Foorum
1
...
5
6
7
...
12
2012-07-04 21:24
võib ikka seksida. Rex on vägev pesupulber
Aga jooksust saad sa midagi sellist, mida seksist mitte kunagi, kuid selles on sõnadega võimatu kedagi veenda, kes ei proovi, jääb lihtsalt ilma ja elab õndsalt lõpuni, ilma et teaks, et millestki ilma jäi
˅ näita rohkem ˅
2012-07-04 21:30
Olen proovinud joosta. Ei saanud midagi.
Seksisin, sain hea enesetunde.
Kes ei proovi seksida, see jääb lihtsalt ilma ja jooksb õndsalt elu lõpuni, ilma et teaks, et millestki ilma jäi.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-04 21:38
Kui ei tea, et oled millestki ilma jäänud, siis pole ka midagi kahetseda, sest kahetsetakse seda, mida teatakse.
Mykhan, kas sex ja rex on sama vägevad
˅ näita rohkem ˅
2012-07-05 01:01

ma hakkan saama aru sellest, millega siin õieti tegu siis on. keegi vist tõesti ei salli seda „enda keha liigset kulutamist“ (loe: pole eriline spordi ja trenni pooldaja) ja nüüd püüab leida kümme põhjust, miks teised ei peaks sellega tegelema. toimub lihtlabane enesele õigustuste leidmine. tõestamine, miks minu valitud „ala“ on parem kui sinu oma ja miks on parem selle kasuks teisest loobuda. põhjused loobumiseks. ja põhjus ise lihtne - mulle see ei meeldi, mida sina teed.
praegu ei tea, kes selle võistluse siin võidab, aga tundub, et „vastasvõistkond“ annab või on andmas vigastustele viidates loobumisvõidu ja teised võivad võiduka lõpuni edasi joosta. võit tuleb koju
˅ näita rohkem ˅
2012-07-05 01:10
kui ikka üks asi kellelegi ei meeldi ja talle ei sobi, siis see ajakulu, mis läheb tema ümber veenmise peale on suurem kui pesukulu ja muud kulud kokku
ja muide tänapäeval on ka pesumasinad olemas. ostad Vjatka
˅ näita rohkem ˅
2012-07-05 09:56
Utha. Siin ei ole võistlust. Praegu on täpselt viikis asi.
Mulle ei meeldi mida sina teed ja sulle ei meeldi mida mina teen.
Sina tõestad lihtlabaselt, et jooksmine on hea ja mina tõestan lihtlabaselt, et jooksmine ei ole hea.

Ühele meeldib seks ja teisele keks
˅ näita rohkem ˅
2012-07-05 14:02
ei olegi mingit võistlust ja ma ei ole ka selle arutlusega tahtnud midagi tõestata. kirjeldan ainult tegevust, kasutasin oma kogemust. ja sina tahtsid siis? tahtsid tõestada kellele mida? kas ma kirjutasin, et mulle on miski vastumeelne/ei meeldi?
ma ei ole seksi vastane. miks peab neid tegevusi vastandama? ma olen selle vastu, et sa need tegevused samale tasemele viid. las iga asi olla omal kohal ja olgu selleks valitud oma aeg - aeg jooksmise jaoks ja aeg seksimise jaoks.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-05 14:16
Aga, kui on üks vaba aeg. Kumba eelistad? Kas seksi või jooksmist?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-05 14:22
Seks- see on samuti kehaline harjutus. Üks kirglik suguühe põletab 200 kalorit- umbes samapalju, kui 15 minutit joosta jooksurajal ....

väljavõte artiklist: http://seemnemaailm.ee/public/1/125_1.php
˅ näita rohkem ˅
2012-07-05 14:26
ärge rääkige jälle nendest kaloritest. see pole ainuke stiimul
˅ näita rohkem ˅
2012-07-05 14:29
mul pole kaloritehulka ollagi, mul on vastupidavust tarvis treenida, südamelihast tugevdada jne. joostes kasutad ligi 70% oma lihastest, kuida seksides lihastegevusega on?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-05 14:34
Vot seksiga on see häda, et kui oled meritäht, siis healjuhul liiguvad ainult silmalihased
˅ näita rohkem ˅
2012-07-05 14:38
seega üks miinuspunkt seksil kirjas
˅ näita rohkem ˅
2012-07-05 14:48
Eks ongi... igaüks valib enesele sobiva...
˅ näita rohkem ˅
2012-07-05 19:06
Seksid eriti koleda naisega ja siis jooksed kiiresti ära
Kolm tegevust korraga kohe.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 00:50
Seks, pervrssus ja jooksmine. Kolm mis kolm!

Ma lihtsalt tegin kirgliku ühte. Sõitsin autoga ei jooksnud ja perverssust ka ei olnud.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 09:49
et sina tahad autosse istuda ja joosta ei taha. võrdlemisi kulukas „spordiala“sul siis endale leitud, kui jooksmisega võrdlema hakata. jalgsi „pikamaajooksu hoovõturajale“ ja siis tagasiteel spurtida oleks tunduvalt funnim olnud ja tasuta peale selle.

teiseks see sinu selgitus perversse tegevuse kohta oli kahtlase maiguga. millised oleksid selle perverssuse sümptomid, kuidas seda ära tunda? perversne ja loomuvastane tegevus see „eriti koleda naisega“seksimine? kui juba „eriti kole“ käivitab sinus sugutungi ja sa seksid temaga, siis mis siin enam kellegi eest minema joosta. kui juba tekib tahtmine plehku panna, siis polnud tegu perversset laadi huvidega (seksuaalse erutuse saamine ja eneserahuldamine eriliselt inetute naiste vaatamisest, nendega brutaalsest seksimisest nt), vaid mingisuguse eksitusega, veaga.. sa tunned vastumeelsust selle tegevuse ees. kui sa aga paned kellegi arvelt selle endale siiski pervessusena kirja, siis kas see oli ainult eksitus või oli see tegu tahtlik ja naudinguline, kuigi sa seda eitad (nt kardad teiste halvakspanu)?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 09:54
Auto kulub. Mina ei kulu.
Joostes kulun mina. Mind ei saa remontida ega uues vastu vahetada. Saab aga see on tunduvalt keerulisem, kui autot remontida.

Perverssus, et seksida eriti koleda naisega. Kõvaks ajab perverssuse tegemine, mitte eriti kole naine.
Sellepärast peab ka siis pärast kiiresti ära jooksma, et äkki hakkab meeldima.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 10:08
sa ei saanud minust vist aru. ma ei räägi mitte amortisatsioonist ja sinu väärtusest, vaid rahast. saan aru, et banaalne teema, aga tarvilik ja teil endil mehed on see mure pidevalt huultel olnud - oleks, saaks raha, siis seksiks jne. pakun tasuta ja sa lüüakse kartma - kulud ära. mis ei tapa, teeb meid tugevamaks.
mulle meeldivad mehed, kes ei karda kuluda. väärtuslikumad või nii

perverssuse tegemine? ja see seisneb milles? ma ikka ei saanud aru. hoiakus, et vot nüüd teen midagi perversset? ja mille jaoks see eriti kole naine siis veel vajalik on, kui ta ei eruta. kasutu atrbuutika
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 10:14
Pmst kasutu atribuutika jah. Rohkem nagu visuaalne abivahend.

Tasuta asju ei ole olemas!!!!

Isiklikult mina kulutan raha tegemiseks ennast vähem, kui tasuta joostes kuhugi.
Samas lisab ka põnevust näiteks auto remont.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 11:05
you have a bad taste, but keep doing what you are doing
mul on teised valikud
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 11:27
Utha. Sina jookse. Vanast peast saad ratastoolis sõita küll ja veel.
Aga mina käin selleleajal ja sind ei lükka
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 12:23
ei sa käi. elektriauto akut laed sel ajal või otsid mugavamat parkimiskohta (invaliidina, osteoporoosihaigena siis).
ja kui sa peaksidki oma istekoha kellelegi loovutama (kangete luudega autosse istuda ka) või nt autostumise vastase suhtumise omandama ning jalgsi liikuma, siis murrad niikuinii jalaluu ja ikkagi oled kolinal ratastoolis.
mis sul lükata. sulle ei saa nii vastutusrikast tegevust usaldada. ma saan ise edasi või palun kedagi teist, kes invaliidistunud ei ole. ja elektrilistesse ratastoolidesse on ka akud sisse ehitatud, seljatugi, puldiga juhitavad jm - et sa teaksid. ei ole nad nii lükatavad enam midagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 12:34
Luud ei lähe joostes tugevamaks.
Liikuda ja süüa tuleb normaalselt. Siis on tervis ka Ok.
Seks hoiab mind vormis.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 12:41
tahad vaielda?
http://www.osteoporoos.ee/ennetus/
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 12:47
kui palju sa päevas käid? nädalas?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 13:07
Iga tunniajatagant 5 korrust trepist.
Ja muid vahemaid kuni 100 meetrit.
Vahel käin ka pikemaid vahemaid. 50km ja rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 13:15
Ilma artiklit lugemata... Üks oluline osa on osteoporoosi ennetamises ja samuti ka juba olemasoleva puhul just füüsiline aktiivsus.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 13:17
Profülaktika.
Ja pärast on veenilaiendid
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 13:19
just, füüsiline aktiivsus. kuidas keegi. mis see jooksuga tegelemine siis on? ei olegi enese aktiivne liigutamine?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 13:24
Kus on see aktiivsuse piir?
Iga päev mingi teatud meetrid joosta? Miks seda kuskil kirjas ei ole seal artiklis?
Järelikult on see teoreetiline jura.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 13:25
mul kukkus vanaema nii kehvasti vaagnaluu endal katki, et jätkaski järele jäänud päevi lamavas asendis ja kui liikuma sai, siis ainult tugiraami abil. ja sedasi päevast päeva voodi ja tualeti vahet. ma olen seda lõppu pealt vaadanud
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 13:31
Jooksmisest... Nooremas eas jah, miks mitte.. aga üldjuhul vanemas eas ja suurema kaaluga inimestele .. vähemalt mulle tundub, et see pole just kuigi tark tegu oma liigeste töökorras hoidmise juures. Pigem siis juba ratas või ujumine
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 13:34
mida tähendab "vanemas eas" senta?
parma, miks peaks veenilaiendid saama? tänu millele need siis nagu tekivad?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 13:36
kaalukatele jah on teised variandid olemas, kehamass on suurem. jalad saavad rohkem koormust
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 13:37
Kui ma vaatan meesterahvaid 50 tuuris ja omavanuseidki.. kellel on selg, kellel põlved .. kellel miski muu haige või paigast ära ja lisaks veel ülekaal.. Niisama kõndiminegi teeb vaeva ja liigesed ei peaks kere massile jooksmise ajal va stu
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 13:46
Liiga kõrge pidev vererõhk näiteks tekitab laiendeid jne..
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 13:51
lugesin ,mõtlesin ,järeldasin - peab ikka 15 aastat noorema mehe ligi võtma
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 13:54
treeningu valik ongi individuaalne. tuleb hinnata oma reaalset tervislikku seisundit ja kui ise ei saa sellega hakkama, siis spordiarst aitab või isiklik treener, kui kellelgi on.
mul treenerit ei ole. mina kavatsen sellega edasi tegeleda, tulgu luumurd või ....veenilaiendid.
http://www.inimene.ee/?disease=s&sisu=disease&did=236&idr=i-n-2xe5p1AHEmvo38NHj2x22f8
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 13:57
Mina kavatsen seksiga edasi tegeleda.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 14:46
kuna see konti ei murra, siis miks mitte
edu
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 14:49
Ja et see kõik teemasse läheks, siis:
Noored plikad jooksevad ringi ja poistel ei olegi kellegagi seksida. Seega läheb loosi vanem naine, kes ei jookse vaid seksib
Nii lihtne see oligi.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 15:11
Suvise kuumusega lebotavad noored plikad rannas ja vanemad naised kükitavad keldris . Jääb arusaamatuks, miks poisid ringi liduvad
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 15:53
vanem naine ei saakski joosta - ei ole lihtsalt seda jaksu enam liikmetes, teevad paigalseisu. st et kergem saada. jooksma hakkavad ainult siis, kui midagi äkilist teha (nt ehmatad liikvele), aga selline edasi-tagasi vanemate naiste jooksutamine muutub jalgadele koormavaks ja ei ole enam ilus ka - veenilaiendid arenevad. teatud vanuses naisterahvaid ähvardab hüpertoonia, arütmia jne. kus sa siis jooksed
aga osad neist jooksevad siiani ringi nagu noored plikad
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 15:58
Vanem naine joosta ei jõua aga seksida jõuab veel küll.
Veel üks pluss seksil juures
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 15:58
sa tahad mu miinustetabeli tasakaalust välja lüüa?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 16:07
Tegtelt tahan ma seda öelda, et sul lihtsalt ei ole seksida kellegagi ja siis lähed vihaga jooksma.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 16:22
meesteviha
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 16:33
või mis vihaga ma jooksen?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-06 16:44
Igavuse vihaga.
˅ näita rohkem ˅
1
...