Olen jah maias, aga isegi mina ei suuda nii palju seksida, kui siin pakutakse. Eelistan pigem ühte väga head partnerit, kui pidevalt neid vahetada. Ei ole ei rumal, vaimselt arenematu, tegelen nii mediteerimise (siiski üsna harva) kui trennis käimisega (regulaarselt) ja magusat ei armasta. Liha söön küll meeleldi. Ei-ei.. mitte seda rasvast nõretavat, vaid normaalset.
Kompleksides ma ei ole. Aga pole loll ka. Saan aru väga hästi, et igaühele meeldivad erinevad naised ja erinevad kehakujud. Ei lähe kunagi niisama kellelegi ise külge lööma, suhtlen pigem sõbralikult ja positiivselt alati inimestega lihtsalt. Töökaaslasi ei ahista. Sõpru ka mitte. Oskan olla ilma seksita, kui vajadus peaks tekkima, aga enamasti pole seda vaja olnud.
Lihtsalt kuidagi on nii, et seks mõjub mulle. Tean, et nii mõnigi suhteliselt saamatu mees tunneb end minuga koos täieliku murdja ja tegijana, aga jätan igale mehele tema arvamuse, et need orgasmid olid just tema teene, mitte minu kehast tulenev oskus nautida ja mänguga kaasa minna, nii et saan. Lihtsalt süütuid kutte ei pane. Et nad õpiksid normaalsete naistega ümber käima ega arvaks, et see 3 minutit näppimist või toppimist peabki igaühele orgasmi tekitama. Ja kui keegi arvab, et ma olen nii ilma pidevalt ja sellepärast erutun nii kergesti või saan nii palju või kipun naerma pärast saamist, siis las ta arvab. Ma ei hakka ju ometi tõestama ühelegi mehele, et seksin kordi rohkem kui tema. Mingi elementaarne naiselik eneseväärikus peab ikka ka olema.
Kokkuvõttes arvan siiski, et ainult kehakaalu pärast ma seksis selline ei ole. Aga mul pole ka olnud tunnet, et millestki väga väärtuslikust ilma jään, selle tõttu, et paks olen.
Võrreldes oma paljude väga heade naistuttavatega, kes suhtuvad oma kehasse ülimalt kriitiliselt, vaatamata sellele, et on saledad või minust palju saledamad, on minul (vastupidiselt paljude arvamusele) vähem komplekse. Sa ei pea kunagi muretsema paksuks minemise pärast, kui sa oled sünnist saadik paks juba. Ja see on tegelikult omamoodi vabastav. Sest mis seal vahet on, kas ma olen vähem paks või rohkem paks. Seni, kui mu tervis on korras ja hoolitsen selle eest, et ma suudaks aktiivselt liikuda ja painduks igas suunas piisavalt hästi, ei ole mul vaja mitte kellelegi midagi tõestada. Ja ma võingi nautida mõlemat - nii seksi kui toitu - täiesti mõistlikult ja kompleksivabalt.
Muide, pildi panin siia lehele selleks, et ei tekitaks valesid ettekujutusi. Iga naine, kes kirjutab oma ankeedis, et on BBW, tekitab lugejas ettekujutuse, mis vastab lugeja enda taluvuspiirile. Ja ma ei taha tekitada endast valekujutlusi inimestes, kellega suhtlema satun. Selle eesmärk ei ole end eksponeerida või tõestada kellelegi, et mind tahetakse. Aga jah, solvavad kommentaarid kustutan ära. Sest ma ei näe ühtegi põhjust, miks minu kontol võiksid sõnaõigust omada kitsarinnalised ja sallimatud inimesed, kelle maailmapilt on liiga väike, et mind sinna mahutada.
PS! Pärast selle teksti lugemist võib vaielda, mõnitada, blokkida ja kõike muud sellist. See ei muuda mind. Ma ei muutu sellest kõhnemaks, kui keegi mind vihkab või põlastab.
PPS! Aga kui mõni BBW (või ka täitsa tavaline) naine, kes tunneb, et tema on kompleksides, tahab nendest üle saada, siis ma jagan meeleldi palju toredat ja kasulikku infot selle kohta, kuidas oma keha armastama õppida vaatamata selle suurusele või kujule.