teiseks, sind huvitas, et kas mina enne mehega kohtumist vaatan tema suguelundi pilte?
tead ei vaata, pole pilte vahetanud ja mul pole ka selliseid saan kokku ja kohe ke....in suhteid olnud. seni pole ka pettumusi olnud selles osas veel, on olnud „paras“, sest olulisem on olnud inimene.
pealegi, kas selline otsekohesus naistelt, et pane mees enda m..ist pilt siia, siis ma vaatan ja vastan sulle, kas sa partnerina mind erutad ning kas ma tahan sind panna või mitte, pole mehele alandav ja labane?
sina kui m..... viidud m...iga samale tasemele, samastatud sellega.
kui ma mees oleks, siis mulle oleks selline suhtumine alandav ja ma saadaks pikalt naise, kes mind ainult k...pijana pidada endale tahab (ma ei oleks
buddy ka) ja kellele peale peenise muud minust ei leia. kuidagi piiratud oleks see seks siis, ei suuda erutuda ta peale. kasutagu vibraatorit.
kui naise poolt vaatame seda asja, siis oleks hea, kui mees natuke meeldib - ei ole nii kole, et vastu hakkaks.-, aga samas, kui peenis pole see pikkus, mida vaja on, siis ei pea ta ka ju meest pikemalt tahtma ega temaga seksima, ega? sest enne ikka vaatame meest altpoolt ka, et teaks, kas me üldse selle kellegiga suhelda tahame. kui tal seal all midagi pole, siis next, please.
kas sa ise parma lepiksid sellega, et kui sulle naine meeldib - nii kehalt ja oletame, et ka olekult, aga sinu peenis talle ei sobi ja sinu isik kedagi ei huvitagi? ei solvuks natuke?
kas sa tahaksid mehena olla kohe pikalt saadetud või paned enne oma isiku sobima ja siis loodad, et ka peenis teisele sobib (olgugi et polnud see pikkus, mida taheti)??
ma arvan, et sa valiksid mehena teise variandi ega lepiks sellega, kui sind pikkuse pärast ei taheta või mis tahes naisele seal ei meeldi.
vaidle vastu, et see nii pole!
sest vaata, kui sa ise tahad, et sind enne isiksuseks peetaks ja tahetakse kui meest ja ainult sind, sinu olemust ja alles siis sinu peenist, siis milleks mingite parameetritega laiata ja eeldada, et keegi neid teada tahab ja sinu peenist sinule eelistab??
ei saa teie soovidest mittekuidagi aru.
mida te siis naistest tahate saada?
kas naisi peaks erutama rohkem teie isik, teie olek ja mehisus, teie keha ka või ainult teie erekteerunud ihuliige või tahate kahte asja korraga saada - nii peenise sobivust kui ka oleku sobivuse kinnitamist?
kui sa kuulutad naistele, et loeb pikkus/kuju ja vaadake seda ja pakud seda suhtlusmudelit naistele, siis loebki ainult see ja asi otsustatud ning enam pole midagi sul vaielda ja paremaks sobitada. mis ei sobi mehele naise juures, ei pea ka sobima naisele mehe juures! miks peaks naine oletama hakkama, kui ta saab pildi pealt kontrollida sobivust. kui kontrollite teie, siis kontrollib seda ka naine. miks ta halvemas olukorras peab olema.
ma tahan ka erutuda mehe pildi peale, mitte kogu aeg arutleda, kas on tal siis peenist või ei ole.
kui piirid peavad olema seksis avatud ja pildid avalikud ja üleval, siis olgu sama ka vastu pakutud. kui kauplema hakata kehadega, siis kaupleme kahepoolselt. muidu mina ei seksi. vat.