mille üle sa vaidlet? selle põhjus?
sinu rahustuseks ütlen siis, et tõepoolest on lõpetatud suhted nendega, kellest on selgunud, et tegelikku ja õiget sõprust nendega polnud. kahjuks. tõelised sõbrad jäävad. kaovad kõrvalt need, kes seda pole. pole ju midagi keerulist selles. aga omad tõekspidamised ja õigused on meil kõigil ja see on õige, nii peabki olema. sõbrad on samuti omaette isiksused oma elude ja arvamustega. keegi ei pea 24/7 service režiimis kättesaadav olema, keegi ei peaks sellele vastugi. võimalusi luua selleks ja täita neid on hea, aga eelduseks mina seda sõbrale ei seaks. egoistlikele ja ühepoolsetele, ainult endast lähtuvatele eelistustele suhet mina ei rajaks.
sul olid siin mingid omad kahtlused selles osas, kas mul on õigeid sõpru olnud ja kas ma oskan õige sõber olla, aga mina pole siiani eeldanud kelleltki, et ta ainult minu päralt oleks. minu tingimused (kehtib meestele) on õrnalt kohustuslikud, aga mitte kohustavad, nad on samas vabadust teisele andvad. kõik mu sõbrad võivad kinnitada seda. sama kehtib ka neile. ma vajan õhku suhete vahele, meile kõigile on õhku vaja. ka sõprade vahel eksisteerivad mingid piirid - olgu või väikesed. seda ma oma mõtetega öelda tahtsingi.