Foorum
2024-01-07 20:48
Siin kiskus jutt vist liiga asjalikuks juba. Vabandan kuusepuu ja sträpihuviliste ees, et head huumorit segasin.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-10 14:59
Volüüm. Minu jaoks muudab naise eriti isuratavaks, kui ta selles kehas end vabalt tunneb, seksikalt. Sellistel on pissu ilusam, avastusi palju rohkem, mis tõeliselt erutamab. Saledatel/peenikestel naistel on enamusel kompleks ka kaitseasend on positoon olla meritäht 🥰
˅ näita rohkem ˅
2024-02-13 17:03
Misterj pärasool on nii lodev et kuusekàbi ka sees ei pûsi
˅ näita rohkem ˅
2024-02-13 17:43
Sina ülbik hoolitse kiisukese pärasoole eest.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-13 19:00
Temal on kõik korras aga sinu pärast tunnen küll muret
˅ näita rohkem ˅
2024-02-17 23:06
kiisuke on paks ja lodev naine, kuda sul HR Kehtna tema peale veel kõvaks läheb?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 06:02
olen ka ise peale suitsu maha jätmist suureks söönud ja mao õllest täis kaaninud,tegin väga füüIlist tööd aga kõigub paari kiloga ainult,eelmine naine oli ka mul natuke priske tüdruk,aga ütlen ausalt hea oli,kust sai kinni võtta ,mida said pigistada ja tal oli mõnus,
˅ näita rohkem ˅
2025-01-19 11:13
Teeme uue rubriiki - paksud ja lodevad mehed .
˅ näita rohkem ˅
2025-01-19 20:41
Tee juba kaks uut rubriiki, teise nimeks pane: saledad ja sapised naised.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-19 21:12
rinkstln, Proovi enda pettumust natuke rohkem varjata. Foorumit käib päris palju naisi lugemas.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-19 21:55
Jfjm
👍👍👍👍👍
˅ näita rohkem ˅
2025-01-19 22:12
Jott, pettumus... on küll hetkel viimane asi, mida tunda. Aga seda olen ammu aru saanud, et sa püüad olla Riinale kui kaitseingel. Ei hakka siinkohal labaseks muutuma, kuna seda labasust on siin niigi, aga ega sinu arvamus mind ka väga ei kõiguta.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-19 22:22
Kuule, minu arvates pole Riina küll nii abitu, et vajaks kaitseinglit. See oli pigem sõbralik nõuanne.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 14:04
Nagu öeldakse, et jumal võiks kaitsta meid (selliste) sõprade eest. Vaenlastega saan ise hakkama.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-22 08:33
Mulle jällegi volüümikamad naised meeldivad
˅ näita rohkem ˅
2025-01-22 18:45
Volüükad naised ja lodevad on kaks eriasja
Tore , et ei pea luukere olema et kellegile meeldida
˅ näita rohkem ˅
2025-01-22 19:34
Siin ei ole lodevaid naisi. On vaid kõhnad ja volüümikad😁
˅ näita rohkem ˅
2025-01-22 20:32
Õige !
👍
˅ näita rohkem ˅
2025-01-23 00:50
Siin on munadega naised, keda ma lausa et jumaldan.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-23 20:22
üks neist on ju cdkatya
˅ näita rohkem ˅
2025-01-23 20:23
Olen temasse jäägitult armunud.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-05 13:49
Iga naise elus on aeg kus tuleb teha otsus kas olla sile või sale. irw. omamoodi huviav on iga variant. irw.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-05 19:47
Tasakaalustamiseks on ehk paslik märkida, et vananemine (sh nahk, mis ei ole enam sile) ei lähe ka meestest jälgi jätmata mööda.
Tervitades,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-02-07 20:55
Noh siin ma sinuga vaidlen , Transfeer .
Meie mehed on igavese nooruse etalon !
😂😂😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2025-02-12 14:27
nu priskempaid naisi um tõeste kahte tõugu. um paksud ja pringid ja um paksud ja lodevad. paksud ja lodevad um ka kenad. kui ikki lükkad rasvad ja udarad loksuma ning tema pääle heidad siis nagu kodolahe laineloks sind vastu võtab. ja jälle kena olemine
˅ näita rohkem ˅
2025-02-13 01:08
Paistabbet meie seas on optimistid
Tubli , eero50
˅ näita rohkem ˅
2025-02-20 08:59
nu kui keegi arvab et priskempad piigad prouad üldse seksutamist ei vaja ja nende vitud viletsamad on siis nad eksivad täiega
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 21:27
Eero50 , sa räägid magu mina esimene abikaasa.
Ta oil selline seksuaalne superkangelane - kepis neid naisi keda keegi ei teine ei tahtnud .
Tubli 👍👍👍
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 21:30
ta oli siis pmst vabatahtlik heategija? äkki saad ta ihasse meelitada, siin on neid väga vaja
˅ näita rohkem ˅
2025-02-22 18:06
Jah , selline heategevuslik seks ..
Või see on pigem halastusseks ?
˅ näita rohkem ˅
2025-02-22 19:33
Riina,ma tahan Sinuga võistluse teha! Ausalt! Mis Sul häda on? Kellele meeldib voldike voldil, pehme ja rõõmus nsine, kelle lemmiktrenn on seks..tema on naine, keda keegi ei taha? Sa oled vana inimene ja võiksid kasutada seda oma kasuks. Vabandust, Sina juba peadki seda kasutama oma trumbina, kuna hea iseloomuga Sa ei hiilga. Võistluse osas ma ei tee nalja. Leiame kolm meest, kes meile mõlemale meeldivad, veedame nendega üks-ühele aega ja saad sina lõpuks oma koolnu-, oi vabandust, krõhva-kangestusest lahti ja mina panen härrade silmad nii särama, et nad on ei kasuta ihas enam ühtegi muud filtrit, kui kehatüüp - volüümikas! Sa oled väga konkreetselt ka minu kohta krigisenud ja minu arvates oleks selline duell aus😃😃😃
˅ näita rohkem ˅
2025-02-22 21:47
Mul on popcorn valmis tehtud...
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 09:39
Uss ajab siin veidi segamini oskuse mehele seksis meeldida ja kehakuju.
Kui keegi seksides on püüdlik ja juhuslikult selle juures ka paks, siis ei muuda see küll eelistust.
Mulle meeldivad treenitud naised, kes oma kehakuju eest hoolt kannavad ja sama meestelt ootavad. Jah, on ka teatud tüüpi volüümikus, mis on väga seksikas, kuid see on hästi spetsiifiline.
Laiskus ja õigustuste otsimine ei ole seksikas.
Ja jätke palun mulle õigus endal otsustada, millised naised mulle meeldivad!
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 10:46
Slave, mitte keegi ei saa võtta sult sinu eelistusi, aga kas on mõtet halvustada neid, kes sinu raamidesse ei mahu.
Jah loomulikult on võimalik pool elu trenni tehes saada seksikas välimus, aga kas siis jääb ka aega ja jaksamist seksikana elamiseks? Nii kui treeningukoormust vähendad, võivad hakata ka kilod kogunema.
Konkreetne näide: Jelena Välbe. 20 aastat koosnes tema elu ainult treeningutest ja ta oli vormis. Isegi peale lapse sünnitamist. Kui ta 25 aastat tagasi tippsportlase karjääri lõpetas, siis ei olnud tal enam aega ja põhjust nii intensiivselt treenida ning milline on ta nüüd.
Ragnar Klavan ütles, kui tema sportliku keha kiideti, et talle makstakse selle eest palka.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 10:59
Appi!!! Kes siin rääkis õigusest mitte otsustada! Miks meeldivad kellelegi vanad, noored, domineerivad, alluvad!?! Te olete lihtsalt sõja peal väljas,kuna portaali, ilmselt mitte-tulemuslikult, liiga kauaks jäänud ja tahate vaid draamat. No palun! Minu point ongi see, et te ju saate välistada volüümikad otsinguga! Kuidas see ette jääb? Riinaga on mul oma beef, küll ei ole pritsimine muu, kui uriinipidamatus ja küll ma ei tohiks üldse, tänu oma kaalule, endast midagi arvata. Sellest ka pakkumine leida mehed, kes meile mõlemale meeldiks ja lasta neil otsustada, kas vana, täkõhn ja, tüüpilise inimesena, igas asjas vaid halba nägev või paks, rõõmus ja seksi seksi pärast nautiv, on võrdväärsed või üks teisest parem ja ikkagi jääks kõigile ÕIGUS ISE OTSUSTADA.
Lisaks - miks sa siin oled? Siin on treenitud naisi küll. Neil on aeg ja tahtmine. Jõusaalid on massiliselt vormis naisi täis, kes ei saa kodust rahuldust ja samuti pole aega kõõluda väljas, rääkimata sellest, et tahaks alluvat meest! Mine trenni, t-särk selga, et otsid Dominat ja nr. Ma luban, et leiad sealt õiged inimesed, sest naised ei julge siia tulla aga samas jäta oma arvamused sellest, kas paksud naised väärivad õigust olla mitte mõnitatud ja alandatud..no ära puuduta, sest naised on hakanud aru saama, et mehed on endast liiga heal arvamusel ja aastatuhandeid on naisi alandanud, kasutatud ja seda puuritakse juba noortele tüdrukutele pähe, et mehed on alamliik, mis vastab ka tõele, sest me kõik alustame, teed inimeseks, naisena. Tänapäeval common knowledge.
Mina tahan tegeleda seksiga trenni asemel. Kui saaksin igapäevaselt seksida nii, nagu vabadel päevadel, oleksin teiste
parameetritega, aga ei jätaks volüümikust, sest jumalannade vorm on jumalannade vorm 😀
Mul on/on olnud head seksipartnerid , kes jumaldavad mu vorme. Jumaldavad! Ja neil on head laste emad. Mul on hea laps ja vägivaldne lapse isa, kellest lõpuks lahti sain..mina ei taha enam pikka aega meest koju, nemad ei taha kodurahu rikkuda, aga seks ja eelistused on ajas muutuvad ning jätaks kõigile õiguse valida, kes neile meeldib?
Riina, leia mingid tüübid, las saadavad mulle pildid ja kui vähegi teema, hakkame tegutsema. Ma lasen sul esimese raundi teha, see on lihtsam..ma ikka kulupäid austan!

Mulle on loomuvastane olla ebaviisakas, aga no kui te niiiiii väga tahate 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 11:04
Esiteks pole mõtet mulle halvustaja silti kleepida minu eelistuste pärast.

Teiseks. Miks ainult pool elu trenni teha? Oma keha eest hoolitsemine on normaalne elukestev tegevus.

"kilod kogunema"? Sa mõtled rasvumist? Seda saab söögiga korrigeerida, kui kogu aeg midagi rasvast ja magusat näost sisse ei aja, et mitteliikumisest tulenevat kurbust kompenseerida.
Välbel on peas ilmne nihe. Teid on teisigi, keda pole mõtet näiteks tuua. Tippspordil on tagasilöögid, kui psüühika vastu ei pea.

Aga on olemas väga selge seos vaimse lodevuse ja kehalise rasvumise vahel. See väljendub kahes asjas - pidev söögimõnule järgi andmine ja põhjendamatu sõltuvuslik maiustamine, mis on levinum kui üldse arvatakse. Teine asi on puudulik enesedistsipliin, mis tähendab, et inimesed lihtsalt vedelevad liikumatult ja sõna otseses mõttes lihtsalt ei viitsi kasvõi 20 minutit liigutada. Dopamiini saab ju ka ekraanidelt kätte.
Sellest tulenevad ka haigused, mida siis tuuakse põhjusteks mitte liikuda ja rasvumise põhjustajateks. Tegelikult saavad asjad siiski alguse toitumisest ja liikumatusest.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 11:09
Ehk siis jott, käest ära lastud keha peegeldab tihti inimese iseloomu. Mis ei tähenda automaatselt seda, et treenitud oleksid kõik toredad inimesed.
Suht vastikult mõjuvad küll need paksud, kes arvavad, et sunnivad mingil moel ennast seksuaalselt meeldima. Ükskõik kummast soost.
Pealegi, ma tõesti ei taipa, miks peaks laiskust peegeldav rasv inimese keha küljes kuidagi seksikas olema?
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 11:20
Välbe rasvumise tagamaade uurimiseks vaatasin natuke ringi.
Arvatakse, et see juhtub vaimse ülepingutuse tagajärjel, kui tippspordi lõppedes ei ole ühiskonnas nn maandumismehhanismi. Statistika ütleb, et arenenud riikides ei rasvu tippspordi lõpetanud üldse nii palju. Johaug, Björgen, Northug... näiteks. Loomulikult keha muutub tagasi, kui seda äärmuslikult enam ei stimuleerita, kuid rasvumisest ei ole sel puhul juttugi.
Seega, asi pole spordis ja enda liigutamises vaid inimese psüühikas.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 11:43
Ja jäägu Sulle su taipamatus. Aastatuhandeid on mõistetud, et inimesi on igas vormis ja Sinule on see ka kusagil pähe pandud, et üks on hea ja teine halb. Sul on õigus öelda ja valida, keda/mida tahad, aga see õigus on ka teistel ja ma palun, et räägiksid mulle, kuidas on võimalik kellelgi sundida end seksikana nägema/seksuaalslt meeldima?? 🤔🤔🤔
Ma olen siin portaalis kirjutanud maksimaalselt viiele mehele ja seda nende piltide pärast, mis on pakkunud meelele väljakutseid ja leian, et tunnustamine on alati tore, teeme seda liiga harva ja olgu öeldud, et mummude taha ma ei näe, nii et on ikka olnud, mida vaadata. Tuhanded mehed on kirjutanud mulle. Ma saan aru, see on valdav arvamine, et kui paks, siis raudselt kusagilt ei saa ja mingi meeleheitel tädi annab kõigile. Oh ei ma kardan, et paljude viha paksude osas ongi see, et me saame valida. Kitsarinnalistel, spordi- ja energiajookidest läbiligunenud meestel, on raske mõista, et me pole meeleheitel (ok, ma ei räägi kõigi nimel. Erinevatel asjaoludel on elu nii mõnelegi jaganud ainult halvad kaardid ja lõpuks on ka meeleheitel inimesi siin...aga nende halbade kaartidega meeleheitlike seas on ikka sadu kordi rohkem kõhnakesi).
Ja toodagu siis need Slave' jpt pealesurujad ka välja. Mina pole midagi peale surunud. Ma leian, et mul on ka ÕIGUS otsustada oma keha üle ning mis ja KES sinna saavad ning paksu/lodeva naisena võiks keegi sõna ka saada😉 hetkel on tunne, et olen ainus paks portaalis, nii et blokkige mind ära ja Ihast saab myfitness'i trennijärgne lõõgastusala, kus üks lihaseline ilu, seksikusest nõretavalt, võrksukad, korsett ja strapp juba üll, ootab mehi järgmise treenitud ilu kõrval.

Naistel on seda teemat kuidagi vähem, panete tähele? Mitte, et poleks põhjust ja mehed hoolivad oma tervisest kordi vähem ning oma igapäevast õlut peavad nad saama ka tänapäev, eks 😜
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 11:50
Psüühika koha pealt võib sul õigus olla, sest liigsöömist loetakse üheks enimlevinud stressi maandamise mooduseks alkoholi ja muude mõnuainete kõrval. Samuti pidi olema üks depressiooni tunnus see, kui sa lõkkad enda tegemisi pidevalt edasi. Sul on raskusi ka kõige lihtsamate asjade alustamisega.
Krisnaiidist kokk ütles, et magusahimu tekitab armastuse puudumine.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 11:58
Slavetodomme, ülekaalu tekkimist on uuritud aastakümneid. See peaks üldteada info olema, et trennist oleneb 20% ja toitumisest 80%. Rasva ja laiskuse vahele võrdusmärgi panemine on lollus. Ülekaal ja vaimne tervis on palju enam seotud omavahel. Ja ülekaalu tekkimiseks ei pea sugugi palju õgima, piisab, kui süüakse valesid asju või vales koosluses. See teadmine ja tarkus, mis on õige toitumine on meieni toodud viimase 20 aasta jooksul ehk. Ma olen ülekaaluline, aga ma tunnen paljusid saledaid inimesi, kes söövad minust oluliselt rohkem või on minust oluliselt vähem aktiivsed. Lisaks arvata, et ülekaalulised oma rasva üle uhked on, on samuti lollus. Paljude jaoks on see kogu elu väldanud võitlus. Seega ei ole vaja meile seda nina alla hõõruda, me oleme probleemist teadlikud. Ei ole paksud ainsad, kes mingi probleemi lahendamisel ebaõnnestunud on. Naiste puhul on üks teguritest lisaks laste saamine, 9 kuud lapse kandmist paiskab hormonaalse tasakaalu täiesti sassi. Nii nagu Slavetodomme soovib jätta endale õiguse otsustada oma eelistuste üle, jätkem paksudele õigus otsustada ise kuivõrd ja kuidas nad tegelevad oma probleemiga, ilma sildistamata ja solvamata.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 12:04
Lihtsalt repliigiks, et ei ole energiajookide tarbija ning mingis taipamatuses mind antud teema juures süüdistada on üsna küündimatu.
Tahad siis või mitte, kuid ilusatel naistel on rohkem valida.
Õigus olla laisk ja rumal ja seda õigustada on tõepoolest olemas. Lihtsalt sellel on oma hind lõpuks.
Tasakaalus inimene tunnistab ja võtab midagi ette, kasvõi vahepeal. Kompleksis inimene hakkab hüsteeriliselt vabandusi otsima ja seksivõistlust korraldama.
Rohkem pointi selles pikas ja õigustavas vahus väga ei olnudki.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 12:30
Aga ma olen jõudnud 200kg pealt 110 peale ja siis sa tuled ning süüdistad mind laiskuses.
Ma olen küll tegudeinimene, aga alati ka jutustaja olnud ja hüsteeriat saab segi ajada mu taustaga, mis on väga kirju ja mitme raamatu jagu lugusid 😊 õigustan ma kogukonda, kelle taustad on tihti täis tohutuid traumasid, millest normaalsed ja "ilusad" inimesed undki näha ei oska.
Ja ilusate inimeste valikut ma ju ei ohusta! Kas mõni ilus kardab konkurentsi paksudelt? Ilusad näevad ikka pakse ohuna? See käib vastu väitele, et peame end kellelegi peale suruma.
Mina pole iial kohvilegi jõudnud inimesega, kes mulle välimuselt ei meeldiks. Slave - ilu ≠ paks näitab ka Sinu küündimatust...Oleme üsna ühe pulga peal, no küündimatud, noh 😊
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 12:55
Hea sooritus!
Süüdistan sind? Ma proovin küll üldistest tendetsidest kirjutada.
Sinu puhul on veider see, et proovid olla "advokaat" millelegi, millest vabaneda üritad. nagu kiidaks suitsetamist ja samal ajal püüaksid ise maha jätta.
Et mitte teemat isiklikuks ajada, siis ma ei kritiseeri. Eriti, kui oled olnud virk midagi ette võtma.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 13:44
Hea välimus on suur boonus, aga iseloomuga võib väga palju parandada, kui välimuses miski vajaka jääb. Lõbus, vallatu ja arukas keskpärane naine on palju etem kui külm kaunitar.
Kõhn või tüse on maitseasi.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 13:59
Ega blondiininaljad pole põhjuseta tekkinud.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 14:04
Eelpool on öeldud, et kõik on teadlikud oma kaalust. Laiskus, mured psüühikaga, mitte-mõistmine, et me oleme "auk on auk" kategoorias..Sinu postitustest võetud sõnad. Ilusatel on rohkem valikut.. Mu postkasti saabunud kirjade number ei ole suvest alates langenud alla 3000..mida ma teen selle suurema valikuga!?! Niigi raske otsustada,kellele tähelepanu rohkem jagada, sest minulgi on eelistused.
Aga need tuleb jutustamisel selgeks saada, viimane asi on pilt. Paljud huvitavad inimesed libisevad mööda, kuna jätkuvalt tuleb palju kirju ja siis see minu soov, et ma oleks valmis maksma selle eest, et mulle saaks kirjutada mitte-vipid, kui postkast täis "tähtsate" kirju, mis tihti selle labase mõttemustriga, et paksudelt saab raudselt 😀
Ja paksud ei julge enda eest seista. See on üldiselt hukka mõistetud kontingent ja siit tuleb see stress, depressioon, snäkkimine, "sa näed rõve retuusides välja!" Ükski asi ei kutsu jõusaali, tead jah. Mehed ja naised on õelad, kuni neil endal läheb midagi halvasti ja siis äkki tekivad mõistmised. Ma olen oma elu jooksul saanud välja astuda tohutult paljude eest, sest neid, keda on vaimselt nurka materdatud, on palju. Ametkonnad on kõige õõvastavam osa sellest.
Internet ja eriti siinne portaal on iga inimese oma valik, ise olin loll, et kunagi sõna võtsin ja sealt ka erinevate näriliste vaatevälja jäin. Aga tõesti ei aita see postitus ühtegi paksemat naist 😀 meie postkastides on pigem 98% neid, kes tahavadki paksu naisega olla ja siis paar vipidiooti, kes küsivad "kas su kaalunumber on õige"? Miks ma, of alll things, seda peaks valetama 😂😂😂
Slave, mul ei ole ka Sinuga mingit isiklikku asja, me arutleme ja Su nime on siit lihtne üles leida, aga olgem ausad - ka meie oleme selle viimase seitsme kuu sees kirjutanud. Meil oli väga põgus ja viisakas vestlus ja olin väga üllatunud, et superstaar mulle tähelepanu pööras*. Kaks sub-i aga head jahu ei jahvata...äkki ka sellistel päriselulistel teemadel 🙂

*98% kindel selles faktis. Kas Ihalt pole võimalik saada infot, kumb alustas vestlust, sest võisin kiita mõnda fotot, kuigi tegin oma rollimängud juba lapsepõlves läbi ja mind tagasi ei tõmba 😊
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 16:22
Jah, robespierrega täiesti nõus, et välimus on küll tähtis, kuid mitte ainukese asjana määrav. Isiksus loeb!
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 20:09
Vahest jääb küll mulje kas te mehed panete kõiki kes liigub ? Miskipärast on kaunitaride hindajad ihas valmis maksma üüratuid summasid ,et minuga kohtuda, suisa ettemakse tehtud kuigi hindeid nt pole pannud. 🤣🤣🤣 Teise inimese keha pole teiste probleem . Olge õnnelikud , kuid teist inimest ei saa kunagi süüdistada laiskusest ja õgimises. Beebipillid, rahustid ja valuvaigistid, jne tõstavad kehakaalu ... ei ole ka sina Slave trimmis mees vähemalt piltidelt paistab lodevust piisavalt.kiida end palju tahad.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 22:28
Kiisuke, sa kohtud inimestega, kes panevad kõike mis liigub. Vali seltskonda!

Varbadliivas, ma olen siin pikalt seletanud asju anatoomia ja füsioloogia seisukohalt. Ka palju söövad kõhnad ei ole uus fenomen. Kas sind aitaks, kui ma selle keeruliste sõnadega lahti räägiksin? See ei huvita kedagi, sama joru tuleb vastuseks.
Nimeta seda lolluseks, kuid ma panen endiselt rasvumise ja laiskuse vahele võrdusmärgi. Laiskusena võib siin käsitleda ka väikseid enesepettusi, kus endale veenvalt selgitatakse, miks ei peaks ennast liigutama.
Jah, võib ka väljendada moodsamalt, nagu praeguses toitumispsühholoogias öeldakse - inimesel pole motivatsiooni. Kui pärast tervis üles ütleb, jääb hala, vastutuse eitamine ja teiste süüdistamine. Elu toimub mujal, ekraanide taga.

Õnneks kõigil pole nii. On ilusaid, treenitud, motiveeritud ja päriselu elavaid naisi, kes ei pea oma keha häbenema.
Ega need teised pole ka pahad inimesed. Vahest natuke rohkem soovmõtlemisega ja palju paremad, kui siinsed petised näiteks...
˅ näita rohkem ˅