Noh, miks ma nii räägin - sest et tean. Ikka sõbrad käivad ju külas üksteisel. Ma tegelt olen ennegi mõnusa filmivaatamise ajal või õhtusöögi ajal tabanud endalt kahtlaseid pilke - ja neid ei saada mu oma naine, vaid sõbra oma.
Miks ta seda teeb, ma küsin endamisi... Tal on kõik olemas, raha, normaalne mees, auto, kodu, ilmselt ka seks..aga ju siis mitte nii palju või nii hea, kui ta tahaks.
Igatahes viimane kord oli siis nii, et tähistasime aastavahetust sõbra pool. Terve õhtu jooksul olin muidugi ohtralt seeni ja praeliha vohminud, ja ilmselt seetõttu ei hakanud naps ka nii pähe, kui teistele. Võibolla olen lihtsalt kangem mees, ei tea...
Ok, kõik olid magama läinud, kaasa arvatud mu naine, paar teist külalist, kes jäid ööseks sõbra juurde, ja sõber ise samuti.
Istusin siis keset ööd teleka ees, vaatasin tujurikkuja kordust. Järsku tunnen, kuidas keegi hiilib selja tagant minu juurde, ja hakkab katsuma, lükkab käe särgi alla. Olin kusjuures jumala kindel, et oma naisel tuli pissihäda või joogijanu, ja lisaks ka veel kepiisu...
Ei. See oli majaperemehe naine. Ma lükkasin küll käe eemale, aga ma olin ka vastu õhtut suht uimane seal teleka taga, ja tuleb tunnistada, et ma ei saanudki aru asjade käigust enne - kui mu türa oli ta suus. Raisk, mõtlesin ma...kui nüüd vahele jään, on kadunud nii parim sõber kui ka oma naine. Samas teisest küljest oli ilgelt mõnus niimoodi ootamatu blowjob
Kuulatasin, majas oli täielik haudvaikus - ei tasu ikka juua niipalju, mõtlesin ma, nõrgad...
Ja nii ma mõnulesin seal diivanil, kui ühel hetkel tundsin, et nüüd tuleb...Ja tuli - tuli nii, et ta juuksed olid täis, nägu oli täis, ja isegi vaip oli täis minu spermat. Ja siis ma ütlesin: "Sa oled ikka paras lits küll, raisk!" Ta punastas, ja kadus teisele korrusele...ilmselt läks pesema, ja siis hiilis oma mehe kaissu, kes oli nii juua täis, et ei saanudki aru, kellega ja kus ta üldse magab...
Ei tea, kas tegin õieti, et talle nii ütlesin, või oleksin pidanud tänama, et ta mul paugu lahti imes ja kiitma tema suuvärki?