Foorum
1
...
11
12
13
...
17
2020-05-19 11:10
erutus saab ka siis tekkida, kui püksikute eest naisele vastukingitus tehakse. nii lihtne ongi.
kellele see hirmus labane paistab, võib ju suhelda nendega, kes niisama oma pesu laiali jagavad. või omaenda pesu aroomi kaifida

on fakt, et naine tegi pesu ostmisel mingi kulutuse. seega mu meelest oleks viisakas vähemalt alghind kompenseerida. vähemalt juhul kui pole tegu armusuhte ning vastastikuse pesufetiÅ¡iga.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-19 11:19
Ka kingitusele tehtud kulule vaatamata jääb kingitus kingituseks ja müük müügiks.

Selle nihkele arusaamades, harjumustes ja nõudmistes ma viitangi.
Kahes mõõtmes ei ole võimalik seda taibata, saan aru.

Kerge halvustamine on ka ikka veres? "Need, kes pesu niisama laiali jagavad..." alavääristad teiste kombeid ja isiklikkust kingi tegemisel? Kas oma "rüütlitega" suhtled ka sellisel konveiermeetodil "laiali jagades"? Tasu eest muidugi!!!
˅ näita rohkem ˅
2020-05-19 11:45
ei halvusta absoluutselt. kui naisel on materiaalne võimalus ja soov oma ostetud pesu lihtsalt huvilistele jagada, miks mitte.

aga see naine ju tegi pesu soetamiseks kulutuse. seega viisakas mees teeks vastukingituse.(rõhutan veel kord: eriti kui POLE tegemist armusuhtega!).
ning jah, kui elementaarne viisakus eeldab rüütliks olemist, siis suhtlen tõesti ainult rüütlitega. halvustatagu seda kasvõi 24/7.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-19 11:54
Egas ei saa ju püksikuid jagada kui samas väärtuses neid vastu ei kingita
˅ näita rohkem ˅
2020-05-19 12:10
kiisuke, no pmts saab küll ja esiorja arvates on see vist lausa elementaarne.
ning vastukingitus sildistatakse labasuseks, loomulikult.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-19 12:13
Kui mõte ei suuda konveierist lahti lasta, siis ei saagi mõnest asjast aru.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-19 12:15
Siis on püksikute kinkimine ka labane , kuigi olen seda teinud siiski aga vastu kingitusega
˅ näita rohkem ˅
2020-05-19 12:17
"Vastukingituseks" sobib imehästi raha?! ok, midagi muud hästi kallist veel? Oluline on ka hind? Noh, et ise ikka plussi jääks... Homaar näiteks?
Ajuvaba, kuhu tasulise mõtlemine ikka läheb.

Müük on endiselt müük ja kingitus on kingitus.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-19 12:29
Miks raha.?..mehed on soovinud näha või saada ka nende ostetud pesu neid on nad ka saanud huvid täidame vastastikel soovidel
˅ näita rohkem ˅
2020-05-19 14:11
No on ikka mõnel loogika. Naine võib või isegi peab, mehele kingituse teha ja see on vaid hea tahte avaldus, aga kui mees samaväärse kingituse vastu teeb, on naine kohe paadunud prostituut.
Slave, kui sa veel kaua samas vaimus jätkad, jääb tõesti mulje, et oled enda ajud väljaonaneerinud.
Võiksid juba enda solvumisest ülesaada.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-19 18:00
kiisuke,
loomulikult on püksikute annetamine hirmus labane, kui oled piisavalt "väärastunud", et vastukingitust aktsepteerida
kui veel mehepoolse kingituse väärtus peaks kasvõi paari sendi võrra sinu püksikute poehinda ületama, oled juba ahne prostituut...
esiorja teooriates on kõik kenasti paigas.........
ning võrdse panustamise printsiibi rikkumisel kostub hädaldamine pervoõiguste rikkumise üle miilide taha
võrdsus muidugi omandab siin suhtelisuse varjundi.
kui sina oled püksikuid ostes rahaliselt panustanud, siis esipervert eeldab, et talle annetad need "suveniirina".......
et nagu selline enda kasuks kallutatud võrdsus

jah, loomulikult kingib mehelik hästikasvatatud mees pigem ise naisele erutavad püksikud, mitte ei oota tasuta suveniire pesusahtlist. aga slave'i jaoks kuulub selliste käitumisnormide olemasolu ilmselt samuti ulme valdkonda- nagu paljud muudki momendid tema jaoks tundmatust reaalsusest.

kiisuke ja jfjm minuteada oma seltskonna või kehade rentimisega ei tegele. aga neile ning paljudele teistele miskipärast rüütellikkus ei seostu automaatselt prostitutsiooniga.
nii et kas "tasulise mõtlemine" kehtib nende kohta ka või nad lihtsalt omavad esiorjast erinevat seisukohta?

slave,
no kui homaar jääb sinu eelarvest välja, kõlbab hädapärast räim tomatis kah. küsimus pole mitte niivõrd hinnas kui põhimõttes.
kuigi paarisajaeuriseid püksikuid, nt nahast fetiÅ¡pesu sulle ilmselt suveniiriks ei kingita, kui räimekonservi külakostiks tood
˅ näita rohkem ˅
2020-05-19 18:38
Mul küll sellist FetiÅ¡it pole, aga Capri, kui juhtuks, et saatus meid mingil kenal suvehommikul kokku viiks ja siis peale kohvitamist ja poolepäevast ringijalutamist just enne lahkuminekut jõuaksime pesupoe juurde. Laseks sul püksikud väljavalida. Kas kutsuksid mind proovikabiini vaatama, kuidas need sobivad ning pärast vanad enda tasku unustada
˅ näita rohkem ˅
2020-05-19 18:44
jott on maiasmokk
˅ näita rohkem ˅
2020-05-19 18:48
Nii see ju käibki
˅ näita rohkem ˅
2020-05-19 18:53
Jott, sa niru luuletaja.
Kingitus on kingitus ja müük on müük. Mis sul siin segaseks jääb?
Kellegi sugu antud juhul ei loe. Ja mitte keegi ei pea mitte midagi kinkima. Võib müüa ka. Aga segamini ei saa asju ajada.

Hea lastetoa korral õpetatakse inimesele, et kingitus tuleb sinu enda tahtmisest ja soovist, mitte sellest, mida sulle kingiti.
Seega mingi "räim tomatis" näide illustreerib jälle mõttemaailma.

Mingeid püksikuid ei jagata kuskil massiliselt "kingitusena" vahetuskaubana homaari vastu. Kuskil Capriklubis võibolla küll, et lähed homaariga ja saad trussikud....
Mõistlikud inimesed teevad vahel kingitusi ka emotsioonide eest ja nii, et kinki isegi ei ole oodatud. Aa, sorri, tuleb tõlkida jälle, et kink ei ole kohustus! Isegi, kui emotsioon hea oli.
Pesu kinkimine mõnusa lõbutsemise eest on mõnel Dominal hea komme. Tasuta! Hõõru veelkord silmi ja loe: TASUTA!!!! Mitte homaari eest.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-19 19:49
Sorry, aga sinu tekstidest loeb välja, et lisaks kingitusele tahad sa veel Keppi ka.Või olgusiis mingit seksiteenust.
Aga kui sina juhtud kingituse tegema, siis on naine kohe prostituut.
Võta nüüd veidi hoogu vähemaks, kõik on juba aru saanud, milles küsimus.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-20 01:47
jfjm,
esiorjal oleks raske nüüd hoogu maha võtma hakata, kui juba sellise pühendumusega sai materdamise üritus ette võetud
aga ju siis on tungiv vajadus endale või teistele tõestada, et ollakse naissoole ise nagu kingitus
seega peaks kõik naised vaimustusest hundiratast viskama niisama sõpruse, seksi, domineerimise või misiganes ettepanekute peale.
ning püksid jalast ära andma.
rõhutan just sõna "KÕIK". sest eriarvamused selles küsimuses tembeldatakse väärastunuks ja ajuvabaks.....

aga saatuse teed on kummalised ning fetišid tekivad vahel iseendalegi ootamatult
no pool päeva ringijalutamist eeldaks sinna kohvi kõrvale korralikku praadi ka. mõnel naisel tuleb värskes õhus hirmus kergesti nälg kallale
sensuaalse shoppamisega lõppenud jalutuskäik võiks vabalt kulmineeruda ka püksata kojuminekuga ning poleks ilmselt kahju ka vanu stringe härrasmehe taskusse unustada
˅ näita rohkem ˅
2020-05-20 08:43
Noh loomulikult oleks see taskusse unustamine ainult hea tahte märk, aga korralikul naisel oleks ju kohustus mind kasvõi väe võimuga kõrvalasuvasse hotelli lohistada ja pikk penise massaaž teha. Ning hoidku jumal selle eest, et ma kordagi enda pangakaarti või sularaha taskust välja ei võta, sest siis oleks naine automaatselt kõige põlatum müüdav teenusepakkuja.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-20 11:51
slave'i oponentide postitused ei näita tema arust arvamuste paljusust vaid "mõistete väärkasutust omakasu nimel".
siit küsimus: millist konkreetset omakasu on saanud näiteks jfjm, kass, Kommar, Dragu, Keprik ja teised, kes esiorja väidete suhtes kahtlust julgenud avaldada?
kas slave väidab, et antud persoonide puhul tegemist ahnetest keharentijatest prostituutidega?
või on automaatselt kõik eriarvamused vääraks ja ajuvabaks tunnistatud?
ja halvustamise kinnisidee aina süveneb nagu näha.......ju tunneb esiori end seeläbi oponentidest kuidagi väärtuslikuma kodanikuna.

laskub juba absurdsete väideteni: "Kellegi sugu antud juhul ei loe".
kui jutt on rüütellikkusest ja mehelikust viisakusest, siis seda omistatakse tavaliselt ikka isaste sootunnustega inimestele või kuidas?

sellega nõustun täiesti: "Mõistlikud inimesed teevad vahel kingitusi ka emotsioonide eest ja nii, et kinki isegi ei ole oodatud."

just, ka mõistlikud härrasmehed teevad vahel ebamõistlikult kalleid kingitusi, ka emotsioonide eest. (sisuliselt võrdset panustamist materiaalses mõttes ei toimu). aga sel juhul ju võrdsustub naine esiorja arust kohe prostituudiga?
kui talle endale püksikud kingitakse, lisaks naudingutele, siis see on nagu ok.
ning pole mõtet hakata väitma, et slave seda kinki ei oodanud. vastava üleskutsega teemagi pani foorumisse püsti:
"Mul oleks eriti hea meel, kui keegi kena naine loovutaks oma korralikult kantud ja aroomiga püksikud, et saaksin neist maski teha"

ei kõla nagu kingituse lunimine?

mispoolest ta nagu parem on siis prostituutidest, kes kingituse eest vähemalt midagi vastu pakuvad, härrade soovide ja ihade täitmise näol?
slave lihtsalt eeldab, et tema soovide täitmisega ei peaks mingeid kulusid kaasnema ja on seeläbi ise endast loonud ihne kerjuse kuvandi.
pajatab siin, et hotell, lilled ja restoran naise meeleheaks olevat "mainstream" ja kuidas saaks kulusid vähendada, kui on tihti kohtumise vajadus. (samas nimetab jfjm'i sendiveeretajaks ).
no nagu vastand härrasmehele
mina enne seda diskussiooni muide temast nii ei mõelnud.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-20 12:24
Täiesti absurdsed vastused. Nagu kohe mitte midagi ei jõua kohale.

Ei maksa peale lennata, kui inimene püksikuid küsib
Ei ole mõtet suurejooneliselt selgitada, et need on ikka midagi maksnud ja peaks raha maksma.
Ei maksa püüda maksmisest normi luua sellistes kohtades!

Ei ole mõtet omistada mulle midagi, millest "kõik on aru saanud" aga te ise pole nagu millestki aru saanud.
Ei tasu omistada mulle koonerdamist, millest teil mingit kinnitust ja teadmist pole peale halvustamise soovmõtlemise.

Kas on hädavajalik vastata pika lohiseva ajuvaba sogaga, kui väidan, et kingitus on kingitus ja et müük on müük?
Kas elukutse ja pugemine hägustavad nende vahest arusaamise nagu ka muude suhtluste puhul?

Ei ole mõtet suhtuda inimestesse konveiermeetodil ja siis oodata isiklikku lugupidamist "igalt" ja "kõigilt".
˅ näita rohkem ˅
2020-05-20 12:49
jfm, ma ei tarbi seksteenuseid, kui sa pole seda siiani mõistnud.

Arusaamatu, miks sa seda väidad!

Naine on prostituut, kui ta "juhtub" kingitust eeldama. Kas said vahest aru?
Miks see jutt ei võiks konkreetne olla?

Tõesti, mõnikord on natuke selline lootus, et ehk mees tuleb lilledega või nii... Aga homaari ja parfüümiga käsib tulla üsna paadunud tegelane.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-20 12:55
Slave, kõik see on ju vaht, mis peab varjama, et üks mees on pettunud, solvunud ja vihane, et üks kena daam julges talle eitava vastuse anda. Just sellest on siin kõik juba ammu arusaanud.
Kui mees saab korvi, siis mehelik uhkus sunnib sellest üleolema, aga poisikese uhkus kihutab kättemaksule.
Mees saab aru, et ta polnud ise piisavalt hea, aga poisike hakkab tõestama, et naine on vilets.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-20 13:25
Jott, käsi südamel vannun, et see pole nii. Kas piisab?

Sa räägid taas millestki, mida sa tegelikult ei tea ja esitad seda tõe pähe.

Seda legendi on hea esitada... stiilis: me oleme ise ilgelt ok ja slave lihtsalt norib kibestumisest. Aga küsimus on reaalselt maailmavaatelises erinevuses ja mitte minu vaid kellegi teise asjade endale mittetunnistamises.

Peale minu on millegipärast mitmeid siin kirjutanud, kas kõik on siis kibestujad ja poisikesed.

Veelkord: SEE EI OLE TÕSI! Mind tõesti ei koti üks paljudest teenusepakkujatest. Teen siin igasugu huumorit ja kõike ei pea alati uskuma, mida kirjutan enda kohta.

Mina nimelt ei roni ka seksuaalfantaasiate rubriiki C järele ja ei tee tema algatatud teemades (uups, neid ei olegi ju!!!) läbu. Keegi kirjutas mulle ja märkis seda tabava muhedusega. Ma ise arvan, et tegu on jälle reklaamiga või lihtsalt egotripiga seal.

Kuidas vastaks proff ja kuidas ma olen ka kuulnud: Jah, minu elukutse ja tegevus on teatava halva mõjuga seksuaalelule, kuid mul on võimekus ennast ümber lülitada ja head mentaalsed tehnikad, tänu millele suudan tööst väljaspool inimestega ka seksuaalselt suhelda teistsuguses rollis.
Kuidas vastab C: ei, mul on kõik ilgelt super ja nauditav ja igaüks ei saagi, ma suhtlen rüütlitega ja kõik ei peagi jms ajuvaba soga.

Ma näen selliseid momente siin väga palju ja see imala plära ajamine on läbinähtav .

Alati on hea küsida: miks?
Turundus?
Kompleksid?
Rumalus?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-20 13:54
slave, kas reaalne kirjavahetus ja korduvad kohtumise soovid on selektiivse mälu mõjutusel "legendiks" muteerunud? nojah siis.
ega eitamine seda olematuks muuda.....
mina seda korduvvestluse soovi polegi kuskil erilise argumendina rõhutanud. aga paljudele ilmselt jätad natuke erapooliku ja kibestunud mulje oma muttatampimise ihaga.

ja muidugi kõik sulle ebasobivad arvamused liigituvad läbuks, egotripiks ja enesereklaamiks...
konkreetsele küsimusele muidugi on mugavam vastamata jätta......et MIDA konkreetselt nt jfjm, kass, Dragu, Kommar, Keprik ja teised oponendid nagu reklaaminud on????
eriarvamus on lihtsalt ERIARVAMUS, mõistad? sinu jaoks "tasulise mõtlemine"- millega nagu põhjendad seda?

kui ma nüüd esiorja meeleheaks kuulutaks, et eraelu puudub või ametil on halb mõju seksuaalelule, oleks ta süda rahul siis?
et peaks nagu valetama, et mõni vahutaja ja teoreetik saaks kaasatundvalt noogutada: "näed mu teooria oligi õige".....

mul on absoluutselt suva, kas suvalised võõrad esinevad lugupidamisavaldustega ja sildistavad profiks või amatööriks.
aga millest see pidev materdamise vajadus?
enese isiku ja fetišite reklaam?
kompleksid?
rumalus?
või siiski osaliselt kättemaksuaktsioon....nagu siin paljudele on mulje jäänud?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-20 14:02
jajah...loomulikult teeb kingitus naisele kingi saajast "prostituudi". kui naine juhtub midagi eeldama....
seesama "prostituut" saaks ilmselt automaatselt aupaiste pea kohale, kui jagaks esiorjale tasuta püksikuid ja naudinguid.....ehk siis annaks talle erilisuse staatuse ning sellega kaasnevad privileegid.

jfjm, otsest korvisaamist tegelikult polnudki. lihtsalt slave jäi oma soovidega kuidagi tahaplaanile.
nagu ta tunnistab, oleks äärmine masohhism teadvustada, et ta polnudki vbl nii eriline, kui ise arvas. lihtsalt osake massist, kuigi mitte üldse ebameeldiv.
igal juhul ta eeldab, et tema peaks olema see privilegeeritu, kellele niisama kingitakse püksikuid, seltskonda, naudinguid.
egomaniakk seega?
vaevalt esiorja aktsiad selle diskussiooniga tõusevad, ka mittetasuliste naiste silmis.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-20 14:04
On uskumatu, aga pean kiitma, et kinnitad lihtsat tahaplaanile jäämist, mis on ilmselt tõele lähedaseim versioon.

Meeste maailm on kord juba selline, et julge küsija peab oskama ka eitust kuulata. Aga edaspidi ennast jäädavalt massi arvata ka järgmiste ettepanekute puhul kellelegi teisele, oleks juba kompleks.
Kellegi jaoks võib mees olla priviligeeritu ja mitte raha põhjal. Ja võib olla ka nii, et huvitav mees kingib seltskonda, naudinguid, keha, emotsioone jms (püksikuid vaevalt). Tuleb lihtsalt üle saada soopõhisest alavääristamisest.

Mees võib olla väärtuslik ilma, et ta peaks seda ostma!

Mehe seltskond ei ole midagi, mida peaks kuidagi taluma või kannatama!!

Sama kehtib naise kohta ja inimlikust aspektist on vaja ennast arendada, mitte lihtsalt seltskonda osta ja juhmiks jääda.

See on väärtuslik, mitte müüdava tarbimisega illusioonide ostmine.

Seksiteenuste eest tasu eeldamine teeb jah naisest prostituudi. "Kingitust" kasutatakse pehmendava sõnana. Üllatus üllatus!!!
Aga päris elus on kingitus kingitus ja müük on müük!

p.s mulle on kingitud ka piits. Ma ise olen ka kinkinud erinevaid vahendeid ja mänguasju. Ja need ei ole ükski käsitletavad tasuna ja nende saamist ei ole mitte kunagi eeldatud!!!

Soovitan tõesti kogeda ka teistmoodi rikastavaid suhteid! Vahest siis jõuab kohale.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-20 14:22
no loogiline, et mees VÕIB olla eriline ja väärtuslik, ilma materiaalselt panustamata. selles keegi ju ei kahtlegi.
aga kui ta NAISE silmis seda piisavalt pole, siis olekski viisakas kompensatsiooni pakkuda.....kui mees siiski koos aega veeta soovib.

armastatud meest võib kasvõi ülal pidada ning talle kingitusi teha, ilma mingi põdemiseta (jah olen isiklikult seda teinud).
aga kui tullakse pakkuma seksisõprust kerge sümpaatia ning füüsilise tõmbe alusel, pole selles midagi halba.
lihtsalt emotsioonid pole needsamad, mis armastatud mehega.
härrasmeestel on heaks tavaks selle armumise emotsiooni puudumist kingitustega kompenseerida. mis ei tähenda, et füüsilises mõttes nad kuidagi kehvad oleksid.
olgu peale kõik erootiliste tegevustega või kasvõi eskortteenuse pakkumisega seonduv mõne arust räpane prostitutsioon.
aga millest see järjepidev muttatampimise vajadus???

mind näiteks ei häiri kui slave kellegagi tasuta kohtub. aga kui ta tuleb oma maailmavaadet ainuõigeks kuulutama ning suvaliste inimeste eriarvamusi seostab "reklaamiga", siis jääb paratamatult mulje erapoolikust lahmimisest.

tahaplaanile jäämise mainimise eest ei pea kiitma.
see oli samasugune tõde nagu ka ülejäänud postitused, mida mõni siin muinasujutuks tituleeris. aga et seda nüüd "legendi" pähe üritatakse serveerida, on suht naljakas. milleks nagu häbeneda ennast ja oma tegelikke soove?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-20 15:55
"no loogiline, et mees VÕIB olla eriline ja väärtuslik, ilma materiaalselt panustamata. selles keegi ju ei kahtlegi.
aga kui ta NAISE silmis seda piisavalt pole, siis olekski viisakas kompensatsiooni pakkuda.....kui mees siiski koos aega veeta soovib."

On ka meeldivamaid kokkuleppelisi ja mõlemale poolele naudingut pakkuvaid alandamise meetodeid. Võin nõu anda

Erinevalt sinu arusaamast, on paljude naiste jaoks raha pakkumine lausa solvav, mitte viisakas!

Viimane on jälle näide tasulise kiiksust.
Need, kes ei kvalifitseeru, ostavad ennast kõlblikuks? Tegelikult on see mõnes mõttes siiski odav, ehkki ma lõpuni ei tauni seksteenuseid. Kellelegi on need vajalikud. See seksi eest maksmise komme ja mugavus ei tee kellestki veel härrasmeest. See on turunduse stoori nimi klientide jaoks.

Meievahelise kunagise suhtlemise legendi pajatavad siin sinu lakeid. Selles pole midagi suurt, erilist ega traumeerivat, nagu olen korduvalt juba maininud. Vabalt lepin tahaplaanile jäämisega, sest ei maksa ja haledalt nuruma ei hakka. On ju inimesi, kes asja päriselt naudivad, mitte raha eest. Praegu vaadates on kõik selles osas parimas korras. Sinu lakeid ei saa aga üle. Või on kadedad, et oleme päriselus kohtunud?

Ja üldse, kas tõesti olen siin jube häbelikuna esinemas? Olge nüüd, Capriklubi!! Võtke homaari ja rõõmustage ilusa maikuu päeva üle! Minu homaar on täielikult alandatuna alasti metsas pildile jäämine ja selle ülespanemine. Eriti häbelik!
˅ näita rohkem ˅
2020-05-20 17:39
Slave, see et ihas on kingitusel teine tähendus, ei tähenda, et algupärane mõte kuhugi kadunud oleks. Mina olen kirjutades mõelnud just seda algupärast tähendust ja Capri tekstidest olen lugenud välja sama. Kingitus võib olla tänu toredalt veedetud aja eest, aga mitte seksi ostmine, Sest kingitusi ma teen vabatahtlikult, aga mitte kohustuslikus korras. Naine võib eeldada, et kuna ma olen varem kingitusi teinud, siis ehk teen jälle, aga ta ei nõua seda. Samuti ei loe ma ühiste arvete tasumist seksi ostmiseks. Ma maksan kinni omad arved oma meelelahutuse ja naine saab minuga koos lõbutseda tasuta.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-20 18:22
ükskõik millist kingitust saab pakkuda nii solvaval kui mittesolvaval viisil. see sõltub juba kinkija suhtumisest ning leidlikkusest.

kutsudes daami reisile või restorani koos lõbutsema, oleks ju loomulik, et härra tasub arved. (vähemalt nn vanakooli meeste jaoks.)
jah, panustab materiaalses mõttes rohkem. aga džentelmenile polegi see sendisaagimine primaarne. oskust arveid maksta ja kingitusi teha, nii et naine end prostituudina ei tunneks, polegi ilmselt igaühele antud.

muide, vahel tehakse kingitusi ka täitsa ootamatult ja üldse mitte mingi kohustuse pärast. näiteks kingib härrasmees paar nädalat mõnusas hotellis palmi all ja serveerib selle üllatusena. kuigi ise vbl asub teises maakera otsas ning sinna hotelli ei saabugi.
muidugi, kui ta eeldab, et seepeale voodijagamine, vahekord ja suur erootika järgneb, oleks see solvav ja näitaks, et tegelikult suhtub naisesse kui prostituuti.
või näiteks härrad, kes lisaks massaažitasule kingivad kalleid parfüüme, seksikaid riideid.....jah, ka püksikuid (mitte enda fetiÅ¡ismi pärast, aga naisele kasutamiseks). kuigi keegi neilt üllatuste tegemist ei eelda. peaks seda võtma solvanguna või rõõmuvalmistamise üritusena?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-21 01:00
ja sekstöötaja on rääkinud
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 07:50
See sendisaagimise jutt on juba läbikäidud. Pole mõtet uuesti teemasse tirida.
Jott pidas seda kuluks, mina pidasin kaasnevat nipet-näpet normaalseks eluks. Aga kui fantaasia ei kanna ja kompleksid muud ei luba, siis jäävadki hotell, õhtusöök, lilled ja vahuvein. Mõne jaoks unistus, mõne jaoks liiga mainstream. Kusjuures osadele tuleks siiski veel ka teenuse eest maksta.
Kas see ongi inimeste seksuaalelu? Jälgi mainstream-vormi ja maksa...

Niisiis, "erakordsele eliidile" tasumiseks tuleb veel lisaks kallihinnalisusele hoolega valida viisi, kuidas seda teha?!
Topeltalandus? Üldse mitte kohustuse pärast tehtud kohustuslikud kingitused. Vihjed nende saamiseks on esitatud. Korduvalt!

Ja mida sa üksi seal palmi all paar nädalat teed siis? Müüd ennast?
Ja "palmi all" olemine on tõesti tase, mille poole püüelda!! Koos homaariga! Selle eest võiks ju lausa oma keha müüa?!
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 08:38
Sõna "kingitus" on siin lehel ainult ühemõtteline - tasu seksi eest.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 12:28
slave, kas oled kunagi mõelnud, et mõne inimese fantaasia ongi see "mainstream" hotell/lilled/vahuvein/limusiin ja naudib kogu seda üritust kui ka kaaslasele rõõmuvalmistamist, näiteks kingitusega?
katsu aru saada, et kõigi jaoks ei seisne normaalsus ahelates, piitsutamises. näkkusülitamises jne.
ning fantaasia võib seisneda ka meheliku hoolitsuse väljenduses, nii et naist koheldakse reaalselt nagu kuningannat, mitte ainult mängult.
hetkel oled võtnud endale missiooni tõestada nagu oleks sinu fantaasiad ja arusaamad kuidagi ülimuslikud ning neist eristuv (sugu)elu väärastunud, igav ja mõttetu.

isehakanud ahelates napoleon üritab piitsa plaksutades teistele ülalt alla vaadata.... halvustamiste, oletuste ja isiklike rünnakute abil?
natuke naeruväärne nagu

mida mina teen palmi all või palmi otsas, ei puutu absoluutselt teemasse. nagu ka see, kellega ja mida ma oma voodis teen.
aga mõnede turumutiliku uudishimu rahuldamiseks võin öelda, et puudub vajadus mõnekuulise puhkuse ajal kellegi või millegi müümiseks. ning rentimiseks samuti.
kas vabaduse ja elunautimise poole tasub püüelda? noh see sõltub samuti isiklikest prioriteetidest ja pole kellegi asi võõraid unistusi maha teha. isegi kui see muttatampimise vajadus hakkab juba patoloogilisi mõõtmeid võtma.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 12:44
Naera... mul ükskõik.
Aga hotell, lilled, õhtusöök... on ikkagi mainstream, mis võib olla mõnele unistuseks, nagu palm. Ei ole mõtet välistada ja aeg-ajalt on hea, aga ainult selle peale jääda... igaühel on oma arusaamine elunautimisest. Kui see on tarbimine, siis andke andeks, aga see pole minu jaoks geniaalne vaid lõputu auk, mis kultiveerib mõne turumuti ahnust.

Minu missioon ei ole ülimuslikkuse tõestamine. Muttatampija võiks sellest aru saada.

Ole nüüd kena ja ära mind maini ega mulle vasta tsiteerides. See pole enam arutelu. Tegele härrade ja palmialustega edasi. Napoleoni jaoks (kasvõi isehakanu) ei kvalifitseeru sa isegi onajate peole tagumikku kergitama, sorry.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 13:23
ja ikkagi jääb mulje nagu oleks onajate orgiatel tasuta tagumikukergitajate defitsiit kummitamas. miks muidu arutult raisata energiat erineva mõtteviisiga inimeste materdamiseks? isegi spetsiaalsed teemad on sel otstarbel jaoks püsti pandud.
kelle jaoks mina konkreetselt kvalifitseerun või mitte, ei puutu maailmavaatelisse arutelusse, eks??

ongi igaühel oma arusaam ja pole mõtet kohtunikku mängida, kui kellegi nägemus ei sobi.
olen korduvalt öelnud, et ei suhtu absoluutselt halvustavalt mis iganes tasuta toimuvasse erootikasse või kohtumistesse.
nn varasem tavaelu ju sellistes kogemustes seisneski.
ja kindlasti ei kahetse midagi, ka ilma materiaalse boonuseta seiklusi, armastatud mehe ülalpidamist ja ühtki kingitegemist samuti mitte.
oleks ju rumal kahetseda õnnelik olemist.

kui mingil hetkel elu muutub, egas see tähenda, et eelnevat elu või tasuta nautijaid hakkaks seepärast väärastunuks pidama!
valikute muutumisega ei pea kaasnema teistsuguste valikute tegijate halvustamine, mõistad?
nii et mul pole pisimatki kellegi muttatampimise vajadust.
aga kui suvalised võõrad tulevad eraelu kallal urgitsema, seda halvustama, ahnuses ja väärastumuses süüdistama ja silte kleepima, leian, et mul on õigus vastata.
meeldib see kellelegi või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 13:42
Sinu arutlused siin ei ole ammugi enam maailmavaatelised, nagu tunnistasid.

Ja kui ongi, siis kumab sellest läbi selge sõnum meestele: lusti pole olemas! Makske te saamatud, kui tahate lõbutseda. Siin teenindatakse masse ja igaüks ja kõik ei ole õigustatud midagi enamat tahtma ega küsima.
Ja see mehi alandav üleolekutunne jätkub onajate ja põlvikute jms üle irvitamisega ning "härrade" tõstmisega. Lõputult.

Minu isik ei puutu selles mõttes absoluutselt asjasse.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 14:05
kas olen kunagi öelnud, et mu arutlused on kellegi pihta konkreetselt suunatud? järjekordne luul või valestimõistmine sel juhul.....
jah, kui minu kallal personaalselt närimist harrastatakse, vastan aeg-ajalt samal tasandil.

aga jah, kui meelega ei viitsita jutu sisusse süveneda ning argumendid põhinevad ignoreerimisel, siis pole tõesti mõtet. igavaks läheb
igaüks näeb ning otsib erinevat sõnumit.....
aga kui lugemisega raskusi, kordame siis üle:
LUST ON OLEMAS, OLI EELNEVAS ELUS JA ON KA PRAEGU. see pole kuskile kadunud.
eelnev tavaelu pole kuidagi halvustamist vääriv ja pole seda ka tasuta lõbutsejate praegune elu, vähemalt minu jaoks.

lihtsalt minu teed ei pruugi püksikute suveniiriks lootjate radadega enam ristuda, erinevatel põhjustel.
see EI TÄHENDA, et kellegi valitud tee oleks halvem või parem. need on vaid ERINEVAD.
ei jõudnud kohale?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 14:09
Slave Sa eksid, kui arvad, et see mida ma üleslugesin on minule kui kulu. Päriselus ongi see loomulik asi millele ma ei pööra mingit tähelepanu. Ja sente lugesin vaid tõestamaks sulle, et naisega lõbutsemine on alati kallim, kui üksi toas onamine.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 16:17
Härrasmees jfjm, keegi ei saa eksida, sest vale ei eksisteeri teie mõistes, seega ei eksisteeri ka tõde.
Päriselus, mänguelus, seda ka ei eksisteeri, kõik on üks elu.
Teile meeldib tohutult kõiki elama õpetada mikski, aga miks?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 17:29
Moon, aga sellepärast, et mul on hale vaadata, kui pärast peksasaamist nutetakse.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 21:03
jfjm ei eksi kunagi,MITTE KUNAGI.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-23 08:40
Ära iial ütle iial!
Vigadest õpitakse. Tark õpib teiste vigadest, loll ei omadestki. Minul on olnud õppimiseks piisavalt palju aega.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-23 11:52
Jah, palju aega.
Ma ei ole ekstra uurinud, mis 2008 jf-i peamine nn avalause siin oli ja mis juttu ta siis ajas, aga 2010 ja 2012 ja isegi 2020 pole ma eriti märganud jf-I poolt, et ta oma kindlakskujunenud jutustamistava (või -kava) muudaks. ´
Jf suudab ja ta tahab jut(l)ustada asjadest allegooriates, abstraktselt, sisu korrutades. Ma ei tea, kuidas jf seda iga kord teeb, aga ma usun, et tal on mingi nupp selleks, kohe kindel nupp, ja kui “vajutad” sinna, siis see toimib ümberlülitina just sellele režiimile, millist režiimi jf parajasti tahab. Jf sugereerib ka sellest nupust endale sisse selle, kes ta on või usub end olevat.

Jf ongi veatu. Või õigemini just seda ta ei ole, aga tal on nn veatu mehe oreool pea kohale tõstetud ja Jf kannab seda oma peas. Ise. Kangelase oreool. Kui jf usub, et tal on oreool peas, siis on. Kui jf peaks uskuma kangelase (tulbi, kange mehe) oreooli kellegi teise pähe, no siis on seal kangelastegusid ka. Jf usub nii.

Nii on ka slave´iga ja jf-iga.
Kui Jf-i kemplust slave´ga vaadata, siis slave ei ole jf-i jaoks kangelane tema peas ja öelgu slave mida tahes, ikka ei ole kangelane ja jfm ikka ei usu.
Isegi kui slave kinnitaks vastupidist jf-ile, on see talle alati “no-win situation” ehk “lose-lose situation”, kuid mitte jf-ile.
Nii palju, kui siin ihas on olnud nn ajastuid ja kasutajaid, ei ole jf mehi soosinud ega neid erilise oreooli alla pannud. Jf on siin selliseid nn oreooliga kangelasi-tegelasi ennegi endale teinud, kes talle kas siis eeskujuks on ja kellega ta ennast samastab või kellega tunneb sarnaselt.
Nii et jf on stabiilne kogu aeg.

Jf, muide, sulle meeldetuletuseks, et paar rida allpool kirjutati ka prostitutsiooni teemal jutukesi ja seal sa
2012-01-17 15:43:50 kirjutasid nii:
Kui poleks mehi, kes raha maksavad, siis ei olekska raha küsimist. Kaupa on mõtet vaid siis pakkuda, kui leidub ostjaid. Kui ostjaid poleks, siis ei hakkaks keegi enda mainet pakkumisega määrima.

Kuidas sa praegu seda slave ja sinu vastuseisu kontekstis kommenteeriksid? Slave ju ei ole siin see mees (nagu ma aru saan), kes maksaks selleks, et siis talt küsida saaks – ehk kui korra maksid, siis sa maksadki ja lepigi mehena sellega, et küsitakse. Või kuidas sa selle küsimise maksmisega seostasidki.
Kui küsida mehelt raha, siis on see õigustatud küsimine, aga kui küsida, miks naine raha küsib, siis ei ole õigustatud küsimine? No-win ikkagi, mis meestesse puutub.

Ja mis puutub nendesse nn enda maine määrijatesse, nagu sa seal pakkujaid naisi nimetanud oled, siis kuidas juhtub, et need naised, keda sina siin oma oreooli alla valid, ennast kunagi "ära ei määri"? Olgugi et tegu ja lugu pakkujaga on sama. Näiteid? Kenasuudlus? Blondylady või "silverpoiss" teise nimega- ise tead, kuidas te siin teda kutsute. Isegi mina sain nn"silverpoisi" sildiga siin vastu otsaesist. Ma ei tea sind Jf inimesena tegelikult, aga tundub nii, et sulle eriliselt meeldivad "pätiplikad" ja "pätipoisid". Kas asi on meeldimises või enamas. Kas igatsed aegu, kui oleks ise saanud veidi rohkem "pätitegusid" teha, aga siis ei teinud ja unistad siin?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-23 13:28
Näiteid neile, kes küsivad, kuidas maailma sealt "teiselt poolt" nähakse.
Jfjm tunneb ehk (kui mitte kindlasti) ära tsitaatide autori.

“Vinge tsikk tahab lisaks naudingule ka muid hüvesid.Tal on õigus neid saada.Nii lihtne.
Kui on KEHA,siis saab nõuda.”

“Vinge tsikk ei kerja raha.tal pole seda vaja teha.Ta pakub oma seltskonda ja on ilus.Mehed ise külvavad ta kõigega üle,et olla teistest sammu võrra ees.Need,kes ennast pakuvad ei ole tegelikult vinged.
Ma "sponsoreerin"paari potensiaalset tsikki.Stiliseerin,õpetan jne.Kui nad saavutavad eesmärgi,siis 10% saan mina.See on ka äri.
Kõik noored tüdrukud tahavad abielluda multimiljärdäriga.Enamusel pole potentsiaali.kellel on,see vajab abi.Ringkonda sisse saamisel,käitumisõpetuses,riietuses jne.See on rahvusvaheliselt suur äri,eestis sellest palju ei räägita,aga meil toimib samuti.
Kuidas kohtuda reaalselt SELLE mehega.Nad ei käi klubides jne.Juhuseid ei ole.Selleks on teenusepakkujad,kes omavad ligipääsu ja viivad potensiaalsed neid seltskonda ja teenivad sellelt oma kasumi.”

“Mitte varem
Hetkel olen mat.võimeka mehe armuke.Hea on olla.Normaalselt mehelt ei pea raha küsima,ta pakub seda ise.
Kui ei paku,siis on jobu,sest kiire analüüs näitab,et kaotajaks jääb mees.Igast asendist.
Kui mees on välja valinud naise,siis näitab see seda,et tal on huvi.Loomulikult võib lõpmatuseni käia restoranides ja kõikjal mujal.
Iga minut tiksub mehe kahjuks...tõenäosus,et vahepeal on naine silma jäänud ka teisele mehele,kes näiteks pakub kohe meeldivat puhkusereisi.naine läheb ja esimene mees jääb pika ninaga.Ta on kaotanud palju raha(arved),närve ja aega.
Kui ei ilmu teist meest,siis naine lihtsalt "väsib".Ta ootab rahapakkumist.
Tark mees käib mat.hüved välja.Kõik naised terves maailmas armastavad mat.hüvesid.Muud laikimised on varieeruvad.
Kahjuks on see reaalne elu.”
˅ näita rohkem ˅
2020-05-23 15:35
hmm. sujuvalt on teenusepakkumise üle arutlev teema muudetud põhjalikuks ja personaalseks jfjm'i psühhoanalüüsiks?
milleks nagu selline käik vajalik oli?

tsitaat:
"Nii palju, kui siin ihas on olnud nn ajastuid ja kasutajaid, ei ole jf mehi soosinud ega neid erilise oreooli alla pannud."

nii. mida võiks sellest analüütikud järeldada? et jfjm on paadunud hetero?

tegelikult pole keegi veatu. mõnedki jfjm'i seisukohad on minu jaoks küsitava väärtusega olnud.
aga see ei muuda fakti, et intelligentse mehe oreool tema pea kohal endiselt püsib. eriti eredalt torkab see muidugi siinses keskkonnas silma...
˅ näita rohkem ˅
2020-05-23 16:52
Vanamees on persepugeja ihas mingu juba sinna
˅ näita rohkem ˅
2020-05-23 21:56
Mina jälle kuulsin, et Virussa pidi üks tubli imeja naisterahvas olema. Pole ainult teada kumba otsaga ta paremini imeb
˅ näita rohkem ˅
2020-05-23 22:09
Oh, kes siis Demit ei mäleta. Huvitav, mis temast saanud on. Viimati planeeris ta teise lapse hankimist, sest esimene laps hakkas täisikka jõudma ja elatusrahad võisid sellega lõppeda. Aga nooremgi peaks juba koolieliseks saama. Jututoas suhtlemiseks oli tema luksuskorteris nii kena minimalistlik tuba kirjutuslaua ja maakaardiga seinal.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-23 22:40
No türa kui diskreetne tõesti!
Mille kuradi päras on vaja teise inimese eraelulisi detaile kirjeldada siin?
˅ näita rohkem ˅
1
...
11
12
13
...
17