Utha, tundub tõesti, et siin olevad mehed on naised niiöelda hellaks ja ettevaatlikuks teinud. Küllap küsitaksegi vaid keppi ja ollaksegi selle peal väljas. Ja kui mõni mees pakubki välja midagi muud, kui seks, siis arvatakse, et see on vaid suitsukate. Kahju muidugi, kui see nii on.
Kes maksab? Iseenesest mõistetav, et kui mees on väljakutsuja, siis katab tema ka kõik kulud. Minumeelest on see elementaarne. Ääretult piinlik oleks ( vähemalt minul ) öelda kassa juures, et igaüks maksab oma kulud ise. Mul ikkagi vanust juba niipalju, et pean ennast vanakooli meheks, andke vanemad olijad mulle andeks. Mind on kasvatatud selles suunas, et naistega peab viisakalt käituma ja seda olen ma siiani ka teinud. On ka ämbreid olnud, kuid olen neist õppinud. Õpitakse ju ikka enda vigadest, mitte teiste omadest.
Ei olnud plaanis kellelegi muljet avaldada. SPA ei ole tänapäeval koht, kus muljet avaldada. Ja ära saa valesti aru, see ei olnud selline ööbimisega SPA külastusena mõeldud, vaid õhtul, mõned tunnid. Saun, bassein, pärast söök ja koju. Jutuajamine selle juurde.
Ma ei tea Utha, kas Sa lihtsalt provotseerid, kuid ma olen valmis Sind välja kutsuma. Minupärast kuhu iganes ja pärast võid siin kogu kollektiivile kommenteerida, mida Sa minust arvad.
Soolakambri leian ka Sinu jaoks