torlu, mulle tundub, et sa said Aike tekstist natuke teisiti aru. selle naiste teemaga sa nüüd küll liialdasid.
mis puutub raha teenimisse, naistesse, alaealistesse ja muusse, millest siin ennast häirida lastakse, siis mul on teine unistus - selle asemel, et kedagi avalikule hukkamise saata, ma tahaksin näha kunagi kedagi tunnistamas seda, et ta on ka reaalselt tahtnud midagi muuta ja paremini teha (nt alustades endast) – et on tahtnud parandada suhteid naistega/naisega... et on muutnud teise situatsiooni (kas rahaga vs millegi muuga), kuna tahtis seda muuta... vs on pannud kellegi lahti ütlema mingist teenistusest
selle pärast, et ta ei taha näha teda siin ennast alandamas, müümas vms.
vahelduseks.
vahelduseks oleks huvitav teada, kas siin on ka kedagi, kes on tahtnud teha midagi kellelegi niisama – teenimatult, midagi teiselt vastu saamata. tundub, et see „mina sulle – sina mulle“ teenus häirib kedagi, kuid selle muutmiseks ei tehta midagi.
ma tahaks, et need, kes siin teiste süüdistamisega „maailma parandavad“, kaaluksid enne seda. vahest annab enda muutmine paremaid tulemusi.seda halvasti varjatud enesehaletsust ja teist äärmust - küünilisust on nähtud juba küllalt, ehk aitab sellest