Silent-ütleksin sulle veel niipalju,et tänapäeva noored on veel hullemad kui mina....vaata tänapäeva noori..sellel ajal kui mina olin 15-16 mängiti maja nurgal keksu ja joodi vb kord kuus üks koduõlu salaja ära...mida teevad aga tänapäeva neiud--istuvad peegli ees ja teevad make up-i,et minna peole litsi lööma...
Tee järeldused ise..minu arvates on mu kõrge ego hea,ma ei pea end peitma paksu meigikihi alla,mis hommikuks ära kukub ja noored kutid päris meigita neidu nähes eemale peletavad...ma armastan end sellisena nagu olen ja see,kas ma kellelegi peale lähen,ei lähe mulle eriti korda....
Ma e pole elu sees küsinud sponsorlust-nimelt-raha pole minujaoks motivatsiooniallikas-raha on tarbeese-ja mina teenin seda ausal teel,mitte ennast müües...mul on hea keha ja kui sooviksin sellega teenida,oleksin juba ammu kusagil hästitasustatud pordumajas tööl...mul on eneseväärikus,mida paljudes naistel siin saidil pole..ma ei paljasta enda keha nii nagu paljud siin teevad,sest tean,et mu keha näeb ka riietes piisavalt hea välja..ma ei pea oma tisse liputama selleks et keegi mind tahaks,sest mind tahetakse ka siis,kui olen rinnahoidjatega....ma ei pea näitama enda jalgevahet,sest tean,et valin enda sekspartnerid ise,mitte ei lase ennast valida....