Foorum
1
...
3
4
5
...
12
2012-01-22 21:14
Ei midagi skandaalset,Utha.Neiud soovivad eluaegset töölepingut.Koduperenaine,laste ema ja abikaasa oleks ametinimetus.
Aga trikk on selles,et nad soovivad seda ametit pidada väga heal järjel oleva mehe juures.
On inimesed,kes aitavad natuke neidusid,kellel on potentsiaali selle ametikoha täitmiseks.
Konkurents on tihe.10000 kandidaati ühele kohale.
Kandideerides näiteks kõrgesse riigiametisse palgatakse ka endale abiline-imago looja-assistent.
Ja makstakse talle palka.See on tavaline protseduur.
Koduperenaise kohale kandideerides palgatakse ka inimene,selle vahega,et see isik saab makstud juhul,kui projekt õnnestub.Summad muidugi oluliselt suuremad.
tegemist ei ole prostitutsiooniga.Äkki siiski on?Abikaasa pakub ka ju raha eest oma abikaasale seksi.Seega prostituut?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 21:19
selle pärast ma täpsustasingi. sa tulid nende väidetega välja teemas, kus räägitakse noortest prostituutidest. minu meelest polnud see tegevus ka prostitutsiooniga seostatav. igatahes ei osanud nii seda vaadata. pakkuski huvi see, et mis/kes neist neidudest/naistest saama peab.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 21:28
no ok. aga kui minna tagasi su teise postituse juurde, kus sa kirjutad sellest, mida mehe heaks tehtud on ja milliseid teeneid talle pidevalt osutatakse jne.
jah, nii tehakse naiste poolt ja kellegi poolt on seda ka pikalt normiks peetud, aga kas selline maailmavaade ei muuda suhtlemist liiga tarbimiskeskseks ja rahakeskseks? mees tahab ja saab selle, mida naine talle anneb. naine kui andja. mees on praktiliselt tarbija seisuses selles ahelas, nagu parma kirjutas. ja naine on ise kes? tarbitav? ongi ohver? ise tahtis mehe teenija olla ja vaiba peale visata, ootab meest koju jne.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 21:29
Noored prostituudid on sotsiaalse poliitika läbikukkumise tulemus.Pakun välja veel hullema stsenaariumi järgnevateks aastateks.
Pärast emapalga kehtestamist sündinud lapsed.Selge riskigrupp juba praegu(vanus kuni 10)mõne aasta pärast on lõbumajad täis alaealisi prostituute ja me saame Euroopa Thaiks.
See emapalk on tõeline kurja juur.Iga kalkar ei hakkaks sünnitama,kui viinaraha ei saaks.
Need tüdrukud,kellest mina räägin on pärit korralikest keskklassi peredest,omandavad kõrgharidust(eriti popp on TÜ õigusteaduskond)selle läbinute õnnestumise protsent on suurim.Nad on valmis ka ise suurepäraselt hakkama saama,kui projekt peaks ebaõnnestuma.Ja nad jäävad üksi,sest nõrka(vaest,lolli ja saamatut)meest nad enda kõrval ei talu.Õpingutel ja kogu mängul on ainult üks eesmärk.Saada kodupereniaseks,kes ei pea raha lugema.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 21:33
Naine on aegade algusest olnud andja.mees on jahimees.Loodus on selle miskipärast niimoodi korraldanud.
äratus!Me elame varakapitalismis,raha suunab meie hinnangui,juhib me mõtteid ja pakub hüvesid.Lillekommuunid lõppesid 80-ndatel.Miks nad lõppesid?Osavõtjate puudusel.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 21:44
pmst siis üksikemad on omadega per..se kukkund tegelased? Neid ei jahita, neid ei taheta?
Või nad ei taha, et neid jahitakse?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 22:12
Vabandust teemavälise kommetaari pärast, aga energeetiliselt on pigem niipidi, et mees on andja ja naine saaja. Kui veel sinna juurde arvestada see supilusikatäis andmist mehe poolt, siis seda enam on mees andja, mitte naine.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 22:37
ja kui nüüd teistpidi täpseks minna, siis minu arust käib andmine ja saamine vastastikku ja vaheldumisi pidevalt. pole nii, et üks ainult annab ja teine ainult saab. kuidas see tasakaal siis luuakse?
aga praeguses kontekstis on asjad natuke segased ja isegi kaheti vaadeldavad. kord oleks naine nagu ainult andja, teenindaja ja jahitava osas ning mees pealetungija. teiselt poolt aga saab naisest jahtija, otsustaja, valija ja mees peab leppima sellega, mida ta saab ning teenima naist (nt andma talle raha, et ta saaks ka jahile minna).
huvitav lugu
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 23:11
parmaleikin: Tahetakse küll Eks elus ole juba kord nii et kes sind tahavad, neid ei pruugi sina ise niiväga tahta ja neid keda sina eelistaksid, nende eelistusteks ei pruugi just sina olla
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 23:34
Ajame asjad natuke keerulisemaks.
Jahimees jahib naist, kes ei taha et teda jahitakse ja naine andub jahimehele, kes ei jahi kedagi/midagi.
Mis siis saab? Teeoriad vastu taevast?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-23 00:17
pikk ja segane mula. faktiliselt siis mees, kui peamine kiimakott, maksab üht või teistpidi naisele. ja mida inetum ja värdjam lõngus, seda rohkem see pärakas plekki köhib! iha mees, tasuta võid sa oma munni imeda! või uthale sitaksse nussida!
˅ näita rohkem ˅
2012-01-23 00:19
Fuu. Mingi maakas oled või?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-23 00:22
Vabandust, aga miks peab plekki köhima-sellist ei tahaks raha eest ju ka
˅ näita rohkem ˅
2012-01-23 00:41
kas sind pussuke tahaks keegi keppida kui sa ise peale ei maksa? vaata misuke pekine sittur sa oled. tee trenni rasvas koer!
˅ näita rohkem ˅
2012-01-23 00:43
Kindlasti ei taha sp käingi 24h tööl et oma kepid kinni plekkida
˅ näita rohkem ˅
2012-01-23 14:27
Naised-noorikud võin teid suksutada ilma ettemaksuta, kuid järelmaksu võiks isegi kaaluda
Kui ma kohe ei vasta, siis olen tõenäoliselt ametis
˅ näita rohkem ˅
2012-01-23 15:52
mirrru: Selleks et meile midagi öelda, poleks pruukinud varikat teha, saime juba isegi aru, kellega tegu
˅ näita rohkem ˅
2012-01-23 16:11
võimalik, et põrsake mirrru on kahestunud isik ja ta pole ise sellest aru saanud
˅ näita rohkem ˅
2012-01-23 18:21
kes on mirrru? mis varikas? ja mida see täna seksiv tegelane minust tahab. jube kuri tundus kellegi peale olevat
˅ näita rohkem ˅
2012-01-23 18:25
Mingi alaväärsuskompleksiga tegelane see sekst2na. Ilmselt on paar korda lasknud endale raha eest taha panna ja võtab nüüd kõike isiklikult, mis sponsoriotsijate kohta öeldakse.

Huvitav, et prostid nii populaarne teema on siin viimastel päevadel. Võlakriis on rahakotte tuulutanud ja kõik tahavad rahast rääkida?

chocolat = caribian? Väga sarnane maailmavaade.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-23 18:38
Mul tärkas täna mõte, et ühtäkki on see sponsori teema hoopis tänapäeval popp ja täiesti normaalne tegevus? Võibolla oleme hoopis meie (kes seda heaks ei pea) hoopis vanamoodsad ja ei saa maailma asjadest midagi aru?
Vanad inimesed ei saa ka praegugi mobiiltelefonidest ja arvutitest midagi aru ja peetakse seda pahaks värgiks. Ehk on sponsivärgiga sama lugu?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-23 18:52
See mõte tekkis, kuulates viie tibina (23-25a) juttu. Mingi tädi lükkas kõnniteelt lund ja ju siis oli igav või misiganes ja lükkas ka seda sõiduteelt ära. Tibid kommentaarisid seda nii: Vaata mingi täitsa lollakas mutt, lükkab sõiduteelt lund. Issand kui napakas ikka.

Mina sellest loomulikult aru ei saanud, et mis seal siis napakat on?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-23 20:03
Lihtsalt tipud ei näe kaugemale kui oma nina alla kui sõiduteed ei puhasta siis lükkab sahk lume sealt kõnniteele tagasi
˅ näita rohkem ˅
2012-01-23 20:21
tipud=tibud
˅ näita rohkem ˅
2012-01-23 21:44
On keegi tarka litsi näinud? Mina ei ole. Ega ma pole neid tegelt palju näinud ka. Kümmne ringis.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-23 22:11
Selline kuulutus hakkas silma täna:
Pakun kohe enda pinnal (Põhja-Tallinn) erootilist massaaži tervele kehale, loomulikult õnneliku lõpuga
50€
58241635 HELISTADA AINULT REAALSETEL KOHTUJATEL.
Pilti minust ei näe, seda ei ole mõtet küsidagi, näete mind siis, kui kohal olete.

Mnjaaaa. Ja kui kohale jõuate, siis ärge ehmatage kui mingi hambutu põrsas teile ukse avab
˅ näita rohkem ˅
2012-01-23 22:14
Päris andekas kuulutus tegelt.
Mule just see õnnelik lõpp meeldib. Lõpp hea, kõik hea!

Ega siis hammastega massaasi ei tehta?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-23 22:34
laku putsi sina uthe. kas sa oled vähe keppinud rahade eest meestega?????
ära lits keksi siin plju või ma löön sulle vastu putsi kaikaga
˅ näita rohkem ˅
2012-01-23 22:34
˅ näita rohkem ˅
2012-01-23 22:35
˅ näita rohkem ˅
2012-01-23 23:23
sekst2na pole just teravaim pliiats karbis
˅ näita rohkem ˅
2012-01-23 23:27
Tema teravus ilmneb vaid hetkel,kui ta teritajaga kohtub..
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 00:26
Järsku annaks neid labaselt sõimavaid kasutajaid ignoreerida. Vastik natuke seda foorumit külastada, kui siin latt põrandale lastakse.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 08:41
Nõus. Kui foorumi kamp nii kokku lepib on see täiesti tehtav.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 09:00
ja kuidas soovitate ignoreerida neid? aktiivselt või passiivselt?

mriks - kui sul vastik on, siis sa tead, mida teha - log yourself off.
tegelikult ma arvasin, et sinu lubadused on ausad ja et sa loobudki, aga endiselt oled siin. miks?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 09:10
Lihtsalt. Ei PEA kommentaarima ega vestlusesse astuma. Lihtsalt on seal vahel mingi jura ja vsjoo. Jätkad loogilist juttu, jättes postituse vahele.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 09:15
aga miks sa siis kommenteerisid, parma? mis sind selleks sundis? miks sa ei ignoreerinud seda kodanikku (sekst2na nt ja pidid talle midagi vastama. millest see siis tuleb, et me neile vastame?
ma tahaks teada, kui kaua te suudate vait olla ja mitte midagi teha.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 09:16
Utha, minu umbkaudne sõnum oli see, et kaalun ihast lahkumist. See on jätkuvalt üleval. Seda enam, et näen paari inimest, kes suutsid täislauseid vormida ning mõtet arusaadavalt edasi anda, seda teinud olevat.

Sinu väljalogimise soovitus on sellise käitumise õigustus, et kui sulle siin meie juures ei meeldi, siis... Kas jah?

Ignoreerimine aktiivselt? Mis see on?

Minu arusaam ignoreerimisest oleks selline:

12:00 kasutaja A: adekvaatne.
12:32 kasutaja B: jabur mäda.
12:52 reageerin, suhtlen, vastan kell 12:00 olnud sõnumile.

Aga mis on jabur mäda, küsid ka veel ehk?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 09:21
Utha, Sa peaksid mõtleva inimesena teadma, et nn."staarid" tekivad siis, kui neile tähelepanu osutatakse. Ehe näide on "staarpoliitik" A.-M.G, kes hariliku vargaplika seisusest on tõusmas "poliitmärtriks". Viimase aja kirjutavas meedias pole möödunud ühtki nädalat, kui sellest kodanikust ei kirjutataks ja mida enam kirjutatakse, seda enam ta räuskab. Avaliku huvi kunstliku ja ebaterve tekitamisega tekivadki "staarid ja staarikesed", kes arvavad enese olevat karistamatud jumalused.
Utha, Sina kui naine ilmselt tead, et üks mõjusaimaid karistusvahendeid naisele(miks mitte ka mehele) on olukord... "pilt on, häält pole".
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 09:29
Utha, Sinu soovitus Mriksile..."log yourself off" tekitas minule seliise kuvandi, kus.."minnes teatrisse etendust nautima, istub saalis ka inimene, kes peab paremaks kõvahäälselt telefoniga pikki vestlusi pidada, häirides sellega sadu teatrihuvilisi"...Küsimus.."kas need sajad peavad lahkuma, et üks kodanik saaks häirimatult demonstreerida oma uut iPhone`i?"
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 09:32
Utka. Enne ei olnud mingit kokkulepet. Kas nüüd teeme?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 09:36
mriks, ja mida sa nii pikalt kaalud siis? mulle tundub, et sulle meeldib rohkem virinat kuuldavale lasta kui midagi teha.

aikon, „log yourself off“ sobis praegu mriksile soovituseks ja ainult temale. kui ma oleks tahtnud seda kellelegi teisele soovitada, siis oleks seda ka teinud. tal on alati olnud oma arvamus selle kohta, mida keegi teine tegema peaks. seega ma arvasin, et talle oleks nii parem.

parma- kellega sa selle kokkuleppe teed? sina, mina, aikon ja mriks?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 09:44
hm. Tegelt on see kokkulepe juba aegade algusest olemas. See on ju isegi kasutajatingimustes kirjas ja on ka karistus määratud selle eiramise eest.
Foormi moderaatorite töö tegemata jätmine on selle asja nimi. Kas modedele on ka lehe adminni poolt selleks mingid karistused määratud? Vaevalt.

Omavahel: Keegi ei PEA kellegi kommentaarile reageerima ega seda edasi aretama. Kui toimub reageerimine, siis näitab see, et teine isik on ise ka huvitatud sellisest suhtlusest. Ehk siis valab ise õli tulle ja on hädas, kui ära põleb.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 09:45
Issand jumal, Utha, sa ei pea neid ignoreerima. Nii omavahel öeldes ei usu, et sa seda suudakski.
Mul on arvamus, mida keegi teine tegema peaks? Selle pealt arvad sina, mida mina tegema pean, sest nii oleks mulle parem? Natuke naljakas, ei leia?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 09:51
asi oli selles, et ma lihtsalt kahtlesin veidi selle teie meetodi töökindluses ja pikaajalises toimimises. muud midagi. kui paljudega te suudage kokku leppida? mis siis, kui osad tahavad eraldada ennast teie arvamusest ja teha midagi muud? kui paljud siin hoiavad kokku? siin on ennegi proovitud kollektiivselt lahendusi leida, aga mingi aja peale
kasutajad ka vahetuvad ja siis see enam ei kehti nt. ma leian seda, et midagi tuleks ka individuaalsel pinnal lahendada ja otsustada, sest kes tahaks, et teised tema eest seda tegema hakkavad? teie tahate? las valib see isik, kellele mingi postitus suunatud on ja teised siis kas osalevad või mitte. ja tee pakkusite siin ignoreerimist, aga minu arvates on kaks asja, millel oleks toimet - ignoreerimine grupi poolt (mitteaktsepteeriv suhtumine, see olek siis passiivne vastus) või siis sama grupi poolt teatud isikutele tugevama surve avaldamine (aktiivne sekkumine).
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 09:58
Kallid kaaskodanikud, ärgem nüüd laskugem omavahelisse sõnelusse ja keskendume parem virtuaalsele kokkuleppele . Ma saan aru, et inimese psüühika on mõjutatav ja tihtipeale on raske jätta vastamata, kui näituseks.... Parma ütleb Aikonile..."LOLL" Aga kui Aikon atsub Parmast sirge seljaga mööda, siis ma olen enam kui kindel, et Parma jääb juhmi näoga järele vahtima ega too enam ühtki sõna kuuldavale
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 09:59
jah, mriks, sa oled asjast aru saanud- mulle meeldib asjadesse aktiivselt sekkuda, kui ma pean seda vajalikuks teha, mitte vahtida perse maas eemal ja pead vangutada, et kuidas nii ei tehta ja miks nii halvasti on jne.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 09:59
Aktiivne sekkumine viib mitmekümmne lehetäie nääklemiseni.

No mõnes mõttes on seegi informatiivne. Ajaviite värk.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 10:01
Aikon!! Sirge seljaga ei ole teps mitte näitamine. Sirge seljaga on sirge seljaga ja ilma näitamiseta
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 10:04
Parma, kui Sa tähele ehk oled pannud, siis...sirge selg lõpeb enamasti -ga , nii et tahad või mitte, Sa näed
Utha.. ...see oli perse ja maa ühildamise kohta
˅ näita rohkem ˅
1
...
3
4
5
...
12