Jah jfjm-il on õigus, et 45+ on just see iga, kui naised hakkavad endast nooremaid vaatama, aga oma kogemustele toetudes suurem osa jäävatki neid ainult vaatama ja kohtumisteni ei jõuta kuna nad on tõesti valivamad ja ettevaatlikumad ja kui jõuda nendega kirjateel kohtumise kokkuleppimisele kiputakse vastama "et ei tea veel vist veidi vara, pole veel päris kindel" vastuseks sellel olen vastanud et ega me abielluma ei hakka. Sellest ongi raske aru saada kuna meil ju ühised soovid et lihtsalt aegajalt kohtuda ja tutvumis eesmärgiks ju meil mõlemal ankeedis seks, minul soov 40+ ja naispoolel soov kohtuda kuni 40?
Hiljutine kogemus ühe kirjateel suhelnud 45+ naisterahvaga oli väga meeldiv ja tore ning kui jõudsin tõenduseni et ega väga pikad kirjavahetused kuhugi ei vii siin saidil, siis sain vastuse, et pigem vastupidi, et tema kõige kirglikum seks oli peale kolme aastast kirjavahetust, näidake mulle meest kes siin kavatseb kolm aastat naisega kirjutada et siis temaga seksida
Kui ma praegust valin saidilt välja 49a. naise kellel on pildid endast ja oma kehast, mis on veel väga ahvatlevad ja ankeedis on kirjas et otsib sekssuhet ning kirjutan talle ja kui ma peaks temaga kolm aastat kirjavahetust siis suure tõenäosusega 52a.-selt pole see keha enam see mis on ta praegust, et pigem kui kohtuda siis praegust ja praegusest hetkest kolm aasta, et nautida seda mida veel on nautida
.
Tõsi on see et 40+ naised otsivad midagi püsivamat ja kindlamat ehk siis elukaaslast, aga antud lehekülg on selleks muidugi väga vale koht ja neil naistel see ka kirjas, et soovivad kooselu või püsisuhet, aga minu jaoks jääb arusaamatuks see, et kui kena daam soovib luua püsivat seksprtnerlus suhet endast noorema mehega, et 2-3 korda kuus voodit tuulutada ja umbes peale 10-15 kirja mis näitab et jututeemat on ja sobivus ok , selle voodi tuulutamiseni ei jõuta kuna ...........
Et kui mõnel on mõni teooria sellele müsteeriumile siis anna, aga teada