Nu ei nu tere tali. Exole. Mis on neil lesbidel viga ??? Ise vahite küll DVD-isi kus naised omavahel ja kas ei lähe kõvaks weee ??? Ära tule mulle valetama, et ei lähe. Ma pole veel näinud meest kel ei lähe kõvaks lesbide peale..just lesbide peale. Ok jah meestel võib esineda sellist tõrksust gay-de suhtes sest nad esindavad maskuliinsust ja reeglina mehed pelgavad teise mehe maskuliinsust sest see võib neid allutada ja see mees võib olla temast üle.
Nii ja nüüd TRANSSEKSUAALIDEST. Transseksuaalid on siis kas mees-naiseks või naine-meheks. 80% transseksuaalidest on tegelikult heterod st., et oletame, et minule meeldivad mehed siis ma olen tegelikult hetero kuna ma elan naisena ja tegelen ka sellega, et sooliselt olen naine. Mis asja sa hädalda. Keha ja hing transsekuaalidel on kaks erinevat teemat. Et aga leida hingeline rahu , siis tuleb need teemad sulandada üheks ja leida lahendus, seega ka leitakse lahendus. Ühesõnaga ma saan aru, et antud teema algataja arvates peaks lesbid, gayd ja transseksuaalid elama omaette linnas, looma oma firmasi mille maksud lähevad siis hoopis nende inimeste heaks kes selles ühiskonnas elavad jne. Kuradima tore plaan sul. Kas tead ka kui palju siis EEsti riik kaotaks maksudest jne. Irw. Minu tutvusringkonnas on 90% hetero mehed ja hetero naised. Usu või ära usu. Ma olen nende jaoks naine ja suure osaga neist ei ole ma kunagi puudutanud seda teemat minu minevikust ja minu kehast. neil pole probleemi. Kas Sa suudad kujutada ette, et isegi minusugusele tehakse uksi lahti, vaadatakse kui naist, tehakse tutvust kui naisega...ei ole neil probleemi selles, et meditsiiniliselt on jah kahjuks midagi valesti mille korrgigeerimine nõuab raha. Kas sa suudad sellest aru saada, et mulle tuuakse lilli. Milles probleem ? Ma olen oma kontos ära maininud oma nõmeda eripära mida ma tegelikult ei taha ja sooviksin existeerida tõelise naisena igat moodi, ma ei ole mitte ühelegi mehale ajanud kägu oma identiteedi kohta. Ma tahan ja suhtlen ühiskonnaga ja ma ei taha elada kommuunis kus on ainult yhesugused ja ma ei taha, et minu tutvusringkond koosneks transudest näiteks...ei ma tahan elada samamoodi nagu sina tahad ja olla vaba igasugustest haiglastest piirangutes. Ma ei kahjusta sind oma eluga, ma ei kahjuste tegelikult kedagi sellega. Sa ise lood endale neid hirmutavaid komplekse, mitte keegi teine. Kui me peaks kohtuma, siis saab minuga vestelda autodest, visata viina, rääkida naistest aga samas saan ma vestelda lilledest, riietest, moest, meestest jne. Ma ei tule sulle pyksi kui sa seda ei taha , ma ei hakka sind ahistama ja sulle närvidele käima ja järgi jooksma. Kui me ka oleme tuttavad, siis suudan ma sinust minna mööda linna peal, et ma ei tereta sind kuna sa äkki häbened inimeste ees mind teretada. Nii ütle mulle kas meid tuleb tõesti siis eraldada ja panna kuhugi puuri ? Hmmm....ma ei tea aga ehk teed modedele ettepaneku, et naine/mees soo kõrvale tekiks ka selline link TS/TV/TG siis oleks jah meil sooks antud teema ja seda saaks kohe näha kasutajanime juures tähisega mis on transseksuaalidel olemas. Aga seda, et gayd ja lesbid tähistada on ülim idiootsus sest need on seksuaalsed suundumused nagu ka bi-seksuaalsus. Transseksuaalsus on hoopis teine teema ja sellest ei sõltu seksuaalne suunitlus. Loodan, et minu romaan on piisavalt selge, et sellest aru saada!