slave, ma ei kiida ega laida kedagi. ainult juhtisin tähelepanu, et igaühel on õigus valikuid teha, isegi kui 100% ühiskonnast seda mingil põhjusel ei aktsepteeri.
jah, ongi piisavalt elu nautimiseks, mitte liiga vähe ega ka liiga palju. muide, vabadus ja seesmiselt saavutatud harmoonia on vähemalt sama oluline kui materiaalne sõltumatus.
ja ütle üks hea põhjus, miks peaks kõigest sellest lõplikult loobuma? ajutiselt jah, miks mitte.......et vältida rutiini ja ollagi tõeliselt vaba.
isegi kui mõnusat suhtlust ja naudinguid poleks- nagu sulle meeldiks uskuda- on see siiski minu isiklik valik ja sulle võõras elu, mille üle pole keegi andnud õigust kohut mõista.
mina respekteerin sinu valikuid orjana, ole kui räpane pervert iganes
vähemalt seni, kui sa pole mulle isiklikult sellega mingeid ebameeldivusi põhjustanud.
pean lugu ka sinust kui intelligentsest ja hea välimusega mehest. eks juba seegi oli teatud määral lugupidamisavaldus, et üldse viitsisin teemasse nii põhjalikult süveneda
aga miks peaks intelligentne mees erinevat mõtteviisi väärastunuks ja "veidraks" pidama, sellest tõesti aru ei saa.
kusjuures absoluutselt ei laida seda varasemat, nn "normaalset" elu. lihtsalt nüüd on palju rohkem võimalusi eneseteostuseks ja olgem ausad, põnevam on ka
nagu juba varem öeldud, pole mingit materiaalsuse prioriteeti. labane, pisikese ajumahuga ja turueide käitumisega mees jääb ukse taha koos ükskõik kui suure kingitusega. ikka vastastikune sümpaatia ja tõmme on eelduseks, et üldse mingit kingituse vastuvõtmist toimuks