tõlgendamise erinevus. kõigil on mõttes mingi vaste mõnele mõistele ja vastatakse sellele, olenevalt enda elukogemusest või sellest, mis parajasti kellelgi muret teeb. mul oli mõttes midagi muud, aga olgu, arutleme siis edasi.
parma,
ma tuleks tagasi su vastuse juurde, kus sul seisis, et kui seksi sellises olude sunnil kokku pandud suhtes poleks, siis laguneks see kohe ära. aga kuhu jääb siis see olmeline materiaalne pool, mis enne paari koos hoidis ja mille pärast ühiselt pingutama pidi? või paari lapsed ja muud ühised huvid? kas seksi puudumisel enam see ka ei hoiaks enam paari koos? seega seks on ikkagi sinu arvates see, mis otsustab suhte koos püsimise, mitte see muu ühisosa? siis on ju suhe ebakindel, kui asi on ainult seksis. mulle tundub nii. ja ongi enesele peale sunnitud elu. kui poleks seksi, siis oleks suured probleemid kohal.
minu küsimus seksi kohta oligi püstitatud selle plaaniga, et kui on teada, mille pärast koos ollakse ja need asjad, mida suhtele juurde oleks vaja - st seks, et keegi puudust ei peaks kannatama, siis kas selle poole ära langemine muudaks koheselt suhet ja viiks lahku või peetakse siiski muid asju seksist olulisemaks ja leitakse muu lahendus.
kui vastus on jaatav ja siiski seksi pooldav, siis kas sa mitte ei looda liigselt selle alternatiivi peale, mida seks pakub? oled kindel, et saad aastaid nii lahkuminekuga viivitada?