Foorum
1
...
3
4
5
...
9
2010-11-29 15:02
Siin oli ikka jutt sponsoriotsijatest naistes?
Eks ikka enne peaks tegema kindlaks,kas mees on rahamees või lihtsalt jutumees
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 17:12
elmar, ja millest siis mina sinu arvates siin räägin? ikka ju nendest samadest naistest ja meestest, kes nendega suhtlevad.

sa rääkisid siin enne sellest, et mees peaks määrama naise hinna. ehk siis sa rääkisid naisest kui kaubast, mida mees raha eest saab.
kui sellises mastaabis seda vaadata, siis see on inimkaubandus. ega tegemist ei ole naise orjastamisega. orjale antakse mingi hind ja siis vaadatakse, kas teda tahetakse või mida temaga teha.
no ma saan aru, et enamusele meestest, kes selliste naistega suhtlevad, meeldib seda arvata, et nemad määravad hinnad ja muu jne, aga need asjad on natuke vist muutunud.
ja muutunud meeste kahjuks. sealt vist see virisemine tulebki.
enamasti on mehed need, kes virisema hakkavad, et naine midagi neilt tahab, et maksma peab ja neil raha ei ole jne. siis, kui mees naisi valida saab, seni on neil hea ju? siis on mehel raha ja naisega rahul jne. aga siis, kui naisel määrab, oleks nagu midagi viltu.
viltu ongi see, et naina tahab ise keegi olla.
kui naine ei taha orjastatud olla, vaid tahab ise endale tegevusi ja mehi nt valida, siis ta ka tegutseb teisti.

mina rääkisingi sulle, elmar, sellest, et naised teevad vast natuke vahet sellel, kas nemad saavad määrata hinna ja selle, mida nad mehega teha tahavd või teeb selle valiku nende eest mees.
naisele endale on see ise valimise variant arvatavasti veidi etem. kui keegi teine seda naise eest määrama hakkab, siis naisel nagu erilisi valikuid ei olegi. siis tal ei saagi teisiti, kui teeb mehe tahtmist ja on rahul saadud rahaga jms.. ka selle alandusega, mida ta mehelt vastu saab enamasti.

seega, kui tarkadest naistest rääkida selles sfääris, siis ma arvan, et targemad on need naised, kes teevad enne mehega suhtlema hakkamist kindlaks selle, mida nad tahavad - st räägivad rahadest ette ja mitte siis, kui mees on naiselt midagi saanud ja teenus antud. muidugi selline naine ei tea siis, kas mees enam maksab. garantiisid vist ei ole.
kui naine aga tingib ja on teada, et mehel maksta midagi ei ole, siis saadetakse ka mees minema ning naine saab valida endale teise.... või teha hinnaalanduse või midagi. aga kindlam on enne see teada saada.
need teised naised, kes ette ei uuri, ongi rahata ja ega nad vist eriti ei vali ka, kellega nad suhtlevad, saavad tunda alandamist jms. mehed tarvitavadki selliseid kui vahendit, aga mingit hüvitust vastu nad ei saa - kes siis maksta tahab? enamus tahab ilma rahata saada.

selline on minu arvamus ja arusaam sellest asjast.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 17:50
Juuksur,need olid minu oletused.Mina ei poolda ühte ega teist varianti.Kahjuks elu näitab,et selle raha küsimisega ja ka pakkumistega tegeletakse..
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 19:06
mingil määral sa jah oletasid ja tegid pakkumisi. aga võimalik, et rääkisid ka sellest, mida sa ise tahaksid või mida sa kogenud oled.
kas sa ei ole kunagi teenusepakkujaga suhelnud või temaga seksinud?

oletuste kohta oli sul suhteliselt selga arusaam mingites asjades. nt selles asjas, mis puudutas sita seksi eest maksmist.
ma saan aru, et halva eest ei tahaks keegi midagi maksta. aga samas, ma ei saa aru sellest, mis seal viriseda on.
kas mehed tulevad teenusepakkuja juurde selle jaoks, et paremini seksida? või selleks, et seksi saada ja et oleks kellegiga seksida?
ma ei tea, kuidas selle sita seksiga on. et kas on sitem neil, kes mitte midagi ei saa või neil, kes natuke saavad ja on sellegagi rahul.

need ,kes paremat seksi tahavad, peavad ka paremini kulutama. kui kulutada ei saa, siis vingumine ei muuda ka asja.
enamasti on seal vist need mehed, kes ei ole tahtnud/saanud nt enda suhtes seksimisega tegeleda või seda parandada, siis saab minna teenusepakkuja juurde, et tema siis "parandab" selle, mis mehel endal tegemaga on. mugavam.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 20:13
Vot juuksur,ometi ma oma kogemusi siin rääkima ei hakka
Niipalju lisan juurde,et hea seksi eest peavadki kulutused suuremad olema.
Küsi parem nende käest kõik järgi,kes seda teenust kasutavad?
või tee eraldi teema kohe Küsimused sita sexi kohta Minu jaoks üsna keeruline,sest seks võib ühele inimesele ühe ja sama inimesega hea olla,teisele mitte
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 20:30
Juuksur ja elmar, ehk proovikste järgi ja siis on selge tulemus. Kas hea või halb.?Juuksur ,mis arvad sellest eksperimendist.?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 20:39
Meeste jaoks on hea seks ikka see mida saab tasuta
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 20:57
igasugune seks peakski tasuta olema...,et jõuda selleni tuleb niigi kulutusi teha
˅ näita rohkem ˅
2010-11-30 09:38
elmar - miliseid kulutusi siis seksi saamiseks tegema peab? milliste kulutustega tegemist on, sa pea silmas raha peamiselt või midagi muud ka? on ju neid, kes ka aja kulutamist kuluks peavad.
kas on olemas mingeid vältimatuid kulusid, ilma millega kuidagi seksida ei saa, ah?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-30 10:02
Juuksur,ikka on kulutusi..kui jalgsi kohale lähed siis kingad kuluvad kui autoga siis bensiin ja muud autoga seotud kulud siis veel kummid varuda...aga aeg on raha,eriti kui seksitav kaugel elab ...muidugi veel restoranis arve maksmine jne
˅ näita rohkem ˅
2010-11-30 10:08
elmar, sa võta ikka Juuksur, sest tema kompenseeriks need kulutused
˅ näita rohkem ˅
2010-11-30 10:10
sa veiderdad või ei saanud sa aru, mida ma sinult teada tahtsin. tegeliult ei pea selleks tegema mingeid kulutusi, et naist sinuga seksimina saada. selline suhtumine meestel ongi vale. sealt need peamised vead tulevadki. ei teata, kuidas naisega suhelda ja mis naisele meeldib ning siis minnakse kulutama n-ö.
ma ei räägi kellegiga distantsilt suhtlemisest, vaid nt sinu enda suhest. ma ei räägi ka sellest, et midagi vaeva nägemata tuleks.. aga seda ei sa kulutamisega praegu segaminie ajada. see on teine asi. räägime ikkagi kulutamisest, ehk siis kas rahast või ajast?
kas sina suhestad seksi kulutuste tegemisega? kas sul on ka selline arusaam, et sa pead selle saamikseks enne nii ja nii palju ennast ja raha kulutama, et siis saad selle, mida tahad?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-30 10:27
See teema siin ei taha veel sugugi lõppeda, argumente tuleb kui seeni pärast vihma
˅ näita rohkem ˅
2010-11-30 12:14
Tead Juuksur, ma olen selle kohta ikka õige mitmelt naiselt küsinud, et "Kas naised üldse ise ka teavad mida nad tahavad?" ja nii uskumatu kui see ka poleks enamus minuga suhelnud naistest ei oskagi tegelikult seda määratleda mida nad siis mehelt tegelikult ootavad, et milline see mees olema peaks ja mida ta tegema peab selleks et naisel endal tekiks seesama seksisoov.
Üldjuhul kirjeldatakse seda millegi seletamatuga nagu sisetunne. Nii et naiselt seksi saamiseks ei olegi olemas kindlaid juhiseid
˅ näita rohkem ˅
2010-11-30 12:22
nicedude- parimad juhised tulevad sexi käigus
˅ näita rohkem ˅
2010-11-30 13:08
nicedude - enamus sinuga suhelnud naistest ei ole teadnu, mida nad tahavad? njaa. kui vanad need naised olnud on?
mingis teatud vanuses naistel peaks see mingi arvamus nagu tekkinud olema ja kui see on olemas, siis enamasti antakse sellest ka teada. kui naisel endal on kindel teadmine olemas ja asjad selginenud, siis ega nad enam tunnete ajel ei tegutse.
nii et see jutt on natuke jama sul
˅ näita rohkem ˅
2010-11-30 13:18
Oleks vist lahe ja lihtne eluke kui igal inimesel sündides või siis täiskasvanuks saades oleks manuaal taskus või mälupulgal kaasas. Võtad ja loed läbi, pilt selge kas sobib või mitte.

Naistel on jah see sisetunne väga arenenud ja paigas. Sinna ei saa midagi teha ja loota et, ta seda sulle avaldab või oskab avaldada on
suht lihtsameelne.
Tead ju omaskäest et, vahel tekib kohtudes "SEE" tunne vahel oleks nagu kõik väliselt ja verbaalselt ok aga tunnet ei teki. Muuta seda? Ma usun et, siis on tegemist moonutusega ja moonutus ei meeldi ju kellelegi ka sulle mitte.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-30 13:21
Jah Juuksur ka ned naised kes minu tutvusringkonnas on vanuses 35+ ikka veel ei suuda ise ära defineerida mida nad siis ikkagi tahavad. Nad saavad üldjuhul ka ise aru et see mida / keda nad tahavad on mitmest erinevast isloomust kokku pandud ideaal mida reaalses elus ei pruugigi eksisteerida
˅ näita rohkem ˅
2010-11-30 13:25
no siis tulebki mängu see, millest Aike rääkis - naiselik intuitsioon ja "äratundmine". defineerida suudavad naised ikka, aga enne peab see naisel endal selgeks tehtud olema. siis saab ta ka midagi mehele teada anda. jutt oli sellest, et naised ei tea ise ka, mida nad tahavad ma rääkisingi sellest. ja tegelikult ei ole intuitsioon midagi naistele omast, meestes on ka see olemas. .ehk siis tundlikumatel inimestel on see arenenum kui teistel
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 16:34
kuulge lugupeetud sponsoriotsijad, enne võiksite ikka peeglisse vaadata ja siis hinna määrata. Huvitava oleks siiski teada mis kuradi f... ing planeedilt te olete , et kysite sama hinda mille eest kesk-euroopas saab kuningannat põrutada.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-05 02:45
andres303- Euroopas? ja millise hinnaga seal "kuningannasid" siis saab? kas sa tead rääkida sealsete teenindajate hindadest midagi?
mulle tundub, et sina oled see, kes siin endale ise hinna määranud on ja siis muudkui vannub endale, et ta mingi muu hinna eest nende naistega tegemist teha ei taha (v.a siis, kui midagi muud üle ei jää)? kui sa oled kuningannaga olnud, siis sa oled ju hinnaline.
seega kuidas sa saad siin madalamat hinda tahta. ega sa ennast halvemini hinnata ei taha nüüd?
sina oled nende klient ju, sind teenindatakse. sinu probleem, kui raha enam ei ole. või kuidas?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 15:30
Teiste euroopa riikide kohta ei tea kuid Amsterdami Punase tänava hinnad olevat olnud vahemikus 35-50 eur / 15 min (ca 550-750 eek / 15 min) ... ihhiii .. euro tleku seadus pani mind ka mõlemas valuutas hinna välja tooma Aga see selleks.
Antud info on pärit mu töökaaslaselt kes seda tänavat külastas puhtalt sportlikust huvist (ehk siis enda sõnul ta teenust ei kasutanud vaid küsis ainult hindasid).
Amsterdami Punase täna tüdrukuid peetakse euroopas üsna kõrgtaseme prostituutideks olevat seega kui me tooks näiteks paralleeli eestile siis oleks pilt üsna imelik. Hollandis on elatustase tükk maad kõrgem kui eestis ehk siis antud hinnad meil peaksid olema veidi madalamad.
Kui nüüd võtta aga siit lehelt sponsorlust otsivate naiste ulmehindasid, mis kõiguvad vahemikus 2000-5000 eek tund või öö ja paneme neile kõrvale oletame Punase tänava tüdruku tunnihinna (ca 3000 eek) siis saame üsna imeliku pildi.
Matemaatikat on igaüks õppinud eks ole seega tehke omad järeldused - kuid ärge unustage et Punasel tänaval pidavat olema proffessionaalne töö
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 16:13
Olen rumal...ei saa mina aru, mis vägi paneb naist seksi eest raha küsima ja meest seda pakkuma. Kunagi kui tahtsin kohvikus enda eest ise maksta, ütles üks mees, et ma ei saa seda rõõmu temalt võtta. Ok, ei võtnud Aga võrdõiguslikkuse tingimustes on ikka 50:50. Eriti kui naine juhtub mehekesest enam teenima
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 17:13
Mulle on see võrdõiguslikkus siia maani tundunud eesti naiste puhul kuidagi ülimalt selektiivne olevat.
Kasutatakse vaid neid õigusi mis endale kasu toovad.
USA-s on isegi metsaveo rekkadel naised rekkajuhtidena, tööl kuid meil ei vaataks vist 99,999999999% sellise ameti poolegi
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 19:26
Nicedude,sinu tutvusringkond on vist väga ühekülgne ja teadmised eesti naistest väga kesised
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 19:34
nicedude, ma amsterdamis käinud mitu mitu korda.

Hind on seal tõesti 35-50 eur, kuid mitte tunnibaasil vaid niikaua kuni sul lahti tuleb.
Kui sinu sõber sai 15 minutiga hakkama, koos duÅ¡Å¡i all käimisega, riietumise ja muu pahnaga... edu talle !
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 19:34
No tee või tina .. ei tunne ühtegi nais-rekkajuhti
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 19:55
no kuidas sa siis ei tea!?
Vaata peeglisse!
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 20:25
Poissp6rgust kas sul polnud teemasse rohkemat öelda kui vaid isiklikuks minna?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 21:19
Keegi pole isiklikuks läinud. Süütu nali.
Aga teemajätkuks on mul üks tuttav nais-kaubaveobussi juht küll...veab kaupa laiali mööda Tallinnat
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 21:28
Mul pole olnud isegi au näha ühtki nais-rekkajuhti. Isegi kaubabussi juhte pole eestis näinud kes oleks naised
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 22:00
bussijuhtidena on Tallinnas küll naisi üha rohkem märgata.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 06:29
Rekkajuht on elustiil,mis lihtsalt ei sobi paljudele naistele.Kui sul on lapsed siis eelistatakse ikka tööd,mis võimaldab nende lähedal viibida.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 08:50
jfjm kuid ka rekkameestel on lapsed ja ka nemad tahaks olla laste juures.
Kuid näed sellegipoolest naised valivad millist tööd teha (ehk siis seesama selektiivne võrdõiguslikkus - kasutan seda mis mulle mugavam / parem on).
Täpselt sama moodi on näiteks keevitajatega - ma pole ka naiskeevitajaid oma eluteel kohanud eestis. Soomes olen aga näinud vähemalt 2 naist täiskohaga keevitaja ametis.
Seega Parvati on igati õigel teel - kui võrdõiguslikkus siis ikka täiega
Loomulikult ei ole tegelikult võrdõiguslikkuse idee mitte panna naisi tegema kõiki samu asju mida mehed teevad. See on vaid õigus saada soovi korral samasugust tööd, kuid naised mikski pärast ei taha neid töid eestis teha. Isegi ehitusbuumi ajal kus ehitajaid nappis - isegi siis ei läinud naised betoneerijateks tööle

Parmaleikin ei sõber ei kasutanudki nende teenust seal (tema enda sõnul) vaid lihtsalt käis ja uuris hindasid kenamate ja seksikamate neidude käest. Ning jah tõesti seal olevat ka erandeid selle hinnapoliitika osas. Mõned naised küsisid ka 50 eur poole tunni eest kui hästi kaubelda oskasid. Aga üldjuhul nad ikkagi ütlevad alghinna konkreetselt ära ja enamikul naistest on see ikkagi 15-20 minuti kohta
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 09:37
Nicedude naised ja mehed ei ole lihtsalt võrdsed, mis puudutab töökohtasid. Kõiksugu õiguslased võivad määgida palju tahes aga fakt on see, et naised ei saagi paljusid töid teha, mis mehed, kuna neil puuduvad füüsilised eeldused. Kõik sinu poolt välja toodud töökohad nõuavad suurt füüsilist vastupidamist ja jõudu, mida looduse poolt on antud mehele rohkem. Keskmine naine lihtsalt ei jõuagai tõsta mingit betooniämbrit vms.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 10:10
Aksala, kuid ka naiste seas on tugevaid erandeid. Jah neid ameteid on palju kus naine ei pruugi hakkama saada.
Discovery pidevalt näitab et USA-s sõidavad metsaveo rekkadel ka naised.
Soomes olen isiklikult näinud nais-keevitajaid.
Nagu ma ütlesin et naised ei peagi neid töid tegema, kuid kasvõi ühe naise nägemine mõnes sellises ametis oleks märk, et see võrdõiguslikkus ei ole naiste puhul selektiivne.
Ärge mõistke mind valesti - ma ei ole tulihingeline naiste sundija rasketele töödele. Räägin vaid üldisest pildist ja sellest kuidas ma asju näen seoses selle võrdõiguslikkusega. Lihtsalt sooviks aeg ajalt näha et seda võrdõiguslikkust ka kasutatakse täiel määral mitte vaid valikuliselt.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 12:11
Need erandid on marginaalsed ja neid pole mõtet arvesse võtta. Samuti on naisel oma jalgevahega lihtne raha teenida aga mehel mitte. Seepärast ongi valdav enamus sponsi otsijatest naised Mina olen näiteks eestis näinud küll naistraktoristi. Ehitusel töötab kusjuures palju naisi, maalrid, pahteldajad ja isegi kipsitööd teevad naised. Üldiselt on need võrdõiguslikkuse tagaajajad mingi kerge ajukeemia rikkega, kes pole suutnud täiel kindlusel veel määratleda oma maailmavaadet ja tahavad kuuluda kuhugi. Samas teevad nad sellega endale karuteene, kuna selliseid naisi ükski mees ei taha, kes ajavad kõiksugu võrdsust taga. Mees tahab tunda ennast mehena ja mõnikord teatud toimingud nagu arvete tasumised, pisemad remonditööd jne on selleks piisavad. Samas, kui mul on kodus naine ja on vaja näiteks kooki küpsetada, siis mulle meeldiks, kui seda teeb naine, sest minu arvates SEE ON naiste töö.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 12:21
Mina näiteks tean naist, kes oskab suurt kraanat juhtida ja tema küpsetatud koogid viivad keele alla!
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 12:26
Eestis on naissepp täiesti olemas. Aga jahh, nõustun igati aksalaga.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 13:34
tänapäeval sepad enam pea haamerdama ise, seda teeb masin. tänapäeva sepp on rohkem masinaoperaator ja kunstnik. kui haamriga pead taguma, siis eeldab see suurt jõudu ja osavust haamrit hoida. eks sepatöö oligi varem tervise rikkumine, kaua need käed vastu peavad.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 15:20
no tegelikult haamerdavad ikka. ei ole need vastava ala teadmised veel kuhugi kaduma hakanud, on neid huvitatuid veel. st mina ei tea ja ei tunne selliseid, kes masinal midagi teinud oleksid või seal teha tahaks. ei ole mina nendel mingeid mainaid näinud. ja ega sellega ei saavutaks ka seda tulemust,nagu ise tehes. kui teha midagi masinal, siis see ei jäta jälge, aga just tegija jälg asjal on see, mida tegelikult tahetakse. see on see, mis teeb tulemuse hinnaliseks ja tegevuse kihvtiks ning tekitab tahtmise veel ise teha midagi. see on teine tunne ja selle tunde saavutamiseks sellega tegeletaksegi. teatud tehnikad ja naturaalsed materjalid jms on eriti au sees praegu.
olen isegi natuke saanud teha ja haamerdad veidi, aga mitte midagi erilist muidugi. kuna tegemist ei olnud suure asjaga, siis ei vajanud see ka mingit erilist pingutust. naised said ka sellega hakkama. oleneb sellest, mida teha.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 17:05
Jah Juuksur, kuis seda viimast postitust antud teemasse ümber kantida siis naiste teatud tehnikad ja naturaalsed materjalid on au sees
Ning täpselt nii ongi, et hinnaliseks ja (sponsoriotsijate arvates) kihvtiks muudab nende tehnikate valdamine ka vastava toote (ehk naise)
Ei ma niisama lõõbin siin tegelikult... lihtsalt proovisin vaadata seda postitust antud teema kontekstist lähtuvalt
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 18:30
Nicetude,mina olen kohanud eestis naiskeevitajaid ja mis betoneerimisse puutub,siis see käib ka paljudele meestele üle jõu.Ka siin,iha foorumis kirjutas kord naisterahvas,kes teadis autodest rohkem kui keskmine mees.

Papi,sepp on meister ja ei vehi suure haamriga.Tema koputab väikse vasaraga tagi maha ja näitab sellile,kuhu virutada
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 19:54
mhmh. tahaks ka naissepale pealelööjaks
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 11:37
aga selle keegi vist ei pea enam. sepaks saades oldi enne sell, kõik tuli ise läbi teha.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 11:39
need naised kes mehelikke ameteid peavad, need olid nagu issi tütred keegi pidi ju eeskujuks olema väiksele lapsele, iseenesest ei juhtu midagi.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 12:56
Jah, papi! Olen issi tütar ja oskan nii mõndagi, mida naised eriti ei tee. Remonditöid teha kodus, mööblit teha,ka sepatööd väga varases nooruses proovinud, hobust rautanud. Vast mäletad, et ka nõukaajal tegid naised meestetöid, sest mehed lihtsalt vedelesid põõsa all ja jõid. Olid tehastes, autode, traktoriter, kraanade, kombainide roolis ja paljudel muudel aladel sugugi mitte kehvad. Pole ka kõik mehelikult tugeva figuuriga mitte. Küsiks vastu, palju on mehi nõudepesijatena, koristajatena, hooldustöötajatena, lasteaednikena või ka koolis õpetajatena tööl? palk väike töö nii psüühiliselt kui ka füüsiliselt mitte kergete killast ja PALK VÄIKE! Mees, olgu või kolme klassi külakooliga, peab suurt palka saama. Naised, tihti jäänud ka üksi lapsi kasvatama ja uttu tõmmanud issid ei toeta oma võsukesi materiaalselt, peavad ära majandama.
Papi! Miks Sa pead igal võimalikul juhul naisi halvustama, alavääristama? Ega see ole ometi väikese mehe Napoleoni kompleks? Meeldivad endast pikemad naised ehk, kes Sinust lihtsalt üle vaatavad!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 23:38
miks sa tunned end alavääristatuna? filmides on nõudepesijateks alati mehed. viinaviga on kohutav viga, loodame et see ajastu hakkab mööda saama ja mehed hakkavad end väärtustama ja ei uputa oma elu pudelisse.

noh ühes teises teemas juba mainisin, naised teevad ise väga palju ära et lapse issike oma lapsega enam ei suhteks. tead, vbl halvustavalt tunnevad end need naised kes hingest on valelikud. õige hõlma ei hakka keegi, ka mina mitte. ma olen alati valelikele inimestele jäänud okkaks hinge, nii et kui sa tõesti tunned nii nagu tunned siis mina olen alati austanud naisi kes saavad hakkama, kes ei müü ennast. ma olen alati aususe, selguse poolt olnud!

pikad naised on ilusad ja ongi kõik
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 23:54
kuule, mees, millest selline arvamus, et ennast alaväärsena tunnen! jah, olen isa tütar ja uhke selle üle. tean oma väärtust. valetamisel ei näe mingit mõtet, ajaraiskamine. kas olen ennast sulle pakkunud, ei ole! pole müüdav ega ostetav, täiesti ise elus hästi toimetulev.
sellega olen nõus, et pikad on ilusad, nii naised kui mehed
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 00:10
ise sa ju hakkasid virisema... mina pole sinuga ju mingit teemat aretanud
teema on selline, loe pealkirja. kui sa nii isiklikult võtad, no ma ei tea. pole mina sind tahtnud ega vaja sinu pakkumist...
joo suhkruvett
˅ näita rohkem ˅
1
...
3
4
5
...
9