Foorum
1
...
5
6
7
...
9
2020-04-28 19:27
neid "sau mis teed", "seksi saab vä?" kirjamehi leidub ka 35+ ning tegelikult igas vanusegrupis. võimalik, et mõningaid naisi taoline lähenemisviis erutab, kuigi raske seda ette kujutada
mina käsitlen selliseid piuksatusi postkastis spämmina ning spämmi autorid saavad kenasti blokeeritud.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-28 20:17
Ega ainult mehed nii kirju saada. Ka naistel sellised kirjad.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-28 21:05
capril siis suht leebed kirjad tulnud. Ma saan ka selliseid.."nikume", "kas nikku saab". "tappa ennast kuradi lipakas". "Kole vanamutt"..kòik kohe ei meenugi. Mul on igaks juhuks kòik sòimu ja àhvarduskirjad pildistatud ja salvestatud ka. Kui siis blokid ilma vastamata, siis tuleb uuelt kontolt uus kiri " sa lits tead et minu sòna peab alati viimane olema"..ja blokk
˅ näita rohkem ˅
2020-04-28 21:12
Aga sellest kirjast ma eriti aru ei saanud, kus kirjutati et " tappa ennast, kuradi lits". Kas ma peaks tapma ennast vòi tahtis see lugupeetud kasutaja òelda et tahab ennast tappa eesti keele òigekiri on pooltel meeshingedel 4 klassi tasemel.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-28 21:15
Sirruke, ma arvan, et ta soovis oma kirjaosk(amat)use pärast vabasurma minna
˅ näita rohkem ˅
2020-04-28 21:19
Mulle tundub ka nii
˅ näita rohkem ˅
2020-04-28 21:32
Kõlaks, nagu sa oleksid andnud talle korvi ja siis küsinud, mida ta plaanib ja tema vastanud "tappa ennast, kuradi lits"
Isegi kui mu interpretatsioon on veidi nihkes, siis armuvalu paistab säärase kirja taga vast mõnevõrra olevat.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-28 22:39
Häda selles, et seda armuvalu jagub vaid alakorrusele
˅ näita rohkem ˅
2020-04-28 23:30
Jott mitme naise südame oled sa murdnud?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 01:23
Ema ütles te olede koik lollakad siin
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 12:10
Kui naine ennast müüb, siis ei pea teda austama. Teeb seda, mida mees käsib. Ise valis endale sellise litsi elu.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 12:23
Kui mees ostab naisi, siis pole mingit põhjust teda austada, sest tegemist on evolutsiooni jääkproduktiga. kes keeldub tunnistamast, et on sookaaslastele allajäänud.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 12:36
Sellisele isandale ei allu vabatahtlikult ükski naine, sellepärast ta peabki ostma.
Austamine pole kinni selles, kes mida raha teenimiseks teeb vaid selles, kes sa inimesena oled. Kui sellised mõtted peas, siis pole austust kuskilt oodata, nimeta end isandaks või masteriks.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 13:27
Miks ostma? Kui naise kohta piisavalt informatsiooni, siis saab ka ilma maksmata.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 13:37
hea on, et sellised "isandad" lõpetavad vanglakukena. reeglina varem kui hiljem

halb on sealjuures, et kohalejõudmiseks peab kannatama nii mõnigi kõrvalseisja. muidu polevat piisavalt alust teda puuri pista. ehkki juba praegu võib hulk inimesi kinnitada, et kümneid inimesi, sealhulgas nolgi enda, päästaks tema kohene lobotoomia või kiirkastreerimine
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 13:45
Võimalik, et tegu on mingit sorti netitrolliga, normaalne inimene ei pressi kelleltki vastutahtmist midagi välja. Aga ka netitrolliks olemiseks peab midagi peas paigast ära olema.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 14:05
Mis netitroll?

Lihtsalt, kui naine müüb oma keha, siis ei ole tal ju muud valikut kui seksida, ja valida ei saa. Ja vangasse- kui mingi kehamüüjast neiuke ära kaebab, siis saab ju politsei (ja ka ilmselt mõned tema lähedased) teada, millega ta tegeleb. Tõendeid peab ka olema, kui kellegi peale kaevata.

Ja mida sa jahud kümnetest inimestest? Pole kellelegi liiga teinud, lihtsalt, kui naine kehamüügiga vahele jääb, siis tema enda vastutada.

Prostitutsioon ei ole siis Eestis illegaalne või?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 14:14
ei, tattnina, prostitutsioon ei ole eestis illegaalne

küll aga on illegaalsed eraviisiline jälitustegevus, väljapressimine, inimkaubanduse kavandamine, sooline diskrimineerimine jpm, millega sa oma senistes postitustes ärbelnud oled
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 14:51
Ma ei ole jälitanud ega kavandanud inimkaubandust Sooliselt diskrimineerinud ma ka pole.

Rääkisin naistest, kes ise enda keha müüvad ja vahele jäävad.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 15:47
Ahjaa...mulle ei saa lobotoomiat teha ja kastreerida mind ka ei saa
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 16:36
Ära ole nii kindel. Ega hullupaberid alati ka aita.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 17:51
Mis need hullupaberid siia puutuvad?

Minul need puuduvad.

Ja kuidas on mind võimalik leida, kui mul on VPN ja olen Venemaa serverites?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 19:14
2020-05-03 15:47:20
"Ahjaa...mulle ei saa lobotoomiat teha ja kastreerida mind ka ei saa"

niinimetatud "isand" järelikult tunnistab, et tal puudub nii aju kui mehe suguorgan. mis omakorda selgitab nii mõndagi, näiteks vajadust vaimse impotentsiga silma paista.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 19:14
Aga ütle, miks on üldse vaja sind leida? Ära ennast nii tähtsaks ka pea. Sinutaolisi on siin iha lehel lademes ja keegi ei tunne huvi, aga kui mingi suurematsorti käki kokku keerad, mis ka võimuesindajaid huvitama hakkab, küll siis leitakse ka.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 19:22
Täna on teistes teemades ka näha kauaaegse isolatsiooni negatiivset mõju. Tehakse uusi kontosid lihtsalt selleks, et foorumis läbustada. Kahju, kui inimesel pole päriselus kellegagi rääkida ja tuleb siia mingit sotsiaalset eksperimenti tegema.

Kui tegu on päris inimesega ja päris mõtetega, siis neutraalselt, puhtinimlikult soovitan pöörduda professionaali poole. Psühhiaatrid, psühholoogid, tugikeskused - ma usun, nende teenused on ka virtuaalselt olemas. Isegi Vene serveri ja VPN-iga.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 19:22
igasugu käkikeerajaid ja ahistajaid on jah leitud ennegi ja leitakse ka edaspidi, kui vaja viisakusreegleid näost näkku selgitada. aga reaalis on sellised tavaliselt argpüksidest luuserid, kes võimetust vastassooga suhtlemisel vaimse vägivallaga kompenseerida üritavad. ilma anonüümsuse illusioonita ei julgeks netis piuksugi teha
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 19:23
Mõtlesin lihtsalt seda, et minule lobotoomia tegemiseks ja minu kastreerimiseks on vaja mind enne üles leida. Ajust ega suguorganist mul puudust pole.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 19:26
Ja konto tegin mitte läbustamiseks, vaid selleks, et leida normaalne naine, mitte mingi pipar kes kohe hüsteeritsema hakkab. Ja kellele meeldiks alluda.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 19:28
Esitled ennast jah nagu suurt ajuga suguorganit
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 19:30
"isand" jätab miskipärast kuidagi ara ja orjaliku mulje hoopis. mingite serverite taha peitu pugemise üritus mehelikku julgust ja kindlameelsust küll ei näita.
aga kui ajusarnane organ tõesti olemas, siis võiks seda kasutada ning vabatahtlikule kastreerimisele siirduda. mõnigi mure leiaks kiire lahenduse
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 19:33
ainult kastreerimine pidavat aitama kepihimust üle saada
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 19:35
Normaalsed naised on kõik juba järjekorras nende etteastete peale. Ah ei, siin on ainult hüsteerikud, nii kahju.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 19:35
sa capi oled juba kasteeritud, sul ju kummitissid
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 19:36
Teen oma suguorganitega mida ise tahan.

Ise ka otsite keppi
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 19:40
isandolen69
2020-05-03 19:26:51
Ja konto tegin mitte läbustamiseks, vaid selleks, et leida normaalne naine, mitte mingi pipar kes kohe hüsteeritsema hakkab. Ja kellele meeldiks alluda.

Ja tund peale konto aktiviseerumist olid juba foorumis enda nutulauluga läbustamas
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 19:41
ehk aitaks ka naiste alandamise himust üle saada....
kodanik soovib kangesti kedagi endale allutada. aga kui naised nagu vabatahtlikult soovi ei avalda, siis tuleks nende kohta "informatsiooni" koguda ja Å¡antažeerimisega ähvardama hakata või? vähemalt selline oli seltsimees donjuani eelneva jutu mõte, eks.
mis tegelikult kõlas tõesti trollimisena.
aga kahjuks eksisteerivad sellised prussakad meie keskel ka täitsa reaalselt. lisaks kastreerimisele abiks prussakamürk?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 19:54
"Ja tund peale konto aktiviseerumist olid juba foorumis enda nutulauluga läbustamas."

Ei olnud nutulaul. Ma ei saanud lihtsalt aru, miks see neiuke alguses enda keha müüb ja siis keeldub ning hakkab ähvardama, et otsib mu IP-aadressi järgi üles? Mina ei hakka kedagi üles otsima, aga eks informatsiooni jääb maha igaühest, kes privaatselt netis ei ole. Ja see neiuke jäi ise vahele. Tahtsin rääkida neiuga FB-s, aga ta keeldus ja ütlesin, et siis rääkigu emaga (sellest, millega ta tegeleb).

Ise kirjeldate ka naisi, mõnikord ka negatiivselt.

Mõned naised on enda allutamise ja alandamisega nõus.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 20:02
Tavaliselt ei õnnestu siin esimese tunniga kellegagi jutule saada, aga sina said. See on ju supersaavutus. Lisaks jõudsid selle tunniga veel pikad jutud rääkida. Sa oled ju lausa geenius.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 20:05
Allutamine ja alandamine, mida sa kirjeldad ja millega naised (ja ka mehed) nõus on, on rangelt vabatahtlik. Seal ei tohi olla mingit vihjet ka väljapressimisele või ähvardamisele. Sinu postitusest tuli välja, et hakkasid seda tüdrukut ähvardama, sest tundsid teda. Sa oleksid tema teenust ostnud, aga kuna pildilt ta ära tundsid, siis lootsid väljapressimisega tasuta saada - nii sain mina su postitusest aru.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 20:07
kõvamees:
Autor: isandolen69
Saaja: MisteriKoska
Saadeti: 2020-05-03 19:59:55
Loeti: 2020-05-03 20:03:45
kustuta kiri
Lahti tahad imeda?

Siis saada meil [email protected]
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 20:10
see ori69 on ikka päris laia vikatiga niitma tulnud. juba kassi ees ka vorsti liputamas käinud
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 20:16
Rumal tegelane, kassile tuleb rääbisega läheneda. Eks me kõik saime selle kirja, nii ahvatlev. Kogub endale vaatamisi, muudmoodi ju blokeerida ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 20:17
"Allutamine ja alandamine, mida sa kirjeldad ja millega naised (ja ka mehed) nõus on, on rangelt vabatahtlik. Seal ei tohi olla mingit vihjet ka väljapressimisele või ähvardamisele. Sinu postitusest tuli välja, et hakkasid seda tüdrukut ähvardama, sest tundsid teda. Sa oleksid tema teenust ostnud, aga kuna pildilt ta ära tundsid, siis lootsid väljapressimisega tasuta saada - nii sain mina su postitusest aru."

Ma oleksin talle maksnud ka, kui ta põnnama poleks löönud. Tema millegi pärast mõtles ümber.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 20:19
Ja siis otsustasid ähvardama hakata, et mitte ilma jääda?

Ennast intelligentseks ei saa nimetada ükski mees, kes naisele ülalkirjeldatud kirja saadab.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 20:20
jah, mõned naised on allutamisega nõus ja mõned ei ole. aga IGAÜHEL on vaba valik, kas alluda või rentida oma keha, aega, mida iganes.
ja alati jääb õigus keelduda suhtlusest ebameeldiva isikuga, pidagu too end kasvõi Napoleoniks.

troppidel, kes seda mõista ei suuda, on tugevad probleemid eelkõige eneseaustuse puudumisega.
aga mingi informatsiooni kogumise jutt või sellega ähvardamine jätab nagu eriti haleda mulje. sellest allapoole oleks vähemalt minu silmis raske langeda.....
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 20:26
Pole ma mingit informatsiooni kogunud. See sattus minu kätte.

Tema oli see, kes hakkas ähvardama, et otsib mu IP-aadressi järgi üles.

Ja üldsegi- lihtne on nõuda raha, aga kui selleks midagi tegema peab, siis seda ei tehta.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 20:35
latsõkõsõ tegelikud mured: karmi käega ema

Autor: isandolen69
Saaja: MisteriKoska
Saadeti: 2020-05-03 20:28:39
Loeti: lugemata
kustuta kiri
Pole tattnokk, olen vähemalt 30 täis. Sa mind altpoolt oled üldse vaadanud? Väidad, et mul pole munni.

Mu ema ei ütle mulle, mida teha võin ja mida mitte.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 20:40
"ähvardasin vanematele ära rääkida, et ta oma keha müüb".

ei kõla nagu Å¡antažeerimise katsena?
siin on moralistide poolt kõvasti materdatud mehi, kelle väärikus naisele kingituse tegemisest ei kahane.
aga mida arvata mehikesest nagu ori69, keda isegi raha eest ei taheta ning tuleb veel teadustama, et "naistel, kes end müüvad, pole valikut".
no oli ju valik- ainult et valituks osutuks ilmselt viisakam mees. ja mingi ara vennikese ähvardused seda ilmselgelt ei mõjuta.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 20:49
Enne seda ütlesin lihtsalt, et pakun 200 eurot ja et räägime FB-is. Kui ma ta pilti nägin, ütlesin lihtsalt ta nime (tundsin ta ära). Imelik, et ta sellest araks lõi ja kohtumast keeldus.

Või on tasu pakkumises, FB-is rääkimises ja kellegi ära tundmises midagi ebaviisakat? Keeldus minuga kohtumisest lihtsalt sellepärast, et ta ära tundsin?

Hiljem hakkas minuga kohtumist nõudma, kuna kartis, et vanemad teada saavad.

Mõned naised on nii imelikud.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 20:56
isandolen69
2020-05-02 20:45:25 Lits Tartus
Vastasin ühele kuulutusele, oli mingi Tartu tüdruk, kes otsis sponsorlust. Pakkusin talle raha ja ta saatis mulle oma pildi. Tundsin ta kohe ära ja ähvardasin vanematele ära rääkida, et ta oma keha müüb. Ta ähvardas mu IP-aadressi leida, aga mul on VPN Elan Tartus, aga IP-aadressi järgi hoopis Venemaal

Siin ju kirjutad ise selge sõnaga, et ähvardasid
˅ näita rohkem ˅
1
...
5
6
7
...
9