Foorum
1
...
7
8
9
...
12
2012-05-10 10:27
Aikonpoiss, parem julm tõde, kui magus vale
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 10:37
Jahh,Sheebatüdruk
Samas on emotsionaalsed väärtused siiski väärtuslikumad,kui materiaalsed, sest neid ei saa varas varastada,rooste rikkuda,koid järada nad on igavesti meiega,hällist hauani ...ehk et, Sheebatüdruk! Sa oled nüüd minuga,kuni mulle kaas kolksuga peale lüüakse.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 10:52
aaron, kes keelab mulle mida? ma ei vägivallatse väärtuste (olgu siis tegu vaimse või materiaalse pärandiga) kallal, ei ole osutanud sellele füüsilist ega ka mitte verbaalset vastupanu ning ei tunne selleks vajadust ka mitte, sest ma väärtustan seda, mida ma näen ja tead isegi saan sellest aru. samas paistab sul mingi seletamatu viha või äng kunsti vastu olevat, millest ma aru ei saa. häving vaatab vastu, kui su vastuseid lugeda. kas sa kirikusse minnes ka nii räuskad?
säärase üleolekutundega üritatakse tavaliselt varjata enda küündimatust ja kitsast silmavahet. silmaoperatsooniga seda vahet ei korrigeeri ka, aga vaimukitsikus on veel koolituse teel korrigeeritav. ka iseseisev harimine aitab vahel.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 11:09
Kõrgeltharitud emand Utha, sa oled vampiir toitud inimeste energiast
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 11:12
ja sina minu energiast, nagu ma aru saan?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 11:13
AIkonpoiss, eks ma pean siis selle koormaga, elama Paraku peab ju tõdema tõsiasja, et mind on ainult üks ja kõigile ei jagu
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 11:19
Utha, sa oled natuke lahjavõitu, sinust söönuks ei saa
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 11:23
good, kont teeks head. murraksid hambad ja siis sa ei laksutaks ka enam neid siin nii sageli
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 11:25
Kuidas saab ühes väikeses naises olla niipalju viha ja vihkamist
Vasta ausalt, mis sinuga juhtus
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 11:28
ajasin kunagi ammu kondi endale kurku ja siiamani köhin seda välja
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 11:29
et olid nagu teenusepakkuja we
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 11:37
Sheebatüdruk,"ka üks on lahingus sõdur".. võib muuta kogu sõja käiku ja päästa paljude elu Ühest võib paljudele jaguda (vt.Mona Lisa)
...ja nüüd see koorem,mille ma Sinu õblukestele õlgadele riputasin, ise seda teadmata ja tahtmata Sinust koormakandjat vormida. ...
Üks sõna Sinu huulilt ja lahkub see taak
üks pilk Sinu silmist, kaob eemale kaak
ei tahtnud et oleksid ainult vaid saak...
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 11:48
sa aikon oled ikka demokraat.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 11:52
ei, pigem nagu surmakuulutaja ja viimsepäeva saadik. tapsin külalolle ja murdsin (mitte ei neelanud) neil konte. kondid uhmerdasin jahuks.
audients läbi.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 11:54

"Ja kuigi demokraatia on üks sitt riigikorraldus,käib ta parema puudumisel küll"

/L.Priimägi/
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 11:57
Kuna teema oli ihumüügist, siis paljuga tädid on end letti pannud ka
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 12:05
AIkonpoiss, pole hullu, tugeva tüdrukuna saan ma selle koormaga hakkam. Tead isegi ju, et kõik see mis ei tapa - teeb tugevaks
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 12:22
Sheebatüdruk, ma ei kahtlegi, et oled tugev nagu Aatomik aga Sa mõtle järele,kas pead ikka omale liigset koormat eluteele kaasa vedima! Kas pole mitte tõesed need sõnad,mida lausus vana apteeker, Tootsi pulmas?
Ja veel...."võta vastu kõik,mis antakse aga viska mittevajalik minema,sest ainult nii saab olla vaba ja õnnelik"
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 12:40
Aikonpoiss, elus pole mittevajalikke asju, lihtsalt kas nende asjade aeg on möödas või pole veel tulnud. Seega ei arva ma, et vanal apteekril selles vallas päris õigus oli. Igal asjal o n oma väärtus paraku on inimeste mõistuses see kinni, et ei osata seda väärtust näha ja hinnata. Huumorina oleks siis minu tarkus pigem see, et rikas on see, kellel on surres kõige enam asju
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 12:49
Kõik muu võib üleliigne olla aga arvuti ja internett peavad olema kindlasti,et iha foorumis käia
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 13:07
Elmar,elu ilma ihata on kui naine ilma lihata, mis luiel
Sheebatüdruk,ma pean oma suureks häbiks nentima, et olen Sinuga peaaegu nõus (ühel nõul, mitte ühes potis ), ses osas, et mittevajalikke asju ei ole. Kindlasti on igal asjal oma koht, oma aeg oma vajalik olemus või ka olemuse vajalikkus, iseasi kas inimloom peab kogu seda asjade hulka omama. Seepärast ka minu väide, et mittevajalik (antud inimese jaoks) tuleb ära visata, et siis seeläbi vabastada koht vajalikule.
Asi iseeneses ei oma muud väärtust, kui seda, mis temasse on pandud töö läbi.
Minu arvamus surma ja asjade seose kohta on aga, et..."võidab see, kel surres on kõige vähem asju, sest et asju enesega hauda ei võta ja meist järeletulevaile on nad vaid riiu ja kadeduse põhjustajaks"
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 13:31
Arvan, et tähelepanu on naistel niikaua kui neile seda pööratakse. Küll neist netiportaalidest ikka lahti saab ka.
Näe muki ka loobus ju. Ega jah sa Utha minust küll aru ei saa ja sa võidki lugeda neid nii või naa. Aga miks sul mõistus vahest tarkuse taha läheb?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 14:46
AIkonpoiss ma küll kirjutasin "asju" kui mõtlesin selle sõna natukene laialdasemalt. Asjad ei pruugi olla ainult materiaalsed
Aga nii ta on, et surres ei saa me endaga kaasa võtta rohkemat kui oma elujooksul nähtut, õpitut ja kogetut ja sellistest väärtustest ei loobuks ma iialgi. Samas arvan, et need on asjad mida pole iialgi liiga palju.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 15:02
Sheebatüdruk, ma pean taaskord Sinuga ühte nõusse astuma ja oh seda minu hooletust,kui ma juba eelnevalt ei täpsustanud "asju" ja "asju", elik siis materiaalset ja vaimset kila-kola Siinkohalaga on minu väide,et isegi igal mittemateriaalsel väärtusel ei pruugi olla väärtsust indiviidile,mistõttu on mõttekas selline väärtusetu väärtus kõrvale heita. näit. "milline peaks olema väärtus minule,kui indiviidile teadmine, "kui pikk on pikk?"
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 15:44
AIkonpoiss, ma küll ei mõista, miks sa ennast mõttetuks indiviidiks pead? Kas see lõhnab alaväärsuskompleksi järele? Ma ei pea ühtegi inimest mõttetuks. Sina liiatigi imponeerid mulle oma meeldiva ja mahlaka huumori poolest. Sinu huumor ei alaväärista vaid toob naeratuse huulile. Seega sinuga mõtete vahetamine on minu jaoks alati inspireeriv.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 16:07
Sheebatüdruk, esmalt ma tänan Sind, minule osutatud tähelepanu eest , võttes seda kui komplimenti ja ülimat austust minu tagasihoidlikiule persoonile
Nüüd edasi...mis puudutab alaväärsuskopleksi,siis ei tunne endas seesugust olevat, või kui, siis minimaalsel määral, sest et naerda iseenda üle mulle loomutruu on Siinkohal võiks tsiteerida üht laulu..."on elul keerukad teed, ta valib välja just need, kes naerda enda üle suudavad ja nii...".(selgusetuks jääb vaid see, et kuhu ja milleks see elu on mind valinud?)
Ah jaa,, Sheebatüdruk...millise inspiratsioonipuhangu olen Sinus tekitanud ja kas seda on võimalik vaadelda n.ö materialiseerunud olekus?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 16:38
Akonpoiss kahjuks ei ole sel inspiratsioonil mingit materiaalset kuju.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 16:50
Miks "kahjuks"...ei näe põhjust kahjatsemiseks, oluline on inspiratsioon kui selline.("meil laul aitab elada, võita" Muideks,üks ülimatest mittemateriaalsetest tänuavaldustest on see,kui suudad tekitada kelleski sisemise rahulduse
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 16:55
nagu Kreutzwald ja Koidula
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 17:06
Või ka Koit ja Hämarik
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 17:10
Aikon, see on lihtsalt vastastikune sümpaatia
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 17:12
Koidula nimi olevatki seotud koidu ajaga ja selles tuletatud. seega sarnasus on olemas kuigi Faehlmanni muistendis oli Koit vist meessoost. osad vahetunud
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 17:15
Seda ta ilmselt on, Sheebatüdruk
Kaks hinge leidnud teineteist
ei ole meest, ei ole naist
on lihtne, inimlapse vaist
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 17:25
Sul on jumala õigus, just nii see ongi
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 17:25
Utha, koit ja hämarik on sobilikud nimed mõlemid, iseloomustamaks naisterahvast. Koit,kui uue päeva särasilmne algus, värskus ja hämarik, kui midagi sumedat, rahulikku,salapärast
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 17:31
Sheebatüdruk, me oleme nüüd sugulased , hingesugulased ja nagu sugulastele kohane, korraldatakse kord aastas, suguvõsa kokkutulek, haljendaval murul, lokkavate kaskede varjus
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 17:43
Aikon, usu sa saad selle kutse kokkutulekule, ma küll ei arva et see haljal aasal on aga kindlasti on see suvel
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 17:51
no jah, "aasal" oli kuijundlikult öeldud, võib ju ka põllul, heinamaal, metsasalus või põlislaanes , olulisim on päikesepaiste ja Sheebatüdruk , noh ja teised sugulased muidugi kah...tädid ja onud,vanaemad ja lellepojad,õed ja lapselapsed
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 17:52
aikon, nüüd on aeg spurtida
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 17:54
Vara veel, laadenibin...mul alles püksid viikimata ja kingadki tolmukorraga kaetud
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 17:58
Noh kas kohalviibijad sugulased on aga ma loodan et rahvast on piisavalt
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 18:09
Hmm, et siis väike laulupidu koos eeskava ja after partiga Sel juhul pean oma kohuseks asuda... repertuaari valikut tegema
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 18:33
No eeskava osas ei ole mul mingeid vastuväiteid repertuaar võiks või peaks olema midagi kas siis klassikalist või jamaica
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 18:46
Ahhaa...ma siis valiksin klassika ütleme, et Bachi vaimulikud koraalid ja tantsulise osa kujundaks Luikede järve, väikese luige tantsuga
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 19:00
Pole paha valik Kuigi ma eelistaks Vivaldi aastaaegadest Suve. Sobiks paremini ja haakuks kokkutuleku temaatilisema ppoolega paremini. Luikede järv aga oleks täitsa omal kohal
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 19:08
Einohh,Vivaldi on kah hea aga milliste sõnadega seda surematut muusikat ilmestada ,et nagu vokaalne osa või nii
Luikede järveks laenutan või teevad osavad naisenäpud kohapeal kostüümi?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 19:36
Luikedele on kostüüme piisavalt, ainult rahakott peab olema keskmisest suurem Aga sa Aikonpoiss oled meil ju andekas, ehk oskad mõnd muusikariista käsitseda ja võlud helid ilma vokaalse pooleta välja.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 19:54
Njahh...vaat selle interpreedi võimekusega on küll nii, et...kammipill, tamburiin ja närvikannel on ainsamad,milleni ma küünin aga see eest vokaal paneb kurdivõitu karugi kõrvu kikitama
Luikede kostüümi osas jagaksin mõningaid näpunäited ja pakun kallimate kassukite asemel, looduslikku ja natuurilähedast nahka,mõningaste kanasulgedega istumise kohal
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 20:10
AIkon ega siis jumalapärast tänasel päeval ei tähenda nullide rohkus veel sama suurt kehakatte pindala. Ega ainult kasukas pole see mis kaunis ja kallis on. Tänasel päeval maksab ehk mõni pitsist kehakate rohkemgi, kui naaritsa kasukas nõuka ajal
˅ näita rohkem ˅
2012-05-10 20:14
Ja kassidel polegi kasukaid?
˅ näita rohkem ˅
1
...
7
8
9
...
12