mriks, ma juba vastasin kuskil sellele eraldi lausega. blokeerimine ja ignoreerimine pole lahendus, see ei kaota probleemi!
ok, mina blokeerin mingi isiku või loobun talle vastamast ja siis? sama mees astub lahedalt kellegi teise juurde ja pakub talle raha jne jne. nii kaua pakub, kuni keegi lollike vastabki jaaa. jah, pakkugu, kui tahavad. see pole keelatud tegevus ja ma tean, et alati saab teine pool ise keelduda, kui talle midagi ei meeldi ja ma saan ka arvutil kaane kinni panna jne, aga suhtumine on sul meeles ja see on masendav. midagi pole teha, see on nii.
ole nii positiivne kui tahad. mingi punktini saad seda tegevust ka ingnoreerida ja mitte enda sisse lasta kogu seda p....ska, aga kui tuleb murdepunkt (ja see tuleb), siis sa enam ei palu ja selgita, vaid tekib tahtmine karjuda. ei suuda kalk ja arvestav kogu aeg olla. vahel peab ka inimene midagi tundma.
minu jutt polnudki seotud enam nii palju sellega, mida teemaalgataja taotles või pakkus. tema tegemiste suhtes ma olin neutraalne-mittepooldav - st ei olnud huvitatud.
oli keegi teine, kelle peale ma vihastasin.
peamine probleem seisnebki minu jaoks selles, et selliseid pakkumisi saades pead vahel enne murdma kellegi eelarvamused naiste ja raha osas ning vabanema enda eelarvamustest ja ebameeldivustunnetest (kui neid on) ning alles siis saad asuda teisega normaalset asju arutama ja talle selgitama. vastasel korral on see ainult ebameeldiv kogemus, mis paneb sind vastikust tundma. ma arvan, et naised saavad aru, millele ma vihjan. mehed pole seda ise tundnud.
ja miks ma teemas protestisin ostetavuse jne vastu... .. see oli seotud parma vastusega, kus ta väitis, et sobivalt tehtud rahapakkumise korral on iga inimene ostetav, vahetatav jne.. praktiliselt kaubaks muudetav siis. aga ta keskendus ka ainult osale tekstist, mitte tervikule. see polnud asja tuum.