parma - tead vahel on sul see süda omal kohal ka - vasakul pool, kus ta peakski olema. see jutt sul, et teed oma lapse heaks mida iganes ja pead enda kohuseks teda kaitsta, ongi see, mida ma olen meeste suust kuulda tahtnud. nii peakski tegema. oleks nii kainet suhtumist rohkem, ka lapsi kasvatavatel emadel.
tead, aga selle lapseteoga on lood nii, et ma ei tea, kas ma tahangi seda. st et ma ei tea, kas minust saaks head ema oma (st ise tehtud) lapsele. ma tean, et sellest ei saa keegi teine aru, aga nii on. olen arvanud, et äkki adopteerin endale pigem kellegi teise oma kui et kasvatan ise - nt lastekodust mingi orvu või sellise krati, kes pole hoolitsust tunda saanud ja on omadega natuke hukas. teeks sellisest inimese.
ja see tahtmine last saada või teha polegi seotud materiaalse poolega, aga emotsionaalselt ja moraalselt tunnen vastutust. ma olen endiselt seda meelt, et raha kedagi ei kasvata. seda teevad vanemad ja nad peavad lapsi saades endas kindlad olema. kui see pool on vanematel puudulik, siis pole ka lapsel midagi paremat loota.
sina ise tahad ju ka seda baasi oma lapsel tugevdada, et tal ei takiks vajadust ennast mingisse teise seisusesse alandada ja prostituut nt olla. sa tead, et mind teeb selline asi ka kurjaks, aga ma arvan seda, et kui lapsele on kodust peale sisendatud midagi, siis ta seda ei tee, olgu tal kui tahes raske. mul on selline veendumus.
kui see pool on kindel ja tegeletakse lapse harimisega, siis suudab laps ka ise hakkama saada ja raha teenida. tal on tahet ja ta on natuke leidlikum st kui teised, kes on raskes olukorras.
või pole sa minuga samal arvamusel?
ja mis minu hakkama saamisesse puutub, siis prostituudiks ma ei hakkaks. hakkan või kojameheks, kui muud varianti enam pole. ma teeks mida iganes, aga mitte seda. ma ei alanduks kunagi selleni ja oma lapsel ka ei luba hakata. ja tappa saavad minult need, kes mu last sellele teele suunata tahavad. ma kavatsen kaitsta neid, keda ma ise kasvatan.
aga mis puutub teiste ohvrite toomisesse, siis lapse heaks ja enda heaolu arvelt muidugi oleks valmis neid ka tooma ja see polekski teema, aga prostituudiks ei lase kellelgi minna. olen liialt palju pidanud pealt vaatama enda alandamist (naiste osas eriti) ja muud taolist.