Foorum
1
...
5
6
7
...
9
2011-04-25 09:52
ARVE (naine)

Ruumide rent 1h
Voodipesu kasutamine (1 kmpl)
Rätik (frotee 2 tk)
Elekter Kw/h
Vesi ja kanalisatsioon m2
Kovi (grammides)
Prügivedu (m2 per inimene)
Seep (1 tk)
Shampoon (1 pdl)
Kunstküüned (10 tk)
Rinna implantaat (min. 2 tk)
Hambaproteesid (soov. portselan)
Pediküür
Juuksur
Günekoloog (erapraksis)
Aluspesu (2 kmpl. millest 1 sekspesu)
Parfüüm (tellija valikul)

Summa kokku....

ARVE(mees)

Auto ekspluatatsioon ja amortisatsioon (km/h)
Bensiin ( l)
Aluspesu (2 kmpl)
Vesi, kanalisatsioon(m2)
Seep (2tk)
Shampoon (1 pdl)
Käterätt (2 tk)
Parfüüm
Hambaproteesid (portselan)
Lilled
Shampanja
Ülikond (Armani 1 tk)
Kingad
Sokid (2 paari)
Triiksärk 2 tk)
Käekell (Rolex)
Maniküür
Pediküür
Uroloog (erapraksis)
Raisatud tööaeg (8h)

Summa kokku....

Pakuks, et need arved kattuvad ja ei sõnagi seksist, rääkimata tunnetest.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-25 10:52
kahjuks ei kattu, eriti kui pole tegemist abikaasaga. ma pole veel ühtegi nikkarit näinud, kes veaks ennast kohale ülikonnas. sõitku bussiga, on odavam. meeste puhul jäävad ära ja mis on siia külge poogitud....tööaeg 8 tundi, sest parim aeg on lõunavaheaeg; uroloogil ta vaevalt enne seksi käib, maniküüri ja pediküüri ajavad ära käärid või hambad; käekella pole, sest sobib ka mobiili mehhanism; riided...teksad ja t- särk; milleks lilled ja shampanja..need on poisikestele, kes pole nii vinged kepivennad; proteeside asemel on rehapiulgad; habet pole ka mõtet ajada, siis on rikka mehe menüü näha; pesemise peale aega ei raiska, küll naine hoolitseb selle eest, kui tahab puhast munni; kes siis tänapäeval aluspesu kannab; auto ammu remondis, nii et jääme endiselt bussi või trammi juurde. .....kulud kokku...sisuliselt mitte midagi, aga ego on kõrge.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-25 10:54
....ja muide ruumi peaks ikkagi mees rentima.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-25 11:24
Mis siin ikka vaielda igal oma arvamus. Aga ma ütleks nii, et..."osta võib ihu, kui atribuuti oma füsioloogilise vajaduse rahuldamiseks. Osta hinge ja seksi, kui naudinut, ei saa"
˅ näita rohkem ˅
2011-04-25 11:27
kas saab anda oma hinge, kui tahetakse vaid ihu? kas saab anda südame, kui isegi nimi ei huvita? ma ei räägi ju tunnetest ja ilusast suhtest, vaid ühekordsest seksist, mida siin enamus mehi himustab.
vot ja see olgugi tasuline.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-25 11:48
Tahtmine olla taevariik Keegi ei pea kellelegi midagi andma, kui ei taha, kuigi andmisrõõm on kõige suurem rõõm.
Vaba inimene, vabal maal on vaba oma otsustes.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-25 14:08
hinge ja südant igale nikkarile ei jagata
˅ näita rohkem ˅
2011-04-25 14:25
....südameni on pikk tee ja hingeni alati ei jõutagi
˅ näita rohkem ˅
2011-04-25 16:18
Jumal Hauda!!!!!!!!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-04-26 00:39
pead sa ennast jumalaks? kui sa mulle postkastis labasusi jagasid, siis vähemalt jumala pojaks pidasid sa ennast küll
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 09:37
Johhaidiii...ikka veel ei lõppe see teema
Teenusepakkumine ehk keha müük on olnud läbi aegade maailma vanim amet isegi pingviinide maailmas käivad asjad nii. Isapingviin pakub emapingviinile seksi eest pesaehitusmaterjali...! Tunded ? Me kõik teame, et tunded ja seks ei käi alati üheskoos. Armastada võid Sa ühte aga millegi pärast on seksuaalsed vajadused tihtipeale hoopis teine teema, seega seksuaalsete vajaduste jaoks on bordellid, iseseisvad teenusepakkujad jne. Tänapäeva maailas on reeglina levinuim viis külastada bordelle nagu ( saksamaa, Amsterdam jne ), sest need on legaalsed. samuti iseseisvad pakkujad, kes pakuvad osades riikides oma teenuseid legaalselt osades on aga kahjuks ka isegi see keelustatud. Pean õigeks kehamüügi legaliseerimist, sest see amet ei kao kuhugi ei keelatult ega keelamata. Meie banaannivabariigis on enamik totusi kes tahavd seksteenust osta aga valinud siis nn. Sõle piirkonna, kus pakuvad teenust noored neiud kes on kahjuks vahendajate teema, nad ei teeni praktiliselt midagi ja ega hinnaskaala on madal. samas mida siis saate ??? Kvaliteeti, head olemis ??? Ma ei usu, maksate oma 10 EUR ja arvate et elu käib ka ülejäänud maailmas sedasi. Minge käige mõnes korralikus bordellis saksas...on kvaliteet ja on ka nõudlus aga seal ei kaubelda sentide üle vaid makstakse summa mis on vastav teenuse ja koha kvaliteedile, seega pole erilist irisemist, et litsid jne. Litsideks ei nimetata seal teenusepakkujaid vaid nad on samasugused töötajad nagu iga teine kes teeb tööd. Ahsooo...kusjuures kui seal proovid teenusepakkujale raha maksmata jalga lasta, siis politseil on õigus sind türmi panna. Kas tundub naljakas...ooo ei see on reaalsus. Seal omab politsei vastavat ülevaadet teenusepakkujatest, teenusepakkujatel on haigekassad, kindlad tööpaigad, kõik on reglementeeritud ametlikult. Mõelge natuke. Ma ei saa aru, miks iriseda selle üle, et teenusepakkuja tahab raha. See on äri. Tunded...tunded ja armastus las olla ikka teine teema. Kui tahad seksi lihtsalt, siis on ju võimalus olemas aga see lihtsalt maksab. Kui ei taha maksta no siis on võimalus leida endale neiuke, kes laseb ennast keppida midagi vastu saamata...aga kaua ta laseb seda teha ??? Mitte üks suur riist või tuim kepp ei garanteeri pikka pidu...üks moment tuleb sul teha valik kas mõelda koosolemise peale või siis leida uus keda saab tasuta põrutada või leida kvaliteetne teenusepakkuja kes saab pakkuda parimat aga see lihtsalt nõuab tasustamist, sest kulutused ju peab kandma teenusepakkuja. Sina lähed ja tarbid lihtsalt neid hüvesi.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-11 12:08
Mulle pole kunagi pähe mahtunud, miks inimesed peavad seksiks mingit lihtlabast põrutamist. Kui suhtumine seksi on selline, siis oleks vast tõesti ainuõige variant bordell.
Kui aga seksis nähakse midagi enamat, siis on nii teenusepakkuja kui ka teenusesaaja mõlemapoolne panus võrdne, seega kõik tasustamised peaksidend ise ellimineerima.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 17:06
Red light..miks teenusepakkuja siis riigile midagi ei maksa,v6tku fie ks.miks tema tarbib hüvesid mida mina oma palgast riigile maksan?miks tema tunnihind 60eur aga minul 10eur?niikaua kui eestis pole ametlik see amet.niikaua pole neid proste vaja kaitsta,nendel on kulutusi! Minul on ka kulutusi,ja siis. Enamus ei viitsi lihtsalt odava raha eest tavatöõd teha,ja nii ongi.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 17:18
no tanel padaril oli ka vahepeal era prost turneedel kaasas kes sai kindlat kuupalka.Kontserdi vaheajal on ju vaja ennast tühjaks lasta ja siis edasi laulda,muidu mõjub häälele halvasti
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 19:04
legend, kust sina padari asju tead? kas elu24 kirjutab või olid ise seda teenust talle vahendamas? tahaks ka nii kursis olla teiste eludega. juhatage mulle ka, kust seda infot saab
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 20:16
ta pole ainus,ka poliitikud käivad komandeeringutes kus neil kindlad naised ootavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 20:32
Sul ikka pidev häda nende poliitikutega. Kord võtavad Sõle tänaval paremad tibid ära, nüüd juba külalitsidele ka käpa peale pannud
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 20:37
mees jääb ju ikka meheks,ükskõik mis mundrit kannab
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 22:44
Aga igas mundris pole meest
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 23:45
legend100, kas sina elad teiste eludes?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 22:02
See suur, et põhimõtteliselt võiks FIE-ks või OÜ-ks tõesti teha teenusepakkuja ennast kui ta seda omaette ja iseenda heaks teeb ning ei vahenda aga see ei tasu ära...mõttetu...bordell mis tasuks aga on ju ebaseaduslik.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 22:20
küsimus oli ju tasust nii 15000 krooni kuus,kes on igal hetkel sinu jaoks valmis.Tõin näite ,et sellised on olemas.Kui oleksin miljonär peaksin ka kindlasti haaremit,turban sobib mulle hästi.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 22:53
Loomulikult..kes ikka tahaks makse maksta kui ei peaks..mõnus ju mustalt raha teenida,ja halada kui halb elu meil on..ehk siis ausalt makse maksva kodaniku seljas liugu lasta. Preemiaks levitame kõiki mõeldavaid haigusi,millega eesti juba esikohal.aga eks vene tibi ja vene pätt taha ka elada.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 23:27
15000 krooni kuus võib ju tunduda korraliku sissetulekuna, aga kui sellelt maksta makse, siis kahaneb see poole peale.
Keegi ei käsi ju tasulise seksteenuse kasutamist. Ja kui seda teenust poleks, mida teeks siis need mehed, kes muidu ei saa?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-18 17:47
Just selliste meeste pärast peabki prostitutsiooni legaliseerima
˅ näita rohkem ˅
2011-05-19 14:13
Seksi ostmine, on kui taksosõit, punktist A, punkti B. Sulle on antud kindel aeg ja kindel summa ning nende sisse peab mahtuma, sest enamat ei saa.
Sa istud taksosse, käivitub taksomeeter ja algab meeletu kihutamine. See, mis ümberringi toimub...lilled, heinamaa ja päiksepaiste, seda sa ei näe, sest ainus mõte on jõuda kohale.
Äkki takso pidurdab ja taksomeeter keeratakse kinni...sinu aeg sai täis. Sa astud taksost välja ja märkad...sa oled samas kohas tagasi, kust alustasid oma reisi, ainsa vahega, et kulunud on aeg, kergenenud rahakott ja püksilukk lahti vajunud.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-19 17:07
aga kui prost ei lähegi ära on sinuga 24h kaasas igal pool,kindla kuupalga eest?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-19 17:21
Sel juhul pole ta enam prost, vaid palgatööline :$ kellele kehtivad kindlad reeglid ja kellega sõmitakse tööleping
˅ näita rohkem ˅
2011-05-19 18:11
kas armukese või oma naisega teed ka töölepingu?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-19 18:20
Kui vaja siis jah
˅ näita rohkem ˅
2011-05-19 18:31
kui seda tööna saab võtta ,jääb töötuks läheb töötukassase end arvele võtma,töö sisuks.........
˅ näita rohkem ˅
2011-05-19 18:33
Mitmesugused terviseteenused ja nendega seonduvad abitööd
˅ näita rohkem ˅
2011-05-19 18:47
loomulikult saab massaasi alla liigitada, fiesid ju küll.Asja mõte oli ikkagi kas sellist eraprosti pidada? minu poolt kindel jaa, mis sest et abielus ja oma naine olemas.Oma naine tahab ka puhata
˅ näita rohkem ˅
2011-05-19 19:00
oma naine tahab ka puhata? huvitav millest? seksist oma mehega?
puhata võib naine tahta ainult sellisest mehest, kes pole talle vastuvõetav ei seksi poole pealt ega ka muidu
˅ näita rohkem ˅
2011-05-19 19:09
täpselt nii
˅ näita rohkem ˅
2011-05-19 19:38
Miks ta sellist meest siis üldse peab?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-19 20:39
kes keda peab?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-19 21:05
Legend, sa ei petnud mu lootusi. Sellist küsimust suudad esitada vaid sina
˅ näita rohkem ˅
2011-05-19 21:12
Hmm...kassi saab pidada, koera saab pidada, lehma saab laudas pidada aga kuidas inimest pidada...vat see on alles kunsttükk
Ja kui pidada, siis mille pärgli pärast peaks seda tegema... !? hiiri ta ei püüa, vargaid ei haugu ja piimaanniga on kah lood kesised
˅ näita rohkem ˅
2011-05-19 21:16
orjus kaotati ju alles paarsada aastat tagasi.Muidugi ostmine ja valimine on oma ette lõbu
˅ näita rohkem ˅
2011-05-20 15:54
Küsimus teenusepak. Kohta. Kui reklaamis ,kuulutuses väidetakse et on õppinud minett.i tegemist ja on tasemel. Kas on väga vale ,kui lihtsalt huvi pärast küsin ,kus ka taolisi kursusi jagatakse? Pole nagu kõrva jäänud.(utha ära arva et mul endal 6ppimise vastu huvi). Aga vastuseks muidugi l6puks ikka blokk,ei mingeid selgitusi kahjuks minu küsimustele.kas tarbija eksitamine järjekordselt,, sponsi.otsijad ehk m6tlete enne kõik l2bi, mida kirja panete,ja kokku lubate.klient ju kuningas.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-20 16:21
olgu, ma seekord ei arva siis midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-05-21 14:36
Utha..arva ikka,sa lihtsalt kipud k6ik teemad vastajatega seostama,ja isiklikuks minema.tahad vist kanditeerida Nais-ärapanija kohale..
˅ näita rohkem ˅
2011-05-21 17:26
mis kohale? ei taha.
mis su teemast ikka arvata. ok, tundub, et sa tahad minu suhtumist ikka teada tunned sa siis ise huvi nende teadmiste vastu või mitte?
minu tegelik arvamus oleks aga olnud midagi taolist: kas sulle ei tundu, et see naine, kellest jutt on (ma oletan, et tean teda), tegi meestega siin natuke nalja ja et ta teile midagi pakkuda pole tahtnudki?
muide, sa võid ju alati oma arvamuse ütlemata jätta ja enda seisukohtada kinnitamise asemel teatada, et ma jälle muutusin isiklikuks või midagi taolist. see sobib siin paljudele, peaksid ka sama tegema.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-21 18:44
Kirjutasin just sinule Utha eraldi välja,et minul pole isiklikult mingit huvi,ja tundub et sina kritiseerid teiste lugemis oskusi,,ei saa ise ka alati pihta..mul suva tegi keegi nalja mingi kuulutusega või mitte aga kui reklaamib voiks osata ka vastata. jah utha ,tavaliselt kui sa midagi asjalik. Enam õelda ei oska siis võtad kommija M... Teema ja hakkad end kordama a'la kas tal on mingeid prob. Ja eneseimetlusega,Jne,jne. Su vastused lähevad lõpuks kõik ühte auku.ja nagu ütlesin minu seisukoht,kui reklaamid oska ka vastata.see kāib kõige kohta.ja loomulikult oligi just seetõttu temalt see küsitud,et mida ka õelda osatakse,mitte et mind huvitaks see tegevus.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-21 23:09
legend, kas sul on naine? mida sa mu postkastis siis nibid?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-21 23:24
romaa ma ei hakka varjama ega salgama, et need kirjad saatsid sa mulle. kui sa oleks kenasti küsinud, siis oleksin sulle ka vastanud. foorumis kilkad,et seksi eest ei maksa, aga kui ma vallatlen, siis oled üks esimesi, kes teenust lunib. halvasti küsisid ja nüüd oled blokitud. õpi naisi meelitama, ka libusid.
edasi. enamus, kes te siin kirjutate ja kilkate, et seksi eest ei maksa, olete mulle kirjutanud. kirjutate siin, et teie valite. no ei...on ju selge, et mina valin teid. valin, keda võtan ja kas võtan ja keda jätan. teie palute, kirjutate, et ütle oma hind. edaspidi arutage pare, kes siis lõpuks valiti või jäi valimata. mõni arvab, et keegi ei kirjuta. võin teid lohutada, et postkast ajab üle juba esimese poole tunni jooksul. niipalju siis neist, kes seksi eest ei maksa. ....ärge uurige, kus seda õppida saab: ma pole informbüroo, leidke endile ise mentor.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-21 23:26
romaale personaalselt.....mul on põhimõte, et liputajatega ma ei suhtle ja kokku ei saa
˅ näita rohkem ˅
2011-05-21 23:36
Killuke, sinu sõnade kinnituseks peaksin vist ka sulle kirjutama ja pakkumise tegema
˅ näita rohkem ˅
2011-05-22 00:11
ma olen sinuga kirjutanud, aga konto oli teine. päris palju muideks
˅ näita rohkem ˅
1
...
5
6
7
...
9