poiss, ma loodan, et sa ei soovi vaidlustada seda, et naine on mehele A ja O?
tähtsuselt ta ongi esimesel kohal, alustades emast ja lõpetades naisega.
ma siiski arvan, et mees vajab meheks olemise jaoks naist, nii nagu naine tunneb meheta olles ennast poolikuna. kummalegi on teineteist vaja ennast tasakaalustama, teistsugust vaatepunkti ja sisu oma elule ning seda suudab ainult naine mehele pakkuda ja vastupidi.
minu küsimus mishale sisaldas pigem aga seda arvamust, et kui mees otsib suhtest (k.a seksist) täit rahulolu, siis tal oleks aeg keskenduda oma partnerile ja tema vajadustele. selles, kuidas ta naisega käitub, peitub ka tema enda rahulolu.
küsisid naise väärtuse kohta.
ma vastaks sellele nii.
iga naine ei pea iga mehega sobima ja see pole ka vajalik, aga selleks, et ise suhtest midagi tagasi saada, tuleb mehel või naisel enne sinna midagi ise ka anda. mehed, kes alahindavad naise rolli elus ega austa naist tervikuna, ei saa olla ka oma eluga päris rahul ja nende väärtused on alles muutumises.. st pole paika saanud.
selle pärast ma mishale nii enne vastasingi.
ma ei usu neid mehi, kes väidavad naiste kohta midagi vastupidist. seda, et nad ei sea naist ja tema vajadusi suhtes esikohale (vahel on automudel ka kallim kui naine), ma veel usun, aga mitte neid lugusid, kus räägitakse, et nad naisteta päris ise hakkama saavad.
ma arvan, et kõik läheb paika siis, kui leitakse endale selline partner, kes just sellist meest väärtustab ja keda mees ise soovib esikohale seada.
kui väärtustest veel rääkida, siis iga naine/mees püüdleb pidevalt elus selle poole, et olla midagi väärt, et olla tähtis (inimene pidigi juhinduma kahest tungist - s.o sugutung ja teine on soov olla suur). seega iga naine võib vähemalt loota sellele, et ta on väärt rohkemat kui ta saab. kui pole selle mehe jaoks, siis on ta kellegi teise jaoks.
edasi.
mis puutub naise „piuksumisse“, siis ma üritasin öelda midagi sellist, et see, kui
häälekas teine voodis on, pole nii määrav. me olemegi eneseväljenduse koha pealt erinevad. palju olulisem võiks olla see, kas peale nende häälitsuste ka naises endas mingi sisemine muutus aset leidnud on. näiteks palju rohkem räägib ju mehe väärtuse kohta see, kui ta suudab pea ilmetu, tagasihoidliku ja seni seksi suhtes ettevaatlikku arvamust omanud naise ihast ja rahulolust kiunuma panna, avada temas selle patusema poole. või kuidas? mulle endale meeldiks see idee palju rohkem.
mis puutub „A ja O kogemusse pakkumisse“ ,siis vaata, ma ei usu sellesse, et niisuguse kogemuse osaks saanud naine enam surnud kala voodis teeb. ei tundu kuigi reaalne.
sellisel juhul on kaks varainti: kas naisele ei paku see mees ja tema tegevus mitte mingit huvi või ei sobinud talle tema tegevuses miskit ja muutus „kalaks“.
pole ju vaja minna selle naise voodisse, kelle seksuaalne aktiivsus erineb oluliselt mehe omast. natuke peab naist ka tunnetama enne, kui sisse pista.
selle "kui sa veenad kohe teist selles, et temast pole asja....“ jne all ma pidasin silmas rohkem seda, et kui mehel on naiselt midagi vaja (nt loodab seksida), siis pole temast eriti arukas alustada juttu sellest, et naised on rumalad, ei tea seksist midagi ja asuda naise oskustes kahtlema, neid maha tegema jne. see on ruineeriv ja ei tekita kelleski soovi teisele midagi pakkuda, isegi siis, kui naisel oleks selleks tuju. mees võib enda arvates olla siis maailmatasemel seksija, aga naisel huvi kaob ja mees visatakse selle peale voodi taha.
poiss, mis „surnud kalas“ mehi ettevaatlikuks teeb? mida tal peljata on?