esiteks, ma pole kordagi maininud mingeid OMA memuaare. tõmbaks luulude seljas ratsutamisel hoogu maha vahelduseks? konkreetsete elusündmuste jagamine võiks küll pigem memuaarides kui kuskil foorumis toimuda, aga see ainult minu arvamus.
touchi arvamus, mida ta refräänina korrutab, seisneb kõigi massööride, eskortide jne. sildistamises lollideks, litsideks ja haigeteks prostituutideks. loomulikult peab seda kordama nagu rikkis cd, et ennast kellestki paremana tunda.
loomulikult sildistatakse ka keskmisest intelligentsem jfjm lolliks, kui touchi refräänidele sobivas toonis kaasa ei laula

äärmine argumenteeritus...kõik on lihtsalt lollid ja proua touch tarkusest pungil

slave,
miks sulle see turunduseteooria nii muinasjutuline tundub? kuna sulle on see maailm võõras? tean isiklikult vähemalt paarikümmet daami, kes sellise muinasujutulise turundusega kordades paremini ära elavad kui nn tavatöö tegijad. ei ole kõik oma eluga 100% rahul, alati võiks miski ju parem olla........aga keegi neist miskipärast ei kurda oma valikute või viletsate elutingimuste või rahuldamatuse üle
-kui tasuta naudinguid oleks piisavalt ja iga nurga peal neid pakutaks, peaks ju kõik mehed rahuldatud olema ja mitte keegi ei teeks naistele kingitusi?
-lõbujanus mees on "süüdi" ainult siis kui hakkab arvama, et kui näeb hea välja, siis vastastikuse meeldivuse alusel oleks tal justkui garanteeritud õigus lõbutseda.....ja süüdistab väärastunud mõtlemises naisi, kes teevad oma valikuid mingist muust printsiibist lähtudes.
-naisele kingituse tegemine ei tee kedagi automaatselt "lolliks" ning viisakus "pehmoks".
-teenindajaid on seinast seina nagu tarbijaidki. kui töö kattub juhtumisi hobiga, siis loomulikult naudib. ei tundu loogiline?
-mangujate koonrite hulka liigituvad need, kes korduvatest äraütlemistest hoolimata ei mõista, et määravaks saab siiski naisepoolne valik....mitte mõne mehe soov privilegeeritult kohelda saada.
-miks peaks tasuta lõbutsemine erijuhtum olema? olen mina seda elu jooksul piisavalt teinud ning teevad ka teised naised. mis ei tähenda, et terve elu peaks samad põhimõtted kehtima.
jne.
nii. mis oleks siis "mõistlik" elutarkuse gurude arvates? jätta härrasmehed kingitustega ukse taha ja pakkuda seltskonda ainult neile, kes peale kuldse peenise ja musklisse aetud keha ei pea vajalikuks naisele midagi pakkuda?
aga paluks mitte levitada eksiarvamust nagu ainult paksust rahakotist piisaks. viisakus, vastastikune sümpaatia ja respekt (olgu või näiline) on siiski esikohal.....kingitus lihtsalt boonuseks

miks peaks tasuta nautimine lollust näitama? kui inimesele ilma boonusteta lõbust piisab, on ju tore ja äge- ilma irooniata.
ma näiteks ei kahetse mingeid tasuta nautimisi ja olen ise ka mehele kingitusi teinud, suures armutuhinas

mis selles väärastunut peaks olema? nüüd on lihtsalt teistsugune eluperiood käsil ja kui kedagi see isiklikult sügavalt häirib, ei pea ju üritamagi mõista kui ei suuda. aga milleks peab hukka mõistma?