Foorum
1
...
3
4
5
...
17
2020-04-06 16:21
Just Keprik, kui valimisel loeb raha, siis on see ahnus, sest võrdseid mehi pole olemas.
Ära siis "unusta" et jutt käib siiski atraktiivse inimesega naudingu saamisest, millele veel lisaboonust küsitakse, nagu oleks vähe!

Kui sa tood näiteks siis Capri poolt kirjeldatu ideaalmaailma teenusepakkuja jaoks, siis on selline lähenemine vahest isegi mõistetav. Sest olles tegelikult kindla inimesega suhtes, oleks kellelegi tasuta tegemine juba petmine.

Minusugune lipakas ei suudaks näiteks nii olla
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 09:51
ma sõnastan oma lause paremini ümber: "Kui inimene ei soovi raha eest seksi saada, siis ei ole ta üldse ihnus!"
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 16:54
sõnasta kuidas tahad, slave. endiselt pole keegi suutnud põhjendada, miks kingitustest mõjutatud suhtlust väärastunuks tituleerijad siis tunnevad vajadust "teisitimõtlejate" mahategemiseks. kas põhjus siiski selles, et ei leidu piisavalt atraktiivseid naisi, kes jagaks igale meeldivale kodanikule tasuta naudinguid ning rahuldaks ainult lõbu kogemise eesmärgil meeste fantaasiaid?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 18:53
Kui varem olen natuke aru saanud, siis nüüd läheb jutt küll meelevaldseks. Ma kirjutasin ihnuse defineerimisest, kuid jõuame väärastunuks tituleerimiseni, siis millegipärast mahategemiseni ja äkki lööb sisse atraktiivsete naiste puudus, taaskord eraldi väljatooduna TASUTA naudingud (nagu sellised naudingud peaksidki loomulikult tasulised olema) ja siis veel meeste fantaasiad.

Siin pole praegu küll otsa ega algust. Mitte ükski asi ei tingi järgmist.

"piisavalt"- kui palju on piisavalt? Täiesti subjektiivne!
"atraktiivne"- täiesti subjektiivne. Paljud kiidavad siin ihas piltide all selliseid, kes mulle näiteks üldse ei meeldi.
"jagaks igale"- ükski naine ei jaga igale. Seda viga pannakse süüks tavaliselt müüdavatele naistele, et kõik kes maksavad saavad
"meeste fantaasiad" - nagu naistel polekski fantaasiaid? Või on see eriline kitsendus nüüd, et täitmisele kuuluvad vaid meeste fantaasiad?
Või on üldsegi paremad fantaasiavaesed mehed, et neid oleks lihtsam rahuldada? Ma ei saa sellest konkreetsest kitsendusest siin aru, et milleks? Nagu ei taipaks, et lõbu kogemisel loevad mõlema fantaasiad või ei ole nii harjunud?

Kusjuures on veel kõik peaaegu üks lause ja küsimus takkapihta koos liiga paljude eeldustega, et üldse oleks maailmas olemas jah vastuse võimalus.

Põhiosas on väide mingite tituleerijate kohta ja samas pakutud küsimusena absurdne vastus.
Kuna küsimus on "kas", niipalju kui ma küsimust mõistsin siis vastan konkreetselt: Ei!

Mul on tunne, et mõned arutlejad ei argumenteeri oma võimete kohaselt.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 19:06
Kui ma midagi isiklikult väärastumiseks pean, siis näiteks seda, et järjepidevalt ja tuimalt väänatakse tavalisis sõnu endale sobivasse konteksti:

härrasmees, kingitus, tasuta nauding, koonerdamine jms.

See on kõvermaailma kontekst, suunatud endale kasulikumas suunas ja kuna tavakasutusest erineb, siis on igati paslik seda väärastumiseks kutsuda.
Kusjuures kordan, et teenuste pakkumine ei ole iseenesest väärastumine! Kui arusaam maailmast hakkab muutuma, siis võiks seda nii nimetada. IMHO, muidugi
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 19:15
slave:
2020-03-27 11:49:32
"just see ongi see väärastumus, millele ma tahan tähelepanu juhtida siin!"

tähelepanu juhiti loomulikult minu seisukohtadele, eks. nõudluse ja pakkumise suhtes jne. justkui eksisteeriks ainult üks ja absoluutne tõde naudingu jagamise kohta ja kõik muu liigituks ebanormaalseks?
kas ahneks nimetamine, au ja lojaalsuse puudumisele viitamine, "peast taksojuht" ja kõik muud toredad väljaütlemised pole siis mahategemine? äkki kompliment hoopis?

""piisavalt"- kui palju on piisavalt?"-
piisavalt oleks ilmselt siis kui oma seltskonda ja naudingut ainult lõbu pärast pakkuvate naiste hulk oleks piisavalt suur, et pidevalt mehed foorumis kurtmas ei käiks "normaalsete naiste" puudumise ja vähesuse üle.

jah naistel on samuti fantaasiad. aga tavaliselt jagamiseks ainult väga lähedase inimesega. mõne naise puhul asendab hingelist lähedust/armumist materiaalne motiveerimine.
miks peaks neid jagama ja täide viima kõigi meeldivate meestega? puhtfüüsiliselt võimatu, isegi kui väga tahaks
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 19:22
kas võõraste maailmade kõveraks või ebanormaalseks pidamine kuidagi muudab sinu maailma naudingurohkemaks või õilistab sind ennast, slave? vaevalt küll.
mis sulle paistab väärastunud, on paljudele meestele/naistele tavaline ja enamasti nauditav argielu. ilmselt need "väärastujad" sinu olemust ega tegevust hukka ei mõista ega sunni ka oma kõverasse maailma sisenema.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 19:49
Oleks palju rahulikum ju, kui ei samastaks ennast potentsiaalsetele klientidele loodud maailmaga ja oma sellesuunaliste seisukohtadega. isik on midagi palju rohkemat, kui mõned kaheldavad seiskohad. Ja ma kritiseerin ikkagi neid hoiakuid, mitte inimest.

"Peast taksojuht" - alati tööl, kas see vastas siis tõele?
BDSM inimeste hulgas on käibel fraas "peast Domina". See on ka siis selline inimene, kellel reaalsustaju ära hakkab kaduma ja jääb sinna veidruste maailma võimunautimisse liiga kinni.
Ei soovita!

Minu maailma ei too ma üldse sellesse arutellu, kui võib märgata. Seega ei saa seda võrrelda.
Ja mingi ebareaalne õilistumine pole ka plaanis.

Tegelikult võiks olla varsti ükskõik sellest jauramisest, kui teisel oma muutunud tähendusega sõnadega plaat järjest ketrab.
Ega selline arutelu, kus isiklikult hakatakse võtma ja isiklikuks minnakse, ei vii minu jaoks kuskile.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-08 12:49
Kui isikuomadustest rääkida, siis tõsi. Ma pead sind ahneks. Aga sa ise oled ka ju ennast hellitavalt materialistlikuks siin nimetanud, mis minu jaoks tõlgituna tähendabki ahnust. Ega siis näiteks naisepeksja mõte jääb samaks, kui teda ka hellitavalt füüsiliseks kehtestajaks nimetada.
Ahnus on see, kui küllalt ei saa. Kommikarp, vahuvein ja lill pole ju mingi kingitus nagu selgus!! Tõstke latti, poisid!!
Võiks ju rahulikult profina öelda,et mu hind on kõrgem ja suhted on kaubanduslikud. Siis oleks see nagu päris ja ahnus varjatum.
Ja mina vähemalt pole küll eeldanud, et sa peaksid KÕIGI vajadusi rahuldama. See arvamus tuleb sul endal stereotüübist ameti suhtes.

Ma ei tahaks olla lihtsalt materdaja ja tunnistan, et teatavad "käärid" on capri jutus olemas. Ühest küljest siis materialist ja teisest küljest inimene, kelle õnne jaoks piisab vähesest (positiivne ja unikaalne omadus). Kumb nüüd vale on? Või defineerime "vähe" niiväga erinevalt?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-08 18:51
Olen kogu elu paras maiasmokk olnud ja komme armastanud. Juba lapsena sai mulle selgeks, et komme pole mõtet valida selle järgi, kui ilus paber neil ümber on. Ilusa paberi sees ei pruukinud üldse hea komm olla. Õnneks olid need sätendava paberiga ja mitte just eriti maitsvad kommid ka kõige kallimad ja vanemad neid palgapäeval lastele ei ostnud. Seega sisu ja pakend ei pruugi alati olla vastavuses. Odavale Komeedikommile pane kuitahes ilus paber ümber, see jääb ikka komeedikommiks. Aga minule Komeet maitseb. Hoolimata sellest, et tean, miks see nii odav on. Nimelt Komeedi valmistamisel kasutatakse ära tehnoloogilist praaki, Mida tootmise käigus ikka tekib ja kallitele kommidele ju ei kõlba sisse panna. Eriti meeldib mulle see, et Komeet on müügil ka pakkimata kujul, pole vaja lahtiharutamisele aega kulutada. Moodsad pakendid on ju sellised, et pead pikalt kõigepealt uurima, kust selle eemaldamist alustada.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-08 19:03
Oh sind maiasmokka Omal ajal olin Kalevis transamees, palju komme sai ära tassitud.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-08 19:17
Mina eelistasin konjakit
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 09:46
Kui lähed külla naisele keda esimest korda kohtad , ilmselt tuleks kaasa võtta lilled , hea jook ehk ka kommikarp ... kui lähed teenusepakkuja juurde siis oled ilmselt juba ennem hinna kokkuleppinud mida saama sealt lähed
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 09:53
Jah, see võib nii täiesti olla.
Mõni tahab ja saab neid kõiki asju.

Kui huviline on korra juba raha vastu võtnud, siis on järgmistel kordadel päris keeruline kommikarbiga leppida?! Selline ümberlülitusvõime on omane ainult tugevatele.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 10:37
teisel korral juba naine valib kas võtab üldse uuesti vastu
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 13:08
kiisuke tundub palju loogilisema mõtlemisega kui kõik need suured sõnameistrid siin kokku
tegelikult ju nii ongi. kui kasvõi mõni pisiasi häirib ja külalise ebameeldivaks muudab, siis suure tõenäosusega järgmist kohtumist ei tule. lihtsalt "aega ei ole" aga 10 punkti saanud härrasmees võib kasvõi kell 6 hommikul äratama tulla
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 13:22
Mees kes oskab käituda viisakalt võib olla välimuselt ükskõik missugune kuid siiski härrasmees kes on meeldiv võib tõesti ükskõik mis kell endast teada anda alati oodatud
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 13:35
Daam, kes ei müü ennast võib olla välimuselt ükskõik missugune, kuid siiski Daam kes on meeldiv võib tõesti ükskõik mis kell endast teada anda alati oodatud

Eesti kirjandusklassikas oli ka üks mees, kellele võis raha kasvõi öösel tuua.

Ma vist ei ole "härrasmees", kuna seksteenuseid ei osta.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 13:38
Aga ei peagi ju maksma kui oled oodatud
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 13:47
tore kui mõnel on Daamide väljanägemisele nii tagasihoidlikud nõudmised. enamus mehi armastab siiski silmadega....nagu elu on näidanud
Härrasmees ei tee kingitusi ainult mingi teenuse või vahekorra ostmise lootuses ning suhtub kõigisse naistesse viisakalt ka väljaspool orjakoodeksi paragrahve. jah, tavaliselt sente samuti ei loe....vaid teeb kingituse mõnikord lihtsalt naisele rõõmuvalmistamiseks. mõni mees saab naudingu sellest, et suudab naise silmad särama panna- tundub muinasjutulise luuluna?
aga reaalselt leidub üllatavalt palju mehi, kellele pole õnneks palju vaja...... mis on iseenesest kiiduväärt omadus- ka slave'i arvates, eks
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 13:55
Capri, ära hakka jälle jaurama siin oma allakäinud härrasmeestega... mul oli just mõnus siin onaneerida
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 13:57
miks allakäinud härrasmehed peaks kõrgetest ideaalidest kantud orjal onaneerimist takistama?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 14:07
Jah, mulle ei ole õnneks palju vaja! Kuid see vähene on väga väärtuslik ning ei ole ostetav-müüdav.

Krt, pidin jälle kätt kirjutamiseks kasutama kiimlemise asemel...
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 14:12
Alati ei ole hindamine üldse määrav , võib olla nii hea kiri et esimese kirja peale juba tahaks inimesega kohtuda
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 14:29
slave, kogenumad kiimlevad ühe käega ja samal ajal kirjutavad teise käega. sa oled ikka algaja
väärtushinnangute üle kaklema võib siin jäädagi. kellegi reaalset elu see ju ei mõjuta.....

kiisuke, aga kui neid häid ja toredaid ja erutavaid kirju satub tulema rohkem kui paar tükki, mõni päev isegi kümneid? et kohe kõigi autoritega tekib tahtmine kohtuda. mille põhjal siis valikuid teha?

qwerty pole küll minu leiva lauale toomises kuidagi osalenud, nii et pole põhjust sellesisulisi murelikke postitusi teha
ja kuidas siis peaks koonerdavatesse "härasmeestesse " suhtuma, kellele paari euri kulutamine isegi pildi hindamiseks ülejõu? samal ajal oodatakse mingit erikohtlemist ja tullakse erisoovidega lagedale......
no siin toimibki looduslik valik- taolised tegelased miskipärast kurdavad, et naised ei soovi kohtuda ning lausa ignoreerivad/blokeerivad
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 14:46
rakvere viineri autoportree oleks kindlasti Viiraltit sügavalt inspireerinud, pole kahtlustki aga "üldkasutatavat" saavad siiski vaid privilegeeritud endale lubada. qwerty kahjuks nende hulka ei kuulu
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 14:49
Jah, meestel on kalduvus silmadega armastada, aga see on pinnapealne armastus ja võib kiiresti üle minna.
Naistega on sama lugu mis kommidega.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 15:00
jfjm, kui paljud on üldse kogenud igavikulist armastust? selles kiirelt muutuvas maailmas lähebki kõik enamasti kiiresti üle ja elatakse pigem hetkenaudingu nimel. mistõttu väärtustataksegi rohkem silmadega mõõdetavat ilu......võib-olla just seepärast, et see võib kiiremini devalveeruda kui näiteks kokku ostetud majad ja autod.
saab jumaldada nii kalleid trühvleid kui samal ajal nautida odavaid batoonikesi. üks ei välista teist
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 15:03
qwerty tunnistab ausalt, et tunneb halvustamise vajadust, kuna on minu poolt blokeeritud ning pole oma kohtumiste ja muid soove suutnud realiseerida? no ausus on juba suur samm meheliku julguse poole. tubli
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 16:27
viisakad härrased on ka kannatlikud , kohtumised saab alati aegadega lepitada, kes kiirem ligemal see essa.... täna ka nii oligi
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 18:46
Loen siit jälle nii palju mulli, et tekib kohe tahtmine munn käest lahti lasta ja kirjutama hakata... aga vot ei lase!
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 18:53
üks reaalselt võimukas Emand oleks sul ammu juba selle pideva nokunäppimise ära keelanud, slave. aga tundub, et pole nii lihtne sellist leida
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 19:51
Assa ,kas see oli vihje...mehed on sead ??
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 19:58
kiisuke, sul nupp nokib. mida kallim trühvel, seda hullem siga eks ja eriti tihe on sigade kontsentratsioon ilmselt ihas, kus mõnel daamil pole lausa 7 aasta jooksul õnnestunud ühtki härrat kohata
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 20:02
Tegelikult on ka trüfflid väga head kommid. Eriti head on nad siis, kui keegi pole enne matti võtnud ja poolt retseptuuris ettenähtud konjakist ärajoonud.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 20:05
Kui nüüd õigesti kirjutan siis Belgiani trühvlid on head ,sulavad juba sõrmede vahel
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 20:10
7 aastat ilma härrata...oi jumal
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 20:17
Qwerty kas sina oled trühvlit saanud??
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 20:19
No mina pidasin silmas kodumaiseid
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 20:19
kiisuke, trühvlid on ju sigade lemmiktoit.....kes neid oinale ikka jagaks. eriti ihnsale kehvikust oinale
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 21:11
See on kriisi hüsteeria tõenäoliselt siin.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 21:17
Need on liialt lähedal olnud Kuu mõjutused.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 21:18
Aga oinal on mõnus pehme nina see kõlaks kuskile mujale tustima
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 21:21
Kahtlen, et kas teist keegi õigeid trühvleid söönud on. Püsige kodus ja olge terved.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 21:28
Selles võib sul õigus olla,me sigu ei kasvata
˅ näita rohkem ˅
2020-04-11 08:03
Hea, et te teemat jälle ära ei läbusta! Iroonia.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-11 10:12
Igatahes... mul on tunne, et kui see jama siin veel süveneb, siis hakkab Capri iseenda käest masturbeerimise eest raha võtma!
˅ näita rohkem ˅
2020-04-11 11:20
Juuniks on selge vähemalt, kelle närvikava on tugev ja stabiilne.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-11 12:25
miks iseenda käest, slave? kingitusi pakutakse ka masturbeerimise show eest, vähemalt on selline mulje jäänud...
aga slave võiks lihtsalt abielluda või kasvõi mõne naise endasse armuma panna......saaks 24/7 naudinguid ning kingitust ei küsita, vähemalt otseselt mitte
˅ näita rohkem ˅
2020-04-11 12:25
Juuniks on meil Mad Max Mel Gibsoniga
˅ näita rohkem ˅
1
...
3
4
5
...
17