Foorum
1
...
5
6
7
...
17
2020-04-12 15:47
Reklaam töötab alati. Ei lase unustada, meelitab ligi tulevasi kliente, mille hulgast on võimalik teha kõige paremaid valikuid.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-12 15:49
kodanik slave pole vist märganud, et aktiivselt kohtumisega tegelemise perioodil võtsin mitme aasta jooksul vast paar korda avalikult sõna ning kindlasti mitte reklaami eesmärgil kuulutamisega pole samuti tegelenud, kuna selleks pole vajadust olnud.
puhkuse ajal lõbu pärast diskuteerimist "müümisega" võid ju seostada, kui muud argumendid otsas..........ma siiski pidasin sind intelligentsemaks.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-12 15:53
muide, slave, endiselt soovitaks keskenduda daamidele, kes materiaalsust ei väärtusta- pealegi kui neid siin "enamus" on. milleks oma kallist aega väärastunute ümberkasvatamisele ja materdamisele raisata?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-12 16:31
Tähelepaneliku jälgijana olen loomulikult märganud.
Aga ilmselt on siis mingid muutused, mis sunnivad siin reklaami tegema või alati-rahaeest stiili propageerima.

Ma tänan soovituse eest ja teen nii. Ühtlasi on mu tutvusringkonnas ka mõistlikke teenusepakujaid, loodan et nendega tohib ikka suhelda?!

Kui sa pole aru saanud veel, siis ma ei materda daame ja väärastunuid. Olen ise väärastunud ori, pihkur ja pervert.
Ma "materdan" teatavat mõtteviisi, mida peale surutakse. Kui onaneerimise vahele aega saan muidugi...
˅ näita rohkem ˅
2020-04-12 17:35
oma mõtete väljaütlemine pole veel pealesurumine. mainin veelkord, et ma nt pole haiges ega väärastunud mõtteviisis süüdistanud mehi, kes daamidele kingituste tegemist ei pea vajalikuks. aga kas on mõtet kiruda naisi, kelle valikute hulka taolised mehed ei kuulu?

muutused kaasnevad koos maailma muutumisega, mõnikord ka hetkekapriisidega hetkel siis pigem vastupidises suunas, et järjekindlalt tuleb kohtuda soovijatele ära öelda. seepärast ka rohkem vabu hetki virtuaalseteks diskussioonideks.....kui keegi pole veel aru saanud sellest loogilisest seosest.
ma ei tea, kas teema tehti millegi propageerimiseks või mõnel muul eesmärgil, näiteks ausa diskussiooni arendamiseks.
eeldasin igatahes, et igaühel on sõnavabadus objektiivselt kaasa rääkimiseks, mitte ainult takka kiitmiseks. kui eksisin, las siis tõekuulutajad jätkavad "muinasjutuliste mullide" materdamisega........kui onamisest kurnatud näppudes veel jõudu
˅ näita rohkem ˅
2020-04-12 18:31
Tekib lihtsalt küsimus mis värk on Capril sõnadega "daam" ja "härrasmees" , kõik postitused nõretavad nendest terminitest. . Sest ükski daam ei 😋 mängi toiduga ja ei pista seda p... Reklaamides mida? 🤗 ja siis pidades sütitavaid kõnesi oma sügavast maailma tunnetusest..
Ise sa selle teema suureks oled puhunud, sest algne jutt käis sinu alatutest võtetest, aga sul puudub arusaamine, et ka peale sinu on siin ka teised inimesed.. Keda sa siin mõnuga juba aastaid mõnitad ja hiljem poed või kannikasse.. Süüdimatus silmades ja kõnes.. Teemas oli sõnum meeldetuletuseks, et sinu nn. Loogika ja moraal ei anna sulle õigust teistest üle sõita ja kasutada alatuid võtteid.. alati leidub vastukaaluks ka teistsugune moraal, aga noh sinunu ei jõua see nagunii😋
˅ näita rohkem ˅
2020-04-12 18:33
Kas siis ei piisa, kui teenuse eest makstakse kokkulepitud summa?
Haige oleks asi siis, kui mehed nõuaksid naistelt kingitusi lisaks. Seks ei ole turumajandus kõigi selle joontega. Seks on tänapäeval ühine rahulduse ja lõbutsemise vorm. See oli küll päris absoluutne väide juba.

Ma ei kiru naisi, kellele makstakse. Ma ei pea lugu mõteeviisist, kui koguaeg on liiga vähe (kuigi nagu vähesest piisaks õnneks?).

Sa kiidad oma elu ja reisimist ja võimalust kliente valida. Aga samal ajal ei suuda sa loobuda rahalisest prioriteedist partnerite klientide valikul, ehkki väidad, et hirmus mõnus on. Sul on piisavalt, et elu nautida, kuid sa ei suuda enam raha võimust sinu üle loobuda. Mina olen ori oma Emandale, kuid sina oled ilmselt raha ori.
See on sinu enda valik (kui on), aga selle kiitmine mõjub veidra lepitusena iseendaga.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-12 18:45
qwerty, see oli kümnesse
˅ näita rohkem ˅
2020-04-12 18:52
et tu slave
haigevõiväärastunud süüdistamine üksasi vältivsuhtumine hoopisteine. erinevusnäed?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-12 18:53
Valgusta palun!
˅ näita rohkem ˅
2020-04-12 18:57
proovinatukeaega isemõelda
kõikeetteütlema eipeaalati
˅ näita rohkem ˅
2020-04-12 19:13
slave, ma ei kiida ega laida kedagi. ainult juhtisin tähelepanu, et igaühel on õigus valikuid teha, isegi kui 100% ühiskonnast seda mingil põhjusel ei aktsepteeri.

jah, ongi piisavalt elu nautimiseks, mitte liiga vähe ega ka liiga palju. muide, vabadus ja seesmiselt saavutatud harmoonia on vähemalt sama oluline kui materiaalne sõltumatus.
ja ütle üks hea põhjus, miks peaks kõigest sellest lõplikult loobuma? ajutiselt jah, miks mitte.......et vältida rutiini ja ollagi tõeliselt vaba.

isegi kui mõnusat suhtlust ja naudinguid poleks- nagu sulle meeldiks uskuda- on see siiski minu isiklik valik ja sulle võõras elu, mille üle pole keegi andnud õigust kohut mõista.
mina respekteerin sinu valikuid orjana, ole kui räpane pervert iganes vähemalt seni, kui sa pole mulle isiklikult sellega mingeid ebameeldivusi põhjustanud.
pean lugu ka sinust kui intelligentsest ja hea välimusega mehest. eks juba seegi oli teatud määral lugupidamisavaldus, et üldse viitsisin teemasse nii põhjalikult süveneda
aga miks peaks intelligentne mees erinevat mõtteviisi väärastunuks ja "veidraks" pidama, sellest tõesti aru ei saa.

kusjuures absoluutselt ei laida seda varasemat, nn "normaalset" elu. lihtsalt nüüd on palju rohkem võimalusi eneseteostuseks ja olgem ausad, põnevam on ka
nagu juba varem öeldud, pole mingit materiaalsuse prioriteeti. labane, pisikese ajumahuga ja turueide käitumisega mees jääb ukse taha koos ükskõik kui suure kingitusega. ikka vastastikune sümpaatia ja tõmme on eelduseks, et üldse mingit kingituse vastuvõtmist toimuks
˅ näita rohkem ˅
2020-04-12 19:29
jah, tundub, et põhiviga on selles, et ei suuda/ei viitsi kõigi 3+ meestega personaalselt suhelda või neile seltskonda pakkuda.
ning 9+ härrad jäävad ka vahel ukse taha, näiteks maailmavaateliste erimeelsuste tõttu

teema iseenesest oleks täitsa huvitav, kui mõttetute vahelehõigete asemel suudetaks rohkem sisulist teksti genereerida.....
˅ näita rohkem ˅
2020-04-12 19:58
Nüüd, kui jumala poeg on vahepealsest surmast üles tõusnud, hakkab Capri mind aktsepteerima ja rahu saabub maailma peale (ihasse).

See ei olnud minu eesmärk, et saada aktsepti või tunnustust. Ma olen selleks liiga vaba. Nagu sinagi, Capri , oma valikutes. Ja ma hindan vabadust väga! Olen isegi nii vaba, et annan oma vabaduse Emandale.

Oli väga positiivne lugeda postitust, kus puudusid sõnad härrasmees ja kingitus. Respekt!!
Aga muidugi tuleb sügavalt tänulik olla, et viitsid teemasse süveneda ja lihtsurelikega siin kirjutada

See nn. normaalne elu ongi suhteline. Ja mitte kõigi jaoks. Nagu kõik inimesed ei suuda pidevalt onaneerida näiteks, aga mõni suudab.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-12 20:44
Ise oled sa konteksti väline!!

Kui ei mõista. loe mitu korda!!!
˅ näita rohkem ˅
2020-04-12 21:02
Sea leian küll.
Kuigi jutt käib ikka huvilise ja teenusepakkuja vahel aga mõnel jääb sama plaat lehekülgedeks lausa peale.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-12 21:32
Ega ei esitatagi. Siin teemas räägib ju ka vaid üks teenusepakkuja kaasa tegelikult.
Kas järeldad, et neid ainult 1 ongi?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-12 23:00
Jotikut ja kimakoti olet pole mitagi siit sule vaia
˅ näita rohkem ˅
2020-04-12 23:16
Selle loogika järgi saab tuletada järgmise - kõik mehed eranditult maksavad, ka Keprik ise ja ka slavetodomme.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-12 23:19
Paras teile lollakat olede
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 11:26
touch sobiks ilmselt ühe musketäri kuuleka teenri rolli, isanda kõiki targutusi takka kiites
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 11:34
Muide Milady oli ju ka Kardinal Richelieu kuulekas teenija, kes tegutses põhimõttel, et ainult surnud vastane on hea vastane.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 11:52
Nii nagu juriidikas kehtib süütuse presumptsioon, kehtib Ihas automaatselt, et kõik siin kontot omavad naised võtavad raha? Või ma ei saa Kepriku väitest aru? Miks muidu peaks raha mittevõtvad naised seda igaüks isiklikult ümber lükkama?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 11:55
väga tore, et touchi kõrgendatud huvi võõraste elude ja hobide suhtes pole kustunud. aga spioonivõimed paraku keskpärased nagu näha kaldudes teemast kõrvale, siis viimastel tegusatel aastatel pole tõesti olnud aega romaanidesse süvenemiseks. mis ei muuda fakti, et juba algkoolis oli 90% kohalikust raamatukogust läbi loetud, jah lausa musketärisaagadki

misterikoska eelnevaid kommentaare meenutades sobituks proua sapiprits ilmselt edukalt ka musketäri hobuse rolli......no kui teenri ülesannetega toime ei tule
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 12:04
MaiTydrukul tegelikult õige point süütuse presumptsiooni suhtes. aga täpselt samamoodi on siin mõnel kombeks süüdistada kõiki naisi, kellele näiteks kingitused meeldivad, automaatselt prostitutsioonis ja kehamüümises. kuigi pole ühtki isiklikku kogemust ega tõestust, et kellegi keha müügiks oleks
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 12:16
miks sind need süüdistuse ja jälitusmaania luulud jälitavad🤗...
lugedes sinu teksti praegu julgen öelda, et poliitkorrektsed pole nemadki🤗.. Ära siis kohe nii närvi ka mine😋
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 12:16
touchikene...kõik sinu kohta adekvaatse arvamuse väljendajad pole tingimata minu kisakoori liikmed
aga mis teema proua musketäri ratsul selle äädikaga on? kas sapivarud on ammendumas ja otsid meeleheitlikult aseainet?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 12:33
lugupeetud musketäri ratsu just väitis, et omab täpseid andmeid kellegi loetud raamatute või filmieelistuse kohta. loogiline järeldus, et proua harrastab jälitustegevust kui nii sügavuti õnnestunud võõraste inimeste ellu süüvida. närviminekuks ei näe põhjust.........arusaadav, et kui omal igav elu, tekitavad teiste elud ebatervet uudishimu ja kütavad kujutlusvõimet.
sapi võib ju äädikaks ja vagiinaviha suureks sõbralikkuseks fantaseerida.......ega botoksiajuga kabjaline muuga nagunii üllatada suuda. nii et head refrääni korrutamist! mis teha kui sisuliste postituste tegemiseks vaimne võimekus puudub
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 12:39
proua Kabi võiks kaaluda vannist välja ronimist, kui vahu üleküllusega hädas on. muidu upud veel ära oma reovee sisse
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 12:40
😂😂😂😂😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 12:43
Milline sõnavara.. Mmm, seda härrasmehed kindlasti naudivad 😂
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 12:56
Ärge muretsege mul on ka võrdväärne austaja siin muist kommentaare ei viitsi kopeerida aga paar ilusat kommentaari
Emmanuelle48

2020-04-10 17:10:59
Lehm rannaliival.

Emmanuelle48

2020-04-10 17:09:29
Sa vana mära..õudne lehm.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 13:00
kiisuke, see ju ainult positiivne kui austajaid jätkub. aga proua emmanuelle kirjeldas tõenäoliselt oma peegelpilti......juhul muidugi, kui ta omaenda pildiga siin esineb
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 13:03
Seda minagi vaatasin, vist on nagu peegelpilt nagu oleks mu pildi kuskilt varastanud
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 13:07
huvitav, kas ka touch kirjeldab ennast teisi peast haigeks prostituudiks, lolliks ja soodaks nimetades? tõenäoliselt.
aga miskipärast musketäri hobuse töö vist ei meeldi selles ajaloolises romaanis, mille rolle ise jaotama kukkus
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 13:08
Mind isiklikult ei häiri küll mitte kellegi välimus, kõik on millestki tingitud, ka minu vallatud voldid
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 13:10
Olen seda pilti nagu ennem kellegi kontol näinud ,hetkel ei tule aga ette kelle kontol
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 13:13
kiisuke, loodetavasti mitte minu kontol

"mania grandiosa" on see väljend, mida touch ebaõnnestunult kasutada üritas. jääks ikka turvalisema eesti keele juurde?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 13:16
Caprichosa , juhul kui me suvel rannas kohtume siis teeme ühise pildi eks?? Sest paistab , et me kasutame ühiseid randu
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 13:20
iga kell, kiisuke. mul juba statiiv ja piknikuvarustus Kloogale sõiduks pakitud

meil kiisukesega vastastikused vabandused muide ammu vahetatud. touch, võta õppust......ehk pääsed ka pildile
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 13:20
Kodukontor töötab täiuslikult.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 13:26
emmanuelle lõbu kaob ruttu pilt siis
https://tineye.com/search/75961aabd5e3929fd8f816030fd90ac03b5935b5?page=1
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 13:41
kiisuke, polnud nagu jah eriti raske aru saada, et varastatud pildiga tegemist.

touch, kus sa müüki jälle nägid? sõbralikus piknikus?
tundub, et su ainus probleem on, et minusugusest end kuidagi eemale ei suuda hoida. vähemalt siin foorumis mitte
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 13:46
😂😂😂 Sinu kõige suurem probleem oled Sina ise😋
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 13:51
Kas sa käidki igal pool statiiviga ringi😂 nii igaksjuhuks, et mine tea, kus jälle vaja ennast jäädvustada😂😂 on ju päris korralikke telefone suurepärase kaameraga..
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 13:54
Loodetavasti, ei pidanud sa silmas seda hobust, kellest teose alguses juttu oli. See oleks löök alla poole vööd.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 14:05
loogiline ju, et igal pool tuleb statiivi ja karja fotograafidega ringi käia, kes iga liigutuse jäädvustavad. mis naiivne küsimus üldse
ei tea mingit probleemi olevat endal. vabanda, kui pettumuse sellega vamistasin, touch isegi kui oleks, sind see kuskiltpidi küll ei peaks puudutama..

jfjm,
seda uuri juba misterikoska käest, millist hobust ta täpsemalt silmas pidas libiidot tapvat portreed kirjeldades
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 14:20
No kui see tühipea😋 igalpool näkku ei kargaks vahest ei märkaks😋 aga kuna ta on end kenasti ette serveerinud🤗oleks ju patt mööda minnes mitte koputada mööda tühja pead, sa nagunii ei tunne ju midagi😅, seega ära erutu
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 15:31
Härra Keprik, te olete rüütellik romantik.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 17:02
Tead jfjm mul on ka sellest hobusest nii kahju😢.. Kuid naerda vanaduse üle on ju kõige suurem rumalus isegi kui caprichosa mind hobuseks nimetab🤗, sest vanadus saab meid kõiki kätte nagunii... Isegi caprichosa 🤗.. Jookse nii kiiresti jaksad.. Ja võib juhtuda, et leiad end üksinduses koos oma luulude ja fantaasiatega🙂
˅ näita rohkem ˅
1
...
5
6
7
...
17