Ma ei saa absoluutselt aru siinsetest ja üldiselt meestest, kes üksinda kepinäljas on ja raha eest seda korra aastas saavad, kui kerjamine lõpuks edukalt läheb.
Nagu palju mõistlikum oleks endale suhe muretseda, kus saab seksi nii palju kui tahad, millal tahad. Mure murtud. Ja loogiline on, et ükski suhe ei kesta igavesti ja säde kustub. Pole probleemi. Otsid uue suhte ja hakkab otsast peale jälle kõik. Ma ei saa sellest meeste seksipuudusest aru.
Ma ise mitu aastat tõmbasin ka niisama ringi ja no täiesti ammendatud on see teema minu jaoks. Absoluutselt mitte mingit vahet ei tee, kes kepib. Kõik on ühesugused. Megaigav. Ma ei saa sellest üheöösuhte-teemast aru. Ok mõned korrad elus, aga nagu pidevalt pikka aega...hullumeelsus. Ma tahaks nagu kvaliteeti ja põnevust ja kirge kah. Üheöösuhtes või võõraga seda ei ole, sest ei tunne inimest, mis meeldib ja mida eelistab jne Ja nagu ei huvita ka. Füüsiliselt on enam vähem ok jah, aga muidu mingit tegelikku kvaliteeti pole ning kuna ei tee vahet, kes sees on, siis leidsin, et otsin pigem ühe mehe, kellega ka kvaliteeti nautida.