Foorum
2011-07-27 14:45
Mis pole ammu käinu. Ma räägin,et see latiino värk oli eelmine aasta ära juba. Sa oled ajast maha jäänud.

Ma ei mäleta seda kuulutuse sisu. Vbla ma ajan segamini ka. Ma pead ei anna, et oli.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 16:56
Parma,Sulle
http://www.youtube.com/watch?v=IgLcQmlN2Xg&feature=relmfu
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 17:01
siis kui suurem erutus taandub...http://www.youtube.com/watch?v=ifyPIlsAtNQ&feature=related
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 17:12
TASE! teema elab oma 7 lehe elu juba ja seda vist mingi ala 48 tunni sees, kõik vanad foorumipeerud on saanud oma sõna öelda ja mina magasin ägedamad sõnavõtud maha. Kurjam küll!!! Kuid , lisan veel kord, vihje ei ole kellegi vastu konkreetselt. Tõin esimesena silma jäänud näite. Lihtsalt pähe ei mahu kuidas saab olla üks noor ja kena näine nii naiivne, ülbe ja rumal. Selliseid kontosid on siin hulgim ju. Ma ei tea, õnneks on mul meeldiv omadus saata kõik sellised egotrippijad tavaelus kohe seenele ja isegi kui nad mulle edasi helistavad ja oma mullikesi ajavad , isegi siis enam ei soostu suhtlema. Ilm on normaalseid kauneid noorikuid täis ju. Milleks suhelda ja ennast alandada mingi wannabe parishiltonsiga , kui saab suhelda vähema meigi ja nautraalsemalt kaunima maarjamaa mariga? Näite ja teema lõin selleks et natuke näha teie suhtumist sellisesse egotrippijate siinviibimise tendentsi.
Õnneks on enamusel siiski mõistus kodus, tänud sellegi eest. Ahjaa ega mina ei vihajnudki et preili G oleks kole või mis iganes, kena ju, kuid eneseväljendusoskus ja läbikumav ego välistab kohe algselt igasuguse kaugema huvi. PS. Ma ei tea mitmendat korda ma peaksin kirjutama et ei saanud G käest korvi ja et ei ole muret mul et ma ei oska naissooa suhelda. Läbisaamine on hea. Siit tunnen mitmeid ja nad on enamus vägagi toredad ilmakodanikud. Ning veel, ka sinuga klaarika oleme me telefonitsi suhelnud, kuni selle hetkeni kuni sa said aru et ma sulle pappi välja ei käi. Osav oma taktikates oled sa küll aga mitte nii osav nüüd ka
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 17:17
parma, arvatavasti ajasidki kellegagi segamini. no ei tea, kuidas oli, aga mulle kinnitati, et ei ole tehtud ja pole neist kuulnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 17:18
Milline oleks sinu arvates normaalne naine?Täiesti huvitav oleks teada
Mitte ükski siinne kasutaja ei tea mu telefoninumbrit ,seega valevorstike...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 17:38
caribian, mis lingid need siin enne olid? kuumimad klubihitid 2011?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 17:42
No vbla ajasingi segamini. Ma ju ütlesin, et pead ei anna. Eks hakkan vist vanaks jääma.
caribian. See on täitsa jura värk sul. Tantsi parem jenkat.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 17:44
Esimene minu absoluutne lemmik hetkel...ja teine meeldiks Parmale...arvan
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 17:44
C tead me suhtlesime 2010 a kevadel kui sa esinesid siin wannabe demimoorena, kasutajaks Demi. Ütleme nii et kolmandas kirjas oli sinu nr mul juba olemas. Kas ma panen selle vana numbri siia ülesse ? Muidugist või see sul ka mingi suvaline rotikas kaart olla siis.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 17:47
Pane muidugi number üles...huvitav oleks teada saada,kellele see kuulub...seda vist ei õnnestugi teada saada..
Läheme siis konkreetseks...kas mina olen sinult kunagi mingit raha küsinud?Isiklikult või ametialaselt?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 17:55
Ei sularaha sa ei ole küsinud jah. Kuid ma leon ka ridade vahelt. Kuna ma näen et sul on suht kohukese mälu ja sa ei mäleta kellega sa millest oled lähemalt rääkinud ja endast detaile paljastanud siis ma arvan et niipalju ma peaksin üritama viisakas olla et detailidesse ei lasku. Samuti ei hakka vanust asjust rääkima puhtalt põhjusel et pole vaja et sul meelde tuleks kellega sa ikkagi oma taktika mängu katsetasid.
Mulle meeldiks jääda siiki anonüümseks. Lihtsalt tahaks vaid öelda et sul pole vaja ig
˅ näita rohkem ˅
igal pool nina püsti ajada. Sa ei erine just
˅ näita rohkem ˅
igal pool nina püsti ajada. Sa ei erine just
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 17:58
Sa ei erine just palju sellistest noortest egotrippijatest siin. Puhtalt oma kobedale säärejooksule ülesse ehitatud ego on ka nagu naljakas vaadata.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 18:00
Milles siis probleem?Isegi kui vahetasime paar kirja...ju siis ei sobinud...
Teha sellest mingi klapperjaht minu isiku vastu...saa sellest üle!
maailmas on kindlasti mitmeid naisi,kellele sa meeldiks.
Sul õigus,ma olengi egotripp....ja mulle sobib see..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 18:09
Kahetsusväärne lugu...ei oleks uskunud,et keegi seda mängu siin nii tõsiselt võtab..
Tookordse eksperimendi algfaas seisnes selles,et leida neli "katsejänest"...40+abielus mehed ja neid natuke testida...sa kukkusid esimeses ringis välja...liiga koostööaldis.
Saan aru kibestumisest..sa siiralt arvasid,et saadki minuga reaalselt ja regulaarselt kohtuda...Vabandused,aga see polnud kunagi plaanis.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 18:10
Oled sa kindel et sobib? Minu arvates teeb see sind hoopis eemaletõukavaks .
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 18:15
NB! Ma pole mitte 40 pluss. Ning ilmselt oli sul neid igasugu variante ja mänge seal käimas mitu. Ma pole kibestunud ega arva halvasti ega muud. Mul on suht kama kui keegi rohkem suhelda ei soovi, uusi tutvusi tuleb ju kogu aeg alt peale. Lihtsalt foorumis üritad teha nägu sellist mis sa tegelikuses ei ole, seega tuletan meelde et võiks need tuurid väheke maha võtta, muidu jookseb see mootor kokku sul varsti.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 18:15
Ma ei püüa kellelegi meeldida.Mul ei ole vaja meeldida.
Minu arvates naisel peabki kõrge ego olema,vastasel korral....ma ei hakka isegi mainima...
Elmar kasutas sobivat väljendit ühes teises teemas
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 18:19
Vaata et su kõrge ego sind üle pilvede ei vii, sest kui see egolennuki kütus(ilu) otsa saab siis toimub meeldiv füüsikalise teoreemi tõestamine et maa külgetõmbejõud toob ka kõige vahvamad lennukid taevast alla nagu ikarose.... Crash .
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 18:21
Tuure enam maha võtta ei õnnestu...mul on terve elu tuurid peal olnud ..ja nii ka jätkub.
Ma esindan täielikult oma mõtteid ja nagu oled märganud..ei sobitu nad siia alati...
aga ma avaldan oma arvamusi ausalt ja ei hakka kedagi taga kiitma..mis sellest,et paljudele ei pruugi meeldida
Rahune ja tutvu! Elu on lill
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 18:23
Kõlad sama totralt nagu lillelaps sanfransiskosest
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 18:28
Üks küsimus jäi siiski õhku...milline on sinu arvates (sulle sobiv)naine(armuke)?
Ja..milline ma tegelikkuses olen?Räägiks need teemad lõplikult lahti ja on asi lõpetatud.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 18:50
Ehh , mul hakkavad juba kalhvid läbi kuluma. Ma ei hakka siin seda ülimat tõde vaidlema. Eks igaühel ole oma tõde ja niipalju kui on inimesi on nad erinevad.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 18:53
http://www.youtube.com/watch?v=uSD4vsh1zDA&feature=relmfu
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 19:05
Ma ei taha solvata aga nii iseteadliku naise kohta äärmiselt labane muusikamaitse.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 19:26
See on tantsumuusika ,mitte kuulamiseks....selle järgi PEAB oskama tantsida,et mitte end naerualuseks teha ja riietus peab ka olema "the club"..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 19:28
http://www.youtube.com/watch?v=cxKxOglHg_4&feature=artistob&playnext=1&list=TLe73yodPWPn8
Midagi kuulamiseks..veini kõrvale..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 19:49
Aastat kaks tagasi, oli mul teemaalgatajaga väike nagelemine siin foorumis. Mis olnud see olnud, aga mulle hakkas siis silma tema konto kesine külastatavus ja siis ei olnud see pilditu. Nüüd vaatasin, et asi pole paranenud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 20:01
Herra, ma ei ela selle jaoks et olla üks pakkujatest keda windowshopperid käivad klõpsimas. Tegusid tuleb teha mitte piltidega edvistada.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 20:18
No pildid piltideks, aga ega ka sinu kirjadele vist eriti ei vastata. Just seda näitabki külastuste arv
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 09:11
Silent-ütleksin sulle veel niipalju,et tänapäeva noored on veel hullemad kui mina....vaata tänapäeva noori..sellel ajal kui mina olin 15-16 mängiti maja nurgal keksu ja joodi vb kord kuus üks koduõlu salaja ära...mida teevad aga tänapäeva neiud--istuvad peegli ees ja teevad make up-i,et minna peole litsi lööma...
Tee järeldused ise..minu arvates on mu kõrge ego hea,ma ei pea end peitma paksu meigikihi alla,mis hommikuks ära kukub ja noored kutid päris meigita neidu nähes eemale peletavad...ma armastan end sellisena nagu olen ja see,kas ma kellelegi peale lähen,ei lähe mulle eriti korda....
Ma e pole elu sees küsinud sponsorlust-nimelt-raha pole minujaoks motivatsiooniallikas-raha on tarbeese-ja mina teenin seda ausal teel,mitte ennast müües...mul on hea keha ja kui sooviksin sellega teenida,oleksin juba ammu kusagil hästitasustatud pordumajas tööl...mul on eneseväärikus,mida paljudes naistel siin saidil pole..ma ei paljasta enda keha nii nagu paljud siin teevad,sest tean,et mu keha näeb ka riietes piisavalt hea välja..ma ei pea oma tisse liputama selleks et keegi mind tahaks,sest mind tahetakse ka siis,kui olen rinnahoidjatega....ma ei pea näitama enda jalgevahet,sest tean,et valin enda sekspartnerid ise,mitte ei lase ennast valida....
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 09:25
Rahune tüdruk ja ole nagu oled. Jäid korra kellelegi hambu. lase olla, võõras inimene on suvaline klõps arvutis. Su profiilil pole häda midagi. Hoia seda joont.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 09:31
Leedilea-ma olen täiesti rahulik..tõin vaid spekulatsiooni...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 09:36
Seda laadi piltidega,nagu seda Garru julgeb teha,peaks olema paljudele eeskujuks
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 09:38
elmar59-kas see on nüüd kiitus või laitus..et head pildid või mitte...minu arvates täiesti keskpärased..pealegi,ma ei näita ega paljasta ennast..olen tavaline viimasel kui ühel pildidl
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 09:43
Onu Elmar, ära nilpsa noori neide siin miskit
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 10:19
vana obene taht ka kaeru, ent kaer ei tohi väga peenikese varra otsas olla
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 10:28
Ainult kaerad muutuvad pikapeale ka üksluiseks
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 10:34
Ei noh jah...eks setukale mekib ka maitsev ja noor porknas Nii mõnus teist krõmpsutada ja varsapõlve meenutada kui ainult hambad kannatavad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 10:41
aikon,ütle mulle siis üks mees,kellele kenad neiud ei meeldi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 10:45
Eh...ma pian mötlema ...................Sa Elmar istu, mul läheb veel sugu aega selle mötlemisega .................
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 10:48
HEUREKA välja mõtlesin...see mees on SURNUD mees
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 10:50
ok,aikon,ma siis lähen niikaua rohin porknad ära...õhtuks tagasi ja saan lugeda
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 11:56
No tühja sest kontost, mis seal kirjutatud on. Kutsuge tüdruk kohtingule ja tõmmake liistule. Saate kohe sisu teada. Kas on siiruviiruline vai mitte.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 14:44
ikka ühed ja samad inisejad (vastajad) siin. Hankige elu
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 14:57
Sama Sullegi soovides !
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 17:24
Sul terasmees tundub olevat eriti lahe elu ...netis tilli liputada...väga normaalne
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 17:59
garrul ka neid kontosid nagu kärbseid sitajunni peal
˅ näita rohkem ˅