aha. kui keegi arvab, et ma teda lohutama hakkan, siis ta eksib.
see on ainult korraks-kaheks. paari päeva pärast on ta samas olukorras ja otsib endiselt pingsalt taga kedagi, kes temast aru saaks, ainult teda tahaks jne - st kedagi, kes teda edasi lohutaks.
mitte lohutust pole neile vaja, vaid teadmist, miks neil seksi siis veel pole või miks ei ole nt naist, kui seda otsitakse. kes neile siis veel seksi kohale toob, kui mitte nemad ise? otseloomulikult peavad nad endaga tegelema.
kui kardetakse vaeva, siis nihutagu ennast arvuti juurde ja ainult onaneerigu. selle peale aega eriti ei kuluta, pole vaja aastatki oodata. kui aga tahetakse saada seksis enamat, siis tegutsegu.
kui endal aru peas pole ja seda millegi arvelt juurde ka ei tekitata, siis supervormist olenemata ei saa nad nii või teisiti midagi saama - ei seksi ega naisi.
ma arvan, et teemaalgataja on samuti huvitatud seksist, aga ta esitleb ennast nii, nagu ta poleks. ka küsimus oli seksiteemaline, aga see oli suunatud endast eemale. ta tahtis teada, kas on olemas naisi, keda suuremad (kogukamaid, suurekaalulisi jne) mehed erutaksid, mitte ei uurinud enda kohta. st et enda jaoks on ta seksi olemasolu juba kaaluga seostanud ja ei suuda neid lahus vaadata. ehk siis ta toetub enamuse arvamusele, et kui on paks, siis pole erutav. enamus tahab tema arvates siledat ja lihast jne. enesese kahtleja.
ma pöörasin tema küsimuse meelega veidi teistpidi ehk siis andsin soovituse sama ka endalt küsida. kui vastus tuleb rahuldav, et jah olen, siis pole ka vaja kusagilt teemast lohutust otsida ja seks jm, mida vajatakse, on olemas.
praegu ma tegin katset temast aru saada ja temaga rääkida. iseasi on see, kas talle sellest ka mingit kasu on.
las suur mees kuuleb seda, mida tal vaja teada on.