"Seega, kui edastate jõuliselt sõnumit: "mehed, siist ei saa tasuta mitte kelleltki midagi" ja "valikut on nii palju, et vaatan rahakoti paksuse järgi" siis ma pole nõus ja oponeerin."-
slave, kindlasti saab kelleltki midagi ilma kingitusteta, mõni naine vbl maksab pealegi
ainult, et oleneb mida ja ilmselgelt mitte igaühelt...
ega siis minu nägemus laiene automaatselt kogu maailma naistele.
valikut on tõesti, oponeeritagu või mitte. loomulikult ei määra ainult rahakoti paksus. IQ, üleüldine viisakus ja galantsed maneerid ikka ka.
võib minu seiskohti väärastunuks nimetada, ega see midagi muuda. mina ei nimeta "teisitimõtlejaid" ebanormaalseks.....nt neid, kellele piisab enda ja mehe ärarahuldamisest ning muul viisil hoolitsust ja hellitamist ei pea vajalikuks.
väärastunud on mu meelest isik, kes oma käitumisega kellelegi otsest reaalset või soovimatut füüsilist kahju tekitab.......
mitte inimene, kes oma elu minu mõttemalli järgi ei sea.
"Alates ühest hetkest ületab sellise mehe puhul naistepoolne pakkumine kohe kindlalt nõudmise, eriti kui mees on julge ja tegus. "-
slave, kas sinu puhul on see hetk juba kätte jõudnud? ainult aus vastus on aktsepteeritav
"Teisest küljest on mul tegelikult ka kahju, kui Capri näiteks on pidanud kohtuma sellise nahaalsusega nagu kirjeldas ja sellest kujundanud arvamuse meeste osas üldisemalt."-
eks ikka satutakse elus vahel nahhaalidega kokku ja tehakse suure armastuse ning kire nimel suuri asju, mida hiljem kahetsetakse. ega see tähenda, et terve elu peaks sama käitumismudel toimima.....
"Ometi ei mõista ma, miks ikka ja jälle kordub halvustavalt väljend "lõbujanus mees" ?! Nagu siis mees olles lõbujanus ei panustaks koostöösse? Ja nagu naised ei oleks lõbujanus?!"-
see "lõbujanu" pole üldse halvustavas kontekstis välja toodud. pigem pidasin silmas mehi, kellel pole naisele peale kvaliteetse sugulise rahulduse muud pakkuda. kes nt restoranis ka sendipealt arvet poolitavad jmt ebarüütellikkus.
naised võivad vägagi lõbujanulised olla. aga ilmselt neil jah rohkem valikut, kellega seda janu rahuldada. ning milliste kriteeriumite järgi valikuid tehakse, peaks juba igaühe isiklik asi olema. või siis mitte?
"Asjaarmastajaks gigoloks? Ei kujuta ette!"-
aga miks mitte? välimus ja stiili sul ju on, slave. tõenäosus, et mõni kibestunud tädi tuleb ahneks ja väärastunuks sõimama, on muidugi olemas
"Hobi on ainult siis tore, kui sa ei ole sunnitud seda tegema."-
just nimelt. eriti tore kui hobi muutub tööks paljude erinevate valikute käigus. kuni maandud nö õige asja juurde ja mõistad, et miskit muud ei tahakski teha. vähemalt järgnevad kümmekond aastakest
ilus ilm muide täna. loodetavasti paistis päike ühtmoodi mõnusalt nii väärastunute kui normaalsete peale