jah, poiss, sa said asjast aru, aga mitte päris. aga peaaegu.
ka see teema, mida sa kirjeldasid, häirib, aga ma alustasin oma juttu sellest, et ma isiklikult (!!) - see puudutab mind, mitte teisi - ei taha selliseid pakkumisi ...nt „tule minuga SPA-sse, mul on raha, kulutame seda“ jne oma postkasti saada.
see, et neid tuleb, ongi paratamatus, aga ma ei pea selliste „mul on raha laialt ja ma teen sellega, mida tahan“ hoiakutega siin leppima ega seda normaalseks pidama. ma olin enne selle vastane ja olen ka praegu. mina seda aktsepteerida ei suuda. mulle on alandav raha eest seksida või kohtuda mingi isikuga, kes ostab endale aega, et minuga olla ja siis mulle asju, viib mind kohvile jne. juba paljas idee, et kui ma olen naine, siis tuleb minuga suhtlemise eest raha kapoti peale panna, on minu jaoks alandav ja toores.
ma ei ole prostituut, aga siin alandatakse sind prostituudi tasemele, ole sa nii aus naine kui tahad. sina pole kellegi raha tahtnud, aga suhtumine on, nagu tahad.
paratamatus? jah ja ei.
kas sa ise teadsid seda või mitte, aga siin olles on sulle kui naisele silt peale pandud.
osaliselt suhtutakse siin sinusse nagu igasse teise teenindajasse.
naised siis kui teenindajad, mehed kui kliendid, tarbijad, „kauba“ ostjad. klientidega peab teatavasti olema meeldiv ja nendega peab kenasti suhtlema. klientide pahandamise eest karistatakse, kas siis palga alandamisega või tehakse nt hoiatus. kas te ei leia siin sarnasusi?
ongi nii, nagu tuleks saiapoodi saia ostma - tulen sisse ja saan oma „saia“.
keegi arvab, et ma istungi siin kinniseotult oma boksis kogu aeg ja ootan pikalt kedagi, kuni ta oma rahaga kohale tuleb ja oh seda rahulolu siis, kui see on olemas. teeb teine portaali lahti, logib sisse, vaatab et need ja need naised, hakkab kirjutama ja valima neid agu kaupa. see ei ole normaalne ju. või on kellegi meelest?
et pole aega, et minna korraks teise ruumi oma naisega nt suhtlema ja temaga probleeme lahendama. parem tulen arvutisse, maksan siin kellelegi pooletunnise stripi eest ja on ok.