labased tohmanid jäetakse nagunii kõrvale. looduslik valik

viisakust jobulikkusega seostada on suht kummaline. viisakad naised on ka siis "jobud"? pehmo tähendab vähemalt minu jaoks ebamehelikku pidevalt hädaldavat tegelast. aga mehelikul mehel peaks olema viisakus nö kaasa sündinud, mitte piitsa ja präänikuga sisse juurutatud.
kui mees ei maksa, siis maksab mõni teine mees. loodus tühja kohta ei salli

härrasmehelik mees ei tee kingitusi ega komplimente ainult siis kui on lootust kohe naise teki alla pugeda. kingituse vastuvõtmine ei kohusta ju naist tegelikult millekski, vähemalt euroopalikus ühiskonnas. seega mis kompromissidest jutt?
eksisteerib liik mehi, kes ka peale kokteili väljategemist klubis eeldavad, et naine enam kellegi teise suunas ei vaata ning sõimavad litsiks kui kokteili eest seksi ei pakuta. vbl paar korda elus on kohanudki naist, kes peale paari drinki voodisse ronib......mis tõstab ego muidugi lakke ja hakatakse end mingiks seksijumalaks pidama, kelle sõrmenipsu peale peaks iga naine voodiaeroobikat pakkuma. reaalsus on siiski midagi muud. ja seksuaalne rahuldus pole inimõigus

kõikide naiste äärmise viisakusega kohtlemine peaks olema iga mehe jaoks elementaarne- kui soovib naistelt saada respekti või miskit enamatki........ mitte ainult orja käitumiskoodeksi paragrahv.
jfjm küsimusele on vastus väga lihtne.
mõne naise puhul võib seksuaalset erutust asendada või põhjustada soliidne materiaalne toetus mehe poolt. võime küll siin kuulutada, et pole müüdavad. aga olgem ausad, küsimus on tegelikult ainult hinnas. mõni on odavam ja mõni kallim. alati leidub noori ilusaid naisi, kes paarkümmend aastat vanema õllekõhuga kiilaka pässi voodit nõus kaunistama- kui voodi asub lossis ja taskuraha kuninglik.
ihnsa või vaese mehe jaoks jääb ju alati tasuta käsikiimlus. samuti vabadus keskenduda naise otsingutele, kes nõus õhust ja armastusest elama........kuigi välimus pole ehk supermodellilik.
ma olen muide puid lõhkunud. käsi otsast ei kukkunud ning tuba sai soojaks. aga kui mees merelt tuli, luges silmist soove ja kohver oli kingitusi täis. no vbl oligi pehmo mõne meelest. naised igatahes ei vaevunud kadedust varjamagi