Foorum
2011-07-26 20:04
Caribian võin ametlikult väita, et sa pole väga palju klubides käinud Su jutt ei anna veel rohkem vale olla. Küsi ükskõik mis mehe käest, kes tänu oma heale tantsuoskusele on naisi voodisse saanud. Tee test....anna kõige paremale tantsulõvist pleikarile keda tead võimalus minna klubisse sedasi, et tal on kasutada piiratud arv lauseid naise ära sebimiseks ning võin kogu oma maise vara peale kihla vedada, et ta tuleb sealt tagasi tühjade kätega. Naisi võlub enesekindlus ja sorav ning intelligentne jutt oluliselt rohkem, kui oskus tümaka järgi tantsupõrandal oma kanni hõõrutada. Teadmiseks sulle, olen klubist oma lühikese elu jooksul ikka vägagi palju koju toonud naisi, kusjuures ma ei tantsi mitte kunagi ööklubis. Homod on reeglina head tantsijad naiste silmis, mu oma elukaaslanegi käis seetõttu Angelis, kuna seal sai homopoistega hästi tantsida, sest nad oskasid seda. Aga võta nendega midagi voodis ette......ing joke
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 20:11
ah et seda nad siis räägivad, et tantsi mis sa tantsid, nikumees tuleb ikka nurgast ehk siiis aksala
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 20:17
Kusjuures üks vanasõna, mis ka paika peab Reaalses elus pahatihti sedasi ongi!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 20:34
Julgen vaielda....tuleb muidugi täpsustada sihtgrupi vanust...üldiselt minu vaatevälja jäävad 25-27-aastased...
Siin saidil ei soovi ma sellises vanuses "poistega"mingit kontakti,sest...miks nad ei jookse mind pikali klubis?Miks netis....
Edasi...oleneb,mida naine otsib....kui tõesti ainult marulist seksi,siis vestlusoskus jääb tahaplaanile...skoorib ikkagi treenitud-päevitunud keha,prink tagumik,hästiistuvad püksid,mis ei jäta fantaasiale just palju ruumi(riistvara töökorras olekut võimalik edukalt kontrollida näiteks mõne eriti kuuma samba ajal)..õnneks hetkel klubimaastikul latiinopalavik ja lõhn...
Pärast sellise isatiigri väntsutamist võib ilusti värisevate jalgadega koju oma mehe juurde minna..
Kui naine läheb kluppi otsima potentsiaalset suhet-boyfriendi,siis eelpoolmainitud omadused alati ei kehti...
Sõltub mida,kust ja kuidas otsida.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 20:37
PS...ma olen iganädalane klubis-tantsija...siinkohal jätan küll täpsustamata minu lemmikkohad ...arusaadavatel põhjustel..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 20:41
Selles suhtes sul õigus aga paljudel juhtudel välimus petlik. Laias laastus kirjeldasid gay või nartsissistliku eneseimetlejat, kellega voodis mõnevõrra kaheldav. Kui ainult raju seksi otsid, siis Paldiski mntl asub Loomaaed....gorilla puuris raju seks garanteeritud ürgisasega Usun, et võid need kohad ka avaldada, tegelikkuses mitte midagi ei muutuks
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 20:44
Ma pidasin silmas just lihtsalt seksi....
Abielluda ikka klubis ei maksa
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 20:48
Naistele võin väikse vihje anda...Pärnus,Sugaris tegutseb laupäevaõhtuti seltskonnafotograaf...25..aga tema juurde järjekord nagu Niguli juurde....eriti ilusad pääsevad jutule eelisjärjekorras
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 20:49
No siis ma valedes kohtades oma järgmist exnaist otsimas käinud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 20:52
Läheb ka teemast mööda nagu eelnevad postitused aga miks otsid caribian mehi kes suruvad oma riistvara tihedalt pükstesse, õigemini ei saa aru meestest kes oma riistvaraga nii käituvad see asjandus vajab ka hingamiseks ruumi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 21:09
Ning kui ta veel paisuma hakkab, siis kitsastes pükstes saab väga ebameeldiv olema.....seksikast tantsust ei tule kah midagi sedasi välja, nagu üks jalg kipsis kappaks tantsuplatsil ringi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 21:28
Tead,Aksala..ma teen homme loomaaias väikse tutvumisõhtu ...selle ürgisasega aga ta vist vangis
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 21:43
Tead, kui isu piisavalt suur, siis ei takkista vallid, ei takista kraav ega trellid Üldislet ma selliste asjade eest kunagi ei maksa aga sinu tutvumisõhtu eksklusiivse kajastuse eest oleksin nõus kopsaka summa välja käima
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 21:52
Siis homme veel ei lähe...piletimüük algab saad tasuta esireakoha...idee autorina
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 21:54
Ok see sobib aga siis pea oma sõna ja anna teada, millal show hakkab Caribian saab korralikult keppi ning minuteada on loomaaia pilet odavam, kui klubi oma.....seega edaspidi saab sind seal näha
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 21:55
Eksootikute osakonna pilet hirmkallis....
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 21:56
Kas luuakse eriosakod kohe?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 22:00
Kle,siin pakutakse pidevalt cash`i,et mind mingist camist näha....turumajandus...live-esitus ikka tunduvalt kallim ja loomaaed pääseks ka sulgemisest...heategevusüritus...
Kas sul on kahju anda raha heategevuseks?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 22:03
Heategevuseks kindlasti mitte, aga siis veendun ka et õigesse kohta raha läheb
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 22:06
Idee patenditud, seega meeldiv osa minu tasku....Caribian nüüd ruttu harjutama, gorillad pidid metsikud olema, sind ootab elu sõit ees
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 22:12
Kahtled minu võimetes?
Saadud raha läheb loomulikult gorilla toitmiseks....kui naised kuulevad,mis saadaval,siis ulatub järjekord Hipodroomist kaugemale..
naised sulgevad oma kontod Ihas....mehed näitavad end üksteisele webis....näpivad toru ja kiruvad loodust
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 22:14
ma kohe googeldan, aga gorillaga see värk mu teada, et jõudu palju, ja treenitud, ja mõistust palju...aga till pisike kui beebiporgand
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 22:15
Ei tea su võimeid, seega ei julge kahelda Gorillale osta parem pudel õlut ja suitsupakk...need ikka põhilised artiklid, mis peale raju seksi kuluvad Caribian sa kohutavalt rikutud, mõnda naist huvitavad isase juures ka mõned muud elemendid, kui ainult raju seks
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 22:16
Ja mina ei teadnudki, et Tallinna loomaaias ka gorilla on
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 22:18
Kle,me oleme ju seksisaidil
Kus eriti kõrge egoga naised ruulivad....
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 22:18
ja nüüd, trummipõrin ja ilutulestik täiskasvanud gorilla erekteerunud peenis on 4,5 cm pikk caribian, tahaks kohe lohutada sind
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 22:24
Aga mida kõike ta sellega teha suudab???
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 22:25
nujah, ta rammib mäed paigast
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 22:26
Aksala..paku välja uus heategevusprojekt....ja ikka selline,mis mulle ka mingit naudingut pakub.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 22:32
Aga mõtle milline kirg seal võib olla ja äkki on ta keelega osav Hmmmm Hipodroom ja sealsed elanikud meenuvad miskipärast uut projekti välja mõeldes
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 22:34
mina jälle mõtlesin suurejoonelisemalt sinivaalale
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 22:35
Oh jaa...meenub paar siit saidilt,kes kutsusid mind kolmandaks...neljandaks oleks vist õigem....hardcore gangbang...see naine,temakese mees,temakese hobune ja mina....ehk kutsusid siiski ratsutama ..aga mina oskan igal pool perverssusi näha
Idee juba võetud..sellele sa patenti ei saa...midagi veel?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 22:44
Samas ei pea see ilmtingimata loom olema??? Külastus mõnda breiktantsu stuudiosse, kus ainult mehed.....nad oskavad hästi tantsida, seega voodis kindlasti marud sinu teooria kohaselt Ilmud sinna paljalt ning kindlasti saad unustamatu grupika noortelt Kuidas see sobiks?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 22:48
Ei tahaks pedofiiliasüüdistusega kohtu ette astuda...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 22:53
No küll sul on ikka nõudmised, kuidas sa üldse keppi saad sedasi??? Midagi ei sobi Seeniorite tantsuõhtu....nad kindlalt pikalt ilma ning mingeid süüdistusi ei tohiks tulla
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 22:56
Seeniorid...mõrvakatse eest kohtu ette...tik-tak ei pea vastu...
Midagi...Sugarisse järjekorda...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 23:02
mikhan. Carbianile ei ole seksi kui füüsilise tegevuse värk üldse tähtis. Nimed on olulised, keda tuntakse ja mida kantakse
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 23:03
Sugarisse järjekorda....vaevalt kahtlen selles Temblisse laskmise päeval pataljoni värava taha ehk? Oleks kah üsna raju andmine kindlasti No avalda saladus, mis sulle istub ja ma siis tegelen orgunnimisega
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 23:05
Vahelduseks...mis sulle meeldib?Ega ometi mitte minu gorilla?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 23:12
Gorilla mitte, isegi mitte emane Mis mulle meeldib....seda küll siin avaldama ei hakka, muidu terve küla teab Pealegi jutt oli hetkel sinust, ära vii teemat kõrvale, minuga need nõksud läbi ei lähe
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 23:14
Ma mõtlesin sind tundma õppida...äkki tahan sind hoopis ei õnnestu...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 23:18
See küll lootusetu soov, pealegi ära taha, ma tantsin ainult valssi ja polkat, mitte diskensit....võid sellest omad järeldused teha
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 23:20
jenkat ikka ka ju
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 08:51
Hey..avastasin täitsa,et kellegi on väike vihga minu konto vastu tekkinud...Mees,kes sa selle siia postitasid-sulle teadmiseks..mul pole kõrge ego-mul on lihtsalt paika pandud omad väärtused mille järgi elan ja mille järgi käitun..kõik nendele kriteeriumitele lihtsalt ei vasta...ma ei otsi elus ideaali,sest ideaalset pole olemas...ma pole maailma kõige kenam neiu,kuid mul pole ka häda midagi..olen arukas,samas ka viisakas...kuid anna andeks,kui kuidagi valesti mõistsid..selle konto tekst on mõeldud nendele meestele,kes arvavad,et olen nende uksematt mida pidevalt oma äranägemise järele kusagile paigutada...ei..ma pole madrats mida igaüks oma voodisse topib..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 09:04
Tubli tüdruk
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 12:04
Väga tubli tüdruk!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 12:14
Kuule caribian. See latiiono värk oli eelmine aasta hitt. Pealinnas küll vähemalt. Nüüd on siis see mujale jõudnud alles. mul üks tsikk küll vehkis kursustel käija ja lõpuks läks üldse krt columbiasse ja võttis seal mehe.

Garru kui ma nüüd õieti mäletan, kas sul mitte ei olnud sponsi kuulutust? Vbla mäletan ka valesti. Kuskilt tuleb nagu tuttav lihtsalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 12:18
Oh Parma..sa pole ammu käinud...isegi eesti muusikud on sel hooajal latiinoks kätte läinud..
Pearu Paulus meenub hetkega.... hea lugu..proovi ka...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 12:37
Pankur vist õige pikalt komandeeringus..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-27 13:00
parma, kas sul on meeles see ka, mida ta kuulutuses kirjutas?
˅ näita rohkem ˅