Foorum
1
...
4
5
6
...
9
2020-04-09 22:39
Jah olen nõus ristama meestega vaidlust, saame kokku peksame, nõus.
Küsimus mille nimel, touch1 müü end maha ja lase mulle peksa anda, lepime asukoha kokku ja väike, luumurdudega klobidik pole ju halb teguviis naise au eest välja astumiseks, kes pealkirja ei vaata ja luurates teisi kritiseerib.

Ma võtan väljakutse vastu,mitte ühelgi moel foorumiga, top10 hinnetega, konkureeriva prostitutsiooniga.....
Krt igav on ja võiks tõesti molli saada ja seda ma praegu küsin touch1, kas ma tõesti eksisin sinu teemavälises postituses.
Ja sa võid end müüja minu peksmises

?????????
Kas mulle ainult tundub või tõsi on see😅
SOODALE on tekkinud konkurent.. Võta üks ha viska teist kolmandaga.. Äkki meesterahvas laseks lahti oma luulud
Aga anna tulla kuulame huviga mida sul öelda on🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 22:47
Äkki paneme vahepeal pidureid ja võtame vahelduseks?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 22:49
🥂
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 22:50
Òige Dragu.. ma joon shampust..viimane lonks. Rohkem ei jòua..vanadus tungib peale
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 23:03
Aga mina oma vanuse juures otsiks meest, kes tuleb minuga koos korjama nurmenukuòisi, muid ravimtaimi ja suvel metsmaasikatest alates sùgiseni válja. Mustikad, pohlad, metsmarjad, metsvaarikad, seened, jòhvikad.. mina olen valmis seda kòike korjama. Igatahes kordi kergem teenistus kui mingit ùlekaalulist jorssi rahuldamas. kui mees tahab siledat ja normaalkaalus naist..peab ta ise ka seda olema. Ma kùll 100 kilost ei tahaks isegi raha eest mitte
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 23:28
Sirruke, alles said 16 ja juba jood Å¡ampust. Häbi!
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 09:42
Aitäh kullake, et sellest aru said iga naine on eriline ja erinev ja teda koheldakse just nii, kuidas naine end kohelda🙂 lubab
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 13:00
Keprik:
2020-04-09 22:38:39
Vat see on naine, jumaldan vastuse eest.
Miks sa kohe niivisi ei kirjutanud.

no see nn "vastus sisaldas" ühe teise kodaniku tsiteerimist, kelle IQ kinganumbrist suurem. kaagutaja omas peas sündinud argumentideks on endiselt sõim ja taolised pärlid: "Kuule mees, keera oma pekid kokku võta jalad kõhu alt välja ja läks...", "Aga ma mõtlesin, houa eemale palun ära kuritarvita minu headust, ex.."
nii geniaalsed tsitaadid peaks lausa tulevastele põlvedele jäädvustama. oleks touchi lastelastelegi väärtuslik lugemisvara
kahjuks proua sai vist vahepeal kaineks ja kustutas häbenedes suure osa oma "pärlitest" ära. isegi selle ülestunnistuse, et "irnub" omaenda rumaluse üle nii et püksid märjad usun, et nii misterikoskale kui veel mõnelegi viirastub endiselt "irnuv" hobusenägu. mis kahjuks paljude kodanike libiidot langetab postituste piinlikkustundest kustutamine kahjuks seda ei muuda.

vähemalt üks on selgeks saanud: kes julgeb oma isiklikku, aga touchile sobimatut seisukohta omada ja välja öelda, "pange lihtsalt suu kinni ja jalutage eemale". sisulise sõnavõtu postitamiseks tuleb proualt kirjalik luba taotleda ning kindlasti põhjendada, miks ei soovi tema personaalse poriloopimise missioonis osaleda

aga touch, hoia ikka taset......sapp vajab laotamist, eks. ja kui tekib vajadus luua illusiooni funktsioneerivast ajust, siis alati wikipedia käepärast ning vaimuerksamate kodanike tsiteerimine samuti. isegi Keprik jäi uskuma, et oled võimeline tegema ilma kirjavigade ja labasusteta postituse
laenatud tsitaadi juurde oleks siiski teinekord viisakas lisada jutumärgid ning viide tegelikule autorile- muidu jääb mulje, et üritatakse end võõraste sulgedega ehtida.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 13:40
😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2020-04-11 12:36
tundub, et ka Keprik hakkas kaineks saades oma sõnavõtte häbenema. aga mis öeldud, see öeldud....mida see postituste kustutamine ikka muudab? siit võiks nüüd aretada uue teema alkoholi kahjulike kõrvalmõjude kohta
˅ näita rohkem ˅
2020-04-11 12:54
😂😂😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2020-04-11 12:58
Keprik, kui nüüd kaineks saad ja ära häbened tule ja anna Soodale aru oma alkoholi lembusest.. Tädi tahab noomida.. 😂😂😂😂😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2020-04-11 14:53
Nii tõsiste juttude peale peabki natuke naerma 🙂, sest raske on jääda tõsiseks kui lugeda, et p.... noomib täiskasvanud meest ja annab hinnangut, seega Keprik katsu nüüd seda huumoriga võtta 😅
˅ näita rohkem ˅
2020-04-11 16:53
Kõik oli teemas 🤗 lihtsalt Capri püüe sobitada siia teemasse.. milleks on suuteline alkohol sinu näite varal.. tekitaski naeru reaktsiooni mitte mingil juhul ei tahtnud ma sinu üle naerda
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 22:06
Ots on augu äärel,ei mahu sisse
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 21:58
Kuigi vahepealseid postitusi ei viitsinud lugeda, vastan ikka algatatud küsimusele.
Mina olen kohelnud aupaklikult, sest nõnda mulle kodus õpetati ja seda lugesin ka raamatutest noorena. Naisi ei tohi lüüa, neist halvasti rääkida ega neid ära kasutada. Litsi või lapsena kohtlemist ma ei tea isegi täpselt, kuidas ja kellel see õnnestub.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-23 09:33
Siin on lihtne ütlus " Sinu väline maailm on sinu sisemaailma peegeldus " ehk siis oled just selline nagu oled ja just seda kõike ka vastu saad. Kui naiste kohta öeldakse blond mis blond, siis antud teema algataja ei ole mitte vaid sünnipäraselt blond vaid ka mõistusest blond.

Kui mees ei väärtusta ise ennast ja ei armasta ennast ja ei pea andast lugu, siis pole lootustki, et ta seda ka väljapoole kiirgaks.

Õnneks on lootus, et mees areneb ja saab kunagi ka MEHEKS. Ja kui ka ei saa, siis on ka see ok.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 13:39
"Litsi või lapsena kohtlemist ma ei tea isegi täpselt, kuidas ja kellel see õnnestub."

õnnestubki jah ilmselt madala enesehinnanguga meestel. sisemiselt väärika mehe jaoks ei teki tõrget või probleemi naist kuningannana kohtlemisel. sellisele mehele on respekt naiste suhtes loomulik, mitte pealesunnitud käitumisnorm.........ka siis kui pole otsest lootust või eesmärki naise voodisse pääseda näiteks.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 12:05
Sisemiselt väärika naise jaoks ei teki tõrget või probleemi meest kuningana kohtlemisel. Sellisele naisele on respekt meeste suhtes loomulik, mitte pealesunnitud käitumisnorm.........ka siis kui pole otsest lootust või eesmärki mehe rahakotti pääseda näiteks.

Ühed on siis kuningannad ja teised kuningad? Puha aadlist koosnev ühiskond ilma jobudeta?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 13:47
väga õige, slave. mul on olnud muide au kohata mitmeidki mehi, kes kuningana kohtlemist väärivad. aga õnneks keegi jobudega suhtlema ei sunni. kas sind sunnitakse selleks?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 17:38
Kuidas ei sunni jobudega suhtlema?
Aga kui see jobu juhtub sinu ülemus olema?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 17:49
ülemus pole ju orjapidaja ning alluv tema ori, et ei saaks minema kõndida mittejobuma ülemuse juurde.
isegi kui tegemist vabatahtliku orjaga, siis miks ta peaks "jobuliku Käskijannaga" või üldse jobuga suhtlema? tänapäeval on isegi orjadel valikuvabadus. nii et miks peaks kedagi põhimõtete erinevuse pärast jobuks siunama? tuleks lihtsalt seltskonda valida
mina ei ütle, et mehed on sead ning matsid. pigem väldin selliste inimesega suhtlemist ja seetõttu puudub ka vajadus murelike teemade püstitamiseks...... a la "kuulutustest ei leia ühtki viisakat ja toredat härrat" vms.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 17:54
caprichosa

2020-04-25 17:49:31

mina ei ütle, et mehed on sead ning matsid. pigem väldin selliste inimesega suhtlemist

Lause teisespoole tuleb kenasti välja, et ikka on küll.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 18:01
qwerty, tundsid end puudutatuna?
loogiline ju, et eksisteerib nii nais- kui meessoost jobusid. aga kes nagu käsib suhelda nendega või neist üldse häiritud saada ning nende auks teemasid tekitada?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 18:19
igat teenindajat küllprintsessina austada ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 18:28
tõeline džentelmen kohtleb just nimelt IGAT naist viisakalt ja austusega, ka teenindajat. see on ju visiitkaardiks ka talle endale. mis ei tähenda, et ta peaks üritama suhelda ebameeldivate inimestega või nendega, kes temaga suhtlust ei soovi.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 18:36
Koroona viirus on oma töö teinud ja väärikad härrasmehed hoiavad ohutusse kaugusesse
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 18:50
pigem vastupidi, iga päev tuleb härrasmeestele ära öelda ning kohtumised edasi lükata. aga qwerty, kas pead ennast ikka kõige sobivamaks väärikate härrasmeeste nimel sõna võtma?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 18:53
No kui neid kohtumisi päeval ikka nii palju on et enam juurde ei mahu, siis pole ju mahti siin tatti pritsida. Ihas veedetud aeg tõestab vastupidist.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 18:57
nojah, mõnele pole veel kohale jõudnud, et oma tervisest hoolivad inimesed hetkel üldse ei kohtu. eriti kui pole vajadust sente lugeda ja saab kasvõi mitu aastat puhata, kui vajadus või soov.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 19:42
Ega jah, ihas saab ju ka sappi pritsida kui "härrasmehi" ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 20:17
ära muretse, qwerty. härrasmehed on täitsa olemas, kuigi nad pole sinu teele sattunud.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 22:23
Kes see ikka ennast kiidab kui printsess ise.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 22:39
Tundub nagu tahaks qwerty ka printsess olla
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 22:53
jott räägi kuda sul selle karantiiniga ka läheb ja ära ehi end siin võõraste sulgedega
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 22:54
eks kõik tahavad printsessilolla, pole ka sina jott mingi erand.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 23:08
Qwertyt kujutaksin ma küll printsessina ette, aga härra Joti suhtes jään kahtlevale seisukohale.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 23:11
ega saa jääd kahtlevale kohale küll kui sa ise ei tea mis see jott tahab ja siin unistab. soovi talle parem head paranemist, sellest koroonast
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 23:13
sorry, ta hetkel veel karantiinis see jottike
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 23:18
qwerty, härrasmeeste kiitmine= härrasmeeste kiitmine. minu ega sinu kiitmisega pole siin midagi pistmist. katsu olla, eks. või on koroona ajurakud ära pehmendanud?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 23:28
cappi sa vaata, et sinu vittu ajurakud ei ole juba ära pehmendanud
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 23:36
pähe jooksev sperma on opakal aju läbi leotanud
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 23:49
Capril pole "häärasmehi" kes teda elujätkava vedelikuga varustaksid.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 23:49
Huvitav..kuidas mònele koroona ja karantiin nagu naljanumber on peavad ikka ùlessulanud ajurakud olema, et selle koha pealt lòòpida v sellega kedagi solvata pùùda?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 00:05
huvitav mis õnne üks vanaet siit otsib ja targutab.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 06:42
Huvitav..mis ònne sina otsid? Kas pàriselt ka arvad et keegi sind tahab? Vanaeide jaoks polegi ònn mehed vaid oma lapsed ja lapselapsed. Siin loen lihtsalt pedesid ùle
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 08:14
alles hiljuti leidsid oma õnne vanaeit ja kuulutasid siin . kas see õnn oli ka pede ja uuristas sinu auku, et nüüd siid pedesid loed
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 08:44
No mis ònn mehed ùldse on? Ma olen pigem ùksi kui mingit jobu vaataks. Siin ihaski neid sitalùkkajaid olnud, kes naistele esitlevad end ehitusùlemusena
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 08:52
aga miks sa siis kiitsid oma õnne siin??? kas sittakas läks kibedaks, et nüüd tahad vaid üksi olla vanaeit
˅ näita rohkem ˅
2020-04-28 18:04
Siinsest kommentaariumist jääb mulje, et naised eeldavad ikka viisakust ja lugupidamist. Samas on siin arvestades postituste mahtu üsna väike hulk naisi ja mehi sõna võtnud. Samas Ihas katsetades, kuidas jutule pääseda, siis ma ise eelistaksin viisakamat, aga enamasti pääseb löögile väga otsene ja vulgaarne, teinekord isegi ühesõnaline kiri. Seda vähemalt minu vanusegrupis. Kas 35+ muutuvad normaalseks või on lihtsalt tänapäeva noor põlvkond hukas?
˅ näita rohkem ˅
1
...
4
5
6
...
9