Foorum
1
...
10
11
12
...
17
2020-04-23 22:45
Jott käib pepusid urimas,loll ja vana koll
˅ näita rohkem ˅
2020-04-23 23:08
Aga naistel on ju ilusad pepud
˅ näita rohkem ˅
2020-04-23 23:09
Sina kirjutama minnul katki minema,loll
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 01:46
jfjm,
konkreetsed küsimused jäävad suurtel oraatoritel ja sildistajastest "kohtunikel" tavaliselt sujuvalt kahe silma vahele. isegi kui neid märgatakse, muudetakse kiiresti teemat või lihtsalt poetakse häbeliku rotina oma urgu tagasi
ilmselt jääb ka igaveseks müsteeriumiks, kellele ja mis põhjusel sa lipitsema peaksid.
ega prl Moon sellele omaenese tarkusest vastata ehk oskakski.
aga nagu ta väitis: sildistamisest saab rahulduse
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 09:47
Kas sildistajaks nimetamine pole ka mitte sildistamine?
"Rott" on ka ju halvustav?
Miks?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 11:12
Ise küsite, ise vastate.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 13:24
slave,
kui lähed mööda tänavat ja suvaline tüüp üritab sulle lõuahaaki anda, siis on ta vägivaldne pätt, eks? kui sina ennast sama moel kaitsed ja vastu virutad, kas see teeb sinust kurjategija?

prl Mooni põhipanus enamvähem kõigis teemades on piirdunud teadustamisega, kes on narr, kes lipitseja jne. kuna ta suure õhinaga iseendale sildi kleepimata unustas, lihtsalt aitasin teda natuke
põhjendada ta siltide sisu kahjuks ei osanud ja jfjm küsimus jäi samuti vastuseta.
eks ara närilise moodi nurgas piiksumine ja kiirelt urgutõmbumine tundub lihtsam.

ega ta pole ainus omataoline siin. mõnel on patoloogiline vajadus võõraid inimesi lolliks, haigeks, litsiks jne tembeldada ning pmts sellega kogu foorumis osalus piirdubki. aga kõige rohkem läheb tembeldaja muidugi marru, kui keegi tema enda isiku suhtes julgeb objektiivseid märkusi teha
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 08:33
Sildid, mida eelmine postitaja omistab:

teoreetik - kes ei tarbi mingeid lahtihõõrujaid
materdaja - kes pole nõus nässu läinud mõtteviisiga ja ütleb selle välja
õilsate kavatsustega - irooniline silt teistmoodi arvaja kohta
moralist - "moralistide sügavaim mure näib peituvat selles, et äkki tõesti lähebki kellelgi hästi ja äkki suudabki seejuures nautida ning tundetuks robotiks mitte muutuda."

"härrasmees" - veider müütiline rahajagaja, prostituudi unelm
massöör - pakub kehale lõõgastust aga kogemata ajab ka käe püksi "magustoiduks". Nii muuseas ja kokku leppimata. Pärast nõuab kingitust ja soojamaa reisi
luksus - õigus olla meeste poolt ostetud
nautimine - raha ja kingituste voog pärast järgmise ullikese erutamist
vabadus - õigus vastu võtta raha ja kingitusi ja valida neid, kes seda rohkem jagavad

Üks selline omapärane ja ilmselt jälle müüki toetav lause: "...pakub kõrgema klassi pilotaaži, millest mees oma naisega ei julgeks unistadagi."
Natuke siis nagu tavasuhteid halvustav ja "pilotaazi" propageeriv. Loomulikult ei jää kahtlustki, kes seda suudab pakkuda
Veidruste kohapealt olen nõus. Aga tavaseksi osas on see küll kange protsendiga möödapanek.

Läbi postituste jääb silma, et nagu keegi poleks veenvat argumenti esitanud, miks selline eluviis hea ei ole. Kusjuures paneb samasse lausesse sõnad "vabadus" ja "nauditavus", et oponent peaks tema eluviisi kritiseerides justkui vabadust ja nauditavust kritiseerima...

"Kahju", et nihe mõtlemises on nii sügav ja nii tugevalt endale sisestatud, et oma ahnusest tehtud valikutest aru ei saa. Ja ei saa aru ka oma sõltuvusest ning seeläbi ka tegeliku vabaduse puudumisest. Nauding kaasnevaga on toodud ainult vabanduseks ja see on samuti iseendale kõvasti maha müüdud. Veenvaid argumente on nii mõnigi siin väga hästi esitanud.

Kindlasti tuleb ennast pidevalt reklaamida läbi meelate lausete postitustes, väänata oponentide mõtteid, kiidelda oma eluviisiga klapid peas ja propageerida seda. Ja siis tekib siia nuiajate kari, kes arvab, et see kõik on tõsi. Ja siis tekivad siia need "konkreetsed mehed", kes kõiki rahapakkumisega pommitavad. Ühesõnaga koht käib alla.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 08:50
Tead, kuidas meeste seltskonnas ennast naerualuseks teha?!

Räägi neile see lugu, et keppisin raha ja kingituste eest naist ja ta sai mingi 100 orgasmi ja nautis hullupööra! Nüüd viin ta soojale maale.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 09:19
slavetodomme

Hea näide

touch1

Just, vabadus on iseseisvus, mitte sõltuvus "härrasmeestest" .
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 11:16
slavetodomme - 2020-04-25 08:33:55 võis nõustuda kõigega, mida kirjutasid, ilma probleemideta ja mulle meeldis, et sa tõid kõik need mõtted välja, mida ma ei ole küll üles kirjutanud, aga mis mind ennastki külastasid. Mõtlemise teekonnad on meil sarnased sinuga.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 11:38
Jah see kõik on ilus ja arvestatav, aga kahjuks on need mõtted inspireeritud vaid ühest kindlast isikust ja suhtumisest temasse. Kui üritaks pilti laiemalt vaadata, siis kaoks nii mõnigi terav nurk.
Minule kinnitati siin lipitseja silt. Mul pole tõesti mingit vajadust või põhjust siin kellegi ees lipitseda. Mulle lihtsalt ei meeldi lahmivad rünnakud.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 12:12
Lahmimine ei meeldi kellelgi, jfjm, olgu ründav või mitte.
Kahjuks see anonüümsuse “sein”, mida enda ees tunnetatakse, ja teadmatus tingivad selle, et lähebki tihtilugu lahmimiseks ning mida isiklikum, seda ilmsemalt lülitub sellesse ka ründa-põgene reaktsioon.

Märk on tähis. Silt on ka mõeldud millegi tähistamiseks, orienteerumiseks.
Sildistamist kui tegevust, mille käigus varjamatult kellelegi või millelegi kindlat märki külge panna üritatakse ja seda asja sisuliselt tundmata, võetakse pigem halvamaigulisena, sest neutraalsus puudub ja see puudutab. Silte on lihtsam panna kui tegelikkusega kokkupuudet omada.
Päris lahti me neist vist ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 12:19
Mõnda silti võib vabalt kanda. "Pervert" sobib näiteks mulle hästi, kui mõnda teist võiks hoopis solvata.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 08:54
Käin peale tööd siin ikka lugemas ja mind paneb väga imestama kuidas inimesed omavahel tülli on pööranud ja põhjust ju nagu polegi
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 08:58
mõnel pole vaja üldse töölkäia ja peab karantiinis istuma. ja siin nüüd tarka panema
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 09:09
Pensionàrid ei peagi tòòl kàima
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 09:17
mõni penskar siin peab kohe soome sõitma ja seal sommide tagant seda sitta rookima, et elus püsida.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 09:37
Jube mure opopil ikka selle sitalùkkamise ja jotiga on oleks mul sellised pisimured
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 10:20
Sirruke , armastus paistab ju kaugele Kevadel eriti
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 10:41
ma pole hetkel jotti küll mainind. aga hea, et nii arvad vanaeit. sul rohkem muresi nende pededega, kes sul sittaka kibedaks tegid
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 11:33
Oi sa oled vaimukas, opakas. Ma olen juba 100000000 korda niigi kuulnud ja tean et olen vanamutt. Miskipàrast aga kui metsa seenile ja marjule vòtad kaasa 40 aastase isase, siis juba 15 minuti pàrast ohivad, puhivad. Ei jòua kàia ega kummardada niipalju kui vanamutt
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 12:36
ehk kummardad ise end rohkem ettepoole, siis see sinu pede kes sul oli saab sind tagant puurida. ah kas sul vanaeidel enam märjaks lähebki
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 12:58
Oi kui tàpselt pede kirjeldada oskab mis talle meeldib
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 15:13
sul oli ju eluarmastus siin olemas ja kiitlesid kõigile. aga nüüd vahid uuesti siin vanaeide rajakas
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 19:37
Tead..ma vahin siin ka siis siin kui mul oleks 3 eluarmastust lihtsalt igaks juhuks, et àkki leian 4.nda ka
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 19:51
ah sind moori vist taga keegi. ehk see ANSWER soovid. kiitis, et sul tihke värk
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 20:03
Just. ANSWER teab mida rààgib Ta minusugune maalàhedane inimene, mitte salasitalùkkaja Soomes, kes naistele end ehitusùlemusena tutvustas ja siis raha kerjamas káis
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 21:04
kas räägid jottist või?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 21:43
Opop hea mees ei situta lautas.sirru ise laudatädi
˅ näita rohkem ˅
2020-04-27 07:02
Maaleht kirjutas et sel nn.masu ajal tahavad linna peenemad prouad ja herrasmehedki maale tòòle tulla Paljud on lehma vaid pildi pealt nàinud. Nii et varsti on neid laudatàdisid-onusid rohkem kui mina ja jott
˅ näita rohkem ˅
2020-04-28 00:14
AKs näitas mingit iluteenindajat, kes nüüd kriisi ajal juba kuu aega laudas olnud ja ütles, et osaliselt on see ka tema lapspõlveunistus, sest lehmad talle meeldivad. Kuidas laudatädi töö kah on? Liiga rutiinne vist on põhjus, mis paljusid selle ala pealt peletab.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-28 00:20
Kui sa Mardpoiss loomadega tööd rutiinseks pead, siis sa ilmselt ei suudaks naisega kuudki koos elada.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-28 11:42
See on minu traagika jah
˅ näita rohkem ˅
2020-04-28 15:24
mina ei suudaks näiteks kulmukitkuja või plastikküünte paigaldaja ametit pidada, just rutiini ning istuva töö pärast. aga maaelu juurde kuuluvad rutiinid on vägagi meeldivad, vähemalt aiandusega seostuvad. seafarmi pidamise jätaks pigem proffidele
˅ näita rohkem ˅
2020-04-28 17:17
Aga nokusid on ikka tore mudida
˅ näita rohkem ˅
2020-05-04 14:22
qwerty, kui kombaini ja helikopteri juhiload ära teed, siis võib-olla võtan su oma mõisasse kunagi tööle
mister, loomulikult on tore mudida......ega sa muidu isade ja poegade otsingutejahil oma kuulutustega poleks pidevalt
˅ näita rohkem ˅
2020-05-08 08:48
kverti, väike vihje, et intiimterapeudile on viimasel ajal pagarid vist meeldima hakanud
˅ näita rohkem ˅
2020-05-08 09:30
Selle jutu peale tuli mul meelde Tartu pagaripoiss, kes käib siin alatasa erinevate kontodega, aga jutu teema on ikka üks, et tema tahab seksi proovida. Pole tähtis, kas noor või vana, naine või mees, põhiline, et aitaks tal süütusest vabaneda. Kui küsisin, et mida on tal naisele pakkuda, vastas et raha on, auto on, mida neile veel vaja. Tuleb välja, et millestki on ikkagi puudu, muidu ei peaks tulema varsti jälle uuesti nutma.
Tundub küll teemaväline, aga mingi haakumine siiski on - raha polegi see kõige olulisem.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-08 11:28
nojah. kui mees silmnähtavalt vaimse puudega või halvustava suhtumisega naistesse, siis ei pruugi ka kõige rahaahnematega näkata
tean mõndagi teenindajat, kes on vägagi valivad.......ja ükskõik kui suure raha pakkumine ei ava nende ust, kui mees näiteks juba virtuaalselt suutnud ajuvaba, meeleheitliku või ebaviisaka mulje jätta.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-13 16:48
Ei ei, mis sa nüüd! Raha eest saab kõike!!! Küsi Jotilt Kõik on müüdav ja ostja ei loe!!! (iroonia).
˅ näita rohkem ˅
2020-05-13 18:48
Slave, kurdetakse, et mõistust ei pidada saama
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 09:38
Seda pole vaja, kui pappi piisavalt jagub ja kingitused kallid on. Tegelikult ei pea siis kõvaks ka minema, milleks tühjast tüli teha
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 11:34
slave, tavaliselt eksisteerib nn papi omamise ning elus läbilöömise ja mõistuse vahel otsene seos. kui just saatuse pailapsest lotovõitjaga pole tegu

aga keelekaorjal ei pea samuti 24/7 vänt vinnas olema. vahet pole, kas raatsib kingitust teha või mitte
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 11:57
Tavaliselt?
Igaühel on vahel rahaõnne korraks elus. Selleks ajaks tuleb tema ahvatlused maksimumi ajada, onju?

Papi omamine ei ole sama, mis elus läbi löömine. Viimase juures käib mõistus rohkem kaasas. Normaalne elujärg kaasneb tavaliselt suurepäraste oskustega, mitte vastupidi.

Keelekaorjal ei pea jah, tema peab innukas olema. Aga seda omakorda saab läbi kiima motiveerida. Oma vända võib ta vabalt meeleolu hoides kasutuks onaneerida, sellel pole nagunii peale kiusamise muud funktsiooni. Raatsimise seost jälle ei näe siin...
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 12:16
rahaõnn ja elus läbilöömise oskus pole ka päris seesama, eks. aga alati leidub neid, kes kogu aeg rahapuuduse üle virisevad ja igat senti loevad- isegi kui näljahäda ei ähvarda.
no näiteks.....kui paljusid inimesi eesti rikaste topiks võiks nimetada rumalaks? usun, et enamusel siiski mõistusepuudust pole. päranduse või lotovõidu saamiseks muidugi tarkusega hiilgama ei pea.
rumal lotovõitja, kel vbl veabki ainult kord elus, võib paari aastaga oma miljonid läbi lüüa ja pärast elab jälle laenude najal. selliseid näiteid on reaalsest elust teada ja mitte vähe.
samas tark lotovõitja investeerib ja paneb raha teenima ning on vbl elu lõpuni kindlustatud. seega seost raha omamise ning mõistuse vahel eitada ei saa.

slave vbl on kogenud, et kiima olemasolust alati ei piisa vända pidevaks valmisolekuks. ega muidu poleks siniseid tablette ning muid taolisi abivahendeid leiutatud...
raatsimise seos oli vbl väikese provokatsioonina esitatud
aga kingitegijatel need vändad tavaliselt ikka väntamiskõlblikud ning seda ka nautima ja demonstreerima tullakse.......kingituse suuruse või olemasoluga mingit seost siin küll pole.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 23:22
Väsimatud !!
˅ näita rohkem ˅
2020-05-18 07:07
Et ikka aiaaugust saaks vahutada, siis võib leida ju veel asju, mis pole päris seesama. Eks eks eksekseks!! eks? Onju?
Kahemõõtmelisusest on ka veel vaid mälestused, kolmandast ei saa üldse aru. Üks elu, üks siht. See pidi õnnelikuks tegema. Pidi...
˅ näita rohkem ˅
2020-05-18 07:16
Sa juba üleval, väsimatu
˅ näita rohkem ˅
2020-05-19 11:00
Näide, kuidas mõtteviis muutub.

Arvamuste paljusus aetakse segi mõistete ja sõnade väärkasutamisega, loomulikult enda huvides.

Jutt käib casest, kui naine kingib mehele oma kantud pesu mälestuseks ja arvatakse, et tuleks kompenseerida...

Mina arvasin: " Kõik pesuandjad nii ei arva. Kingitus ongi kingitus ja kavatsus on kavatsus ja müük on müük."

Tasuline naine arvas: "kõik ei peagi kõigiga nõustuma. selles vast seisnebki arvamuste paljususe ja sõna- ning valikuvabaduse mõte?
aga vaevalt et keegi viitsiks suurtes kogustes püksikuid kokku osta, et neid orjadele kingitusteks jagada. isegi kui see eriliselt erutav on."

Kingitus (ja ka eriline erutus?) on jälle labastatud ning devalveeritud koos mõiste väänamisena, mis EI OLE olemuslikult arvamuste paljusus vaid mõistete väärkasutus omakasu nimel.
˅ näita rohkem ˅
1
...
10
11
12
...
17