Foorum
1
...
7
8
9
...
17
2020-04-15 05:24
Vastu tulles 🐑 tungivale palvele läbi lugeda kõik tema õpetlikud kirjaread( e. tema pakutav vaimne sõnum) mulle, lihtsurelikule, et kõik tema tarkus kohale jõuaks..
Millise nurga või kalde alt ma tekste ka ei lugenud, sõnumit ei leidnud, küll aga tekkis kaks küsimust🤗, nimelt..

... väike lõik 🐑 kirjast mulle (kes viitsib loeb originaalteksti mis on veel leitav e. pole veel kustutatud)
.... minu "süü" seisneb ilmselt selles, et ühel hetkel ei tundunud enam tavapärased suhted ja elukorraldus kuigi atraktiivsena. oma moraali järgi elamisel on siiski tunduvalt rohkem plusse kui miinuseid- see on reaalsus, mis kõrvaltvaatajale paistab ehk muinasjutuna..

Esimene küsimus🧐.. Mida peavad tegema normaalsed inimesed, kes seda sinu pakutavat muinasjuttu ei usu, sest see on rajatud ebaobjektiivsele reaalsustajule..
Ja teine küsimus🧐... Huvitav, kas LAMBUMISE sündroomi vastu on juba vaktsiin leiutatud, lihtsalt oleks hea teada..
Äkki 🐑 oskab vastata..
˅ näita rohkem ˅
2020-04-15 10:18
🐔 🧠 ja 🐴 🤮 Daam on oma suurepärases perekoolilikus grafomaanias ..... Nii ennast vaimustav ja ennast imetlev, et ei suuda enne maikuud ei "irnumist" ega vahutamist lõpetada ... Äkki MÄNGID 🤗 veidi oma 🐩 see pidi "crandioso maania" puhul pakkuma leevendust🤗 rahunemist 🧐 ja vahtu vähendama 😹
˅ näita rohkem ˅
2020-04-15 10:27
Tundub, et lambumine vanust ei küsi niidab järjest.. veel üks ilmus urust välja 😁
˅ näita rohkem ˅
2020-04-15 10:44
No näed, vähemalt nii palju sa veel taipad, et selline kirjapilt väljendab "lambumust" ja "väga kõvasti mööda pead ei saamist". Võta siis midagi ette, leia omale sobiv arst juba!
˅ näita rohkem ˅
2020-04-15 11:37
Kõrgeauline Daam, vooruse verstapost, palun saage juba aru, et see, mida te kirjeldate, on PEEGEL. Kogu jama, millest te räägite - haiguse eitamine, loogika puudumine jne jne - toimub teie isiklikus peakeses. Isegi kui teie puudel qwerty teile takka kiidab ja väidab midagi muud. Nii pildiga kui pildita kasutajad, kes vihjamisi, kes otsemini, on püüdnud lugupeetavale õelusehunnikule seda selgitada. Kahjuks "klikib" tõesti ainult Daami enda stiilis tekst.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-15 11:57
Juhul, kui pead ennast🐑 saadikuks ja hääletoruks, siis võta lihtsalt teadmiseks, ennast esindan ma ise ainuisikuliselt Ja kuna sa mind hobuseks🤗pead, siis tead kindlasti, et närilised pole hobuste lemmikud, võid kabjaga mööda oma haiget pead saada 🤗 seega palun lihtsalt, hoia palun minust eemale, ära tekita ahvatlust 🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-04-15 12:53
näed siis, kena päeva algus tavapärase sõimlemise ja ähvarduste kompotis serveerituna. ega keegi ilmselt enam loodagi siit teemas püsivaid postitusi lugeda......vähemalt seni kui proua Equus caballus kapjade klobinal intelligentsemaid kodanikke eemale peksab. proual tundub lausa hirm olevat igasuguse sisulise ja teemakohase arutluse ees, milles tema osalus piirduks "irnumise", vahutamise ja emotikonide postitamisega- paraku lambaliku aju kapatsiteet enamat ei võimalda

Misterikoska, jfjm, Dragu ja teised foorumlased, keda teemade solkimine isikliku vagiinavihaga on häirinud, ilmselt ei viitsi enam energiat raisata vaidlustele kreatuuriga, kelle IQ väiksem kui hobuse kabjaraual. vähemalt mitte selle üle, kas keegi on talle andnud õiguse foorumi teemade lagastamiseks. las siis kappab uhkelt omaette edasi, isikliku "ristisõja" lippu lehvitades. narrid peavad ju igas õukonnas olema
ja võib-olla jõuame kunagi taas ka sisuliste postitusteni.
ei tohi usku kaotada
˅ näita rohkem ˅
2020-04-15 13:52
Kunagi ammu, nõukaajal, nägin poole silmaga Soome tv-st filmi vaesest prostituuti armunud mehest, kes rabas päev otsa unega võideldes rasket tööd teha. Õhtul aga kehastus rikkaks härrasmeheks, kes palkas seda prostituuti, et see temaga öö otsa juttu räägiks. Midagi seksuaalset nende vahel ei toimunud. Nägin seda filmi tõesti vaid muu tegevuse kõrvalt ja ei mäleta, millega asi lõppes. Vist jäi mees vahele.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-15 17:57
Vaata peeglisse ka vahest.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-15 18:34
Mitte "kui tonti pelgab", vaid "on aru saanud, milline tont sa oled". Sa võid muidugi loota, et kuskil leidub keegi, kes veel ei ole sellest aru saanud. Lootus sureb ju viimasena.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-15 19:31
Huvitav tähelepanek
On teema... mehepoeg loeb, logib sisse ..viskab üle õla ruttu Killu ja siis padavai välja 😁...oodates reaktsiooni ... Et lihtsalt jalutasin mööda..nägin, et on rahva kogunemine..kõik vaidlevad.. väitlevad .. astusin ligi sülitasin ka ja läksin edasi..
aplaus Keprik
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 11:45
Kui teema on juba 37 lehekülge suht sisutu tekstiga olnud (vabandust nende ees, kes sisulist teksti kirjutasid), asi nüüd siis veel üks "sisutihe" postitus siia lisada.
Keperik, sa hakkad mulle meeldima.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 13:17
Πpaктикa пoкaзывaeт, чтo уши ecть у тeх, у кoгo ecть мoзги.
У кoгo мoзгoв нeт — ecть тoлькo poт…

Praktika on näidanud,et kõrvad on neil,kellel on aju
Kellel aju pole- on vaid suu Sobib hästi siia
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 14:27
Keprik:
"Eksisin slave..., juba on 20lk ja paistab, et jätkub on vabameelseid oskuslikke teenusepakkujaid, kellel kujunenud klientuur ja kadedaid, kes proovivad enda emotsioone parandada, teiste maha tegemisega."

ilmselt on sul õigus, Keprik. mitte ainult sina vaid ka paljud teised mehed on personaalses suhtluses avaldanud arvamust, et proua õela "irnumise" ning teemades läbustamise põhjuseks sulaselge naiselik kadedus ja püha vagiinaviha. mitte mingid kõrgest moraalist kantud aated
praktika on muide ka näidanud, et mõnel teenindajal on olemas nii oskused kui klientuur. aga ikka ollakse kadedusest roheline ja solvunud kui klient kellegi teise oskusi rohkem hindab. c'est la vie..........

aga arvamuse avaldamise julguse eest on siin mõnelegi ähvardatud kabjaga kuklasse anda. nii et julge mees oled
eelneval leheküljel anti ju teada, et ei sina, jfjm, Dragu, Misterikoska jne "pole veel foorum".
foorumi täieõiguslikuks liikmeks saab seega ainult teemasid isikliku vaenuga solkides.........kui midagi sisulist öelda ei oska ning oma painavate murede lahendamiseks privaatselt postkasti kirjutada ei julge
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 14:31
Tagarääkijad pole kunagi julgusega hiilanud.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 15:44
hmmmm....ja kui touchil pole muud teha, valab foorumis vagiinaviha välja ja lakub siis.......huvitav, mida rahvatarkus selle kohta ütleb?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 15:55
Inimesel paraku pole koera painduvust ja vähe on selliseid, kes enda munadeni küündivad
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 15:57
Selle kohta ütles Meelasingel väga hästi mis just sinu olemuse hästi kokku võtab..
Kui sinusugusel.. l... ajud puuduvad siis kuna sa mitte üksi ei kuule vaid ka ei näe ja ei suuda loetut mõista, oled lihtsalt suur suu😅
Aga nagu ütles tabavalt sinu hääletoru.. Ei saa kõike ette öelda, peab ise ka natuke mõtlema, mõtle siis, mida su haige pea välja genereerib..
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 16:06
No tore, kui osa mõttestki kohale jõudis üks oluline tegevus kahjuks jääb vahele selles protsessis.. mõtlemine.. 🤗Lugemisest ja kirjutamisest jääb väheks🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 16:34
mis sa arvad, touch, mis sundis Meelasinglit sellist postitust tegema? siiras mure kellegi "ajude puudumise" üle? no mõtle veel kord.
mina näiteks tean mulle laekunud info põhjal, mis või õigemini kes ajendas inglit taolist teemasse mitte puutuvat sõnumit edastama.
võid väita, et pole põhjust kadestamiseks.
aga kadestatakse ja solvutakse ka põhjuseta nagu elu on näidanud. küsi ingli käest, kui ei usu mina isiklikke teemasid siin põhjalikumalt lahkama ei hakka. selleks on vajadusel postkast olemas.

Keprik,
eks igaühel omad eesmärgid. kes postitab igavusest, kes lõbu pärast või vaidlusehimu rahuldamiseks. mõni sildistab ja sõimleb, ennast seeläbi paremana tundes. mõni vaevleb "crandioso maania" käes ja tembeldab lollideks sisulise vestluse arendajaid- kuna ise suuda peale personaalse poriloopimise millegagi silma paista....
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 16:44
Muideks see oligi sulle mõeldud, peeneks vihjeks aga noh selleks puhuks on taas ütlus.. Sigade ette pole mõtet pärleid visata.. 🤗
Ja lugedes sinu sisutuid ennastkiitvaid postitusi, tekib paraku tunne kui räägid uuest maailmatunnetusest, sellega sammupidamisest ja kohanemisest, siis tõesti üks tee on olemas mille suunas liigud ja mille lõpp on asutus mis paikneb Paldiski mnt. 🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 16:53
Nüüd pean küll sekkuma,kuna harva võtan sõna foorumis,kuna siinkeeratakse kõik pea peale Inimlikust suhtumisest ja teemas püsimisest on asin kaugel igas teemas Imestan,kus kohast on minu kohta selline info laekunud Äkki rohkem tegusid ja vähem juttu Jääksid pooled arusaamatused lihtsalt ära Paluks mulle seda infot ka siis ,kasvõi postkasti
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 16:57
kus ma ennast kiitnud olen, touch? kui sulle luulud viirastuvad, peaksid ehk ise sammud sinna Paldiski mnt poole seadma.
ja ega oodanudki, et sulle vihje Meelaingli postituse tegeliku ajendi suhtes kohale jõuaks. aga uuri tema solvumise põhjus tema enda käest järele, siis ehk tabad loogilisi seoseid.
aga "pärlite" loopimisega ikka jätka.......nii mõnigi "siga" siin naerab mõnuga narri "irnuja" üle, kes aeg-ajalt kabjalöögiga ähvardab ennast kehtestada
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 17:06
Ma tõesti ei talu lolle ,eneseimetlejaid kes löövad käe vastu rinda Ja ütlevad,et nemad on kõige ilusamad ,paremad,targemad Kus kohast võin välja lugeda siin teemas,,et on ka oluline inimlik lähenemine,siirus,abivalmidus,lähedus Oluliseks peetakse ainult ,välimust ja seda,mida raha eest osta saab Kui teenuse pakkumine osutub vaid selleks,et näha seda välimist ilu Siis mul on küll kahju ka nendest meestest,keda see nn ilu pimestab Ja ma pole capriga mingit teemat arutanud Ainus tuttav meil ühine on Shred Ja ta teab täpselt,mida ma asjast arvan
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 17:13
kena kui sinulgi sõpru leidub, touch. muidu kappad siin üksinda vahutades lahinguväljal

inimlik lähenemine, vastastikune sümpaatia ja siiras meeldivus ongi esikohal, vähemalt minu jaoks. kahju kui keegi pole osanud seda veel välja lugeda.
aga ainult abivalmidusest kohtudes ei elataks ilmselt ka ingel end ära, või mis?
kahju on võib-olla tõesti, kui kliendid "lojaalsust" üles ei näita. aga see on nende valik ja vabadus. pole mõtet sellepärast kibestuda...
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 17:16
Keprik, kas sinul polegi kahju nendest meestest, keda ilu pimestab? katsu ikka kaastundlikum olla. muidu tuleb touch ja virutab kabjaga munadesse, nii et polegi enam midagi lakkuda
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 17:20
Siililegi selge, et ei ole midagi lakkuda.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 17:27
teised naised arutavad isiklikke probleeme postkastis. sina seda ei julge, touch. nii et lase aga edasi läbustamisega ja "tarkusepärlitega". kadeda õelusehunniku mulje oled sellega jätnud paljudele ja paljud on ka seda otse välja öelnud.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 19:32
qwertyle ei ole veel kohale jõudnud, et teema pole minust ega kellegi kehaosade mõõtmetest?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 19:38
no qwerty ja veel mõne daami arvates on kõik teemad vist minust. maniakaalne obsessioon?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 19:39
Näljane unistab ikka kättesaamatust leivast.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 20:29
unistamine on ju ilus tegevus, Dragu. aga miks peab seda valimatult ja iga nurga peal tegema

tuletaks jah vahelduseks meelde, millest jutt algselt oli üldse....
ning slave'i nümfomaanide ligimeelitamise teemat rohkem risustamata juurdleks parem siin jfjm poolt väljakäidud "erand kinnitab reeglit" üle.

kas on siis üldtunnustatud reegliks, et materiaalset boonust väärtustav naine enamasti justkui poleks suuteline ükskõik millisel tasandil erootikat ehedalt nautima?
...et olenemata mehe meeldivusest kaoks nagu kohe kogu erutus ja kehakeemia, kui mees kingituse põuetaskust välja õngitseb? respektist rääkimata

jah, see reegel tõenäoliselt kehtibki liinitöö puhul, kus mees kogeb ehedust sama palju kui näeks oma kõrvu ilma peeglita.....ja kogu missioon seisneb kiires tühjenemises ning seetõttu naises nähaksegi vaid "auku" või tissipaari.
aga üllatavalt palju on mehi, kes vahekorda üldse primaarseks ei peagi.
ning nad ei eksisteeri ainult selles jfjm poolt mainitud filmis, kus mees öö läbi jutustamise ees teenustasu maksis.....
selline mees, kes soovib lihtsalt atraktiivse naise seltskonda, nt ööklubis ja reisil, ilma mingi otseselt seksuaalse diilita, ei suhtu kindlasti naisesse kui "tühjendusauku".
või mees, kes naudib lihtsalt lõõgastust ja erutusseisundit, ilma vahekorrani jõudmata, respekteerib ka ilmselt naist rohkem kui lihtsalt panoobjekti.
seeläbi on ka naise suhtumine teistsugune ning mängulisus ja erutus saab primaarseks. just vastastikune nautimine ja rahulolu ei lasegi rutiinil tekkida. ning meeleheitest ja giljotiinist on asi kaugel

nüüd võidakse väita nagu enamus mehi oleks siiski nn tuimad torutühjendajad. aga selles suhtes julgeks küll vastu vaielda
seega need "reeglid" sõltuvad siiski konkreetsest maailmanägemisest ja kogemusest ka, muidugi.
lisaks mustvalgele tõele on veel lõputu hulk halle või vägagi värvilisi varjundeid...
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 13:27
Täna ma aju puudumisest ei räägi,sest see on mõnele raske aru saada ehk Täna meenutan meie eesti kullavaramu filmi Kevadet
Kuidas köster Tootsile ütles. Sa oled loodud hoiatuseks inimkonnale nende pattude eest.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 14:07
nüüd on siis vabameelsete sait kujunemas "pühakute" kogunemiskohaks, kus juba teenusepakkujadki neavad "patuseid" ja kingituste aktsepteerimist ning jutlustavad abivalmidusest?
selline metamorfoos jääb minu tagasihoidliku võimekusega ajule tõesti natuke liiga raskeks pähkliks
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 16:42
Ei saa pihta milles probleem seisneb , on tõmmatud üks liidrile kuna julges korra suu foorumis lahti teha nüüd pargitakse teda igasse teemasse
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 20:47
mina tahaks teada mida tàhendab vabameelsus? minu kàest on seda nii palju kùsitud seda ja ma ei oska vastata.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 23:33
mõnele tähendab see oma äranägemise, mitte naabrinaise arvamuse järgi elamist. mõnele seksuaalsete piiride kompimist ja ületamist. miks mitte ka lihtsalt avatud meelt......püüet mõista, kiire hukkamõistmise asemel.
mõnele kõike eelnimetatut. igaüks oma võimete kohaselt
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 00:44
Lehmatädile: vabameelsus tähendab teiste arvamusest sõltumatust.
Vabameelne kepib ainult sellega, kellega ise tahab ja kuidas tahab ning teda ei huvita, kas teda peetakse litsiks või pipraks.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 10:05
"no qwerty ja veel mõne daami arvates on kõik teemad vist minust. maniakaalne obsessioon?"

No kui sa ise ronid igasse teemasse sama tekstiga sisse...

Muuseas, teenusepakkujal ja teenusepakkujal on vahe! Mõttemaailma osas. Mõni suudab kaasnevate nüanssidega paremini toime tulla ja ei muutu Caprisarnaseks.

Jott, kas vabameelne saab olla ka lojaalne? Kui kepib kellega tahab, siis kui palju arvestab ta teisega? Kas vabameelsus on sinu arvates siis egoism?
Kui märkasid, siis on siin kaks vaadet. Partneripoolne piirav vaade ja "kepinkellegatahajaei huvita" vaade.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 10:07
Lehmaonu, see "üks" ronib ise teemadesse sisse.

Arvamuseavaldus on ju positiivne, kuid läbi halvustamise...
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 11:31
Slave, Vabameelne ei suru enda vaateid teistele peale. Ta võib neid tutvustada, aga mitte absoluutse tõena. Nii on ka minu postitused siin vaid minu nägemus asjast. Teistel võivad olla omad arusaamad. Tõe vastandiks ei ole mitte vale, vaid teine tõde. Vabameelne austab teiste tõdesid ja loomulikult ka nende valikuvabadust. Järelikult kepib vabameelne kellega ise tahab ja ainult siis, kui teine ka seda tahab.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 12:16
Härra jfjm te olete lipitseja.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 12:25
Proua Moon1, see on teie arvamus. Mine tea, äkki olengi, kuigi ma ei leia põhjust siin kellegi ees lipitseda.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 12:36
See on minu arvamus, ütlesin selle välja, aga ma ei suru seda kellelegi peale.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 20:16
Jott, kas sina oled vabameelne? (hääletoon nagu filmist Tuulte pesa: "Ütle Piir, kas sulle ei meeldi nõukogude võim?!)

Siis proovin ma edaspidi seda "mekõikolememüüdavad" võtta rahulikumalt, kuigi sisaldab seda, et "me kõik..." ja natuke nagu teiste eest ka.

Kui vabameelsel on monogaamne partner, kes ei taha, et vabameelne ringi aeleks. Pidasin seda silmas.
Vabameelne austab siis tema tõde ja ei kepi, kellega tahab? Ja hoolib siis ikkagi kellegi teise arvamusest? Kas siis on nii, et vabameelne ei saa olla suhtes monogaamsust eelistava partneriga?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 22:21
Slave, seda võib öelda nii ja naa. Mõtetes olen ma suhteliselt vaba, aga käitumises tuleb vahest ikka natuke teistega ka arvestada. Mida aasta edasi, seda vähem ma kardan iseendana esinemist ja mis salata, kaovad ka põhjused miks karta.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 23:02
Kuna kõik nii haritud siis jääb seekord tõlge panematta Tädidelt teisele tädile Находясь в гармонии с собой, невольно начинаешь раздражать окружающих...😜
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 23:07
kustutaveelpaarkorda japaneuuestiet viimanesõnaikka sinuloleks
esoteerikaringkonnad mõistekasutavad roosatädi. kurgelda
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 23:12
No sittagi ei saa sellest sogast aru.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 23:17
Если человек вам не по вкусу, то никакие приправы не помогут
˅ näita rohkem ˅
1