sisalik: Kas tõesti sai sinuga oma figuuri üle arutletud?
Tõsi ka w, ise küll ei mäleta. Tulid minu kontole uut pilti kommenteerima, sulle jäid ette minu silmad ja nendealused, miski nendes sulle ei meeldinud, selle jama peale sai sulle vastatud et tore et minu säravad silmad ka sinu meeli on hellitamas ning et tänu neile leidsid tee kontole jne, mille järgselt sai sind blokitud nagu ka ise selleks soovi avaldasid
Kuna minu kuulutamine näib paeluvat lisaks sinule ka teisigi kodanikke ( Natureboy vist võttis mõni aeg tagasi sellekohaselt sõna ) ning jätkuvalt tuntakse erutavat huvi minu suhte staatuse võimalikkuste kohta siis tõe huvides ja avalikkuse uudishimu rahuldamiseks avaldan et: JAH, ma olen leidnud enda jaoks otsitava ( d ), tõepoolest kuulutasin pikalt ja otsisin toredaid tutvusi, tahtsin leida normaalseid inimesi enda ellu kellega annaks ka muud peale sugutegemise ette võtta. Need 2 inimest ka leidsin
, nüüdseks mõlemiga korduvalt kohtunud, reisimas, kinos, kohvitamas ja söömas käinud-lühikese ajaga niipalju jõudnud
Mõlemiga suhtlus kestab ja näib jätkuvat
Seega jah, kinnitan et saidilt kus avalikult liputad ON võimalik leida vahvaid ja toredaid tutvusi kes sinus ka muud kui lihakeha näevad. Loodetavasti sai kasutaja sisalik321 oma uudishimu rahuldatud