Foorum
1
...
4
5
6
...
12
2012-06-30 18:18
kas vanus mängib üldse rolli,kohtudes huvitava inimesega,kasvõi kirjutades,kas huvitute siis kohe vanusest,kui tekib klapp,kas siis lõpetate sellepärast,et ta on noorem,Olles avatud ,leides ühiseid 6teemasid millest rääkida ja koos olla,miks ollakse nii kinni selles,et peavad olema üheealised,ka mulle meeldivad nooremad,tunnen ennast hästi ,mulle meeldib romantika ja fantaasia,ja pole pidanud pettuma Kui mehel on noor naine ,siis see sobib,aga vastupidi vaadatakse kohe viltu .Ja kui paljud meist siis on õnnelikud,mina olen küll,võin seda öelda
˅ näita rohkem ˅
2012-07-01 23:27
Ühiskond meie ümber vaatab viltu. kas oled valmis loobuma oma õnne nimel ühskondlikest üritustest?
Näiteks töökaaslased, sugulased, tuttavad või isegi mõnest sõbrannast? Vaevalt. See peab ikka äge suhe olema, mis selle muu ülejäänud maailma viltuvaatamised välja kannatab.
10 aastat noorem? Sina oled viiekümmnene mammi ja temake on neljakümmnene mees. Arvad, et temakse silm ei kisu neljakümmneste tädide poole rohkem?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-02 02:04
oi parma! sa oled veel liiga noor, et kritiseerida seda Mina olen Meelas Ingeliga sama meelt Mis peaks mulle minema korda kellegi teise arvamus? Ma ka olen muide üle 50-ne mammi ja temake on ka 40-ne?? Ja mis siis?? Ma tantsinn kui vajha maratoni, ma jooksen võidu, ma käin metsas marjul kui vaja ja usu mind! Ma suudan ka rohklem kui 40-ne mees
˅ näita rohkem ˅
2012-07-02 10:13
vanuses 40 - 50 on väga einevaid inimesi... mõni 50 on noorem kui teine 35 ... olgu siis mees või naine ....
˅ näita rohkem ˅
2012-07-02 14:06
Sirruke. Ühiskonda ei huvita sinu võimekus. Sa ei käi ju füüsilise testide tulemused näpuotsas, kõigile näitamas.
Vaadatakse vanuse vahesi ja kohe ongi arvamused arvatud.
Tahad öelda, et sa ei ole sellega kokkupuutunud?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-02 14:37
Kuulsustel ongi poogen ja neil on tähtis ka olla tähelepanus.

Samas ollakse ninapidi kinni vanamoodsates kommetes (näitkes alati küllaminnes peab midagi viima), siis miks selles vanuse värgis ninapidi kinni ei olda?
Pus sküsi oma vanaema käest, et mis ta arvab selle vanuse vahe kohta?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-02 16:15
Füüsiline vorm on hea kui on aga pärast viitkümmet ta võib üsna kiiresti kaduda.
Mehed vanuses 40 ei kiika veel palju nooremaid.See tuleb hiljem meestel ja see ajabki naised teinekord närvi
˅ näita rohkem ˅
2012-07-02 16:24
kui vanalt elmar siis sinu meelest mehed nooremaid vaatavad? milline oleks see sobiv iga? ka 30ndates mehed vaatavad endast kaks korda nooremaid naisterahvaid. äkki pole see piir nii kindlalt paigas? lihtsalt ollakse harjunud selle teadmisega, et see juhtub hilisemas eas
˅ näita rohkem ˅
2012-07-02 16:40
kui rääkida vanusest ja füüsilisest vormist, siis vaadates merlene otteyt on kõik standardid pea peale keeratud, ma ei usu enam kunagu ühtki numbrit.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-02 16:41
30-mne aastasele mehele sobivad kõik vanusegrupid.Sellises vanuses on sex ühtemoodi hea enamasti kõigega.Mingit vanuse piiri pole olemas millal endast nooremaid vaadatakse.Minu puhul ta tekkis küll siis kui omamaealine naine enam sekis vastu huvi ei tundnud ja teheke või tina aga naiste seksitahe kustub varem kui meestel ja see ei käi koos füüsilise vormiga.Naised kepsutavad ringi veel kõrges eas,reisivad,tantsivad aga sexi netu
˅ näita rohkem ˅
2012-07-02 16:44
linnalegend
˅ näita rohkem ˅
2012-07-02 19:09
58a oli veel igatahes seksitahe olemas. Ma ei kommentaari.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-02 19:43
Ma ei maksa neid erandeid välja tuua,kes spordis pikalt osalevad.Ostetakse endisi sportlasi sisse,et teatenelik välja panna.
mykan kui sul ühekorra südamerütmihäired käes on siis räägid teist juttu.Tippsport ei taga pikaealisust.Olen ise ca 25 aastat pikkmaad jooksnud.Mina vahel võrdlen jooksutrenni joomisega Jooksmisest saad kätte mingi laksu nagu joomisest,erinevus on aga selles,et jootik vajab hommikul peaparandus,jooksja aga uut jooksu
˅ näita rohkem ˅
2012-07-02 20:25
Miks ei maksa. erandid ongi sellepärast väljapaistvad, et ei allu reeglitele. Tead sa veel mõnda 52 aastast sprinterit, tead sa üldse kedagi 52 aastast, kes jookseb 100 meetrit alla...noh, 12,5 näiteks. Ja panid sa tähele, milline ta välja nägi. Ma ei väida küll, et see on tänu tippspordile, või hoolimata tippspordist, aga igatahes vägev tibi.
Tippspordist võib muidugi jääda ka tüsistusi, aga kas sa oled kindel, et kui sa poleks oma pikka maad jooksnud, oleksid täna samas vormis. Võibolla oleksid palju hullemad rütmihäired.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-03 08:42
Muidugi maailmas teadaolevat on 96-aastane meees,kes maratoniraja täismahus on läbinud.Naiste kohta mul andmed puuduvad.Sellistel jooksudel pole enam mingisust võlu,kes läbi häda 7-8 tundi maratoni rajal pingutab ja läbi häda ka ükskord finiÅ¡i jõuab.Lühimaa jooks on midagi muud kui tal looduse poolt teatavad eelised selleks antud on.
mykan,soovitan sul ühe raamatu läbi lugeda,mida Soome jooksukuulsus Lasse Viren kogu tõde jooksu kohta kirjutas 80-netatel aastatel kirjutas.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-03 09:35
Kas kiirus on ka tähtis?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-03 09:46
kellelt sa küsid?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-03 10:02
Lasse vireni raamatut olen lugenud
˅ näita rohkem ˅
2012-07-03 10:15
Jooksjatelt küsin. Kas tähtis on kiirus, et täie pasaga kiiresti lõpuni jõuda või peaks olema pärast jooksu veel võimeline tundaega seksima ka?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-03 10:53
Parma, piisab paarist kuust regulaarsest jooksmisest, kui su keha hakkab sulle ette ütlema "mispasaga" lasta. Alati tasub oma keha uskuda.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-03 13:43
Mis seal uskuda. Öösel korralik seks teha, ei siis ole järgmine päev mingit jooksjat hommikul näha.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-03 18:19
igapäevasest keppimisest saab siiber varsti, jooksmisest ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-03 18:23
kui jooksjatelt, siis las elmar, vana pikamaajooksja annab oma kommentaari sellele
või mikhan. mikhan on ka ilmselt pikema kogemusega jooksja kui mina.
mina kiiruse peale pole teinud. ma kiirustamisest naudingut ei saa. ma naudin tegevust ennast, olemasolevat koormust ja keha reaktsioone, enese ületamist. ütleme, et ennast siis. head enesetunnet. parim enesetunne tuleb siis, kui kiirus on paras.. ei kiire, ega aeglane. annab ise teada, mis talle meeldib.
hinge kinni jooksnud ei ole... st et arvatavasti jaksaks ka peale seda seksida.
kas parma peab jooksmist seksimise aseaineks?
üldiselt on nii, et igale isikule jagatakse tegevusi tema võimete kohaselt. mina seksida ei oskavat, nagu mulle juba siin selgeks tehtud on, seega teen seda, mida suudan ja milleks mul võimeid on. kes teab, mida kõike ma võin teha
˅ näita rohkem ˅
2012-07-03 18:35
ei, mu kogemusel on auk sees, ei saa joosta, kondid murtud
aga kogemus ongi täpselt selline, kui püüad jooksust ead enesetunnet, valid jõuohase distantsi ja tempo, lippad, ja kui vahepeal tuleb tuju, teed mõne kiirenduse. Mõne aja pärast hakkab vorm tõusma justkui iseenesest. Ja jõuad seisundini, kus jooksu vahele jätta ei taha, seksile võid vabalt vahe sisse jätta
˅ näita rohkem ˅
2012-07-03 18:56
ma teen iga päev nii 40-45 minutit trenni ja mulle on see pikkus ja koormus paras. distants on kogu aeg sama, aga ka reguleerin vahepeal natuke kiirust, vahel teen rajale jonkse sisse ja „puhkepause“. jalutamisega just rajal ei tegele, aga enne jooksmist käin keha „soojaks“ ja siis. hommikul muud soojendust ette ei tee. mulle see sobib. ja peale jooksu venitust ja paar harjutust.
jah, ma ei ole eriti kaua praegu seda rada teinud, aga juba on tunne, et tahaks tagasi minna. päeval ka tunned. enne olid kuuest ärkamised rasked ja ma pole üldse hommikuinimene olnud, aga praegu hakkad ise juba tahtma. tekib vajadus. tunda seda, kuidas veel magav keha pikkamisi energiat juurde koguma hakkab.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-03 19:27
Ma teen ka enne seksi keha soojaks. Vahel ka väikseid jõnkse. Kiirendan ja muudan tempot. Peale teist "jooksmist" on vorm ka kohe parem ja saab pikema otsa võtta. samamoodi ei tee seda ka ajapeale, vaid naudin tegevust ennast ja kehareaktsioone.
Riietumise ja ilma pärast ei pea muretsema. Sobib iga riidega ja iga ilmaga teha.
No on jooksmine ikka parem veel?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-03 22:44
parem mitte ja nad ei ole ka võrdsed, kuigi on võrreldavad, aga mulle jooksmine sobib. meeldib oma keha praegu koormata ja pingestada. mida kangemad lihased ja mida rohkem hingeldama paneb, seda parem. vastupanuharjutus.
ja tuult juustes ei asenda miski, parem kui ventilaator. kergelt valutavad liigesed ja muud jooksust saadud kergem vigastused on ka nauditavad. pehme voodiga ei ole need asendatavad. masohhist
˅ näita rohkem ˅
2012-07-04 08:48
Mind ei sunniks vist surmaähvardusel ka hommikul jooksma... tegelikult ega vist õhtul ka.....
˅ näita rohkem ˅
2012-07-04 08:58
Ega kõigile ei sobigi jooksmine.On ju muid spordialasid küll,mis kehalist koormust annavad
˅ näita rohkem ˅
2012-07-04 09:17
selle pärast ma seda teengi, senta. aasta kaks tagasi ei oleks ka keegi mind suutnud kuuest üles peksta ja välja ajanud, ähvardamine poleks ka aidanud. mugavus ja turvalisus olid olulisemad. ja kellele neid nihestusi vaja on. nii ma venitasingi jooksmise alustamisega. sisimas teadsin kogu aeg, mida ma pean tegema ja plaangi oli olemas, aga ma ei teinud selleks mittemidagi. ma olen paljudest asjadest loobunud. liiga paljudest, et ma saaks seda endale lubada. teiste huvides on ka jah loobutud, aga rohkem olen seda teinud ise. ma ise oleks pidanud rohkem tahtma. teades ennast, olen kartnud alustada, vastutada, hoidunud tegutsemisest (on mingi piir, millega ma rahuldun ja alla selle tekib masendus), poolikuid asju endale „kappi“ kogunud jne. see pole elu. otsustasin, et enam nii ei tee.
praegu nt hommikul jooksin lonkava jalaga. mitte palju, vaid kergelt valusaga. aga
kui jooksmise ajal sellele valule ei keskendu, siis varsti see kaob ja sa ei tunne enam midagi. see ongi enese ületamine. loomulikult peab seda tegema normaalsuse piirides ja nõnda, et kasu asemel endale rohkem kahju ei tee
˅ näita rohkem ˅
2012-07-04 09:34
No ja siis oled uhke, et said ennast vigastada või?
Milleks tõmmelda üldsegi, et ninast veri väljas.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-04 09:52
Koormus... Palun väga.. mul on vaja 5m2 puid riita laduda ja enne seda sama palju õuest kuuri alla tassida... Lisaks veel 500m2 muru käsimasinaga maha lükata iganädalaselt ja kokku riisuda ja ära ka tassida ja kui see tehtud siis oleks üle päeva vaja 80m2 põrandat puhtaks kraapida ja pesta 20 lapse ja 5 looma järelt... Kui sellest kõigest natuke aega üle peaks jääma siis ma vaataks hea pilguga kuidas tegija veel jooksmas jaksab käia
˅ näita rohkem ˅
2012-07-04 12:13
parma, need vigastused pole nii olulised võrreldes rahuloluga, mille sa saad. mulle see enam ei loe. paar kriimustust või mingi kerge nihestus. see pole midagi. nii palju olen ma praegu enesekindlamaks muutunud, et ma suhtun sellesse juba stoilise rahuga. vigastus ainult aitab meeles pidada seda, et ma olen elus ja tunnen kehas valu, et olen haavatav nagu teisedki ega pea vigade tegemisest hoiduma, ennast tugevamaks teistest pidama. vigu on ka vaja teha ja viga on ka vaja saada, aga ma saan nendega hakkama. see on võitlus endaga. see võrdub eluga. teised ei peagi sellest aru saama.
ja praegu on vara mingit uhkust tunda, sest ma pole eriti midagi teinud selleks, et endaga nii rahul olla - uhke olemise jaoks on palju enamat vaja, mulle on-, aga ma teen.
ja mis puutub veel vigastustesse, siis kui me keskenduks ainult enda vigastustele ja sellele, kui kaitsetud me selle vastu oleme ja mis meist saab, siis jääksid paljud olulised asjad pooleli ja tegemata. ma arvan, et mul ka ja ongi jäänud. selle pärast las nad olla. luumurd ei ajaks ka mind pikali. mingiks ajaks oleks tegevus seiskunud, aga ka see toob surnud punktist edasi. see ei ole lõpp.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-04 12:24
Niisama asjaeest teist taga enda vigastamine ei ole mõttekas. Pane nöörsaapad jalga, siis ei vääna jalgu välja.
Tore, kui jooksmiset rahuldust saad. Igal lollil oma lõbu. Kes seksib, kes jookseb, kes laob puid, kes onaneerib veebika ees.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-04 12:25
ma oleks ülimalt rahul, kui mul oleks oma rohtu kasvanud aed ja laste poolt ära tallatud muru, mida peaks hommikuti oma punase või rohelise muruniidukiga niitma. või loomad, keda sealt minema ajada. puukuur sobiks ka ja puude edasi-tagasi tassimine, tule tegemine ahju. ja nii edasi. rahmeldaks ja oleks rahul oma eluga, mis siis, et see sisaldab sellist vaeva, aga sellel oleks sisu. kuna pole neid asju, siis peksan ennast hommikul unise peaga jooksma ja naudin seda.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-04 12:27
nöörsaabastes ei saa joosta, pole mugav. teiseks asja eest teist taga ma seda ka ei tee. kirjutasin just, miks.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-04 13:17
parma, miks sa nii negatiivselt sellesse suhtud? millal sa ise viimati millegi nimel pingutasid, kogu hingest ja elu eest? ja mitte seksi saamiseks. kas on sellist tegevust, kuhu ei oleks seks kaasatud
˅ näita rohkem ˅
2012-07-04 13:40
Negatiivselt, et milleks enda keha liigselt kulutada? Sporti võib teha aga mõistlikult. Vahel natuke joosta ei tee paha aga igapäeev mingi jube "trukk" kehale peale panna. Ei ole mõistlik.
Saabastega on väga hea joosta. Teed sda merejaöaväe jooksu. Jalalt jalale kukkumist. Aeglaselt liigud edasi aga selle eest oled võimeline veel pärast jooksu kohe seksima ka.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-04 14:15
Jah,eks inimene pole jooksutrenni tõsiselt teinud,vaevalt tal saabki kunagi arusaama sellest võlust olema.Ka need pühapäeva suusatajad ja tervisejooksjad,kes siis tegelevad kui aega üle jääb,vaevalt sellest mõnu tunnevadki.Kedagi ei tohiks sundima jooksma.Inimene leiab ise endale ühel hetkel sobiva spordiala.Ka pole hullu midagi kui keegi ei spordi.Eluiga jooksmine ei pikenda.Pikendab ainult elu kvaliteeti.Puude ladumine ja muruniitmine seda ei asenda.Muidugi see,kes regulaarselt spordib,jõuab ka oma kodused ja majapidamistööd edukalt veel ära teha.Sport ei ole ka mingi ravim,ikka peab ka arstil vahel käima.Ikka peaks enne kui tõsiselt jooksmisega alustada,enne hea spordiarstiga konsulteerima.
Jooksmine seksimist küll ei sega.Meestele tuleb ta isegi kasuks
˅ näita rohkem ˅
2012-07-04 16:05
Sport pikendab elu kvaliteeti?
Kuidas?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-04 16:14
negatiivsuse lugesin välja sinu suhtumisest jooksmisesse. nagu oleks see ainult enese vigastamine ja kasutu asendustegevus (seksi asemel), mis „liigselt kulutab“. soovitad kokkuhoidu? mille arvelt? mida tähendab liigselt kulutamine? ületreenimist? oleneb sellest, mida liigseks pidada. mina olen teinud nendes piirides, mis mulle sobivad. natuke enese sundi on selles ka, aga peabki olema natuke raske. niisama lonkimisest ei ole kasu.
idee oli selles, et vigastused (kui neid on), kuuluvad kogu komplekti ja nende pärast jooksmisest või mis tahes treeningutest ei loobuta, kui need ei ole eluohtlikud. need ravitakse terveks ja edaspidi osatakse ennast paremini hoida. keha kohaneb.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-04 16:38
Liigne kulutamine=on minuarvates igapäevane jooksmine. Liigesed kuluvad. Süda, kopsud on tavapärasest rohkem koormatud.
Vanaks saad, siis oled lombakas ja liigesevalude käes.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-04 16:54
Kindlasti jooksmine koormab liigeseid,sellepärast ülekaalulised võiksid rohkem jalgrattaga sõita.
Elu kvaliteet on hea enesetunne.Üks odavamaid hea enesetunde saamise variante.Ka hea sex annab hea enesetunde,kahjuks see enamasti tasuline
˅ näita rohkem ˅
2012-07-04 18:18
igapäevane jooksmine? igapäevane oleks minu päevakava arvestades siis ca 20-25 min pidevat jooksu (seda siis kasutatud ajast) iga hommiku kohta. seda ei ole palju.
liigesed kuluvad niikuinii. ma ei pinguta nii palju joosta, et rinnus valus hakkaks ja pulss „kurgus“ tunda oleks. ei midagi sellist. ma valin, kuidas ja kui palju ning vastavalt hommikusele enesetundele. rahulikult teen. kerge hommikune jooks sobival kiirusel vaheldumisi jalutamisega ei tohiks kehale liigselt koormust anda. ja ma ei jookse ainult asfaldil.
ja mis puutub liigesevaludesse, siis ma arvan, et korralikult (st et normaalsel hulgal) koormust saanud liigesed on vastupidavamad, tugevamad ja tervemad kui need, mida istumise all hoitakse. ma tunnen, et mul on sellest kasu
˅ näita rohkem ˅
2012-07-04 19:41
Jätkuvalt arvan, et seks on parem kui jooksmine!
Riiete pesukulu on ka suurem, kui seksil
Dressid, sokid jne vajavad tihti pesemist.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-04 20:19
Parma, jooksmine on parem kui seks, sest ei vaja partnerit. Võtad aga jalad selga ja lidud, kui soovi on, mida ei saa aga seksimise kohta öelda.
Mis aga riiete pesusse puutub, siis intensiivne seks tähendab verest, higist ja pisaratest läbi imbunud voodipesu
˅ näita rohkem ˅
2012-07-04 20:59
spermast ka, jube, kuidas naised määrivad
˅ näita rohkem ˅
2012-07-04 21:07
Õigus, Mykhan, naised mäkerdavad voodipesu nii hullusti, et parem on seksist loobuda või viia tegevus välitingimustesse, näit. lauda lakka, auto kapotile, Tammsaare parki jne.
Spermast ei teki plekke, kui kasutatakse turviseid
˅ näita rohkem ˅
2012-07-04 21:13
kui sperma tuleb mehe seest, siis jah, võib ta siististi turvisesse püüda, aga kui naise seest välja lahmab, siis on raudselt plekid taga
˅ näita rohkem ˅
2012-07-04 21:17
Siit loo moraal: "Ära seksi, joo(kse) parem!"
˅ näita rohkem ˅
1
...
4
5
6
...
12