Foorum
1
...
3
4
5
...
9
2020-04-07 22:12
Seega mehed kopige endale teenindaja ABC kuhu iganes ja ärge unustage ka tõlget 😅, et ikka silme ees oleks... Millise numbri alla kuulute😋
Ilusasti number rinda, et ei oleks segadust ja pikki järjekordi, tädi on niigi ülekoormatud tuhandetest kirjadest..
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 22:12
Sina olet loll naise sirruke käid siin mõnitamas kõiki
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 22:14
Lill òitseb vast su sòbra lubri pùksis. Pealegi tuleks kohtumistest hoiduda. Minge lauta tòòle. Èstimaa ootab pòllumehi omale appi. Siis ei pea muretsema, kuidas Jott laudas ùksi hakkama saab
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 22:17
Lubrikate on minu soper sina kirjutad soimubkirja koikidele paha naiset olet
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 22:20
Ühinen Sirruga ja teen ettepaneku tänaseks kuum teema lõpetada, homme ka päev
Ja nagu Sirts ütles, mehed tehke tööd siis tuleb ka armastus.. Ja kui teul on üleliigset kopikat ja te ei tea kuhu seda panna siis annetage loomade varjupaigale.. 🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 22:21
Minu poolt täna kõigile head ööd ja sexikaid unenägusi.. 🙂
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 22:25
Sirruke on pahha naiset kiriutab halba kirja koikidele ja siis nutab siin
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 22:36
Ma olen sinu soper
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 22:38
Ok olin minema aga Sirtsule vastan, vasta kullake
Prostituudid tegutsevad kolmel tasemel. Kõige madalama kategooria alla kuuluvad tänaval töötavad prostituudid, kes tihtilugu raskes narkosõltuvuses on. Teiseks toimetavad lõbunaised üürikorterites ning kolmandaks variandiks on baarides ning vabaaja veetmiskohtades tegutsevad intiimteenusepakkujad.. Küsisid miks nad seda teevad.. Erinevatel põhjustel kuid kõigil on üks eesmärk...ja see on RAHA
Ja kõik edasine sõltub teenusepakkujast.. Kõigil neil on jutustada oma luigelaul..
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 22:43
No ei saa vastamata jàtta toucile. Loomade varjupaik.. annetage sinna. Mina hull loomaarmastaja. Ma jàtaks mehe juba selle pàrast kui ta mu kassi sòimaks v vàlja viskaks.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 23:30
Mulle võib ka annetada, ma ei peta kedagi.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 23:33
Sirruke on ise loom soimab ja monitab,ehtne ahv
˅ näita rohkem ˅
2020-04-08 00:27
tore, et korralikkuse verstapost võttis vaevaks prostituutide hääletoruks hakata ja sellise kirega nende räpasesse haigesse maailma on süüvinud
suur avastus tõesti, et töö eest raha tahetakse saada. mõni siinne kana vbl rügab tasuta tööposti otsas või sentide eest ja see ajabki närviliselt kaagutama

metafoor “luigelaul” peaks tähistama millegi lõppemist ja lõplikku hüvastijättu. siinses kontekstis loodab ilmselt touch, et tema sõbralikud postitused kaotavad maailmast prostitutsiooni kui haiglase nähtuse ning loomulikult ka massööride elust meeldivad härrasmehed
˅ näita rohkem ˅
2020-04-08 00:56
Qwerty, ega sa ka ise pole vist eriti puhata saanud, kui aina foorumis palja karaga ringi kargad.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-08 05:38
Oh ei kullake, seda elukutset on võimatu välja juurida 😅ja see ei ole minu elu missioon..
Küll aga avanes meil võimalus heita pilk selle elukutse köögipoolele
aitäh, et olid lahkesti nõus meile seda näitama. Sest paljude jaoks piirdusid teadmised vaid sõna endaga 🙂, oli huvitav ja hariv..möödaminnes said ka mehed nummerdatud ja sildistatud😅.. sinu kirjeduste ning kogemuste pagasile toetudes saime aimu, kuidas mõjutab see antud elukutse inimese vaimset tervist..
˅ näita rohkem ˅
2020-04-08 10:59
oh jaa kallike mõni toidab oma enesehinnangut- kõiki massööre, eskorte, erootikamodelle, dominaid jne prostituutideks sildistades. või on mingi muu missioon sellel pühal ristisõjal?
samamoodi sildistatakse moralistidest sildistajaid ning loomulikult mehi samuti- ning võib seda ka täitsa ausalt ja neutraalselt teha, kedagi solvamata või haigeks nimetamata.
siiani on enamjaolt tegemist põhimõttelise diskussiooniga, et millised valikud tuleks ebanormaalseks kuulutada ja millised mehed seda "ebanormaalsust" oma ellu ihaldavad, näiteks.
konkreetsed kogemused jäägu ikka memuaaridesse tundub, et mõningane publikuhuvi oleks garanteeritud.....kui mõni daam juba enne päikesetõusu siin vaimsele tervisele diagnoose panemas
˅ näita rohkem ˅
2020-04-08 11:16
Jätkuvalt plää plää, kullake äkki lisan sorts äädikat juurde😋.. Memuaare pidid ju sina treima, et järeltuleval põlvkonmal oleks mida lugeda ja ära unusta end ka kivisse raiuda ..Caprichosa Grandiosa. Vabanda aga sa oled lihtsalt l.. Ja see on avalik saladus mida sa ei eitagi, seega ära solvu onju😋
˅ näita rohkem ˅
2020-04-08 11:57
Ma ei tea, kas ajad on seda muutnud, aga vanasti oli prostituut elukutse ja lits hobi. Prostituut tegi tuima tööd raha saamiseks, aga lits oli naudingu peale maias. See muidugi ei tähendand, et litsile raha ja kingitused poleks meeldind, aga see polnud esmatähtis.
Kumb siis ikkagi?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-08 12:55
Mõnele ei jõua ikka ka pika jutu peale kohale!

Väär ei ole sugugi see tegevus lõppude lõpuks vaid see, kui oma turundusmuinasjuttu hakatakse tõeks pidama.

- tasuta naudinguid on vähe ja naised seksivad lusti pärast harva
- lõbujanus mees on natuke nagu "süüdi" ja peab igal juhul maksma
- tasulist teenust tarbides oled "härrasmees", isegi kui oled loll aga hoiad suu kinni ja kuidagi käitud
- teenusepakkuja teeb oma tööd rõõmuga ja naudib seda pidevalt
- TASUTA naudingut otsivad mehed on mangujad ja koonrid
- naudingu ja lõbutsemise ette tuleb alati lisada "tasuta", sest see oleks nagu mingi erijuhtum

jne.

Parem on tõesti mõista, kui hukka mõista. Turundusena on siin turul selle mõtteviisi levitamine rahaliselt kasulik. Aga pole üldse mõistlik enda muinasjutte uskuma jääda.

Kaasnevalt õpetab see mõtteviis mehi: sa ei peagi isiksust arendama, piisab kui maksad! Ok, Caprit ei saanud aga siin ju proste jalaga segada, milleks pingutada, elu on lill ja naiste tarbimine!!
Ja naistele õpetab: sa oled loll, kui tasuta seksid või mehele (ja iseendale) naudingut pakud. Hakka prostituudiks, siis on elu ilus! Kõik siin teevad ju nii... see töö on niiii nauditav!
˅ näita rohkem ˅
2020-04-08 13:45
esiteks, ma pole kordagi maininud mingeid OMA memuaare. tõmbaks luulude seljas ratsutamisel hoogu maha vahelduseks? konkreetsete elusündmuste jagamine võiks küll pigem memuaarides kui kuskil foorumis toimuda, aga see ainult minu arvamus.
touchi arvamus, mida ta refräänina korrutab, seisneb kõigi massööride, eskortide jne. sildistamises lollideks, litsideks ja haigeteks prostituutideks. loomulikult peab seda kordama nagu rikkis cd, et ennast kellestki paremana tunda.
loomulikult sildistatakse ka keskmisest intelligentsem jfjm lolliks, kui touchi refräänidele sobivas toonis kaasa ei laula äärmine argumenteeritus...kõik on lihtsalt lollid ja proua touch tarkusest pungil

slave,
miks sulle see turunduseteooria nii muinasjutuline tundub? kuna sulle on see maailm võõras? tean isiklikult vähemalt paarikümmet daami, kes sellise muinasujutulise turundusega kordades paremini ära elavad kui nn tavatöö tegijad. ei ole kõik oma eluga 100% rahul, alati võiks miski ju parem olla........aga keegi neist miskipärast ei kurda oma valikute või viletsate elutingimuste või rahuldamatuse üle

-kui tasuta naudinguid oleks piisavalt ja iga nurga peal neid pakutaks, peaks ju kõik mehed rahuldatud olema ja mitte keegi ei teeks naistele kingitusi?
-lõbujanus mees on "süüdi" ainult siis kui hakkab arvama, et kui näeb hea välja, siis vastastikuse meeldivuse alusel oleks tal justkui garanteeritud õigus lõbutseda.....ja süüdistab väärastunud mõtlemises naisi, kes teevad oma valikuid mingist muust printsiibist lähtudes.
-naisele kingituse tegemine ei tee kedagi automaatselt "lolliks" ning viisakus "pehmoks".
-teenindajaid on seinast seina nagu tarbijaidki. kui töö kattub juhtumisi hobiga, siis loomulikult naudib. ei tundu loogiline?
-mangujate koonrite hulka liigituvad need, kes korduvatest äraütlemistest hoolimata ei mõista, et määravaks saab siiski naisepoolne valik....mitte mõne mehe soov privilegeeritult kohelda saada.
-miks peaks tasuta lõbutsemine erijuhtum olema? olen mina seda elu jooksul piisavalt teinud ning teevad ka teised naised. mis ei tähenda, et terve elu peaks samad põhimõtted kehtima.

jne.

nii. mis oleks siis "mõistlik" elutarkuse gurude arvates? jätta härrasmehed kingitustega ukse taha ja pakkuda seltskonda ainult neile, kes peale kuldse peenise ja musklisse aetud keha ei pea vajalikuks naisele midagi pakkuda?
aga paluks mitte levitada eksiarvamust nagu ainult paksust rahakotist piisaks. viisakus, vastastikune sümpaatia ja respekt (olgu või näiline) on siiski esikohal.....kingitus lihtsalt boonuseks
miks peaks tasuta nautimine lollust näitama? kui inimesele ilma boonusteta lõbust piisab, on ju tore ja äge- ilma irooniata.
ma näiteks ei kahetse mingeid tasuta nautimisi ja olen ise ka mehele kingitusi teinud, suures armutuhinas mis selles väärastunut peaks olema? nüüd on lihtsalt teistsugune eluperiood käsil ja kui kedagi see isiklikult sügavalt häirib, ei pea ju üritamagi mõista kui ei suuda. aga milleks peab hukka mõistma?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-08 13:56
See sõnadega mäng tuleb ikka hästi välja!

"naisele" kingituse tegemine... Ei, me räägime ikka teenusepakkujale lisakingituse tegemisest, kes juhuslikult on naissoost. Kas seda on vaja, et teenuspakkuja enesehinnangut natuke tõsta ja reaalsusest välja tuua?

Tõesti, siis selle ootuse pidev äramärkimine võib muinasjuttu sobida ja abiks olla!
˅ näita rohkem ˅
2020-04-08 14:07
"-kui tasuta naudinguid oleks piisavalt ja iga nurga peal neid pakutaks, peaks ju kõik mehed rahuldatud olema ja mitte keegi ei teeks naistele kingitusi?"

Et naudingute saamist natuke alla lasta, kirjeldad jälle teistpidi absurdset-utoopilist olukorda, kus kõik mehed (ja jälle unustad naised loomulikult) peaks rahuldatud olema. Pealegi ei sünni sellised asjad "nurga peal kokku leppides" - ehkki miks mitte, kui ühiskond selleks valmis oleks

Ja püüa nüüd aru saada, et kingitusi ei tehta vaid seksuaalse rahulduse nuiamiseks. Selles päris maailmas on nii, et vahel teevad naised meestele ka kingitusi ja üldse on selline vastastikune sümpaatia ka väärtus omaette, mitte lihtsalt selga ronimine või avade/pulkade tarvitamine ja kinkidega intiimsuse ostmine.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-08 14:12
mitte ainult sõnadega mäng, slave....

teenusepakkuja või kingituse saaja võib vabalt ka meessoost olla. kas ta soovib kingitust enesehinnangu tõstmiseks, ahnusest või oma elukvaliteedi tagamiseks, peaks tema oma valik olema, eks.
kellele see ei sobi, saab ju alati valida sellise partneri, kes ei oota kingitust. kui ta seda ei leia, siis ehk temas endas probleem....mitte inimese mõtteviisis, kes boonuseta naudingut ei soovi.
kellele muinasjutt, kellele reaalne argipäev
˅ näita rohkem ˅
2020-04-08 15:15
"...aga paluks mitte levitada eksiarvamust nagu ainult paksust rahakotist piisaks. viisakus, vastastikune sümpaatia ja respekt (olgu või näiline) on siiski esikohal.....kingitus lihtsalt boonuseks"

Päriselt? Kohustuslik boonus?!! Sõnad, sõnad, mõistete väänamine ja loomulikult jälle "härrasmehed" ikka ka...

See kõik teebki muinasjutu.
Tead, Capri, ma lõpuks ei usu tegelikult, et sa ise ka seda usud. Aga sa oled nii palju siin paukunud, et tagasi on raske sammu võtta.
Las ta jääb, ma rohkem ei postita.

p.s sa püüdsid jälle muuta oponendi väite mingiks äärmuseks, aga olgu - näiteks see treenitud keha ja kuld... mingiasja mainimine. Tead, isegi need on väärtuslikumad, kui lihtsalt "härrasmehe" mängimine, sest treenitud keha ei saa inimene kohe kuskilt osta nagu silikoonrindu näiteks. Ja tänu sellele on treenitud keha väärtuslikum! Aga sa vihjad jällegi ilmselt mingitele jõusaalis ennast imetlevatele meesbimbodele, kes usuvad, et nende keha on universaalne võti... nagu ei ole seda ka silikoonrinnad ja süstitud huuled. Viimane on maitse asi, mulle tissid meeldivad
˅ näita rohkem ˅
2020-04-08 23:15
Fakt on see, ennem kasutan prostituudi teenust kui suvalisele litsile taha tõmban !
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 10:19
Caprichosa postitustest kõlab läbi meeleheitlik soov näidata oma elu glamuurse ja ihaldusväärsena ja olla kõigi poolt 10 punktiga hinnatud, nii kaudses kui otseses tähenduses.

Kahjuks jah, ühiskond on silmakirjalik, ühest küljest on prostituudi amet vajalik ja paljudele inimestele siiski ka aksepteeritav aga see ei ole amet, mille esindajaid kutsutakse karjäärinõustamise raames loengut pidama ja millega suguvõsa- või klassikokkutulekutel ning muudel juhtudel uhkustada saab …

See suur kiidukõne oma valikutele ja elustiilile ei oleks üldse minu tähelepanu äratanud, kui see ei oleks kubisenud vastandamisest ja võrdlustest, kuidas prostituudi elu on kordades parem ja toredam, kui teistel inimestel ja kes selles kahelda julgeb, nendel on mingi probleem…

Kuigi prostituut olla pole mitte lihtsalt amet, vaid ka elustiil … se on 24/7 “pühandumine” ja selle ameti vari või ka helendus jääb inimest saatma kogu tema hilisem elu …
Arusaadavalt on see psühhiliselt raske ja sellega toimetulemiseks ongi vaja ehitada oma mull ja seda iga hinna eest teistele müüa proovida, ka jälle nii kaudses kui ka otseses tähenduses, nii hinna kui müügi osas …

Võib ju väita, et edukas ärimees soovib lihtsalt atraktiivse naise seltskonnas end näidata, ööklubis ja restoranis, spaas ja puhkusereisil.
Aga no olgem realistid, milline edukas ärimees tahaks prostituudiga uhkustada? Vbl lõbumaju pidav ärimees …

Toon välja veel ühe lõigu:

“meeldiva ja erutava mehe seltskonda ehedalt nautides taandub see materiaalsuse aspekt üldse tagaplaanile.....see on vaid üks osa kohtumise rituaalist. aga kogeda saab erootilises mõttes palju enamat kui tavalises paarisuhtes- samas olles igas mõttes vaba. seda polegi nii vähe maailmas, kus paljud elavad koos nt ainult laste nimel, ilma igasuguse intiimsuse või kireta, olles laenude-liisingute külge aheldatud.”

Tsiteerides klassikuid, siis sellist jama ei oska (viitsi) isegi kommenteerida mitte.
Või nõuaks see juba eraldi teemat
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 10:50
Sa lihtsalt pead endale selle ilusa muinasjutu maha müüma,nii on endal kergem kui ise usud. Ja lõpuks hakkad usukuma,kuigi sisimas tead ju tõde.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 11:54
Pikalt targutades ei jõua kuskile, poliitiline hullus siiagi jõudnud
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 12:28
Ütled, et sul puudub kallutatus aga pigistad silmad kinni kohal, kus antud isik siunab kõiki kellel on eri arvamus ja kas enamus tähendab grupp.. kes ostavad teenust ja üldsus(vähemus) on need rumalad kes pole veel liitunud kummardajatega 😅
On see vast loogika kullake
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 12:53
jallekoos, mis see "tõde" siis sinu silmade läbi vaadates oleks? et kingitusi tegevad mehed on väliselt koledad ja sisemiselt mökud ning kõik kingituste aktsepteerijad hirmus õnnetud ning ebanormaalsed- see on ju läbiv seisukoht "siunajate" postitustes. üritaks ikka objektiivseks jääda

Keprik on ilmselt märganud, et ühtki konkreetset eluloolist fakti või seikluse kirjeldust pole siin välja käidud. maailmavaateline vaidlus seda ju ei eeldagi. küll on need vaated kujunenud lähtudes reaalsest kogemusest, mis teoreetikutele võib ju muinasjutulisena paista mõnele tundub ka uskumatu, et isegi siin saidil leidub härrasmehi, eks. kui isiklik kogemus puudub, järelikult on kellegi teise kogemus ebareaalne

loomulikult on kõik kursis ka touchi diagnoosiga nagu kõik massöörid, eskordid, erootikamodeliid, dominad jne tuleks haigetekes prostituutideks sildistada. kes selle seisukohaga ei nõustu, on "loll". no tore, aga selle pidev korrutamine ilma argumenteerimise võimeta tekitab paraku kahtlusi ka touchi enda aju kapatsiteedis.

ligitõmbamise omadus pole vast ainult prohvetitel vahel piisab iseendaks jäämisest.
aga mida "tagasiunajatel" olekski endast kirjutada? seda, et ainuvõimalik õnne valem peitub ühe mehe külge klammerdumises? ilmselt oleks neil endalgi seda igav lugeda....seega tuleb keskenduda siunamisele. mõni võib-olla tunneb end seeläbi "lollidest prostituutidest" paremana.

ps. usun, et paljud eelistaks pigem foorumit, kus räägitaksegi reaalsest elust ja miks mitte ka seiklustest. või on foorumi eesmärk olla labaste sõimlejate ning laimajate enese väljaelamise kloaagiks- nagu see siiani paraku olnud??
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 13:00
lugupeetud pikajuhtmelisele daamile kordan veel kord:
EI OLE siunanud ega ka haigeks või väärastunuks või lolliks tituleerinud kedagi, kes eriarvamusel, kes elavad teistsuguste põhimõtete järgi ja kes seda pidanud vajalikuks viisakalt välja öelda.
minu nn "käitumine" seisneb oma seisukoha väljaütlemises. või väidab mõni daam, et minusuguse "haige" inimese jaoks sõnavabadus ei kehtigi?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 13:03
😂😂😂😂 Kas sa üldse oled lugenud mida ma kirjutasin.. Või loed vaid oma kirjaridu, võin mõista seda aga, et sa ei suuda ka teiste sh. aprilljuuli kirja lugeda.. Mis sinu mula konkreetselt kokkku võtab..
Siis äkki tõesti soodale veel sortsuke äädikat😛
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 13:08
mõni peab oma sappi äädikaks? aga aitäh sisuka postituse eest, touch. eks igaüks oma võimete kohaselt sellest hoolimata keegi sind ei siuna. sina võid oponente ka edaspidi lolliks sildistada...see on sinu tase.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 13:09
Ja kullake ma pole kedagi üldistanud ega sildistatud ega nummerdanud nagu sina😅seda teed.. Räägi ikka enda eest, sellist väudet pole minu üheski kirjas.. Jutt käib konkreetsel sinust, ole hea ära määri oma haiget pea mulle külge😋
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 13:15
Ja tead sooda selles antud teemas ma lõpetan väitlemise ja vaidlemise, sest aprilljuuli võttis ühes kirjas kokku juba kõik sinu olemuse kui sa sellest ka ei saa aru😂 siis sa ei saagi😂😂😂 aga jaura muidugi edasi vähemalt saavad teised naerda kohtumiseni mõnes teises teemas 😋
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 13:23
aprilljuuli argumentatsioon ei piirdunud lolliks ja haigeks sõimamisega, touch- see nagu sinu stiil, eks.
aga kuna sul omalt poolt muid argumente lisada pole, paistad tõesti targem kui natuke aega vaiksemalt võtad.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 13:24
😂😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 17:01
Teema: naiste kohtlemine.
Teema algatajal oli õigus, variant a) on õige siiani.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 17:03
Tegelikult ka variant b) on õige. Kokku segatuna on kõige õigem.
Lapsikud litsid.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 20:08
Hei rahune🤗 lahmid teemas mida ei tea õkki mõni sõber toob sind teadvusele ..
Sa sekkusid kahe naise omavahelisse vestlusesse 😂ja vabanda mida see sinu perset torgib.. Vabandan sellise sõnavara eest aga muudmoodi sinuni ei jõua🤗.. Kuulge sõbrad aidake meest🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 20:17
Keprik, varsti oled juba Caprikuks ümber ristitud

proua touch kahjuks ei mõistnud sinu postituse sisu nagu oligi arvata. loomulikult on ainult temal kui "spetsialistil" ainuisikuliselt õigus igas teemas kaasa kaagutada. mis siis, et ühelegi konkreetsele küsimusele pole vastata suutnud ning sisulise diskussiooni asendab personaalse mudaloopimisega.
kuigi jah, mind on läbi aegade vaevanud sama mõte nagu sa välja käisid.......et miks pealtnäha toredates ilusates daamides selline vaibumatu vagiinaviha pulbitseb, et paljud ei vaevu seda varjamagi. kuigi ei tohiks nagu kadetsemiseks-õelutsemiseks põhjust olla.

ilmselt ei osatud/juletud kiisukese näites toodud küsimustele argumenteeritult vastata. aga kange ärapanemise isu sundis hädaldama. justkui oleks mingit eriluba vaja sõnavõtmiseks ja minu loogiline ning viisakas vastus tembeldati "labaseks"
no point on selles, et ükskõik mida öelda, kaagutaja reageerib sõjakalt nagu oleks talle isiklikult millegagi ülekohut tehtud. koomiline, aga samas natuke kurb ka. või mis?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 20:30
Kepeik
nagu näha, siis mõne leedi aju on niivõrd sile, et argumenteeritud vestluses osalemine pole võimalik, kuna igal pool viirastub botoks. see sapipritsimine ilmselt nüristab tugevalt lihtsast tekstist arusaamise võimet.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 20:44
Tead sooda😂😂😂😂 sinus on midagi 😂😂 samas hale, samas naljakas ja äbarik.. Ah kuramus unustasin öelda.. KEPRIK ASUSALT,PÄRISELT EI KADESTA sooda elu ja hoidku jymal mind sellise elu eest😅
Aga nüüd aitab esita küsimusi muus teemas
Ja äkki proua Soodale jätkuvalt äädikat
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 20:51
Keprik, eksole kummaline....kadedust ei ole, aga millest see vagiinaviha tekib siis? ning vajadus võõraid inimesi lollideks, haigeteks, äbarikeks sõimata.....
mul on igatahes kahju inimestest, kelle negatiivne energia varjutab kõik positiivse. tegelikult peitub igas sõimlejas ja laimajas ju midagi ilusat ja head. vähemalt loodan seda.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 21:00
😂😂😂😂😂😂😂😂😂Tead Sooda aitähh, et swllusel keerulisel ajal tood mullw ja nii mõnelegi teisele naeratuse näole või isegi hea tuju
Irnun siiani😂😂😂😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 21:03
"irnud" või hirnud? vbl selle pideva natuke kohtlase "irnumise" pärast misterikoskale libiidot tappev hobusenägu viirastuski
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 21:05
Sinu puhul pole vahet😂😂😂
Sinu idiootsus sellest ei muutu, sorry🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 21:49
Opa🤗 julge poiss.. Või äkki l...
Võta nüüd kinni mis otsast tahad 🤗.. Et nagu päriselt 😅 tahab mees minuga mängida mmm
Minul naisena pole piinlik aga sina loodetavasti tunned ennast isasena kui väikse naise ees rinna paljaks võtad ja hambad irevile ajad 😂😂😂
Ütlen veelkord, kui sa ei tea asjast miskit ole palun nii hea poiss pane lihtsalt suu kinni keera ümber ja jaluta natukene eemale .. Vabandan, et sinu käest u ustasin küsida, aga kui rääkida tõsiselt siis ütleks üks naine sulle..
Kuule mees, keera oma pekid kokku võta jalad kõhu alt välja ja läks....
Ops ega ma seda ometi välja ei öelnud ..
Aga ma mõtlesin, houa eemale palun ära kuritarvita minu headust, ex..
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 22:29
Caprichosa postitustest kõlab läbi meeleheitlik soov näidata oma elu glamuurse ja ihaldusväärsena ja olla kõigi poolt 10 punktiga hinnatud, nii kaudses kui otseses tähenduses.

Kahjuks jah, ühiskond on silmakirjalik, ühest küljest on prostituudi amet vajalik ja paljudele inimestele siiski ka aksepteeritav aga see ei ole amet, mille esindajaid kutsutakse karjäärinõustamise raames loengut pidama ja millega suguvõsa- või klassikokkutulekutel ning muudel juhtudel uhkustada saab …

See suur kiidukõne oma valikutele ja elustiilile ei oleks üldse minu tähelepanu äratanud, kui see ei oleks kubisenud vastandamisest ja võrdlustest, kuidas prostituudi elu on kordades parem ja toredam, kui teistel inimestel ja kes selles kahelda julgeb, nendel on mingi probleem…

Kuigi prostituut olla pole mitte lihtsalt amet, vaid ka elustiil … se on 24/7 “pühandumine” ja selle ameti vari või ka helendus jääb inimest saatma kogu tema hilisem elu …
Arusaadavalt on see psühhiliselt raske ja sellega toimetulemiseks ongi vaja ehitada oma mull ja seda iga hinna eest teistele müüa proovida, ka jälle nii kaudses kui ka otseses tähenduses, nii hinna kui müügi osas …

Võib ju väita, et edukas ärimees soovib lihtsalt atraktiivse naise seltskonnas end näidata, ööklubis ja restoranis, spaas ja puhkusereisil.
Aga no olgem realistid, milline edukas ärimees tahaks prostituudiga uhkustada? Vbl lõbumaju pidav ärimees …

Toon välja veel ühe lõigu:

“meeldiva ja erutava mehe seltskonda ehedalt nautides taandub see materiaalsuse aspekt üldse tagaplaanile.....see on vaid üks osa kohtumise rituaalist. aga kogeda saab erootilises mõttes palju enamat kui tavalises paarisuhtes- samas olles igas mõttes vaba. seda polegi nii vähe maailmas, kus paljud elavad koos nt ainult laste nimel, ilma igasuguse intiimsuse või kireta, olles laenude-liisingute külge aheldatud.”

Tsiteerides klassikuid, siis sellist jama ei oska (viitsi) isegi kommenteerida mitte.
Või nõuaks see juba eraldi teemat

Palun loe läbi uuesti 🤗 ja palun ära roni sinna kuhu pole vaja ronida.. MEES🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 22:32
Laenatud aprilljuulilt 🤗
Mees, sul on silmad aga sa ei näe, sul on kõrvad aga sa ei kuule...
˅ näita rohkem ˅
1
...
3
4
5
...
9