Foorum
1
...
4
5
6
...
12
2012-01-24 10:11
Tegelt ma lisaksin veel sellise mõtte, et..."iga indiviidi puhul on rakendatavad vastumeetmed erinevad ja sõltuvad indiviidi reageeringutest. Mõnele piisab vähesest, et aru saada oma teguviisi ebaeetilisusest, mõne puhul aitavad vaid radikaalsed vahendid...ehk et...kuskil on vaja aktiivset sekkumist, teisal taas passiivset"
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 10:15
no parma, nii ta on olnud siin jah, et jutt pikeneb ja lehtede arv kasvab, aga see tuleb sellest, et paljudel on ka midagi arvata ja omad suhted kellegiga pooleli jne ja kus sa siis saad neile vastata, et sinu arvamust ei pea siin olema. siin peaks saama vabalt arvamust avaldada. aga kui kohe antaks konkreetne vastus, et need ja need isikud ei ole siia ootatud või tuletatakse neile meelde mingeid tingimusi ja karistusi jne (siin on selleks ainult postituse kustutamine, hoiatus või blokeerimine.. muud nagu ei tea).
ei peagi ju pikalt nendega kirjutama. kui on korda rikutud (ja seda teavad need, kes siin suhtlevad paremini), siis tuleb see kord nendele isikutele teatavaks teha ja ise ka sellest kinni pidada. ma teeks nii. kui iga kasutaja peaks seda endale meeles, hakkaks asi ka toimima. kui sina ja mina ning veel paar isikut siin midagi kokku lepivad, siis ma kardan, et sellest ei saa asja.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 10:25
Ah, las igaüks teeb nii nagu ise paremaks peab. Minu arvamus on, et ma proovin ületada postitused kasutaja poolt, kes eile konto tegi, et uue nime alt valimatutute sõnadega solvavata, saata või mida iganes minule mittesöödavat toodab. Sest tuleb nõustuda parmaleikiniga, see reageerimine toodaks vaid lehekülgi. Aga lilled...
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 10:25
saage aru, et ega asi pole minu isikus või selles, et mulle see ei sobiks. sobib ikka. lihtsalt ma tean, et siin on teisi, kes ei alluks sellele (sunnimeetodil ka mitte) ja nendega on natuke raskem. mriks arvab nt, et ma pean igale poole sekkuda saama, vaidlema kellegiga jne. tegelikult see pole nii. ma tean, et kui keegi ei taha, siis teda ikka oma tahtmist tegema ei pane. see on siin omamoodi koloonia, kuhu on kokku kogunenud erineva kasvuraskustega isikud. tulevad ja toovad oma probleemid siia. te tulete samamoodi ja kannate neid kaasas. kuida te neid minema ajate? peamine, et nad teemasid ei labastaks ja kedagi ei solvaks. muidu las nad olla. natuke getot siia vahele ei tee tegelikult paha - ka nende arvamusi on vahel pea kuulata.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 10:31
Seega lahendust ei ole ja läheb samas vaimus edasi. Jääb igaühe individuaalsele tasemele, see vastamise otsustamine.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 10:32
mina olen ignoreerimise poolt. teised otsustagu ise
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 10:36
pea=hea
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 10:59
Mina pakun välja... algatuseks meeldetuletus "ühiselu reeglite rikkumisest" ja siis ignoreerimine.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 14:44
aikon, aga peale nii aktiivset sekkumist ja hoiatamist on teistel teemat edasi ignoreerida vist juba raske kui keegi on aktiivsusega algust teinud, siis on teistel raske passiivne olla ja mittemidagi teha. muidu olen sama meelt sinuga. sellist segu aktiivsest ja passiivsest tegutsemisest ma pidasingi tegelikult silmas.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 16:12
Utha, ma pidasin silmas mitte teema, vaid konkreetse isiku ignoreerimist
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 16:20
jaja, sain aru sinust aga selgitan siis, et teema ignoreeriise all ma pidasin silmas teatud isikuga seotud probleeme ja neisse aktiivsemat sekkumist. kui paar isikut aktiivselt vahele segavad ja korda meelde tuletavad, siis ma pakun, et selle aja peale muutuvad ka teised isikud, kes teemas suhtlesid, aktiivsemaks ja hakkava seletama nign siis pole enam kasu sellest, kui 1-2 isikut ignoreerida otsustab. teine pool rahvast ju ei tee seda sellest on jutt. kui sa must aru said. nagu ahelreaktsioon.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 17:32
Nagu ahelerektsioon. Kui ühel läheb kõvaks, siis läheb teistel sellepeale kõvaks.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 17:37
Pigem lambakari....kui üks teeb määäää, siis kostub kooris..MÄÄÄÄMÄÄÄÄÄ
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 18:57
Nõrgad olete!Nii odava sõnavõtu peale mitu lk omavahelisi vaidlusi?
Esiteks.Mina arvan,et selle sexwhatever kasutaja taga peitub mees,kel on juba kõva.Pikemat aega.Siit tal kedagi leida ei õnnestu ja otsustas foorumis teistel ka kõvaks ajada.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 22:48
milles seisneb nõrkus? nõrgad on need, kes leiavad probleemi ja selle üle vaidlema lähevad? kas mittemidagi teha oleks siis parem? peamine, et midagi selgemaks endale vaieldakse ja olukorrale lahendusi otsitakse. kui oleks tegu ebaoluliste asjadega, siis poleks ka probleemi ega arutelu, aga kellegi jaoks oli see oluline.

ma olen kohanud paljusid isikuid, kes mittekunagi ei sekku ja lahendusi leida ei aita, aga kõrvalt seletavad ja teavad, kuidas olema peab. et kellegi asi pole, aga mugav on seletada, et tehke nii. ohutum ka, sest kes see tahaks endale probleeme tekitada.
umbes sama olukord, kui keegi situks tee peale ja siis pooled kodanikud seletavad, et tehke midagi ja appi kui vastik, aga keegi ise koristada ei taha ja sellesse ei puutu. nagu oleks nende probleem ja samas ei ole ka. minus tekitavad selliseid isikud tülgastust.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-26 23:58
Selle teema juurde tagasi tulles... Pole midagi öelda, Mõigu KEK on sõnatu...
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 12:39
Mulle meenus üks lugu,mis keegi mu sõpradest rääkis.Toimus mingi pidu,selline meeste saunakas,kuhu oma naistel ja teistel ilusatel asja pole.Ühesõnaga sebiti mingid tsikid.Keegi vist ei teadnud kes või mis nad on.Minu tuttav otsustas ülakorrusel natuke magada,sest ta oli eelnevalt väga pikalt üleval olnud ja erilist peotuju ka ei olnud.Sel päeval viin vist ei maitsenud ka,talle üldiselt ei maitsegi.See selleks.Ta ärkas üles selle peale,et keegi sahistas ta püksirihma kallal.Rihm saadi lahti ja ta keppis ajaviiteks selle neiu läbi,neidis avaldas ise soovi.Kõik oleks nagu korras olnud,tasuta seks ja puha,aga...tasuta lõunaid ei ole.Hommikul selgus,et tegemist oli 13-aastase tüdrukuga,kes välise vaatluse põhjal nägi küll välja 23..
Tema 17-aastane õde asus usinalt raha välja pressima.Vot nii.Nagu mu tuttav ütles-elu kalleim seks.Ja ta on helde mees,kes teeb naistele hinnalisi kingitusi.Neiu pöördumisel politseisse oleks lugu väga järsud kurvid võtnud.Ta ei olnud sel peol ainus,kes sellest tüdrukust üle käis.Noored neiud on kavalad-pakkuda tasuta seksi ja siis vanglahirmus mehelt väga suured summad välja mängida.Kah business.
Mõelge enne,kui tasuta asju tarbima tormate.neid ei ole tegelikult olemas.Mis tundub tasuta,see tavaliselt maksab väga-väga palju.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 17:13
13, kes nägi välja nagu 23? Tema õde oli 17, ilmselt siis mingi 40 kanti väljanägemisega. Vääga kahtlane lugu või täpsustaks, et väga kahtlane selgitus juhtunule. Sest saunapeol juhtub ikka. Mul tuttaval juhtus nii, et magas, keegi tuli, nad olid ja hommikul oli ta jälle üksi. Kes oli, ei teagi. Ta vaeseke kratsis oma haiget pead päris tõsiselt, teistel oli hea aasida
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 17:31
siit moraal: pole vaja juua valel ajal ja vales kohas ning ning valete isikutega.
enne joomist veenduge selles, kellega te seltsite ja mis plaanid neil teiega on. kui olete osanud juua ennast pildituks, siis tuleb ise pilt uuesti ette saada. kui teised on sama pilditud nagu te isegi, siis on selge, et loota saate ainult enda peale. hoitke olukord oma kontrolli all. ja teiseks ei tasu iga pakkumisega (kas tasuta või raha eest, see ei ole oluline) kaasa minna. siis ei pea ka pead valutama ja politsei või kellegi teise ees probleeme lahendama.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 20:53
Ma ei tea,kuidas need tüdrukud välja nägid ja ma ei tahagi teada.Kui see mees oleks isegi kahtlustanud,et tegemist on alaealisega,siis oleks see seks tegemata jäänud.Tal on endal kaks tütart ja ta elab seda jama siiani üle.Loo juhtumise hetkel oli ta 32-aastane.
Mriks..sinu saunapeoline.Ehk nägi unes,kui mingit väljapressimist ei järgnenud.sellised seiklused lõpevad tavaliselt kurvalt.
Ma tean ka seda,et sama seltskond kutsub nüüd oma privaatpidudele nn.kontrollitud naisi ja maksab raha ette.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-28 23:08
See ei klapi, sest 13 on laps, see oleks kas kutsujal või seksijal või kellelgi peokülalisel pidanud mingi hetk selge olema. Seda, et kahetseb, isegi usun, sest järgnes karistamine.

Aga see minupoolne looke... Ei olnud unes, ei olnud tasulisi naiskülalisi, ei olnud alaealiseid. Lihtsalt selline suurem-karmim pidu poolnaljaka vahejuhtumisega.

Aga las olla.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 10:18
Normaalsed ja ilusad naised sellistele pidudele ei satu.Seal kohtab hoopis midagi muud.Erandiks muidugi peod,kus osalevad "teatud"inimesed.Seal ei maksta ka mitte seksi eest,vaid diskreetsuse eest.
Klubides kohtab päris palju neidusid,kes näevad välja minuvanused,aga tegelikult on nad alaealised.Naisterahva vanuse kindlaks tegemine välimuse põhjal on tänapäeval väga raske ülesanne.Eksimine +/-10 aastat täiesti tavaline.
Kas mina suudaks alkojoobes ja peotujus kellegi vanust täpselt määrata?Maybe,kuigi kahtlen siiralt.
Loo point ei ole mitte selles,kuidas ja mis juhtus.
Loo point on selles,et rääkides alaealistest prostituutidest me räägime juba 13-aastastest koolitüdrukutest.Mõnes riigis on see standard,aga Euroopas ei tohiks ju tegelikult nii olla.
Eile näidati mingit uudist naisest,kes hetkel 20,aga kuulsaks sai sellega,et 16-aastaselt keppis läbi maailma jalgpalli dreamteam`i.
Nüüd disainib oma pesukollektsiooni ja kõik maailma telekanalid vaatavad.Ilus tüdruk oli-superkehaga.
kuidas satub 13-aastane sellisele peole?Keegi teda isiklikult kutsuma küll ei lähe.Vanemad sõbrannad võtavad kaasa?Antud juhul oli ta lihtsalt instrument õe äriplaanides.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 11:29
Prostitutsioon on seksuaalteenuste osutamine tasu eest.

Prostitutsioon kitsamas mõttes on elukutselise prostituudi tegevus: seksuaalteenuste müük raha eest. Prostitutsioon laiemas mõttes võib tähendada mistahes hüvitiste saamist seksuaalse suhtlemise eest: kingitusi, soosingut, karjääri jmt. Ülekantud tähenduses nimetatakse prostitutsiooniks või prostitueerimiseks ka igasugust kõlbeliselt ebaväärikat käitumist kasusaamise nimel.

Prostitutsiooni mõiste ei ole üheselt defineeritav. Mistahes hüvitiste või hüvede saamine võib, aga ei pruugi olla tingimuseks seksuaalsele suhtlemisele. Hüvede hulka võivad kuuluda ka toit, riietus, peavari jne. aga ka kaitse, turvatunne vms.

Elukutseline prostituut peaks definitsiooni kohaselt olema isik, kelle peamiseks sissetulekuallikaks on seksuaalteenuste müük. Kuid sissetulekuteks võib lugeda ka mitte-rahalisi tulusid ja hüvesid; isikul võib samal olla ka teisi ja suuremaid sissetulekuallikaid; prostitutsioonist saadavad tulud võivad olla ajutise iseloomuga jne.
Erinevates kultuurides võidakse prostitutsiooni mõista erinevalt. Protestantliku kultuuritaustaga maades ollakse selles suhtes märksa negatiivsemalt meelestatud kui katoliiklikes maades. Aasias, Aafrikas jm on mitmesuguseid kombeid ja traditsioone, mida euroopaliku taustaga inimesed peavad prostitutsiooniks, samal ajal nendes kultuurides võib taoline mõiste üldse puududa või tähendada hoopis midagi muud. Sama kehtib muidugi ka muude seksuaalkäitumise vormide kohta.
Lõbumajad

Erinevat tüüpi lõbumajades pakutakse erinevat liiki seksuaalteenuseid. Selle kohta vaata lähemalt artiklit lõbumaja.

Eskortteenused

Eskortteenused (call-girl teenused vms) on võimalus telefoni või interneti kaudu tellida prostituute soovitud kohta. Seda teenust pakuvad ka paljud lõbumajad.

Tänavaprostitutsioon

Tänavaprostitutsioon on seksuaalteenuste pakkumine tänavatel, parkides, randades, baarides, restoranides, diskoteekides jm avalikes kohtades. Seksuaalteenuste osutamine toimub enamasti mujal (autos, korteris, hotellis vm). Tänavaprostituudid ei ole enamasti seotud mingi ettevõttega, mistõttu nende teenuste hinnad on reeglina odavamad kui lõbumajades. Tänavaprostituudid võivad tegutseda iseseisvalt, kuid võivad olla seotud ka vahendajaga või mõne seltskonna või grupeeringuga.

Püha prostitutsioon

Püha prostitutsioon (templiprostitutsioon, religioosne prostitutsioon) on erinevates religioonides praktiseeritav (rituaalne) seksuaalteenuste osutamine palveränduritele või külastajatele. Selle kohta vaata lähemalt artiklit püha prostitutsioon.

Prostitutsiooni ajalugu

Prostitutsiooni peetakse sageli sama vanaks kui inimühiskonda. Siiski on tähelepanekuid, et ka loomariigis esineb käitumist, mis teatud mõttes sarnaneb prostitutsiooniga. Üks sugupooltest, tavaliselt emane, võib keelduda kopulatsioonist, kuni teine sugupool, tavaliselt isane, pole talle toonud midagi väärtuslikku (toitu vms) või teinud muud kasulikku (pesa ehitamine vms). Taoline seksuaalne käitumine on loomariigis laialt levinud ning seda esineb lülijalgsetel, kaladel, lindudel, imetajatel jpt.

Üldiselt peetakse prostitutsiooni siiski üksnes inimkultuuri juurde kuuluvaks nähtuseks. Kirjalike allikate põhjal esines prostitutsiooni kõigis vana-aja kultuurides (Sumeris, Indias, Hiinas, Egiptuses jm). Enam on andmeid templiprostitutsiooni ehk mitmesugustes vormides religioosse prostitutsiooni kohta. Selle kohta vaata lähemalt artiklist püha prostitutsioon.

Piiblis on mitmeid lugusid prostitutsioonist: I Mo 38:15-18 (lugu Juudast ja tema prostituuti teesklevast minijast Taamarist), Jo 2:1 jj (lugu prostituudist nimega Raahab) jpm. Evangeeliumites esinevat Maarja Magdaleenat peetakse üldiselt samuti endiseks prostituudiks.

Vana-Kreeka ühiskonnas olid prostituudid sõltumatud ning sageli mõjukad naised. Eraldi kihi moodustasid hetäärid, keda on võrreldud jaapani geiÅ¡adega. 6. sajandil eKr rajas Solon esimese lõbumaja Ateenas. 5. sajandist eKr on teada ka hinnad: üks obool ehk kuuendik drahmi, mis oli umbes lihttöötaja päevapalk. Vana-Roomas oli sarnane prostituutite süsteem nagu Kreekaski. Impeeriumi laienedes arenes välismaalt toodud orjade kasutamine prostituutidena.

Keskajal arenes prostitutsioon peamiselt linnades. Ehkki igasugune seksuaalne suhtlemine väljaspool abielu oli katoliku kiriku poolt hukka mõistetud, oli prostitutsioon lubatud. Linnade võimud piiritlesid sageli prostituutidele lubatavat ala: kohati tohtisid nad viibida vaid linnamüüridest väljaspool; kohati määrati nende jaoks kindlad tänavad ja piirkonnad. On teada ka palju keskaegseid lõbumaju nii Lõuna- kui Põhja-Euroopas. Eraldi kategooria moodustasid saunad, mis olid samuti prostitutsiooni teenistuses. 16. sajandi algusest muutus olukord järsult, seoses Ameerikast saabunud süüfilise kiire levikuga. Saunad ja lõbumajad suleti, üldine hügieen halvenes seetõttu tunduvalt.Erinevatel aegadel ja erinevates ühiskondades on prostitutsiooni suhtutud erinevalt. Prostitutsiooni on nimetatud vanimaks elukutseks; seda on nii soositud, talutud kui ka hukka mõistetud.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 19:31
Mul tekiks ka selle saunapeoga kohe küsimus, et kuidas 13-aastane laps jõukate härrasmeeste saunapeole sisse saab? Õde pole vabandus, kuidas saab sisse 17-aastane? Ma olen ka saunapidudele juhtunud ja mingi suvaline rahvas üle linna sealt päris läbi pole voorinud.
Tõsi, prostituute me ka ei telli. Kui sealsele peole telliti, siis pidid seda mehed ka teadma. Teoreetiliselt on muidugi võimalik, et tellitigi võimalikult noori, kuigi päris 13 tuli juba üllatusena. Aga kogu selle loo põhjal ma sellele tüübile kaasa tunda küll ei suuda. Mehed, kes oma saunaõhtutele alaealisi tüdrukuid tellivad, peaksid vangis istuma. Su tuttav, chocolat, on paras värdjas, kui otse öelda. Idioot veel pealegi, kui 13-aastasel ja 23-aastasel vahet ei oska teha.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 19:33
pean johniga nõustuma
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 20:07
Päris jõukate härrasmeeste peole sellised ei satu.seal käivad täiskasvanud naised.makstakse diskreetsuse eest.Ehk siis seltskond on tasuta,aga kui peaks kellelgi seksisoov tekkima,siis on teada ümbrikusse pandav rahatähtede arv.
Eks see oli peo korraldaja suur apsakas.Kutsus kellegi tuttava ja palus sel sõbrannad kaasa võtta.Ilmselt ei osanud ette kujutada,mis sealt tuleb.Tahtis ilmselt raha kokku hoida,aga välja tuli suur jama.On asju,millelt ei saa kokku hoida.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-01 13:27
Alice Imedemaal..muinasjutte saunast.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-01 23:07
Romaa kommentaarist jääb mulje nagu käiks naised meestega saunas ja peol lihtsalt niisama.Piltilusad ja väga atraktiivse kehaga naised käivad paksude abielumeestega saunas lõbu pärast?ulme.
Maga kaineks!
˅ näita rohkem ˅
2012-02-01 23:53
Järjekordne näide, milliseid äpusid Demi jahib. Isegi naisi ei suuda endale ise peole kaasa sebida, Vaid need tuleb kandikul kätte tuua.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-02 00:20
Tüdrukud ei käi poistega ühes klassis niisama, trammis naisreisijad ei tee seda niisama. Mis veel?
Paksud mehed on abielus? Abielus mehed on paksud? Paksudel meestel on rohkem raha?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 12:59
nonii. Kuldvagiinaga mirrru on nüüd eilsest siis Plika000 nime all. Huvitav, kas keegi talle on maksnud ka need sajad eurod?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 16:20
terasmees, miks selle tüdruku elu sind niiväga huvitab? Äkki oleksid niivõrd mees et jätaksid sellised naiste laimujutud.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 18:20
Pushup, mõnikord lihtsalt on nii, et keegi jääb meelde. Ja jääbki meelde, kui mitu korda veel nime täheldad. Siis jällegi märkad ja saadki kujundada juba arvamuse temast. Ei midagi rohkemat.

Terasmehele aga:

mingid ajad tagasi tuli talt esimese nime all siuke.. abipalve moodi häälitsus, kus veel ei olnud seda prostituudilikku kalestumist. Kui küsisin, mis juhtus ja miks raha tahab nii hullusti saada, isegi sellise hinnaga, siis vastas et kogu dokumentatsioon jms varastati ära ja see on kiireim võimalus raha kuidagi saada, et kõike taastada.
Elavat Kakumäel, omaette (ei mäleta täpselt, aga see mingi veidi vähem kui aasta tagasi oli)

Võib muidugi vale olla, aga see vähemasti tundus olema küll alles tema kehamüümise tee algus, sest nendest paarist kuulutusest kuulutustest ei õhkunud veel seda... prostituudi hinge, pigem nagu abiotsivat tooni oli näha.
"Teeneline" prostituut ei palu kuulutuse peale ilmujalt inimlikku suhtumist, nagu tema tookordsetes oli kirjas....
Sestpeale jäi nimi mullegi meelde.

Tookord avaldasin talle arvamust, et olgu sellise teenimisega ettevaatlik, see vaid esimene aste ja et kui harjub ära, siis loobumine võib raske olla + hilisemad hingehaavad ja suhtumine maailma asjadesse.

Siis oli kuulutustes vahe, kui äkitselt hakkaski neid uuesti ilmuma. Ja jäigi ilmuma. Ikka alla 100€ ei võta jutule jne. üha rohkem ja rohkem just sellises ülbes ja ennasttäis toonis, nagu nüüdseks on jäänudki.
Isegi mingit laadijat (või oli mingi muu ese või teenus või... vahet pole) otsis kuulutusega siin, andes teada, et "kindlasti saame kokkuleppele" (no sry, ehk siiski oligi aus tehing, aga kõlas kummaliselt :-))

Muide, mingi nädal-poolteist tagasi tegi HappyHour - 50% alenust kah

Aga tundub, et kerge raha teenimise maitse tuli ja jäi.

Siit saad näite, mida ta vastas ühele pakkujale, tema stiil tõepoolest...: http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=17&post=131839

nii et... tarbijaid ikka leidub. kui see nüüd ongi kellegi allakäigutrepp, siis... on muidugi kahju. Väga kahju, sest suhtumine ja suhtlemine on nüüd juba selgelt äraspidine - ülbe ja põlgav. Kõige ja kõigi vastu.

Aga meie saatuse kujundame me ise oma valikutega. Kahju et tal õigel hetkel ei olnud seda õlga kuhu toetuda, ning mis oleks vähemasti püüdnud teda hoida sellele teele jäämast.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 19:58
Pussu, nuff vastas su küsimusele minu eest. Seda veel suurepäraselt, täpselt ja ilma sapita
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 00:17
Enesemüümise raske koorem. See, kes ise end müünud pole, ei saa ilmselt kunagi mõistma, kuidas võib kalestada protsess, kus sina ise oled kaup ja ostja võib sind kritiseerida, käperdada, taga rääkida, ... ma ei kujuta isegi ette, mida kõike veel. Loobud hingest, et maksta arveid. Maksad arveid, et hoida elukvaliteeti.
Samas ... mis kuradi kvaliteeti ikka ilma hingeta keha vajab?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 07:55
Siin ju kuulutustes on paadunud prost suhteotsingul jälle, ainult keegi ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 13:11
Issand kui õudne PAADUNUD prost suhteotsingul?Otsib sekssuhet?Issand,kui õudne.
Jubedad naised!Ei anna niisama keppi.Vastik,vastik,vastik
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 13:26
choco, sa teed seda ainult raha eest?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 13:28
Ma ei tee üldse.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 13:29
tsölibaadis?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 13:31
Jah,juba 3 aastat ja väga suure tõenäosusega elu lõpuni.Ma ei ole nii odav,et laseks suvalisel kärnal endast üle sõita.
Ma töötan,teen trenni,hoolitsen oma välimuse eest ja ma ei viitsi oma aega kulutada lolluste peale.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 13:34
mis ajast seks lollus on? Ju sul ikka mingi põhjus on
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 13:39
Pole mingit põhjust.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 13:40
noh ju sulle siis see lihtsalt ei meeldi. Ei hakka uurima ka rohkem
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 13:41
Printsess ka suudles konna ja koonast sai prints. Kunagi ei tea, kes see kärnane tegelene tegelikult on
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 14:37
Seks seksiks. Aga Sa üldinimliku läheduse järele ei tunne igatsust, choco? Et oleks keegi, kes Sind kodus ootaks, kes Sind öösel jahedaga kaissu võtaks, kellega saaks rääkida, kes Sulle hommikusöögi teeks ja keda Sa näeksid endatehtut söömas ... Kedagi, kes hoiaks ja armastaks ja kõrval oleks, lihtsalt sellepärast, et Sa meeldid talle.
Tõesti pole kunagi midagi sellist tahtnud? Käekotid, kasukad ja champagne on toredad küll, aga öösel alati üksi olla on enamikule inimestele veidi nukker.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 16:29
Loomulikult mulle meeldiks,kui mul selleks aega oleks.Üldiselt on selleks sõbrad,kes kuulavad jne.Võivad olla ka meessoost sõbrad.Kui juba seksima hakata,siis ma peaks töötamise lõpetama ja mees peaks hakkama mind üleval pidama.Mul on suured väljaminekud.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-04 20:19
Issand choco sa oled impulsiivne ja närviline. Täpsustan, otsib korralikku suhet aga tõmbas kuulutuse maha.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 12:30
choco. Kunas sa viimati seksisid?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-05 14:33
Aaron..millest sa räägid?Kes otsib suhet ja tõmbas kuulutuse maha?
Kõik siinsed teavad,et mina ei kuuluta ega otsi midagi
Muide,lausa vastupidi...minu puhul on just tegemist külmalt kalkuleeriva ja väga hästi emotsioone kontrolliva inimesega.
Seda teavad pikaajalised foorumlased samuti.
Miks nii hüsteeriline?

Parma...tahad kuupäeva või? Ehk privas ütlengi...
˅ näita rohkem ˅
1
...
4
5
6
...
12