mõne feministi jaoks on ka mantli selga aitamine või ukse abivalmis avamine solvav......tänapäeval ei või härrasmees kunagi teada, millal käekotiga vastu pead virutatakse
läbi mitme teema on väidetud nagu nn müüdavatel puuduks üldse eraelu, päris tunded ja nn "päris asi". mis mu meelest on jabur oletus.
nüüd muljetab aprilljuuli:
"ei jõua kõigiga “sõber “olla ja siis validki sellise sõbra, kes materiaalselt kõige rohkem panustab.
sõpru ja seksisõpru ei vali kindlasti mingi rahalise panustamise järgi. ning vahel lausa seksitakse isegi ilma armumiseta, kujutad ette.
lihtsalt hetkevajaduse sunnil. no nagu näeksid järsku tee ääres burgeriputkat ja tuleb hirmus nälg kallale
loogiline, et mees, kes seda nälga ei suuda tekitada, võiks jah mõne meeldiva lisaboonusega panustada.......kui ihkab mingeid privilegeeritud naudinguid.
no oletame, et on igavavõitu mees, kes soovib hullult restorani või teatrisse minna. jah, on naisi, kes nõus tema igavat juttu kuulama, kui koosveedetud õhtu eest laekub soliidne "taksoraha" või kallis kingitus. mees on rahul ja naine saab endale midagi ilusat lubada.
kellel madalavõitu enesehinnang ja kõrge lennuga põhimõtted, peab taolise pakkumise peale muidugi eitavalt vastama. isegi kui hädasti seda raha vaja oleks.
jah, saan ülihästi aru, miks osad naised teistmoodi mõtlevad.......kuna varasemas elus käitusin ka ise enamasti selle niinimetatud kõlbelisema mõttemalli järgi.
kuigi jah, kingitused meeldisid juba siis
aga ma nagu ei arva, et need teistmoodi mõtlejad oleks "väärastunud, rumalad, peast haiged" jne.
samas on siin tasulistele naistele korduvalt selliseid omadusi külge kleebitud......lisaks oletatavale eraelu puudumisele
kas halvustamine või kohtumõistmine, vahet pole.
aga prooviks vahelduseks neutraalset suhtumist?
kus ma väitsin, et KÕIK naised erootikaäri poole teel on? tõin vaid näite, et põhimõtted võivad muutuda nii kiiresti ja kardinaalselt, et lausa raske uskuda