Foorum
1
...
8
9
10
...
17
2020-04-20 12:06
mõned mõtted paistavad silma nii põhjatu sügavusega, et ei sobi kohe ilusas riigikeeles välja öeldagi. hiinlased ütlevad selle peale lakooniliselt: 那些精神貧乏的人有福了

kehtib ka kõikvõimalike teenuste pakkujate kohta
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 12:22
hiinlasedjahpiibel alatiomamõteväidavad
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 12:34
Eneseteostuse teele asunud inimene on tihtipeale teistel pinnuks silmas.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 12:48
jah, nii suureks pinnuks, et palki oma silmas ei märgatagi
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 12:51
Ja kui "palk silmas" inimene teeb sinu pinnu kohta märkuse, asud kohe ad hominem argumente pilduma?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 12:59
argumenteerimise õigust omavad nii pinnud kui palgid, eks.
aga kui kritiseeritakse konkreetselt mind või jäetakse labaseid kommentaare minu pildi alla, tekib esiteks küsimus, mis põhjustab "palgiga" kodaniku sellise suhtumise.
ja selgub, et põhjus ongi isiklikus solvumises või kiivuses vms. seepärast ka need ad hominem argumendid.
minul pole mingit personaalset viha või negatiivsust ühegi siin teemas sõnavõtnu suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 13:11
2020-04-20 13:08:00
Сапри, пошла в щопу с сосвоеи щопои..

väga kena näide ad hominem argumentatsioonist, eksole slave? kaunis kõnekeeles pealegi
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 13:17
vahepealtekkismulje udaratädivenekeelne sestapeestikeeleioskab arengupeetusegapaistab
agavenekeelkaeioskab
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 13:22
Koska, eks nendel slaavi juurtega tädidel ongi vahel see probleem, et ühtki keelt ei saada korralikult selgeks. seega jääb ka argumenteerimise võime (virtuaalsete) rusikatega vehklemise tasemele...
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 13:27
udaratädiarvab kurgeldadestargakssai

щ ja ж täitsaerinevadtähed
со своей mõttegaväljend с сосвоеи või щопои mingilausumbluu
Sapri vägaveidertranslit

agaprooviveel sajuüberharitlanekoguaegolnud
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 13:31
omaette küsimus, millest üldse on tekkinud see meeleheitlik ad hominem vastu pead virutamise vajadus?
mõistetav, et igaüks ei oma reaalseid orje, kelle nahal vägivaldsust välja elada. aga võiks ju mingi asendustegevuse leida.
näiteks kärbsepiitsaga diivanipatju materdada või kükke teha? ehk on abiks
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 13:34
Said orgasmi myocastor coypus ? ..vaata et püksi ei pissi erutusest
Ja sooda hulumeelsus on korrata ühte ja sama asha ootuses sada erinevaid tulemusi... Klaasike vett?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 13:36
keseimäletaneilemeenutame
udaratädi mullukõvastihalises keegikedaisiklikomandarvab caprigasuhelnudoli tädimehetelefonisnuuskidesleidis foorumisdraamategi
hommikulkainepeagakustutas

ainultetpõhjus muusuhtluseotsimiseks tädiomakaagutamisejanuhkimisega mittekeegikolmas nagumaterdajaarvab
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 13:36
Koska, ilmselt on mõned "haritlased" harjunud rohkem suuliselt ropendama ja kabjaga verbaalselt koljusid purustama. seepärast tekib ületamatuid raskusi nii eesti- kui venekeelse kirjasõnaga.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 13:40
mul on millegipärast tunne, et Touchi orjade puuduses küll süüdistada ei saaks. Jälle selline otsitud kipitav pilkamine.
Kui Touch näiteks mind sellesse kohta saadaks, laskuksin erutunult põlvili.

Ilmselt on sellel Capri suunas öeldul mingi muu põhjus, mida adressaat ka ise teab.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 13:43
Koska, huvitav info ja selgitab kindlasti mõnegi ad hominem "argumendi" tagamaid.
sellest siis tingitud need isiklikku viha tunnistavad ja "peredest ülesõitmise" kommentaarid...
aga sellepärast nüüd küll ei tasuks eluaegset vimma pidada, et mees juhtus minuga suhtlema. ole rahulik touch, selliseid mehi on sadu ja vbl tuhandeid. ainult kõikide naised ei nuhi kalli kaasa telefonides
liigne "nutikus" ei tule mõnikord pereidüllile kasuks
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 13:46
slave, reaalset orja omades ei tekiks kunagi selliseid vaimse vägivaldsuse ülejääke nagu touch siin näidanud on. aga jah, põhjus hoopis milleski proosalisemas nagu selgus
sinu põlvitamised siin vaevalt midagi muudaks....
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 13:51
tervita oma kallist kaasat, touch. kui ta juhtumisi veel alles peaks olema ja pole hobuse juurest mõne lehma juurde põgenenud
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 13:51
tundubetkalilytomlinist arusaamisegaraskusioli isemidagiomistab
agakoomikutegaongikeeruline kuijusttordiganäkku naljadpole
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 13:54
touchi sõnavõtud kõlavad pigem nii nagu oleks lehmakoogiga näkku saanud
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 14:01
hobusetädi, kappa nüüd intelligentsuse ratsul uhkelt edasi ja ära unusta aeg-ajalt mehe telefoni ning püksitaskuid inspekteerida. et see idüll ikka püsiks.....kuni järgmise üleaisalöömise katseni
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 14:20
On olnud igati nauditav jälgida vahetus esituses, milliseks võib teenusepakkuja mõttemaailm muutuda.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 14:23
onju suuriroonik ainultteenusepakkuja nuhkimisttaunib korralikudusaldamatusainuvõimalikpeavad
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 14:29
on tõesti irooniline, et nn "normaalsete" kodanike maailmas näib olevat nuhkimine aktsepteeritav tegevus..........
nagu ka elukestva "ristisõja" pidamine igal hetkel ja igal pool- võõra inimese vastu, kelle pärast kardeti ilmselt kallist kaasast ilma jääda.
peaks vist mainima, et see hirm on täitsa asjatu, seega kogu sõdimine samuti
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 14:32
hirmasjatueipole vangiseladakeegieitaha kaagutaminesaatel hirmuallikasvaleikka
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 14:49
Vahest enne, kui minu oletatavast mehest heietada mõtleksid hoopis vahelduseks, miks, teadmata suunas sinu kolm abikaasat sellise ilusa ja intelligentse juurest jalga lasid.. Ega ometi ei peitu vastus sinu moraalituses ja elukutses😋..
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 15:03
saan aru, et see valmistab pettumust, aga minu neli abikaasat pole kuskile jalga lasknud. sellegipoolest pole teema minu biograafiast ja ka konkreetsetest valikutest, eks.

Koska,
sõdijate hirm on selles mõttes asjatu, et parimagi tahtmise juures ma ei suudaks mingit suhet või romanssi arendada nende sadadega, kellega netis või telefonis suheldud. ja päris ausalt, ei viitsiks ka. mõne naise süda on nii väike, et sinna mahub üks mees korraga
aga paanikas naised on ennegi üritanud "ristisõdu" pidada, avastades mehe või boyfriendi suhtluse "moraalituga".
lõpuks on kõik relvad maha pannud.
ju on kohale jõudnud, et selle sõdimisega miskit ei saavuta.....ning et ma pole kellegi meest üritanud "ärandada"
pigem vastupidi. mõni igati ontlik mees keerab vahel ära, hakkab oma naise mahajätmisest jahuma ja illusioonides hõljuma.
sellistele on viisakalt mõista antud, et mul pole plaanis töö- ja eraelu segi ajada ning härradele on reaalsus varem või hiljem kohale jõudnud. ning oma naine jälle armsaks saanud, kaagutagu palju tahes
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 15:14
udaratädireaktsioonütleb abikaasanieijõutud ennearusaimiseesseisab ärapõgenes
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 19:05
See käib juba läbi jotti
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 02:55
Jott on pugeja kokuaeg olnud kus on tuulet tuulet puhuvad s al jott kumardab
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 02:56
Kverty minu soper tema teab
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 12:09
Allakäik läheb nii edasi, et nimetatakse ennast näiteks Ferrariks juba, aga konjakit ikka enda raha eest ei täi osta. Oodatakse kuni keegi loll välja teeb silmapilgutuse eest. Ja siis hurjutatakse mingeid tüüpe, et need on koonrid.
Nagu oleks hirmus kaval ja universaalne oma ahnuses, ise taipamata.

See on näide kuhu tasuline lõpuks jõuab. Ja ma ei mõelnud massööre ja Dominaid siinkohal, kelle taha ta pugeda üritatakse.

Muu pilt läheb ka võltsiks kätte. Tehakse avaldus, et ei vihata kedagi, aga ometi on nagu väike koer pidevalt jala küljes... pakutakse heterole vanamehi jms. Täiesti ilma vihkamata, eks?!

Selle tasulisusega tulevad päris sügavad kompleksid kaasa, nagu näha.
Võibolla aitaks, kui mõnikord niisama lustida - see võime on ka kadunud. Rahast ongi saanud ainuke lust. Ilma selleta on nautimisel midagi väga olulist puudu.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 12:23
slaveomatasutasaamatusega pärissegikamminud
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 13:17
Aga sina rõhuta ikka seda, et "tasuta"., muidu ei lähe veel ferrarile pugemisega peale, selgrootu.

Segi on siin kamminud tasulised, kellel praegu ainult riskantsed tüübid teenindada jäänud. Kui sa teeksid massaazi, kas võtaksid praegu mehi ette? Sinu vanuses? Ole ettevaatlik, lämbuda kopsupõletikku ei ole eriline mõnu.

Minu saamatus on minu enda valik. Mulle meeldib vahepeal nii. Parim saamine (tasuta loomulikult), millest sina pole undki näinud, on telefonikõne kaugusel.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 13:33
onjuslaveväitluskunstisuurkuju üldseisiklikkerünnakuideiharrasta

Oleks sa jäänud oma teoreetiliste arutluste juurde, arvaks ehk enamik siiani, et päris mõistlik mees, kahju, et teises nurgas kiiksuga. Kuna su foorumi-etteasted muutusid ca nädalaga selgelt ja ühesuunaliselt caprichosat ründavaks, ning on seda jätkuvalt, siis minu kaastunne. touch1 soovil siis uus isiklike rünnakute objekt, paraku täiesti mööda? Tõesti väga iseseisev ja objektiivne.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 13:43
oiiiiii udaratädilõunasepohmakaga räuskaikkaveelnatuke javaataülemiskustutadavaja
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 14:01
udaratädiprooviuuestiotsida haigepeagaraskejah agahiinakeelikkaalles https://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=2&post=408738&page=39
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 14:09
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 14:46
üks-ühele iseloomustus sinust, lemmikust koduloom ja perenaisest.. pole vaja isegi midagi juurde lisada..
Много всякого говна
Ходит с видом важным
Это видимость нужна
Чтобы понял каждый
Что пред ним не абы кто
Не мелкая букашкака
Не убожество в пальто
А важная какашечка
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 15:34
Püüa vähemasti grammatiliselt korrektne tekst kopida, muidu kukub välja nagu su muudki targutamise katsed

Видимость on naissoost sõna ja temaga ühildub mitte это, vaid эта - rea lõppu on mingi ime läbi sattunud siiski korrektne нужна.
Järgmine: mitte букашкака, vaid букашечка. Läheks riimi ka.

Head harjutamist; репетируйся, кобыла
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 15:49
Mõni täht ei muuda mõtet 😋... Sisu jääb samaks ja sinu jutt praegu just kinnitas, et see ongi nii😅.. Fui, milline hais võib ikka mõnel loomal olla..
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 15:56
Mõttetute targutuste mõtet, millest targutaja ise isegi aru ei saanud, ei muuda tõesti miski
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 16:32
Kuidas igasugune hapu tõde küll nii vahutama paneb? Ega sa juhtumisi ise sooda ei ole?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 16:35
Aga sina zaporozets, poe edasi spoilaringiga ford sierrale, kes ennast ferrariks peab. Muidu alandab ta sind veel trabandiks

Caprit poleks vaja rünnata. Mulle lihtsalt ei istu tema halvustav stiil (tasuta naiste haarem jms). Tühja koha pealt ülbitsemine teebki toyotast ford sierra. Ferrarini on areneda valgusaastaid. Ma muuseas olen rahvusvahelistel fetishiüritustel kohanud "ferrarisid" ja tean millest räägin. Päris lustlikud on.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 18:48
Slave, võta nüüd silmaklapid peast, siis näed, et peale Capri on veel väga palju teisi naisi, kes sinu poolt loobituga pihtasaavad.
Capri lihtsalt kaitseb enda näite varal teisi.
Samas olen ma nende rikaste härrasmeeste, kellest ta kirjutab, hingesugulane. Ka mina olen kena naise peale, kellega on hea ja lõbus aega veeta, rahakulutama. Ma ei anna raha, aga kingitusi võin küll teha ja ühised arved kannan ka muidugi.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 19:05
miks sa arvad Jfjm ,et slavetodemmel on silmaklapid peas . Miks arvad,et teised naised tunnevad ennast puudutatuna Igal ühel meil on õigus avaldada oma arvamust ,kuid me jääme sealjuures viisakaks Pole mõtet ennast peale suruda Jälle räägime rikastest härrasmeestest ja kohe hingesugulane Ja muideks sa solvad ise siin praegu naisi Kas mitte kõik naised pole ilusad Ikka loeb inimene ise,mitte väline kest Või oled Caori silikoonidest nii vaimustuses,pead seda iluks ,seega oled sina see kes oled silmakirjalik
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 19:20
Milliste näidete varal caprichosa teisi naisi kaitseb ????
Johhaidiii.. Mida te küll tarbite, et sellist iba toodate, ausalt.. Härrasmees on see, kes isyet pakub ja ukse lahti teeb ja esimesena vabandab...
Vanade inimeste heietamine sel teemal on nagu talvine päike.. Valgustab aga ei soenda..
Teema hakkas sellest, et antud isik sõitis julmalt üle teistest naistest ja nüüd on talle tiivad külge kleebitud ja issaristike valmis saigi.. Nagu päriselt?

.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 19:40
Härrasmees jfjm on caprichosa hingesugulane.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 19:41
"sõitis julmalt üle teistest naistest"
Nagu päriselt?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 19:41
Touch, iha leht pole nunnaklooster. Siin on palju lõbutsemisjanulisi naisterahvaid, kellel küll hinnasilti küljes pole, aga loogiline on, et valivad sellised mehed, kes need lõbustused kinnimaksavad. Tühitaskuga pole ju muud teha, kui käestkinni jalutada, aga leidub neidki, kes ka sellega rahul. Vahe on ainult selles, et need, kes rikastega(mitmuses) pidu panevad ei klammerdu sedasi kaaslase külge, kui romantiline jalutaja.
˅ näita rohkem ˅
1
...
8
9
10
...
17