Natureboy: Kas midagi kuskil kihvatas?
Vastad ju suisa ise oma küsimusele, tsiteering: " siis normaalse tutvuse leidmine võtab ikka aega ".
Seda minagi, oleme ühel nõul
, milles probleemi näed?
Kui kuulutad ja otsid, ju siis soov selekteerida vähegi normaalsemad inimesed välja, seda sellisestki kohast nagu seksiportaal
Sinu, kui mehe jaoks on tähtis naise välimus?
jällegi tuleb nõustuda, seega ei tuleks sulle uudisena et ka meie, naiste jaoks on tähtis mehe üldfüüsis, seksikus, tõmme tema vastu, sellist inimest leida kes vastaks enamiku sinu nõuetele, on raske nagu sa isegi möönad
Kirjutad: " Enne ikka väike sõprus ja siis näed edasi kas tee viib voodi või hoopis kuhugi mujale ". Jällegi tuleb sinuga nõustuda, sa nagu ekspert
Nagu mõistaksid, samas aga tundud täiesti mõistmatuna
Seega vastusena sinu järelepärimisele: Jah, ma kuulutan ja otsin, olen kohtunud siit paljudega. Hetkel kogun läbi kuulutuste toredaid, asjalikke ning lahedaid inimesi, chatime, vestleme telefonitsi jne, olen ka selle konto aegu kohtumisi teinud ning praegugi välja selektinud mõne huvitava tutvuse ning kui leian et inimene on minu jaoks huvipakkuv, mind austav ning lugupidav, tore ja vaimukas, miks mitte minna reaalse kohtumiseni, ei otsi siit suhtluseks vaid ilueedisi ja playboysi, igati valmis igasugusteks kontaktideks
Loodetavasti sai Natureboy ammendava vastuse