Kui varem olen natuke aru saanud, siis nüüd läheb jutt küll meelevaldseks. Ma kirjutasin ihnuse defineerimisest, kuid jõuame väärastunuks tituleerimiseni, siis millegipärast mahategemiseni ja äkki lööb sisse atraktiivsete naiste puudus, taaskord eraldi väljatooduna TASUTA naudingud (nagu sellised naudingud peaksidki loomulikult tasulised olema) ja siis veel meeste fantaasiad.
Siin pole praegu küll otsa ega algust. Mitte ükski asi ei tingi järgmist.
"piisavalt"- kui palju on piisavalt? Täiesti subjektiivne!
"atraktiivne"- täiesti subjektiivne. Paljud kiidavad siin ihas piltide all selliseid, kes mulle näiteks üldse ei meeldi.
"jagaks igale"- ükski naine ei jaga igale. Seda viga pannakse süüks tavaliselt müüdavatele naistele, et kõik kes maksavad saavad
"meeste fantaasiad" - nagu naistel polekski fantaasiaid? Või on see eriline kitsendus nüüd, et täitmisele kuuluvad vaid meeste fantaasiad?
Või on üldsegi paremad fantaasiavaesed mehed, et neid oleks lihtsam rahuldada? Ma ei saa sellest konkreetsest kitsendusest siin aru, et milleks? Nagu ei taipaks, et lõbu kogemisel loevad mõlema fantaasiad või ei ole nii harjunud?
Kusjuures on veel kõik peaaegu üks lause ja küsimus takkapihta koos liiga paljude eeldustega, et üldse oleks maailmas olemas jah vastuse võimalus.
Põhiosas on väide mingite tituleerijate kohta ja samas pakutud küsimusena absurdne vastus.
Kuna küsimus on "kas", niipalju kui ma küsimust mõistsin siis vastan konkreetselt: Ei!
Mul on tunne, et mõned arutlejad ei argumenteeri oma võimete kohaselt.