Foorum
2011-07-28 18:03
Palun nimeta mõnigi Tahaks ka kauneid naisi imetleda
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 18:22
Mulle hakkas kah tunduma, et tegemist neljakümnetuuris mehega Väga võimalik, et ta kogus siin hiljuti kuulsust parnuneiu nime all
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 18:35
Või on sul caribian keegi teine väljapakkuda?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 19:01
Jessas, küll on mõnel mure. Kui inimesel poel ego, mis tal siis üldse on?
Vahel jääb jah mulje, et normaalne naine/mees on see, kes kõlbab kõigeks ja lõpuks mitte millekski.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 19:03
Braavo! Viimane kommentaar on mu meelest selle teema parim!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 22:23
Kelle kontosid peaks loetlema?...Silentbobi omasid?...foxracing..see vist see konto,millega sina jfjm rinda pistsid?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 22:32
foxracing on mulle küll täitsa tundmatu. maa nimelt suhtlen meestega siin põhiliselt foorumis.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 22:42
Sel kodanikul hulgim kõikvõimalikke kontosid...fantaasiamaailm...
Eelistab naisi vanuses 30-40,kes näevad välja ja kel powerit(raha etc.).
Tegemist isikuga,kel ebanormaalne karvakasv ja sellest tingitud kompleksid.
Mida saavutas siin "hüpates"?
Saavutas,et naised ei julge mitte kunagi tema kirjadele vastata,naised ei julge päris kindlasti temaga kunagi kohtuda jne..
surnud ring...
Minu isikule suunatud viha on lihtsalt väljaelamine naissoo vastu tervikuna.Selgus,et tegemist nn.jälitajaga...iseenesest õudne,aga ma ei ole jänes.
Noori neide hoiataks kindlasti ...aga kuidas?Ehk peab ootama hetke,mil ta reaalselt kellegi röövib,vangistab ja tapab?
Sellisel juhul tegeleb asjaga politsei.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 23:29
milline on ebanormaalne karvakasv?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 23:31
Ebanormaalse karvakasvu puhul on terve keha kaetud tiheda karvkattega.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 23:34
ehk siis atavism. Harvaesinev isend siis. Kust tead seda?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 23:35
ja sa tuvastasid selle karvakasvu kuidas? ainult tema pilte siin vaadates? ja kust sa tead, et see tal komplekse tekitas?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-29 00:01
Olen terve tänase päeva nn.kammimisega tegelenud...helistanud igivanadele tuttavatele,palunud it-spetsialisti abi jne..
see on tulemus...
Kui üks Ip-aadress on tegev nii paljudel erinevatel saitidel,siis on kaks võimalust-tegemist avaliku netikohaga või tõeliselt haige inimesega...esimene võimalus langes ära...aadress suundub Tartusse ja erakasutajale..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-29 00:03
No näete. Ma räägin, et alati leidub see inimviganefaktor, kes kõik ilusa persse keerab ja sinu IP avalikustab

Või on vpn naabri koterisse ja default route on tunnelisse
˅ näita rohkem ˅
2011-07-29 00:05
ei,pidasin seda silmas,et kust tead ta karvakasvust. Küllapta erakasutaja siis on, kui it spetsialistid nii ütlevad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-29 00:07
era karvakasvataja! FIE
˅ näita rohkem ˅
2011-07-29 00:10
Kui teenusetarbija nimeliselt teada...Tartu on väike linn...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-29 00:17
Aga Caribian. Nõõd sa tegid oma tuttavatele karuteene. Nüüd võtab see karvane tegelane, siit selle teksti välja ja läheb oma ISP juurde. Seal lajatab ta selle letipeale ja nõuab selgitusi. Lõppeb see sellega, et see karvane teeb väikse kohtugeisi ja ISP jääb kliendist ilma. Sinu tuttavad tehakse töölt lahti jne jne jne.. Ma paneks selle telekasse lausa.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-29 08:07
Caribian, hangi omale elu, siis pole vaja teiste inimeste eraelus nuhkida Ja sellesse veel sõpru-tuttavaid, it-spetsialiste kaasata Mu meelest selline nuhkimine on hoopis tõeliselt haige tegevus
˅ näita rohkem ˅
2011-07-29 08:22
caribianil tundub selle egoteemaga mingi väga isiklik suhe olema. Huvitav, kas tal on siis ego või pole. Jutu järgi on tal identiteedikriis lausa.
Üldiselt on ikka vist nii, et meil kõigil on omad eelistused ja välistused. Tore on vahel mõnes teemas öelda, et mis sind huvitab ja mida sa välistad. Aga ronida foorumisse ja kukuta siin maailmanaba mängima, ning teisi kasutajaid materdama, see nagu näitab inimese arengupeetust.
Ka mina tean siin igasugu veidrike, kel kombeks kord naisena, kord mehena end esitleda. Aga ma ei hakka neid kontosid siin iial nimetama. Suured inimesed, peaks oma asjadega iseseisvalt hakkama saama.

Alati, kui ma selliseid teemasid siin näen, tekib mul küsimus. Kes kurat sina oled selline, et sa võtad õiguse teist inimest siin avalikult solvama tulla. Mitte keegi, ja seda õigust sul ka pole.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-29 08:40
Teemaalgataja nimelt ALUSTAS minu isikule klapperjahti.Mitte ainult foorumipõhiselt.Muinul on alati ja täielik õigus end kaitsta.Ja seda juba reaalses maailmas.
Tehke oma sinisilmad lahti ja avastage,et ülihaigete inimeste konsentratsioon siin ülikõrge.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-29 08:55
Jep,caribian, ja informatsioonis on jõud.NSM, antud juhul polnud see ju caribian, kellele teise ego ette jäi ja kes materdamist alustas, mind näiteks häiris see teemaalgatus palju rohkem- su viimane lause sobis selle kohta kui rusikas silmaauku
˅ näita rohkem ˅
2011-07-29 09:28
Kodanikule teemaalgatajale ma juba ütlesin, mis ma temast arvan.

Siit küsimus, et kui keegi teile mingi jäleda kirja saadab, kas laskute siis temaga pikka kirjavahetusse ja proovite, et kumb suudab labasem olla? Nagu lapsed, sina oled loll, ise oled loll, sa oled veel lollim, sina oled kõige lollim, ise oled kõige lollim .... Normallne tegevus tõsti. Üks loll hakkab lahmima ja teine kohe ei saa muud moodi, kui paneb samaga vastu. Mis siis tulemus on? Pada sõimab katelt.
Ikka vana hea hiina vanasõna meenub siin. SEAGA POLE MÕTET MAADELDA. MÕLEMAD SAATE PORISEKS. RÕÕMU TUNNEB SELLEST PORIST AINULT SIGA.

Viimane lause käib kõigi arengupeetusega isikute kohta, kes ei oska käituda. Vahet pole, kes ta siis parajal hetkel on. Sama foorumi alumises osas on terve rubriik, kus rahavas oma pettumusi saavad välja elada.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-29 12:10
NSM aga perverssuse mõttes on see hea idee. kirjutada mõne iduplikaga ja vaadata, et kui madalale ja labakseks suudad minna.
Kindlasti on see omamoodi erutav.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-29 19:05
täitsa rõõmuga olen vahest labane ja lahmin samamoodi vastu ja porist tunnen veel rohkem rõõmu kui siga, sest tema püherdab seal iga päev, mina ainult pühapäeviti
loll NSM
˅ näita rohkem ˅
2011-07-29 19:11
Labasusele saab ainult samaga vastata.Seda teemat siin avalikult rohkem ei puuduta,mis ei tähenda,et see lõppenud oleks.
Siiski on mul üks küsimus meestele-kui naine ei ole absoluutselt huvitatud suhtlemisest ja omab selgelt tõrjuvat hoiakut.Miks peab hakkama oma pettumust välja elama seda naist ahistades-jälitades ja avalikult materdades.
Mees on ju see,kes kaotaja on.Sellises olukorras võitjaid ei olegi.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-29 19:17
miks peab üldse pettuma
˅ näita rohkem ˅
2011-07-29 19:30
Hea küsimus Pettuma peab juhul,kui mees seab endale ebareaalsed eesmärgid.Läheb kurge labidaga püüdma.Lootus tabada õhkõrn.Kui neid kurgi,keda labidaga püüti saab juba teatud arv...kulmineerub fustratsioon ja viha kõigi naiste vastu.
Pardi peal võiks enne harjutada
˅ näita rohkem ˅
2011-07-29 19:47
siga nikkus kurge
kure kael oli sirge
kokkuvõttes, pettuda pole mõtet, sest mis sest kurest ikka nikkuda, kurg on see kes jäi hüvast seanikust ilma
aga ok, mõni ahistaja võiks tõesti vastata, ma tahaks ka teada
˅ näita rohkem ˅
2011-07-29 19:53
See konkreetne ahistaja vist enam sõna ei võta.
Aga mõne teise ahistaja seisukohti tahaks küll kuulda
˅ näita rohkem ˅
2011-07-29 21:45
caribian, kus sa võtad, et mehed hakkavad nii käituma? mina pole ühtegi meest siin veel labaselt ega tobedalt end naerualuseks tegemas näinud. sa räägid ikka neist, kellel seal kupli all kõik korras pole. paluks igasugu alaarenenud tobusid meeste patta panna. mehed pole süüdi, kui mõni ripriistaga isend käituda ei oska.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 07:44
vaata nsm, naine otsib omale mingi ideaali ja siis hakkabki selliste jobude otsa komistama.... isakuju vms.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 08:24
Ideaali otsida on jah vahva, aga siis peaks nagu ise ka vist ideaalne olema. Või see pole oluline?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 09:04
Ideaalid ju kõikide jaoks erinevad.Minu puhul ei saa otsimisest rääkida-olen väga konkreetselt teavitanud,et ei tutvu-kohtu.
Milline on üldse ideaalne mees?Naine?Kas selline inimene üldse eksisteerib?Ideaalide ideaal..
Täiuslikkuse kujund sünnib igaühe enda peas.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 13:25
üldiselt tuleb naisi austada mitte maha teha,kui enam suhelda ei soovita ja seda mõista. ütleme siis nii,et kui suhtlus katkeb kuna ei soovita enam suhelda,siis pigem meenuta seda suhtlust hea sõnaga ennem kui seda maha tegema hakkata
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 13:46
Ahjaa, keegi olla klapperjahti teinud vist? Minu Ip poole, sain ma ikka õieti aru? Preili C olukord on selline et suuremat valetajat kui sa vist ei saa siia tulla enam. Sinu info on vale, minu IP ei ole erakasutaja oma vaid hoopis väikeettevõtte oma, seega mine vaata oma eeslikõrvu peeglist.
Ning kuna sind häiris et sinu minevikku ja ajalugu lahati siis on ka näha kui naeruväärseks sa muutud. Juhul kui sa veel aru ei saanud siis see et sa hammaste vahele oled jäänud, tuleneb vaid sellest et su sõnavõtud on ülimalt õhku täis ja tuletan sulle meelde et meil eestis ei ole klassierisusi ega kastisüsteemi, millele tuginedes sina ennast paramaks kodanikuks peaksid pidama. Sa oled lihtsalt üks suvaline ennattäis tulevane nahkhiir ju.
Karvakasvu pole ise ka nagu saladuseks toonud, oma profiililgi kirjas, nendega kellega on olnud huvi suhelda ma oma msni ka ei varja. Samas tekkis mingi hetk minu postkasti üks väga kahtlane kirjake kus kellegil oli kohe suur huvi tutvuda ja minu andmeid küsida igalt poolt. Kas sa arvad kodanik klaarikapark, et ma seda mingi aja möödudes läbi ei hammustanud. Sulle jagati täpselt nii palju infot näpuotsaga et sinu päev oleks sisustatud ja sa saaksid omale pihku itsitada kui osav sa oled.....
Nõrk oled kui lähed närvi kriitika peale. Väga nõrk. Kasvata iseloomu mitte EGO. See et sa hakkad kedagi mingiks jälitajaks kutsuma ja muud sülge eritama, see on järgmine nõrkuse tundemärk. Eks ole ju nii et liivakastis hakkavad solvatud ikka teise kohta esimest õpitud roppust külge pookima. Aga nüüd lasen meeleldi jälle natuke aega kõigil tatti pritsida.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 13:56
Ideaalid ju kõikide jaoks erinevad.Minu puhul ei saa otsimisest rääkida-olen väga konkreetselt teavitanud,et ei tutvu-kohtu.
Milline on üldse ideaalne mees?Naine?Kas selline inimene üldse eksisteerib?Ideaalide ideaal..
Täiuslikkuse kujund sünnib igaühe enda peas. NII rääkis C
Sinu peas on vist sündinud küll vaid üks täiuslikkuse kujund, Seda imetled sa igal vabal hetkel hõbedaga kaetud klaasi vastasküljelt.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 15:26
kuigi pole mingi riiukukk,aga silentbobile on tahtmine lõuga sõita ja mitte vähe. ületab juba kõik piirid,nii ikka ei saa naistesse suhtuda, pole siis ime et naised arvavad et mehed sead ja perverdid on
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 15:31
see teema sobib teema algatajale rohkem kui kellegile teisele enda kõrge ego puhul.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 16:41
Kas sa meesmerest oled nüüd C varikonto?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 16:55
Täiuslikku pole vist olemas. Aga täiusliku ligilähedased nii mehed kui ka naised ei veeda kindlasti aega Ihas.
Täisuslikel ongi kõik täiuslik
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 16:58
ja veedavad, isegi silentbob veedab
˅ näita rohkem ˅
2011-07-30 17:11
silentbob siin sa küll eksid pole ma kellegi varikas,aga su vingumine naiste aadrssil on juba kõiki ära tüüdanud ja võiksid selle lõpetada.
ole ometi mees ja saa sellest üle mitte ära vingu ja oma käitumist võiksid ka parandada siis ka rohkem sul lootust tutvumisele
˅ näita rohkem ˅