elmar, ja millest siis mina sinu arvates siin räägin? ikka ju nendest samadest naistest ja meestest, kes nendega suhtlevad.
sa rääkisid siin enne sellest, et mees peaks määrama naise hinna. ehk siis sa rääkisid naisest kui kaubast, mida mees raha eest saab.
kui sellises mastaabis seda vaadata, siis see on inimkaubandus. ega tegemist ei ole naise orjastamisega. orjale antakse mingi hind ja siis vaadatakse, kas teda tahetakse või mida temaga teha.
no ma saan aru, et enamusele meestest, kes selliste naistega suhtlevad, meeldib seda arvata, et nemad määravad hinnad ja muu jne, aga need asjad on natuke vist muutunud.
ja muutunud meeste kahjuks. sealt vist see virisemine tulebki.
enamasti on mehed need, kes virisema hakkavad, et naine midagi neilt tahab, et maksma peab ja neil raha ei ole jne. siis, kui mees naisi valida saab, seni on neil hea ju? siis on mehel raha ja naisega rahul jne. aga siis, kui naisel määrab, oleks nagu midagi viltu.
viltu ongi see, et naina tahab ise keegi olla.
kui naine ei taha orjastatud olla, vaid tahab ise endale tegevusi ja mehi nt valida, siis ta ka tegutseb teisti.
mina rääkisingi sulle, elmar, sellest, et naised teevad vast natuke vahet sellel, kas nemad saavad määrata hinna ja selle, mida nad mehega teha tahavd või teeb selle valiku nende eest mees.
naisele endale on see ise valimise variant arvatavasti veidi etem. kui keegi teine seda naise eest määrama hakkab, siis naisel nagu erilisi valikuid ei olegi. siis tal ei saagi teisiti, kui teeb mehe tahtmist ja on rahul saadud rahaga jms.. ka selle alandusega, mida ta mehelt vastu saab enamasti.
seega, kui tarkadest naistest rääkida selles sfääris, siis ma arvan, et targemad on need naised, kes teevad enne mehega suhtlema hakkamist kindlaks selle, mida nad tahavad - st räägivad rahadest ette ja mitte siis, kui mees on naiselt midagi saanud ja teenus antud. muidugi selline naine ei tea siis, kas mees enam maksab. garantiisid vist ei ole.
kui naine aga tingib ja on teada, et mehel maksta midagi ei ole, siis saadetakse ka mees minema ning naine saab valida endale teise.... või teha hinnaalanduse või midagi. aga kindlam on enne see teada saada.
need teised naised, kes ette ei uuri, ongi rahata ja ega nad vist eriti ei vali ka, kellega nad suhtlevad, saavad tunda alandamist jms. mehed tarvitavadki selliseid kui vahendit, aga mingit hüvitust vastu nad ei saa - kes siis maksta tahab? enamus tahab ilma rahata saada.
selline on minu arvamus ja arusaam sellest asjast.