Kuidas ei ole tõde olemas, iga inimese enda tõde ongi tema tõde. See kas see tõde ka teiste inimeste tõdedega valideerub, ei ole tähtis. Artiklis mees arvas nii nagu seal kirjas on ja see ongi tema jaoks õige. Need on tema kogemused, tähelepanekud. Mina osaga olen nõus, osaga ei ole, seepärast selle mehe jutus või selle artikli kirjutaja (naine) lause oligi minu jaoks hea kus ta ütles: "Selle mehe jutus võib olla iva".
Nüüd sa väidad, et tõde pole olemas, mille alusel?
Miks sa eemaldud ise omaloodud teemast ja kukud jumal teab millest filosofeerima? Räägi teemast, ise tegid, ju pakkus huvi.
Kui sa ise ei suuda isegi oma teema lõikes mõelda, kuidas sa saad soovitada teistele seda mõtlemist?
Vastuoluline kuidagi.
Kui nüüd tulla artikli juurde tagasi... minuarvates pole inimesed võimelised emotsionaalselt kogema suurt kirge ja tõmmet koguaeg vaid seda kogetakse kord paar aastas või mõnedel isegi kord 10 aasta jooksul. See kõik oleneb inimene enda avatusest. Kõigile meeldib unistada ägedast seksist ja kui on seda kord kogetud, siis üritatakse seda uuesti kogeda või isegi latti tõsta. Seda juhtub elus vähe ja seepärast ollakse pettunud, aga tuleb pigem leppida paratamatusega. Pigem elus saabki seda head näpuotsaga, tavaliselt peoga ja jama kühvliga.