mida ja kuipalju sööb ning kas teeb trenni või mitte. Nälgides võib muidugi langeda, aga kui kõht jälle täis, muutub ka kaal endiseks."
˅ näita rohkem ˅
2025-02-24 18:13
Slave, salvesta kui tahad
Piltidelt on ju näha, milline luukere ma olin. Nüüd pinsi ajal on paar kilo juurde tulnud, aga 40 aastat kõikus mu kehakaal plus-miinus 1kg sõltuvalt sellest, kas kõht oli täis või tühi ja millal ma kempsus käisin. Isu üle pole ma kunagi kurta saanud.
Asi võib olla ka geenides, sest mul pole ühtegi ülekaalulist sugulast.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-24 18:52
Kuule, las olla.
Su seedesüsteemi piirang päästis su. Lisaks veel kompleksselt ensüümid ja lihaste (ka olematute) teatav struktuur, võibolla mõningane resistentsus kortisoolile... See on mõnel nii, kuid praegusel ajal aina vähematel, sest juba nooruses lüüakse kõik sassi. Seda ei saa absoluutselt üldistada.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-24 19:28
kiisuke, ma panen kõiki, kes liigutab ja riinal on see häda, et ta tahab ka lõpuks esimest korda selle sportlikuga , keda siin ihas niipalju on; seksi!
˅ näita rohkem ˅
2025-02-24 20:13
Mis ajast vorst köögivili on?
˅ näita rohkem ˅
2025-02-24 20:18
Ma ju isegi ei üritanud varjata see et rasedad mehed tõesti seksuaalset huvi ei paku
Ok , nats kogukam on Ok
Aga … nagu 9 kuud rase …
Sorry , ei
˅ näita rohkem ˅
2025-02-26 00:12
rinkstln -köögivili on taimetoitlasel, selle järgi tunned ära
˅ näita rohkem ˅
2025-02-26 10:43
Aga pange siia kirja need paksud ja lodevad naised. Kes on number 1?
˅ näita rohkem ˅
2025-02-26 21:47
Pigem rasedad mehed kes saavad oma riista ainult peeglist näha .
˅ näita rohkem ˅
2025-02-28 11:25
nu loodus tühja kohta ei salli. ole sina paks proua vai ole sina pienike preili kui sul ikki vitt tahab täitmist küllsiis sõuke munnu ka leidub mis sisse sobib
˅ näita rohkem ˅