NSM kommentaarid:
2011-12-05 19:12:12
jfjm. Foorum on enda näitamise koht? Hmm. Millest sa seda järeldad? Mina olen märganud vastupidist. Foorumisse tulevad inimesed siis, kui nad enam tutvusi luua ei soovi. Pigem ajaviiteks. Päris mitmed korrad on foorumi kasutajad ise öelnud, et nad ei ole siin tutvuste eesmärgil.
------------------------------
2011-12-06 14:12:37
Nu foorumist võib tekkida lihtsalt sõprus. Huvitavate inimestega on alati huvitav suhelda. Foorum, kui koht oma sexikuse reklaamimiseks. OK. Mis kellelegi. Mina foorumiinimeste puhul küll ei ole mõelnud, et huvitav kuidas nendega voodis oleks. Aga eks see ole minu isiklik kiiks, et need asjad käsikäes ei käi.
2011-12-06 15:49:31
Ma arvan, et see kes väidab, et ta siin kohtuda EI TAHA, valetab. Niisama ei tule sellise koha peale keegi. Minu isiklik arvamus on järgmine. Kes ütleb, et ei soovi kohtuda, kas:
a. Häbeneb, et on siin ja siis ütleb, et on siin vaid meelelahutuseks.
b. On väga valiv ja tahab pigem ise otsustada, kellega ta kohub, kui kohtub.
c. On pettunud ja siis kaitseb ennast sellega, et ütleb, et ei tahagi kohtuda.
2011-12-07 10:00:37
Einoh. Töö on tore asi. Ilusad asjad on ka toredad. Kingitused on toredad. Süüa häid asju on ka väga lahe. Kõik see peabki olema. Aga no ilma sexita. Ei, ei. Nii see ei lähe. Sex peab olema täpselt samamoodi nagu iga kingapaari juures õige käekott, iga kleidi juures õiged ehted jne. Elu tuleb eleada täiuslikult. Ilma sexita seda elu kindlasti pole.
Ja mis veel kõige hullem. Kehva sexiga mina ei lepi.
Viktoriini küsimus, millise kommentaari juures võeti rohud sisse ja millised kommenteeriti sassispeaga?